واضح آرشیو وب فارسی:ايلنا: افتخاري: رسالت زنان، حضور در عرصه فرهنگي جامعه است
اگر اسلام مسئوليتهاي مادي و امرار معاش خانواده را از دوش زنان برداشته، اما مسئوليتهاي فرهنگي و تربيتي را برعهده آنها گذارده است.
ايلنا: سخنگوي فراكسيون زنان مجلس شوراي اسلامي گفت: اگر اسلام مسئوليتهاي مادي و امرار معاش خانواده را از دوش زنان برداشته، اما مسئوليتهاي فرهنگي و تربيتي را بر عهده آنها گذارده است؛ بنابراين زنان بايد نسبت به وظيفه خود آگاهي و توجه ويژه داشته و در زمينه مباحث فرهنگي و تربيتي، فعاليت جدي داشته باشند.
لاله افتخاري به ستاد خبري دبيرخانه دايمي جشنواره بزرگ جوانان كشور؛ درباره جشنواره «كوثر پرفروغ» و ضرورت حضور زنان در عرصههاي فرهنگي كشور گفت: زنان سربازان خط مقدم جبهه فرهنگ هستند و بايد براي حضور در اين جبهه دقت و توجه كافي داشته باشند. دولت، مسئولان فرهنگي، حوزههاي علميه و افراد تاثيرگذار جامعه نيز با توجه به لزوم حضور زنان در عرصههاي فرهنگي كشور، بايد براي گسترش فعاليتهاي فرهنگي زنان زمينهسازي كنند.
وي تصريح كرد: اگر اسلام مسئوليتهاي مادي و امرار معاش خانواده را از دوش زنان برداشته است، اما مسئوليتهاي فرهنگي و تربيتي را بر دوش آنان گذاشته است كه اين موضوع بسيار مهمي است كه زنان بايد نسبت به آن آگاهي و توجه داشته و در اين زمينه، يعني مباحث فرهنگي و تربيتي فعاليت جدي داشته باشند.
سخنگوي فراكسيون زنان مجلس شوراي اسلامي با بيان اينكه تا حدود زيادي زمينهها براي حضور فرهنگي زنان در جامعه وجود دارد، گفت: در حال حاضر اكثر معلمان و مربيان آموزش و پرورش ما زنان هستند. همچنين در عرصههاي فرهنگي و نرمافزاري زنان حضور دارند و در حوزههاي علميه نيز زنان توانمند و خوبي داريم كه از دانش بالايي برخوردار هستند؛ اما بايد تلاش شود حضور زنان در اين عرصهها تقويت شود.
وي با اشاره به نقش تربيتي زنان در جامعه ادامه داد: مثالي معروف وجود دارد كه ميگويد «فرزندان ما آيينه ما هستند، نه آنهايي كه ما ميخواهيم». بر اين اساس، درباره نقش تربيتي زنان بايد گفت كه زنان ميبايست نسبت به ويژگيها و شاخصهاي فرهنگ اسلامي آگاه باشند و به اين شاخصها عمل كنند تا نسل آينده، نسلي باشد كه مورد نظر اسلام باشد.
نماينده مردم تهران در خانه ملت ادامه داد: زنان ما بايد نسلي تحويل جامعه دهند كه افرادي خودباور، فرهيخته و داراي افكاري صحيح باشند تا اين افراد بتوانند راه صحيح را براي رشد و توسعه جامعه بپيمايند.
وي با اشاره به برگزاري جشنواره «كوثر پرفروغ» از سوي ستاد عالي كانونهاي فرهنگيهنري مساجد كشور و تاثير اين جشنوارهها در ميزان حضور زنان در عرصههاي فرهنگي گفت: اگر اين جشنوارهها به خوبي برنامهريزي شود و دستاوردها و نتايج آنها به خوبي تبيين شود و ادامه داشته باشند، ميتواند در شناخت ظرفيتهاي بالقوه و بالفعل زنان و همافزايي بين زنان توانمند و طرح بايدها و نيازها و الزامات موثر باشد.
افتخاري تصريح كرد: بايد با توجه به عنوان اينگونه جشنوارهها، ابتدا شخصيت حضرت فاطمه معصومه(س) به خوبي معرفي و شاخصهاي شخصيتي و معرفتي ايشان شناساسي و محوريابي شود و بر اساس همان محورها و متناسب با روز، مسايل طرح شده و به آنها پرداخته شود.
وي ضمن قدرداني از ستاد عالي كانونهاي فرهنگيهنري مساجد كشور براي برگزاري جشنوارههاي متعدد فرهنگي در كشور و بهويژه اين جشنواره، يادآور شد: فعاليت كانونهاي فرهنگيهنري، فعاليت خوب و شاخصي است و انشاءالله با حمايت دولت و مجلس، مسئولان اين كانونها بتوانند اين فعاليتها را گسترش دهند.
گفتني است؛ «كوثر پرفروغ»، جشنوارهاي با محوريت شخصيت حضرت فاطمه معصومه(س) و ويژه خواهران عضو كانونهاي فرهنگيهنري مساجد سراسر كشور كه از سوي دبيرخانه كانونهاي فرهنگيهنري مساجد استان قم برگزار ميشود.
متولي اصلي برگزاري هفتمين جشنواره بزرگ جوانان مساجد، ستاد عالي هماهنگي و نظارت بر كانونهاي فرهنگي و هنري مساجد كشور است و اخبار توليدي ستاد خبري دبيرخانه دايمي جشنواره بزرگ جوانان مساجد بر روي پايگاه اينترنتي WWW.JAVANANEMASAJED.IR منتشر ميشود و علاقهمندان و همچنين خبرنگاران رسانههاي گوناگون ميتوانند با مراجعه به اين پايگاه از آخرين اخبار و تحولات مربوط به هفتمين جشنواره بزرگ جوانان مساجد مطلع شوند.
پايان پيام
دوشنبه|ا|24|ا|بهمن|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايلنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 58]