تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 29 اسفند 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):دلى كه در آن حكمت نيست، مانند خانه ويران است، پس بياموزيد و تعليم دهيد، بفهميد و ن...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1866429603




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

صادرات نفت به كشورهاي اروپايي قطع مي‌شود


واضح آرشیو وب فارسی:همشهری: صادرات نفت به كشورهاي اروپايي قطع مي‌شود
اقتصاد > انرژي - همشهري آنلاين:
وزير نفت با تاكيد بر اينكه ايران هيچگونه نگراني براي فروش نفت ندارد، از امكان تهاتر نفت و كالا با برخي از كشورها خبر داد و اعلام كرد كه صادرات نفت ايران به برخي كشورهاي اروپايي قطع خواهد شد.

به گزارش خبرگزاري مهر، رستم قاسمي روز شنبه در نشست خبري با حضور خبرنگاران رسانه هاي بين المللي درباره ارسال نامه اي به رئيس عراقي اوپك با محوريت تحريم صادرات نفت ايران به اروپا گفت: در حال حاضر سطح روابط ايران با سازمان اوپك خوب و مطلوب ارزيابي مي شود و هدف از ارسال اين نامه تشريك مساعي و هماهنگي بيشتر بين كشورهاي عضو اوپك است.

وزير نفت با اعلام اينكه كشورهاي عضو اوپك بايد حقوق يكديگر را در تجارت بين المللي نفت رعايت كنند، تصريح كرد: بازار نفت يك بازار تجاري بوده و برخي از اعضا نبايد حق ساير كشورهاي عضو اوپك را ناديده بگيرند و عربستان سعودي هم بايد پايبند اين اصول باشد.

آمريكا تعامل خود را با ايران بيشتر كند

رستم قاسمي با تاكيد بر اينكه با گذشت 33 سال از پيروزي انقلاب ايران هيچگاه تسليم فشارهاي آمريكا و برخي از كشورهاي غربي نشده است، اظهارداشت: سالهاست كه آمريكايي ها صنعت نفت ايران را تحريم كرده اند و از ايران خواسته اند كه از حقوق خود عقب نشيني كند و بر اين خواسته خود پافشاري كرده اند.

اين عضو كابينه دولت با اعلام اينكه ايران هيچگاه از خواسته هاي قانوني خود كوتاه نمي آيد، بيان كرد: آمريكايي ها بايد با افزايش فشارها تعامل خود را با ايران بيشتر كنند.

نگران فروش نفت نيستيم

وي در ادامه با تاكيد بر اينكه ايران هيچ گاه تسليم خواسته هاي آمريكا نمي شود، خواستار تجديدنظر اروپا براي تحريم خريد نفت از ايران شد و افزود: با تحريم صادرات نفت ايران به اروپا مردم كشورهاي اروپايي بايد هزينه هاي آن را پرداخت كنند و ايران هيچ گونه نگراني براي فروش نفت خود ندارد.

اين مقام مسئول همچنين با بيان اينكه پالايشگاههاي اروپايي هيچگونه بدهي به شركت ملي نفت ايران ندارند، تاكيد كرد: كشورهايي كه مي خواهند از 6 ماه آينده خريد نفت از ايران را متوقف كنند از همين امروز اقدام به توقف خريد نفت خام از ايران بكنند.

دولت و مجلس براي تحريم نفتي اروپا اختلاف ندارند

به گزارش مهر قاسمي همچنين در پاسخ به سئوالي مبني بر اختلاف دولت و مجلس براي تحريم صادرات نفت به اروپا توضيح داد: بين نمايندگان مجلس و دولت هيچگونه اختلافي وجود ندارد و قطعا صادرات نفت به برخي كشورهاي اروپايي قطع خواهد شد.

وزير نفت با يادآوري اينكه برخي از كشورهاي اروپايي به دليل سابقه طولاني فعاليت مشترك با ايران الزام به خريد بلندمدت نفت از ايران دارند، تاكيد كرد: با اين وجود وابستگي بودجه هاي سالانه دولت به درآمدهاي نفتي كاهش مي يابد.

اين عضو كابينه دولت همچنين بسته شدن تنگه هرمز توسط ايران را يك مسئله سياسي عنوان كرد و گفت: ايران به دنبال ايجاد تنش در منطقه نبوده و همواره سياست ايجاد ثبات را دنبال كرده است.

كشورهاي دوست نفت ايران را مي خرند

وزير نفت درباره گزينه هاي روي ميز ايران براي مقابله با تحريم نفتي اروپا تصريح كرد: در حال حاضر حدود 18 درصد از كل صادرات نفت ايران به كشورهاي اروپايي انجام مي شود كه براي اين ميزان نفت هم مشتري داريم.

اين مقام مسئول با بيان اينكه براي برخي از مشتريان خارجي نوبت هاي شش ماهه به منظور فروش نفت تعيين كرده ايم، يادآور شد: ايران نفت زيادي به اروپا نمي فروشد و با قطع صادرات نفت به اروپا مشكلي براي كشور به وجود نمي آيد.

وي همچنين با تاكيد بر اينكه مردم جهان با ايران هستند، اظهار داشت: مطمئن باشيد برخي از كشورهاي دوست نفت ايران را خريداري مي كنند و ايران در شرايط فعلي نفتي روي آب ذخيره شده ندارد.

ايران صادرات نفت به اروپا را قطع مي كند

اين عضو كابينه دولت با اعلام اينكه اگر اروپا نفت ايران را خريداري نكند، اختلالي در اقتصاد كشور به وجود نخواهد آمد از امضاي قراردادهاي جديد فروش نفت به برخي از كشورها خبر داد و افزود: به زودي ايران فروش نفت به برخي از كشورهاي اروپايي را قطع مي كند.

امكان دور زدن تنگه هرمز وجود ندارد

به گزارش مهر، قاسمي همچنين درباره تلاش برخي از كشورهاي عربي حاشيه خليج فارس براي دور زدن تنگه هرمز بيان كرد: خليج فارس بدون شك گلوگاه مهم و استراتژيك انرژي جهان بوده و امكان صادرات نفت برخي از كشورهاي حاشيه خليج فارس به ميزان ناچيزي از مسيري به جز تنگه هرمز وجود دارد.

وزير نفت با اعلام اينكه به اين زودي ها امكان دور زدن كامل تنگه هرمز وجود ندارد، تاكيد كرد: هم اكنون بسياري از تاسيسات و پالايشگاههاي نفت در حاشيه خليج فارس قرار دارد كه اهميت تنگه هرمز را دوچندان كرده است.

اين مقام مسئول همچنين با تاكيد بر اينكه اگر روزي نفت ايران از بازار جهاني حذف شود قيمت ها به صورت غير قابل كنترلي افزايش مي يابد، تبيين كرد: در اين شرايط مردم اروپا بايد در بدترين شرايط اقتصادي هزينه افزايش قيمت نفت را پرداخت كنند.

احتمال تهاتر نفت با كالا توسط ايران

قاسمي در ادامه در پاسخ به سئوال خبرنگاران خارجي ارائه هر گونه تخفيف به كشورهاي مختلف را براي فروش نفت به شدت تكذيب كرد و افزود: ايران نفت خام خود را بر اساس قيمت هاي جهاني صادر مي كند.

وي همچنين با بيان اينكه امكان تهاتر نفت با كالا با برخي از كشورها وجود دارد، يادآور شد: اما تاكنون ايران از اين روش براي فروش نفت خام خود استفاده نكرده است.

وزير نفت همچنين با اعلام اينكه هم اكنون فروش نفت ايران به چين با يورو و دلار انجام مي شود، ادامه داد: ايران براي مبادلات نفتي خود با چين هيچ گونه محدوديت ارزي براي دريافت پول نفت ندارد.

اين عضو كابينه دولت همچنين با يادآوري اينكه هم اكنون هند، چين و كره جنوبي به ميزان قابل توجهي نفت خام از ايران خريداري مي كنند، تاكيد كرد: ايران به موازات صادرات نفت از اين كشورها كالا وارد مي كند كه اين يك سياست دوطرفه اقتصادي است.

اين عضو هيئت مديره شركت ملي نفت با بيان اينكه در حال حاضر روابط اقتصادي ايران با چين، كره جنوبي و هند در سطوح بسيار بالايي قرار دارد تاكيد كرد: اين كشورها تحت فشارهاي آمريكا و برخي از غربي ها قرار نمي گيرند.

به گفته اين مقام مسئول اگر ايران روزي حتي يك بشكه نفت هم قادر به صادرات نباشد تصميم خواسته هاي بين المللي نخواهد شد و از برنامه هاي خود عقب نشيني نمي كند.

سياست انسان دوستانه ايران در قبال مردم اروپا

قاسمي همچنين در پاسخ به سئوالي كه چرا در روزهاي سرد زمستاني صادرات نفت با اروپا توسط ايران متوقف نمي شود پاسخ داد: ايران يك كشوري بوده كه حس انسان دوستانه همواره در صدر سياست هاي اقتصادي و سياسي آن قرار داشته است.

وي ادامه داد: ايران نمي خواهد در سرماي زمستان شيرهاي نفت خود را به روي اروپا ببندد زيرا ما آمريكايي و اروپايي نيستيم و منافع انسان دوستانه را در دستور كار خود قرار داده ايم.

وزير نفت تاكيد كرد: كشورهايي كه موضع خصمانه اي نسبت به ايران دارند قطعا در آينده در ليست سياه صنعت نفت كشور قرار مي گيرند.

تحريم بانك مركزي خلاف قانون است

اين عضو كابينه دولت همچنين درباره تحريم بانك مركزي ايران توسط اروپا و آمريكا توضيح داد: تحريم بانك مركزي يك كشور برخلاف تمامي قوانين بين المللي جهان است و حتي در زمان جنگ بين دو كشور هم نبايد بانك مركزي را تحريم كرد.

قاسمي در پايان با اعلام اينكه آمريكا از هر تلاشي براي فشار آوردن به ايران استفاده مي كند، خاطرنشان كرد: اما ايران هيچگاه تسليم خواسته هاي آمريكا و كشورهاي غربي نخواهد شد.

يکشنبه|ا|23|ا|بهمن|ا|1390





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: همشهری]
[مشاهده در: www.hamshahrionline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 176]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن