تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 27 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):آنگاه كه روزه مى‏گيرى بايد چشم و گوش و مو و پوست تو هم روزه‏دار باشند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1865807469




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

تولد پاسترناك ،خالق دكتر ژيواگو


واضح آرشیو وب فارسی:هموطن سلام: تولد پاسترناك ،خالق دكتر ژيواگو
در سال 1965 داستان «دكترژيواگو » به كارگرداني ديويد لينز روي پرده سينما جاودان شد و اين فيلم پنج جايزه اسكار را به خود اختصاص داد.
هموطن آنلاين_ 122 سال پيش در روز 10 فوريه سال 1890 ميلادي بوريس پاسترناك شاعر و نويسنده نامدار روسيه و خالق رمان جاوداني «دكتر ژيواگو» در شهر مسكو متولد شد.
بوريس لئونيدوويچ پاسترناك درخانواده اي هنرمند و هنرشناس متولد شده بود. پدرش لئونيد پاسترناك يك نقاش و مادرش روزا كافمن نوازنده مشهور پيانو بود.
بوريس ابتدا به تحصيل موسيقي پرداخت و سپس در دانشگاه سنت پترزبورگ در رشته حقوق فارغ التحصيل شد.اما سرانجام رشته مورد علاقه اش ادبيات را برگزيد.او در سال 1912 به ايتاليا رفت.سپس در دانشگاه ماربورگ آلمان به تحصيل فلسفه پرداخت.
سال‌هاي نخست فعاليت ادبي بوريس پاسترناك با تنش‌ها و دگرگوني‌هاي عميق اجتماعي در روسيه، انقلاب بلشويكي اكتبر 1917 و ناآرامي‌هاي داخلي پس از آن هم زمان بود. پاسترناك جوان كار ادبي خود را با انتشار چند شعر در سال 1914 آغاز كرد. انتشار ده مجموعه شعردر 20 سال بعد او را در جايگاه بزرگترين شاعران كشورش قرار داد.
پاسترناك گرچه هنرمند مورد نظر حكومت بلشويكي شوروي نبود به دليل اقبال عمومي از شعرهايش در نخستين كنگره‌ نويسندگان شوروي در سال 1931 به عنوان بزرگترين شاعر معاصر تحسين شده بود. او تا دو سال قبل از مرگش كه رمان «دكتر ژيواگو» را منتشر كرد، تقريبا چيزي جز شعر در كارنامه‌ ادبي‌اش نداشت.
پاسترناك در جواني شاهد فروپاشي حكومت تزار بود و پس از آن شكل گيري حكومتي توتاليتر و ايدئولوژيك را نيز تجربه كرد.؛ حكومتي كه ادبيات و هنري را مي‌پسنديد و قبول داشت كه ايده‌ها و تفكر رسمي حزب حاكم را تبليغ كند.
پاسترناك كتاب «دكتر ژيواگو» را در سال 1955 نوشته بود ، اما هيچ ناشري در روسيه حاضر به چاپ آن نشد. تا اين كه ناشر ايتاليايي فلترينلي در سال 1958 اين كتاب را در ايتاليا منتشر كرد و در همان سال جايزه نوبل ادبيات به «دكتر ژيواگو» اختصاص يافت.
در سال 1958 ميلادي كتاب «دكتر ژيواگو» جايزه نوبل ادبيات را نصيب بوريس پاسترناك كرد. كتابي كه در آن زمان در روسيه منتشر نشده بود.
اما دولت اتحاد شوروي پاسترناك را به شدت تحت فشار قرار داد تا اين جايزه را نپذيرد.
مقامات شوروي عقيده داشتند شاهكار پاسترناك «دكتر ژيواگو» يك كتاب ضد انقلابي است. انجمن نويسندگان شوروي ، بوريس پاسترناك را در سال 1958 از جمع خود اخراج كردند.
«دكتر ژيواگو» داستان زندگي پزشك شاعري را روايت مي‌كند كه در بحبوحه‌ انقلاب اكتبر و جنگ‌هاي داخلي در كشور تازه تاسيس اتحاد جماهير شوروي، حوادث اجتماعي مسير زندگي‌اش را تغيير مي‌دهند.
برخلاف ايدئولوژي حاكم كه انقلاب بلشويكي را مبدا و منشاء پديدار شدن دوراني نو مي‌دانست، در اين رمان اضمحلال حكومت تزاري سرآغاز فروپاشي زندگي بسياري از انسان‌ها است.
در همان دوراني كه حكومت ناديده گرفتن منافع فردي براي سعادت جامعه را تبليغ مي‌كند، رمان «دكتر ژيواگو» به تشريح عواطف و زندگي شخصي افرادي مي‌پردازد كه حوادث پس از انقلاب بلشويكي سرنوشت هر يك را به نوعي تغيير مي‌دهد.
بوريس پاسترناك دو سال بعد و در حالي كه از همه طرف تحت فشار قرار داشت در روز 30 مه سال 1960 درگذشت.
به اين ترتيب، در روز 10 فوريه سال 1890 ميلادي بوريس لئونيدوويچ پاسترناك شاعر و نويسنده نامدار روسيه و خالق رمان جاوداني «دكتر ژيواگو » در شهر مسكو متولد شد.
در سال 1965 داستان «دكترژيواگو » به كارگرداني ديويد لينز و نقش آفريني بازيگران بزرگي از جمله عمر شريف ، جولي كريستي ، جرالدين چاپلين ، الك گينس و... روي پرده سينما جاودان شد و اين فيلم پنج جايزه اسكار را به خود اختصاص داد. موسيقي به ياد ماندني فيلم ساخته‌ موسيقيدان برجسته‌ فرانسوي موريس ژار بود كه در سال 1966 به خاطر آن دومين جايزه اسكار خود را دريافت كرد.

يکشنبه|ا|23|ا|بهمن|ا|1390





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: هموطن سلام]
[مشاهده در: www.hamvatansalam.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 110]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن