تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 12 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام سجاد (ع):حقّ نصيحت خواه اين است كه به راه صحيحى كه مى دانى مى پذيرد، راهنمائيش كنى و سخن در حدّ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1836903885




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

همايش بيداري اسلامي دربرلين،ازتذكر به غرب تا تاسف ازانحصارطلبي رسانه اي


واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: همايش بيداري اسلامي دربرلين،ازتذكر به غرب تا تاسف ازانحصارطلبي رسانه اي
برلين - همزمان با برگزاري جشن هاي باشكوه بمناسبت سي و سومين سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي، نمايندگي جمهوري اسلامي ايران در برلين با برگزاري همايشي با حضور انديشمندان و صاحبنظران اروپايي و كارشناساني از خاورميانه،نقش انقلاب اسلامي ايران را در بيداري اسلامي ملت هاي منطقه بررسي كرد.


پروفسور "رولاند پيچ"، دانشمند اسلام شناس و استاد دانشگاه هاي آلمان، "پيتر شل لاتوره" خبرنگار با سابقه آلمان و تحليلگر سياسي اين كشور و يكي از همراهان امام راحل در هواپيمايي كه از پاريس عازم تهران شدند، استاد "كمال الهلباوي" اسلام شناس خاورميانه و عضو اخوان المسلمين مصر، دو تن از فعالان سياسي بحرين و همچنين "عليرضا شيخ عطار"، سفير جمهوري اسلامي ايران در آلمان از جمله سخنرانان اين همايش بودند كه تحولات خاورميانه و نقش انقلاب اسلامي ايران در بيداري اسلامي منطقه را تبيين كردند.

** تذكر ديپلماتيك به غربي ها درمورد بيداري اسلامي

سفير ايران در برلين، در سخنان خود، انقلاب اسلامي ايران را عامل اصلي بيداري ملت هاي منطقه و تحولات برخي كشورهاي خاورميانه و شمال آفريقا، خواند و در رابطه با آن به غربيها دو تذكر ديپلماتيك و "دوستانه" داد.

شيخ عطار، با بيان اينكه امروز با بيداري ملتهاي منطقه خاورميانه و شمال آفريقا در يك نقطه عطف تاريخي هستيم،گفت: اتفاقات منطقه به سمتي مي رود كه مدل مديريت جهان و مدل انديشه سياسي و فرهنگي در دنيا را دچار تحول اساسي خواهد كرد.

وي افزود: امروز بعد از گذشت 33 سال از پيروزي انقلاب اسلامي،شاهد تاثير عرفان و معنويت امام (ره ) در حركت هاي سياسي در جهان هستيم و مي بينيم كه قيام هاي مردمي در كشورهاي مختلف جهان ناشي از همين بيداري اسلامي و نقش دين در سياست است.

شيخ عطار ادامه داد: آنچه امروز در "بيداري اسلامي" به زعم ما و "بهار عربي" به بيان غربي ها ديده مي شود، اين است كه مردم از ايدئولوژي غير مذهبي بيزار هستند و ثابت شده كه مكاتب مختلف بشري نتوانستند آنچه را كه انسانها بدنبال آن بودند ارائه و در اختيارشان قرار دهند.

وي تصريح كرد: حركت هاي سياسي ديني و غير سكولار كه از انقلاب اسلامي ايران آغاز شد، امروز در تونس، مصر ، ليبي، يمن و بحرين بخوبي ديده مي شود و تجلي اصلي حرف ملتها در اين كشورها اين است كه ما براساس توحيد و پرستش خدا حركت مي كنيم.

سفير ايران در آلمان ادامه داد: امروز متاسفانه درخصوص تحولات منطقه و بيداري اسلامي، در يك بحث انحرافي كه رسانه هاي غربي به آن دامن مي زنند، صحبت از الگو سازي در كشورهاي متحول شده است و از الگوي ايراني، تركيه اي و يا غربي سخن به ميان مي آيد كه اين يك انحراف بزرگ است.

شيخ عطار تصريح كرد: به هيچ عنوان بحث الگو برداري نيست و هر ملتي با توجه به شرايط كشور خود، راه و مسير آينده اش را انتخاب خواهد كرد. اين انقلاب ها همه يك نقطه اشتراك دارند كه همان عدالت طلبي مبتني بر توحيد و پرستش خداي يكتا است.

وي در ادامه، فرقه گرايي و ايجاد اختلاف بين شيعه و سني و همچنين ربودن انقلاب و مصادره آن را از ديگر آفات انقلاب هاي منطقه عنوان كرد و افزود: غربي ها از ابتداي حركت مردم بسيار تلاش كردند كه انقلاب هاي مردمي را به نفع خود مصادره كنند كه در واقع همان ربودن انقلاب بود اما مردم در تونس و مصر با حضور در انتخابات، حرف خود را ثابت كردند و اجازه ندادند كه حركت اسلامي شان، به نفع ديگري مصادره شود.

شيخ عطار افزود: در انقلاب ايران نيز برخي قدرت ها اين راه را رفتند و بدنبال اين بودند كه با استفاده از ارتش، انقلاب را سركوب كنند، غافل از اينكه بدنه ارتش از متن ملت بود ، به سمت ملت بازگشت و مردم متدين و انقلابي ايران به قدرت هاي استكباري نشان دادند كه "انقلاب ديني و اسلامي، ربودني نيست".

سفير ايران در برلين در بخش پاياني سخنان خود در دو تذكر دوستانه خطاب به غربي ها، گفت: بدانيد در بيداري اسلامي كسي كه بيشتر از همه ضرر كرده، رژيم صهيونيستي است، كينه هاي مردم از اين رژيم سر باز كرده، به غرب توصيه مي كنم سرنوشت خود را به اين رژيم منفور گره نزند كه ضرر سختي متحمل خواهد شد.

شيخ عطار در تذكر دوم ، با اشاره به نمونه قيام مردم در بحرين ، غربيها را از اتخاذ استاندارد دوگانه در برخورد با انقلاب هاي مردمي برحذر داشت و گفت: استاندارد دوگانه بدترين روشي است كه غربيها درمورد انقلاب هاي مردمي به كار مي برند.

وي با ذكر يك آمار، گفت: شمار كشته شدگان قيام بحرين در مقايسه به كساني كه در انقلاب مصر جان خود را از دست دادند با توجه به جمعيت دو كشور، 86 برابر بيشتر است، چرا غربي ها در مورد بحرين سكوت كردند، اين همان استاندارد دوگانه است كه موجب مي شود مردم اعتماد خود را نسبت به غرب از دست بدهند.

وي از سوريه به عنوان نمونه ديگر ياد كرد و گفت: ممكن است در سوريه مردم اين كشور مطالباتي داشته باشند چرا غرب دخالت كرده و اجازه نمي دهد كه مردم و دولت خودشان مشكل خود را حل كنند، همانطوري كه در مورد مصر و تونس مدعي بودند كه نبايد از بيرون حركت مردم هدايت شود، چرا در مورد سوريه خود اين كار را مي كنند و از لندن و پاريس و واشنگتن براي اين كشور نسخه مي پيچند، اين سياست غلطي است كه توصيه مي كنم دست از آن بردارند.

** ايران تنها اميد ملت هاي منطقه است

عضو ارشد اخوان المسلمين مصر، ديگر سخنران اين همايش،جمهوري اسلامي ايران را تنها اميد ملت هاي منطقه در مقابله و مبارزه با ظلم و بي عدالتي و دفاع از مظلومان دانست و گفت كه به حمايت از ايران و دولتمردان شجاع اين كشور افتخار مي كنم.

"كمال الهلباوي" ،افزود: از رهبر ايران، رييس جمهوري و ملت اين كشور به خاطر حمايت از مبارزان در برابر اشغالگري صهيونيست هاي غاصب و همچنين ايستادگي آنان در برابر ظلم و بي عدالتي قدرتهاي زورگو، سپاسگزاريم.

كارشناس و تحليلگر مركز مطالعات تروريسم لندن با اشاره به سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي ايران، گفت: امام خميني (ره)، رهبر انقلاب ايران به اسلام و مسلمانان هويت دوباره بخشيد و ما از او چيزهاي زيادي ياد گرفتيم.

الهلباوي خاطرنشان كرد: امام خميني (ره) مبارز بزرگي بود كه فرهنگ غني اسلام را دوباره براي مسلمان و ديگر ملت هاي جهان تبيين كرد و نقش بسزايي در بيداري امت اسلامي كه امروز در منطقه خاورميانه و شمال آفريقا شاهد آن هستيم، ايفا نمود.

اين مبارز مصري كه به گفته خودش بيش از 23 سال از عمر خود را به اجبار، دور از وطن و در غرب زندگي كرده است، از سياست هاي آمريكا و اروپا در قبال ايران بشدت انتقاد كرد و افزود: نمي دانم چرا آمريكا و اروپا، نمي خواهند ايران و ديگر كشورهاي مسلمان و عربي مستقل باشند ،توسعه يافته و پيشرفت كنند.

الهلباوي،خصومت با ايران و ايجاد مانع بر سر راه برنامه هسته اي اين كشور و همچنين حمايت از رژيم هاي ديكتاتور در خاورميانه را دو اشتباه بزرگ آمريكا و غربيها در رابطه با اين منطقه مهم و استراتژيك جهان،دانست و افزود: چرا با استفاده صلح آميز كشورها بويژه ايران از فناوري هسته اي مخالفت مي كنند و نمي توانند ببينند كه مسلمانان توسعه يافته و پيشرفت مي كنند، اين يك انحصار طلبي است.

وي تاكيدكرد: اين اقدام يك ظلم ، بي عدالتي و انحصار طلبي است كه اوباما، مركل، ساركوزي و ديگر قدرت هاي غربي بايد به آن پاسخ روشني بدهند.

وي در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به تلاش قدرت هاي استعماري براي ايجاد تفرقه بين مسلمان و قوميت هاي مذهبي، گفت: مسلمانان هيچ اختلافي با هم ندارند و شيعه و سني برادر ديني هستند.

الهلباوي تاكيد كرد: در مخالفت با رژيم صهيونيستي نيز ما هيچ خصومتي با يهوديان نداريم بلكه چيزي كه از آن تنفر داريم،تحقير مقدسات اسلامي از سوي صهيونيست هاي اشغالگر است.

وي در همين رابطه با قدرداني از مواضع ضد استكباري و عدالتخواهانه "محمود احمدي نژاد"، گفت: احمدي نژاد تنها رييس دولت اسلامي است كه با اقتدار در مقابل استكبار و ظلم و بي عدالتي در جهان ايستاده و در راه اين مبارزه فرياد خود را مي زند، چه در ايران و چه در نيويورك.

عضو ارشد اخوان المسلمين مصر در پايان، ادعاي دفاع از حقوق بشر در غرب را تنها يك دروغ و رياكاري عنوان كرد و گفت: كساني كه دم از حقوق بشر مي زنند چرا بايد از ديكتاتورهاي منطقه امثال مبارك ها دفاع كنند.

** استفاده گراه كننده غرب از عبارت "بهارعربي"

خبرنگار با سابقه و تحليلگر مسائل سياسي آلمان ديگر سخنران اين همايش، استفاده غرب از عبارت " بهار عربي" درخصوص تحولات سياسي و ساختاري در برخي از كشورهاي عربي را گمراه كننده خواند.

"پيتر شل لاتوره"، در رابطه با نقش انقلاب اسلامي ايران در بيداري اسلامي كشورهاي منطقه، افزود: تعجب آور اين است كه سرويس هاي اطلاعات غرب نه تنها نتوانستند قيام هاي مردمي در كشورهاي عربي را پيش بيني كنند، بلكه تعبيرها و تفسيرهاي اشتباه و برداشت نادرستي از آن ارائه كردند.

وي با بيان اينكه نمي توان نقش انقلاب اسلامي را در بيداري ملت هاي منطقه انكار كرد، افزود: "كارشناسان خاورميانه هميشه مي دانستند كه اگر انتخابات آزاد در كشورهاي اين منطقه برگزار شود، احزاب اسلامي برنده قاطع آن خواهند بود."

اين خبرنگار باسابقه در همين رابطه به انتخابات الجزاير در دهه 90 اشاره كرد و گفت: "در آن انتخابات، احزاب اسلامي پيروز شدند كه اين موفقيت به مذاق خيلي ها خوش نيامد و كودتايي انجام شد و در نهايت يك جنگ داخلي رخ داد كه حداقل 200 هزار كشته به دنبال داشت.

وي خاطرنشان كرد: در همه كشورهايي كه مردم بر عليه حاكمان خود قيام كرده اند، جهت گيري به سمت اسلام را شاهديم و تونس و ليبي نمونه بارز آن است. در مصر هم اگر اتفاق خاصي رخ ندهد، اين احتمال قوي وجود دارد كه اسلام گراها كشور را در دست گيرند."

شل لاتوره در ادامه سخنان خود به تشريح اوضاع برخي ديگر از كشورهاي خاورميانه از جمله بحرين، سوريه و عربستان پرداخت و گفت:"در بحرين هم مردم اين كشور بر عليه حاكمان خود قيام كرده اند اما با دخالت عربستان و رفتار منافقانه آمريكا و غرب در مورد بحرين، قيام مردم در اين كشور هنوز به نتيجه نرسيده است."

اين خبرنگار با تجربه به سفر خود به بحرين در سال هاي گذشته اشاره كرد و گفت: "در اين سفر به چشم ديدم كه بر ديوارهاي شهر شعارهاي آزادي خواهانه نوشته شده بود و مردم خواهان دمكراسي و برگزاري انتخابات آزاد بودند."

شل لاتوره ، افزود: " آمريكا و غرب امروز در حالي درمورد سوريه و اتفاقات اين كشور جنجال آفريني مي كنند كه درمورد كشته شدن مردم در بحرين عملا هيچ اقدام و صحبتي از آنان نمي بينيم."

اين خبرنگار پيشكسوت اروپايي از عملكرد رسانه ها به ويژه شبكه الجزيره قطر به عنوان يك رسانه عرب زبان درمورد تحولات بحرين انتقاد كرد و گفت: "اين شبكه با ورود تانك ها و نظاميان عربستان به بحرين و دخالت در اين كشور، گزارش هاي خود را قطع كرد و اين يك نقطه سياه در عملكرد اين رسانه و دولت قطر بود."

وي همچنين رفتار عربستان سعودي در همكاري با حاكمان بحرين براي كشتن معترضان اين كشور را سوال برانگيز خواند و درهمين ارتباط به خاطره اي از مصاحبه با امام راحل در پاريس اشاره كرد و افزود: "در آن مصاحبه از امام خميني پرسيدم آيا ايده وي از يك كشور اسلامي، همان عربستان سعودي است، كه وي با هوشمندي پاسخ داد عربستان سعودي كه يك دولت اسلامي نيست.

شل لاتوره در بخش ديگري از سخنان خود، مواضع غرب درمورد نقض حقوق بشر در ايران را مورد سوال قرار داد و با متناقض خواندن آن، گفت: "در عربستان كه دوست آمريكا و غرب خوانده مي شود حتي اجازه نمي دهند انجيل وارد اين كشور شود اما ايران كه اقليت هاي مذهبي در مجلس اين كشور نماينده دارند و در آزادي كامل فعاليت هاي ديني و مذهبي خود را انجام ميدهند، متهم به نقض حقوق بشر مي شود."

اين خبرنگار با تجربه افزود: "يكي از نمايندگان پارلمان آلمان "پيتر گاو وايلر" در سفري كه به ايران داشت از طرف شوراي مركزي يهوديان كه معمولا ديد خصمانه اي نسبت به ايران دارد، براي خاخام بزرگ يهوديان در ايران كادو برد كه حتي فكر چنين كاري در عربستان سعودي غير قابل تصور است."

** امام خميني(ره)، عارف بي نظير

فيلسوف و دانشمند اسلام شناسي آلماني،چهارمين سخنران همايش بيداري اسلامي در برلين، از امام خميني (ره ) به عنوان احياگر دين اسلام در دوره اي كه دنيا غرق در تفكرات غرب بود نام برد و افزود:" امام خميني نه فقط يك فقيه بزرگ ديني بلكه يك عارف بزرگ و بي نظير بود".

"رولاند پيچ" استاد دانشگاه مونيخ آلمان، طي سخناني در رابطه با شخصيت امام راحل به عنوان بنيانگار انقلاب اسلامي،گفت: "صحبت كردن درمورد افكار و ابعاد شخصيتي اين مرد بزرگ بدون مطالعه دقيق آثار ارزشمند وي امكان پذير نخواهد بود."

اين اسلام شناس اروپايي، اظهار داشت: "اگر كسي بخواهد بدون تحقيق و بررسي درمورد اين عارف برجسته چيزي بنويسد و يا سخني بگويد، نتيجه كار همان چيزهاي خواهد شد كه در برخي رسانه هاي آمريكايي و اروپايي به اشتباه و نادرست درمورد اين شخصيت به تصوير كشيده شده و يا به رشته قلم درآمده است."

رولاند پيچ تاكيد كرد: "خواست اصلي امام خميني در انقلاب اسلامي،نوآوري و احياي دوباره اسلام بود و ايشان در سخناني كه سال 1971 داشتند بر اين موضوع تاكيد كردند كه در حكومت اسلامي، دين و سياست از هم جدا نيستند."

وي ادامه داد: "از نگاه امام خميني،مبناي زندگي، شريعت اسلامي است و دين راهنماي انسان ها در همه امور است به همين خاطر مردم وظيفه دارند كه به قوانين اسلام تن دهند و از آن تبعيت كنند."

اين اسلام شناس آلماني در ادامه سخنان خود افزود: "امام خميني هميشه بر اين عقيده بود كه سمت و عنوان يك فقيه براي وي مسووليت سياسي بهمراه دارد و در نتيجه نمي تواند از سياست و امور كشور دور باشد."

وي در ادامه با اشاره به اهميت و ضرورت نقش دولت اسلامي و ولايت فقيه،گفت: "به اسلام بايد از دو زاويه نگاه كرد، يكي زاويه بيروني كه برگرفته از قوانين الهي است و ديگري زاويه داخلي و دروني كه همان عرفان ديني است."

رولاند پيچ در پايان تاكيد كرد: امام خميني يك كارشناس زبده در زمينه عرفان اسلامي بود.

** ابراز تاسف از انحصار طلبي رسانه اي غرب

ميهمانان شركت كننده در همايش بيداري اسلامي در برلين، بعد از بيان اظهارات خود به سوالات حاضران در اين نشست پاسخ گفتند، يكي از سوالات مطرح شده درخصوص روابط ايران و آلمان بود كه از "پيتر شل لاتوره " به عنوان تحليلگر مسايل سياسي اين كشور،سوال شد.

شل لاتوره ، كه با 90 سال سن هنوز دست از كار نكشيده و با كوله باري از تجربه درعرصه خبر فعال است، از وضعيت رسانه ها در آمريكا و غرب بشدت انتقاد كرده و عملكرد آنها را يك انحصار طلبي تاسف بار خواند و گفت:

متاسفانه در رسانه هاي غرب شاهد يك ناداني و جهل باور نكردني هستيم و مي بينيم كه رسانه ها اغلب با يكسري اطلاعات غلط و يك سري پيشداوري ها مطالب خود را منتشر مي كنند.

وي افزود: درمورد اخبار مربوط به ايران نيز همين گونه است،بطوريكه انحصار طلبي تاسف بار خبري كه آمريكا و همپيمانان آن اعمال مي كند،باعث مي شود كشورها تصميمات خود را براساس همين اطلاعات غلط اتخاذ كنند.

شل لاتوره با بيان اينكه امروز درمورد برنامه هسته اي ايران بوضوح شاهد اين انحصار طلبي رسانه اي هستيم، افزود: در يك مقطع زماني ( اوايل انقلاب) وزير وقت امور خارجه آلمان، هانس ديتريش گنشر به تهران سفر كرد كه بلافاصله آمريكايي ها به اين سفر واكنش نشان دادند و واكنش هاي منفي در رسانه ها آغاز شد.

وي گفت: آلمان متاسفانه درجه خودمختاري سياسي لازم و كافي را در مقابل آمريكا ندارد، نمي تواند حرف خود را بزند و در واقع به گونه اي وابسته به آن كشور است.

"لاتوره" افزود: چيزي كه امروز در رسانه هاي غرب شاهديم، ارائه مغرضانه اطلاعات نادرست توام با پيشداوري است كه از سوي يك كمپين سياسي و رسانه اي هدايت مي شود.

اين كارشناس اروپايي رسانه، با تاكيد بر اينكه، يك جهل وحشتناك درمورد خاورميانه و بويژه ايران در رسانه هاي غرب وجود دارد، گفت: غرب بايستي سياست مستقل درقبال جهان اسلام و عربي داشته باشد درحالي كه ما متاسفانه هنوز در يك وضعيت فكري جنگ سرد قرار داريم .

شل لاتوره با انتقاد از سياست آلمان در همراهي با اتحاديه اروپا در زمينه اعمال تحريم ها عليه ايران،گفت: آلمان در صدر كمپين تحريمي قرار دارد، بخاطر اين كه به گفته خودش نمي خواهد براي حمله به ايران به دست اسرائيل بهانه دهد.

وي تصريح كرد: به عنوان كسي كه 60 سال است ناظر تحولات دنيا هستم، معتقدم كه تحريم ها هيچوقت نتيجه اي نداشته است و برعكس موجب متحد شدن ملت مي شود.

اين خبرنگار پيشكسوت با بيان اينكه در دنيايي زندگي مي كنيم كه متاسفانه صداقت از آن رخت بربسته است، گفت: مردم ايران و آلمان به يكديگر علاقه مند هستند و دو كشور در گذشته روابط بسيار خوبي با هم داشتند كه اميدوارم در آينده باز شاهد آن باشيم.

در اين نشست همچنين سوالي درخصوص احتمال حمله نظامي از سوي آمريكا يا اسرائيل عليه ايران مطرح شد كه ابتدا شل لاتوره و پس از آن سفير جمهوري اسلامي ايران در آلمان به اين سوال پاسخ دادند.

شل لاتوره در اين رابطه گفت: به آمريكايي ها و همينطور اسرائيلي ها توصيه مي كنم به هيچ عنوان مرتكب اين اشتباه بزرگ نشوند كه خودشان ضرر خواهند كرد .

وي افزود: آمريكايي ها و سران اسرائيل را به شنيدن سخنان نظاميان ارشد آمريكا و رييس سابق موساد دعوت مي كنم كه بارها گفته اند، "حمله نظامي به ايران يك حماقت محض است".

"عليرضا شيخ عطار" نيز پاسخ جالبي به اين سوال داد و گفت: اسرائيلي ها در جنگ هاي 33روزه لبنان و 22 روزه غزه از دوستان ايران درس خوبي گرفتند.

وي افزود: حتما در ميان صهيونيست ها افراد عاقلي وجود دارند كه بدانند وقتي دوستان ايران چنين درس بزرگ و پاسخ محكمي داده اند، خود ايران چه درسي به آنها خواهد داد.

در بخش پاياني همايش بيداري اسلامي در برلين، دو تن از فعالان سياسي بحريني در سخناني وضعيت حاكم بر اين كشور را تشريح كرده و از نهادهاي بين المللي و مدعيان حقوق بشر خواستند كه به رفتار متناقض خود در اين زمينه پايان دهند .

"علي السرايي" فعال سياسي و حقوق بشر بحرين در اين زمينه گفت: متاسفانه نهادهاي بين المللي و مدعيان دروغين دفاع از حقوق بشر، چشمان خود را بر جنايات آل خليفه و آل سعود در بحرين بسته اند و هر روز شاهد كشتار مردم بي دفاع اين كشور كه چيزي جز حق قانوني خود را مطالبه نمي كنند، هستيم.

السرايي خطاب به قدرت هاي غربي گفت: دست از رفتار متناقض برداريد و همانطوري كه به بهانه دفاع از حق مردم و در اصل بخاطر نفت ليبي، به اين كشور حمله كرديد و همانطوري كه امروز در سوريه به بهانه نقض حقوق بشر و دفاع از مخالفان به دولت اين كشور فشار وارد مي كنيد، صداي مظلوميت مردم بي گناه بحرين را هم بشنويد.

اروپام** 1701

انتهاي خبر / خبرگزاري جمهوري اسلامي (ايرنا) / كد خبر 30812473

شنبه|ا|22|ا|بهمن|ا|1390





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 75]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن