تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 22 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خير دنيا و آخرت با دانش است و شرّ دنيا و آخرت با نادانى. 
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1840522169




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

خشن ترين معتادان شيشه اي ها هستند!


واضح آرشیو وب فارسی:آفتاب: خشن ترين معتادان شيشه اي ها هستند!
نتايج اين مطالعه نشان داد كه بين اعتياد به مواد مخدر و بروز خشونت‌هاي خانوادگي، خشونت‌هاي اجتماعي منجر به قتل و جرح، آسيب‌هاي رواني و جسماني عليه زنان و كودكان، بروز ناهنجاري‌هاي اخلاقي و جرايم اجتماعي و كاهش احساس امنيت شهروندان رابطه معناداري وجود دارد.
آفتاب: نتايج اين مطالعه نشان داد كه بين اعتياد به مواد مخدر و بروز خشونت‌هاي خانوادگي، خشونت‌هاي اجتماعي منجر به قتل و جرح، آسيب‌هاي رواني و جسماني عليه زنان و كودكان، بروز ناهنجاري‌هاي اخلاقي و جرايم اجتماعي و كاهش احساس امنيت شهروندان رابطه معناداري وجود دارد.

عامل مستقيم 68 درصد از طلاق ها وابستگي يكي از زوجين به مواد مخدر است و در اين رابطه نقش مردان با 88 درصد، بيشتر از زنان گزارش شده.

يك پژوهشگر حوزه اعتياد گفت: طبق پژوهش‌هاي انجام شده رفتارهاي خشونت‌آميز در معتادان به مواد مخدر صنعتي در فاصله زماني بين 6 ماه تا يكسال پس از شروع وابستگي افراد آغاز مي‌شود در حاليكه در معتادان به مواد مخدر سنتي اين فاصله زماني بين 1 تا 3 سال پس از وابستگي شروع مي شود.

كورش محمدي روز چهارشنبه در نشست علمي - پژوهشي كه با عنوان «بررسي رابطه بين اعتياد به مواد مخدر با خشونت و كاهش احساس امنيت شهروندان» در مجموعه فرهنگي شقايق برگزار شد، با بيان اينكه اعتياد به مواد مخدر همچون مانعي در نيل به توسعه يافتگي جوامع است، گفت: اكثر طلاق‌هاي ثبت شده به دليل اعتياد است و شصت درصد از فضاي زندان‌هاي كشور را معتادان اشغال كرده‌اند.

تجاوز و روسپيگري از عواقب اعتياد

اين پژوهشگر حوزه اعتياد افزود: براساس شواهد موجود در سال‌هاي اخير در كنار رشد سوء مصرف مواد مخدر، مفاسد اخلاقي همچون تجاوز به عنف، مزاحمت‌هاي ناموسي، روسپيگري آشكار و نهان در حواشي شهرها، زنان و دختران فراري، زورگيري، دين‌گريزي و اسلام‌ستيزي، تشكيل خانه‌هاي فحشا و ... بروز كرده و جزء تخلفات مجرمان محسوب شده است.

محمدي با بيان اينكه پژوهشي در سال 1390 با هدف بررسي رابطه بين اعتياد به مواد مخدر با خشونت و كاهش احساس امنيت شهروندان توسط تيم پژوهشي انجمن آسيب‌شناسي اجتماعي ايرانيان در 8 استان كشور انجام شد، گفت: نمونه مورد مطالعه شامل 400 خانواده داراي حداقل يك نفر معتاد كه با روش نمونه‌گيري از طريق مراكز درمان اعتياد و كمپ‌هاي اجتماع محور و 1600 نفر از شهروندان كه با روش تصادفي ساده از بين شهروندان عادي در 8 مركز استان انتخاب شدند، بود.

وي افزود: نتايج اين مطالعه نشان داد كه بين اعتياد به مواد مخدر و بروز خشونت‌هاي خانوادگي، خشونت‌هاي اجتماعي منجر به قتل و جرح، آسيب‌هاي رواني و جسماني عليه زنان و كودكان، بروز ناهنجاري‌هاي اخلاقي و جرايم اجتماعي و كاهش احساس امنيت شهروندان رابطه معناداري وجود دارد.

وي ادامه داد: نتايج اين مطالعه در 8 مركز استان نشان داد كه 84 درصد خانواده‌هاي مورد مطالعه از زمان ابتلا به اعتياد فرد معتاد، تا زمان انجام اين مطالعه حداقل يكبار در معرض خشونت‌‌هاي كلامي، عاطفي، جنسي و اقتصادي مرتبط با سوء مصرف مواد قرار داشته و 43 درصد آنها، حداقل يكبار در اين مدت با خشونت‌هاي فيزيكي جدي، تهديدكننده و حقوقي و 10 درصد مابقي با خشونت‌هاي منجر به آسيب‌هاي جسماني و جرح بدني مواجه بوده‌ و علاوه بر اين 1/1 درصد خانواده‌هاي مورد مطالعه، خشونت‌هاي منجر به قتل‌هاي خانوادگي را تجربه كرده‌اند.

اين پژوهشگر حوزه اعتياد اظهار داشت: اين نتايج همچنين نشان داد كه عامل مستقيم 68 درصد از موارد طلاق در گروه نمونه، وابستگي يكي از زوجين به مواد مخدر است و در اين رابطه نقش مردان با 88 درصد، بيشتر از زنان گزارش شده است.

مواد مخدر عامل نا امني جامعه

محمدي با بيان اينكه در اين پژوهش به بررسي اثرات سوء مصرف مواد مخدر بر خشونت و امنيت اجتماعي طبق ويژگي‌هاي افراد و نوع ماده مخدر مصرفي آنان پرداخته شد، افزود: شواهد بدست آمده حاكي از آن است كه ميزان تحصيلات و سطح درآمد افراد معتاد رابطه معناداري با بروز خشونت و هنجارپذيري آنان دارد و بر اين اساس معتادان بي‌سواد يا داراي تحصيلات پائين نسبت به معتادان با تحصيلات بالا از خشونت اجتماعي بيشتري برخوردارند.

وي ادامه داد: همچنين معتادان به مواد مخدر صنعتي شيشه بيشترين موارد بروز خشونت و آسيب رساندن به ديگران و خود را در فضاي خانه و محيط بيرون از خانه نسبت به ساير معتادان به مواد مخدر سنتي دارا مي‌باشند.

اين پژوهشگر حوزه اعتياد يادآور شد: از مجموع بررسي‌هاي بعمل آمده در خانواده‌هاي مورد مطالعه چنين استنباط مي‌شود كه رفتارهاي خشونت‌آميز در معتادان به مواد مخدر صنعتي در فاصله زماني بين 6 ماه تا يكسال پس از شروع وابستگي افراد آغاز مي‌شود در حاليكه در معتادان به مواد مخدر سنتي اين فاصله زماني بين 1 تا 3 سال پس از وابستگي اعلام شده است.

محمدي بيان داشت: نكته اساسي در نتايج حاصله اين است كه ميزان بروز خشونت و رفتارهاي آسيب‌رسان در معتادان به مواد مخدر صنعتي با افزايش سن اعتياد افراد به اوج خود مي‌رسد در حاليكه در معتادان به مواد مخدر سنتي با افت مواجه مي‌شود.

وي گفت: نتايج اين مطالعه نشان داد كه در خانواده‌هايي كه داراي حداقل يك فرد معتاد هستند، بيشترين قربانيان رفتارهاي خشونت‌آميز ناشي از سوء مصرف مواد مخدر، زنان با فراواني 58 درصد و كودكان با فراواني 36 درصد هستند و در محيط خانواده‌؛ معتادان با سن بالاي 45 سال از رفتارهاي خشونت آميز كمتري نسبت به معتادان جوان تر با سن زير 45 سال برخوردارند و بيشترين بروز رفتارهاي خشونت آميز، در جوانان گروه سني 25 -16 سال رخ مي‌دهد.

محمدي افزود: در اين مطالعه پيرامون احساس امنيت اجتماعي شهروندان و رابطه آن با اعتياد به مواد مخدر تحقيقاتي به عمل آمد و از نتايج بدست آمده اينگونه استنباط مي‌شود كه 59 درصد شهروندان وقوع جرايم مرتبط با مواد مخدر و اعتياد را عامل ناامني جامعه مي‌دانند و 68 درصد آنان اعتياد به مواد مخدر را يك بستر مناسب براي وقوع جرايم اجتماعي و ترويج بي‌هنجاري در جامعه قلمداد مي‌كنند.

به گزارش خبرآنلاين،وي ادامه داد: همچنين 53 درصد از شهروندان مورد مطالعه خشونت هاي خانوادگي و آسيب هاي اجتماعي ناشي از سوء مصرف مواد مخدر همچون طلاق، دختران فراري، سرقت و زورگيري و... را به عنوان عوامل مهم در كاهش احساس امنيت خود معرفي كردند.

كد مطلب : 145238

چهارشنبه|ا|19|ا|بهمن|ا|1390





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 188]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن