واضح آرشیو وب فارسی:جمهوري اسلامي: مركز مديريت راههاي استان بوشهر به بهرهبرداري رسيد
بوشهر- خبرنگار روزنامه جمهوري اسلامي: ششمين مركز مديريت راههاي كشور با حضور معاون پشتيباني و توسعه منابع انساني استانداري بوشهر، رئيس مركز مديريت راههاي كشور، مديركل حمل و نقل و پايانههاي استان و اعضاي شوراي حمل و نقل و ترافيك استان بوشهر به بهرهبرداري رسيد.
مديركل حمل و نقل و پايانههاي استان بوشهر در مراسم بهرهبرداري از اين مركز گفت: استان بوشهر ششمين استان كشور است كه مركز مديريت راه در آن راه اندازي ميشود.
مهندس حميدرضا علم افزود: در مرحله نخست راه اندازي اين مركز،10 دوربين در نقاط حادثه خيز استان شامل سرراهي بنداروز، سرراهي چغادك، پل كلل، پايانه باربري و مسافربري برازجان، سرراهي احمدي، سرراهي دير و سرراهي قلعه سفيد نصب شده است.
وي به اهداف راه اندازي اين مركز اشاره كرد و گفت: شناسايي به موقع و سريعتر وقايع و نيازهاي جاده، رفع گلوگاهها يا نيازهاي ترافيكي در كوتاهترين زمان ممكن، اطلاع رساني به موقع حوادث و رخدادهاي ترافيكي به كاربران و ذي نفعان حمل و نقل جادهاي و به حداقل رساندن تآخير در جريان ترافيك جادهاي از مهمترين مزيتهاي اين مركز كنترل ميباشد.
مديركل حمل و نقل و پايانههاي استان بوشهر با اشاره به راه اندازي 11 تردد شمار الكترونيكي در محورهاي مواصلاتي استان، گفت: با آمار دقيق ميزان تردد كه توسط اين ترددشمارها در استان ثبت ميشود ميتوان برنامه ريزي بهتري براي محورهاي مواصلاتي و حتي طرحهاي شهري و برون شهري استان صورت داد.
وي اضافه كرد: در نوروز امسال محور بوشهر - برازجان با ثبت 45 هزار تردد در شبانه روز يكي از راههاي پرتردد كشور معرفي شد.
مديركل حمل و نقل و پايانههاي استان بوشهر ابراز اميدواري كرد با بهرهبرداري از اين طرحها موجبات رفاه، آرامش و امنيت بيشتر مردم استان بوشهر فراهم شود.
رئيس مركز مديريت راههاي كشور نيز با تاكيد بر استفاده از سيستمهاي حمل و نقل هوشمند در كنترل راههاي كشور، گفت: بايد فضاي سيستمهاي كنترلي راههاي كشور هوشمند شود، چرا كه همواره شاهد افزايش صدور گواهينامه و همچنين اتومبيل در كشور هستيم و سيستهاي كنترلي سنتي كنوني جوابگوي نيازهاي اين بخش نيست.
محمدي اضافه كرد: سعي اين مركز اين است كه اطلاعات راههاي كشور را به گونه جمع آوري و در اختيار دستگاههاي مرتبط قرار دهد كه منجر به تسريع در تصميم گيريها و كاهش ترافيك جادهاي شود.
وي افزود: رويكرد اين مركز به گونهاي است كه هر مركز مديريت راه در استانها بتواند شرايط راههاي استانهاي همجوار خود را نيز رصد كند.
وي با اشاره به اينكه استان بوشهر ششمين استاني است كه مركز مديريت راهها در آن به بهرهبرداري رسيده است، گفت: تاكنون 220 تصوير از نقاط حادثه خيز و خاص كشور در حال رصد شدن است كه 10 تصوير آن مربوط به استان بوشهر ميباشد.
معاون پشتيباني و توسعه منابع انساني استانداري بوشهر نيز با تشكر از راه اندازي اين مركز در استان بوشهر گفت: راه اندازي مركز مديريت راههاي استان يكي از نيازهاي استان بوده و قطعاً تاثيري فراواني در برنامه ريزي و تصميم گيريهاي جادهاي و حمل و نقل خواهد داشت.
محمدحسين زارع با بيان اينكه اميدواريم بتوانيم از اين تكنولوژي با تمامي ظرفيت آن بهره ببريم، افزود: دنياي امروزي ميطلبد كه از فن آوري و تكنولوژي روز استفاده كرد اما استفاده از اين فن آوريهاي بايد به گونه باشد كه تنها مصرف گرا نبود و توليدكننده نيز باشيم.
وي با بيان اينكه بايد در توليد فن آوري و تكنولوژِي پيشرو باشيم، اظهارداشت: بايد با يك حركت جهادي از ظرفيتهاي فن آوريهاي كشور و استان استفاده كنيم.
معاون پشتيباني و توسعه منابع انساني استانداري بوشهر گفت: همانگونه كه در چشم انداز نظام نيز آمده است بايد بتوانيم مقام نخست در بخشهاي مختلف علمي و فن آوري را در منطقه كسب كنيم.
زارع تاكيد كرد: استفاده از فن آوري در ديروز يك فرصت و امروز يك وظيفه است و عدم استفاده از آن در آينده يك تهديد محسوب ميشود.
* مديركل حمل و نقل و پايانههاي استان بوشهر:
استان بوشهر ششمين استان كشور است كه مركز مديريت راه در آن راه اندازي ميشود
* معاون پشتيباني و توسعه منابع انساني استانداري بوشهر:
راه اندازي مركز مديريت راههاي استان يكي از نيازهاي استان بوده و قطعاً تاثيري فراواني در برنامه ريزي و تصميم گيريهاي جادهاي و حمل و نقل خواهد داشت
*رئيس مركز مديريت راههاي كشور:
سعي اين مركز اين است كه اطلاعات راههاي كشور را به گونه جمع آوري و در اختيار دستگاههاي مرتبط قرار دهد كه منجر به تسريع در تصميم گيريها و كاهش ترافيك جادهاي شود
چهارشنبه|ا|19|ا|بهمن|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جمهوري اسلامي]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 61]