تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1837584996
علي لاريجاني: اقتصاد سالم با يك پيامك به هم نميريزد/ برخي پابرهنه وارد سياست مي شوند
واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: علي لاريجاني: اقتصاد سالم با يك پيامك به هم نميريزد/ برخي پابرهنه وارد سياست مي شوند
رئيس مجلس شوراي اسلامي در واكنش به اظهارات مجري كه روابط فاميلي ميان رئيس قوه مقننه و قوه قضائيه را موجب روابط بهتر اين دو قوه ميدانست، گفت كه مكانيزم تصميمگيري در كشور اين طور نيست كه خاله بازي باشد.
علي لاريجاني رئيس مجلس شوراي اسلامي شب گذشته طي سخناني در برنامه "پارك ملت" كه به طور زنده از شبكه يك سيما به روي آنتن رفت، در ابتدا گفت كه ظاهراً سهم قوه مقننه ساعت 12 شب به بعد است كه مردم در حالت خواب و بيدار هستند.
به گزارش تابناك، وي در پاسخ به سؤال مجري كه از وي پرسيد كه آيا شما جزو افراد شاخص انقلاب هستيد، گفت: دليلي براي اين صفت نميدانم.
لاريجاني ادامه داد: سال 56 و 57 كه كوران انقلاب بود، من در تهران بودم و با شهيد مطهري در جريان حوادث انقلاب فعاليتهايي داشتم.
* از نوجواني با آثار شهيد مطهري آشنا بودم
رئيس مجلس شوراي اسلامي اظهار داشت: من از دوران نوجواني با آثار شهيد مطهري آشنا بودم و از كلاس نهم به بعد بيشتر با اين آثار آشنا شدم.
وي گفت: در سال 54 شهيد مطهري درسهايي را در قم شروع كردند و من در آنجا هم فعاليتهايي داشتم و وقتي به تهران آمدم و وارد دانشگاه شدم، بيشتر توانستم با شهيد مطهري آشنا شوم.
لاريجاني با بيان اينكه بيشترين مخاطب شهيد مطهري را جوانان تشكيل ميدادند، خاطرنشان كرد: شهيد مطهري بياني ساده در توضيح مسائل ديني داشتند.
وي ادامه داد: شهيد مطهري شخصيتي جامع بود كه تقريبا همه مراجع آن را قبول داشتند، حتي مراجعي كه خيلي به فلسفه علاقه نداشتند، به افرادي مثل شهيد مطهري ابراز علاقه ميكردند.
لاريجاني تصريح كرد: شهيد مطهري به انحرافات حساس بود و نظر قاطع ميداد كه برخي اين مسئله را برنميتابيدند.
رئيس مجلس شوراي اسلامي در عين حال گفت: همچنين برخي افراد مثل كساني كه روي افكار مرحوم شريعتي تعصب داشتند، با افكار شهيد مطهري زاويه داشتند و شهيد مطهري ايراداتي به آنها ميگرفت.
* شهيد مطهري پاي حقيقت ميايستاد
لاريجاني در پاسخ به اين سؤال مجري كه آيا شهيد مطهري فرد سمجي بود، اظهار داشت: شايد اين واژه خيلي درست نباشد ولي در كل ايشان خيلي تسليم حقيقت بود و پاي حقيقت ميايستاد.
وي با بيان اينكه بنده در دوران انقلاب خيلي با آقاي مطهري كار ميكردم، افزود: ارتباط بنده با با شهيد بهشتي به قبل از انقلاب مربوط ميشود؛ همچنين بنده با آيتالله مهدوي كني در بدو انقلاب آشنا شدم و با آيتالله هاشمي هم از همان نزديكيهاي انقلاب آشنايي پيدا كردم و با آيتالله منتظري هم به خاطر مراودهاي كه با شهيد مطهري داشتم، آشنا بودم.
وي گفت: مرحوم شهيدمطهري فردي ايدهپرداز و زيرك بود؛ تعبير رهبر انقلاب در مورد ايشان كه فرمودند شهيد مطهري يك دوره نظام جمهوري اسلامي هستند، بسيار درست است؛ وي انسان پرفكري بود.
* ماجراي روزنامه كيهان، مشكل سوخت و شهيد مطهري
رئيس مجلس شوراي اسلامي اظهار داشت: در سال 57 كه مسئله فروش نفت مشكل پيدا كرده بود و صفهاي طولاني به وجود آمده بود، بنده يك روزنامه كيهان خريدم و به منزل شهيد مطهري آمدم؛ ايشان از من پرسيد كه چه خبر بود كه بنده گفتم مردم مشكل سوخت دارند، شهيد مطهري در حالي كه روزنامه را مطالعه ميكرد، گفت اين مسئله مهمي است الان زماني است كه امام رهبري مثبت خود را نشان دهند و الان بايد كاري كرد كه رهبري امام اين مسئله را حل كند لذا همانجا با امام تماس گرفت و در نهايت مسئله حل شد.
* تاريخ انقلاب حذفشدني نيست
رئيس مجلس شوراي اسلامي در پاسخ به اين سؤال مجري كه از وي در خصوص محدوديت رسانهها براي عدم اطلاع رساني دقيق در مورد وقايع انقلاب سؤال كرد، اظهار داشت: كسي نميخواهد در صفحه تاريخ انقلاب بعضي مسائل را حذف كند چراكه اين مسائل حذف شدني نيست.
* سازمان مجاهدين از همان ابتدا انحراف داشت
وي افزود: هر كدام از شخصيتها و گروهها نقشي در انقلاب داشتند كه البته نقش بعضيها خيلي اندك بود و بعد ممكن است اين گروهها اشكالاتي در آنها به وجود آمده باشد، به طور مثال سازمان مجاهدين از همان اول يك انحرافي داشت كه در نهايت هم اين گروه را در دامن صدام حسين قرار داد.
لاريجاني گفت: ممكن است برخي گروهها در انقلاب نقشي داشته باشند اما بايد توجه كرد كه اصالت فكري مهم است.
رئيس قوه مقننه با بيان اينكه امام (ره) هيچ گاه موافق اقدامات تروريستي نبود، گفت: شهيد مطهري هم از همان ابتدا با گروهي كه براي پيشبرد اهداف انقلاب معتقد به انجام كار مسلحانه بودند، موافق نبود.
* انقلاب اسلامي با تودههاي مردم گره خورده است
وي با بيان اينكه انقلاب با تودههاي مردم گره خورده است، گفت: انقلابهاي منطقه هم با كار مسلحانه پيش نميرود و متن مردم بايد بخواهد كه كاري را انجام دهند.
لاريجاني تاكيد كرد كه بازگو كردن حقايق انقلاب لازم است و همه بايد بدانند اوضاع انقلاب چگونه بوده است.
وي خاطرنشان كرد: آن چيزي كه به مردم در جريان انقلاب حركت داد، يك فكر فرهنگي و ديني بود كه توسط امام (ره) و روحانيت نمود پيدا كرد.
* بنيصدر همواره با امام جدال ميكرد
لاريجاني گفت: در يك زماني مردم به بنيصدر راي دادند؛ بني صدر آدم سادهاي نبود و مدتي كه سر كار بود، همواره با امام جدال ميكرد و به همين دليل مردم نظرشان نسبت به وي برگشت و اشكال ندارد كه اين مسائل براي همه ذكر شود و اتفاقا به نظر من ذكر اين مسائل مفيد است.
رئيس قوه مقننه با ذكر اين مسئله كه مردم بايد بدانند آن چيزي كه ماندگار شد، چه چيزي بود و چرا ماندگار شد، افزود: ممكن است كاوشهاي تاريخي ما در مورد انقلاب كامل نباشد.
* مكانيزم تصميمگيري در كشور "خالهبازي" نيست
رئيس مجلس شوراي اسلامي در واكنش به اظهارات مجري كه روابط فاميلي ميان رئيس قوه مقننه و قوه قضائيه را موجب روابط بهتر اين دو قوه ميدانست، گفت كه مكانيزم تصميمگيري در كشور اين طور نيست كه خاله بازي باشد.
رئيس مجلس شوراي اسلامي در ادامه سخنانش به دوران مديريتش در سازمان صدا و سيما اشاره كرد و گفت: آن زمان يك سري مناظرات در تلويزيون داشتيم كه در اين مناظرات از افرادي مثل احسان طبري، نورالدين كيانوري و آيتالله مصباح يزدي استفاده ميكرديم.
وي افزود: اين مناظرات كه از تلويزيون در آن زمان پخش ميشد، مفيد بود و اثرات خيلي خوبي هم داشت و در اين مناظرات در خصوص مسائل مختلف بحث و تبادل نظر صورت ميگرفت.
رئيس مجلس ادامه داد: حتي در زمان 2 خرداد يك سري مناظرات در تلويزيون برگزار شد كه بنده نظرسنجي در مورد اين مناظرات را مشاهده كردم و ديدم عده زيادي اين مناظرات را دنبال ميكردند.
لاريجاني با بيان اينكه انقلاب ما خيلي بزرگ است، گفت: در بحث انتخابات گرايشهاي مختلفي وجود دارند و سرزندگي صحنه سياسي به اين است كه همه حضور داشته باشند و حرفشان را بزنند و دليلي ندارد كه برخي افراد حرفشان را نزنند.
* از تهمت و بدگويي در انتخابات پرهيز شود
رئيس قوه مقننه با ذكر اين مسئله كه معيار تعيين صلاحيت براي نمايندگي مجلس قانون است، گفت: بايد دقت كرد آداب سياسي لازم براي انتخابات رعايت شود و افراد تهمت و بدگويي نسبت به هم نداشته باشند.
لاريجاني ادامه داد:اگر كسي نقدي به مجلس و دولت دارد، ميتواند بگويد ولي نبايد انجماد فكري در تعالي انقلاب داشته باشيم چراكه انجماد فكر، تعالي در انقلاب به وجود نميآورد.
* به حوزه فرهنگ بيشتر از سياست علاقه دارم/برخي افراد در كشور ما پابرهنه وارد سياست ميشوند
رئيس مجلس شوراي اسلامي در پاسخ به سؤال مجري كه از وي خواست بگويد به حوزه فرهنگ بيشتر علاقه دارد يا حوزه سياست، گفت: من به حوزه فرهنگ علاقمندترم. ولي حوزه سياست هم حوزه جذابي است به شرط آنكه آداب آن رعايت شود. البته در كشور ما كه اين طور نيست و افراد با پاي برهنه وارد سياست ميشوند.
رئيس قوه مقننه در بخش ديگري از اين برنامه و در پاسخ به سؤال مجري كه از وي در خصوص تصميم رهبر انقلاب براي به كارگيري آيتالله شاهرودي جهت تعامل قوا سؤال پرسيد، گفت: كاري كه رهبري براي هماهنگي سه قوه كردند تصميم نهاد سازي است. اين مسئله احتياج به يك سازوكار داشت و ايشان سازوكار آن را تعيين فرمودند.
* برخي جلسات سران قوا رسانهاي نميشود
وي ادامه داد: البته رؤساي سه قوا جلساتي دارند كه گاهي رسانهاي ميشود و گاهي نميشود كه اين جلسات بسيار مهم است.
لاريجاني در پاسخ به اين سؤال مجري كه از وي در خصوص روابطش با آيتالله آملي لاريجاني كه رياست قوه قضائيه را بر عهده دارد و نحوه تعامل قوه مقننه با قوه قضائيه سؤال پرسيد، گفت: آيتالله آملي اخوي ما هستند ولي اين طور نيست كه يك فرد بخواهد سازوكار يك قوه را تعيين كند. به طور مثال در قوه مقننه كل مجلس يك تصميمگيري ميكند و در قوه قضائيه هم همين طور است.
* برادرم را زياد نميبينم
وي افزود: كار ومشغله زياد نميگذارد خيلي برادرم كه رئيس قوه قضائيه است را ببينم البته در جلسات كاري كه خدمت رهبري ميرويم و يا در جلسات سران قوا همديگر را ميبينيم و بيشتر مباحث ما كاري است.
لاريجاني در پاسخ به سؤال مجري كه از وي پرسيد آيا روابط فاميلي باهم نداريد، افزود: ممكن است در سال 7-8 بار همديگر را ببينيم. مثلا ممكن است براي سرزدن به والده ايشان هم همزمان با ما حضور پيدا كنند.
وي در پاسخ به اين سؤال كه آيا وقتي كه در منزل والده ميرويد در مورد مسائل كاري هم صحبت ميكنيد، اظهار داشت: گاهي كه همديگر را ميبينيم در مورد مسائل مملكتي هم با هم صحبت ميكنيم.
* مكانيزم تصميمگيري در كشور خالهبازي نيست
رئيس مجلس شوراي اسلامي در واكنش به اظهارات مجري كه روابط فاميلي ميان رئيس قوه مقننه و قوه قضائيه را موجب روابط بهتر اين دو قوه ميدانست، گفت كه مكانيزم تصميمگيري در كشور اين طور نيست كه خاله بازي باشد.
* اگر فاميل رئيسجمهور هم بودم نميگفتم دولت تخلفي نكرده
وي با بيان اينكه شرقيها عاطفي هستند ولي عقل هم دارند، گفت: در مجلس اعتقاد بر اين است كه دولت برخي قوانين را درست اجرا نكرده است. بنده اگر فاميل نزديك رئيس جمهور هم باشم نميتوانم بگويم تخلفي رخ نداده است.
لاريجاني ادامه داد:اگر همه قوا با هم فاميل باشند هر قوه مستقل است و نظر خود را ميگويد.
وي در بخش ديگري از سخنانش گفت: وقتي كه اخوي ما ميخواستند به قوه قضائيه بروند، خدمت رهبري رسيدم و گفتم كه شايد بهتر باشد كه به قوه قضائيه نروند و يكي از دلايل اخوي ما هم اين بود كه بنده رئيس مجلس بودم وممكن بود اين مسئله شائبههايي ايجاد كند؛ اخيرا هم كه بحث انتخابات مجلس براي دوره بعد پيش آمد همين شبهه براي من پيش آمد و به همين دليل خدمت رهبري رفتم و اين مسئله را مطرح كردم.
وي تاكيد كرد: بايد مقام اخوت در بين مسئولين باشد و مسئولين بايد مشوق و كمك حال هم باشند.
* اقتصاد سالم با يك پيامك به هم نميريزد/ نميتوانم با سؤال از رئيسجمهور مخالفت كنم
رئيس مجلس با اشاره به اينكه "يك اقتصاد سالم هيچ وقت با يك sms وضعيتش عوض نميشود"، مشكلات اقتصادي را ناشي از مسائل مديريتي دانست.
لاريجاني ضمن يادآوري اين نكته كه هر نهادي نقاط مثبت و منفي دارد، اظهار داشت: مجلس هشتم از فعاليتهاي حاشيهاي سياسي پرهيز كرد و اين يكي از نكات مثبت مجلس بود.
* محصولات چيني از در و پنجره وارد ميشود
وي به تصويب قوانين مادر در مجلس هشتم اشاره كرد و گفت: قاچاق يكي از مشكلات كشور است، مخصوصا محصولات چيني كه از در و پنجره وارد ميشود كه اخيرا مجلس قانون مبارزه با قاچاق كالا و ارز را در اين زمينه مصوب كرد.
لاريجاني اظهار داشت: مجلس در برخي بخشها پركار بود و البته من هم به كميسيونهايي كه در اين زمينه فعال بودند، پر و بال ميدادم.
* مجلس جاي قيل و قال است
رئيس مجلس ادامه داد: در مجلس كنوني حالت بسته وجود ندارد؛ به اعتقاد من مجلس جاي قيل و قال است لذا نمايندگان را آزاد ميگذاشتيم كه از هر نهله فكري كه هستند، حرفشان را بزنند.
لاريجاني يكي از ايرادات مجلس هشتم را در موضوع راي دادن نمايندگان دانست و افزود: من هميشه از مصوبه كميسيونهاي تخصصي حمايت ميكنم مگر اينكه احساس كنم يك مصوبه خلاف قانون و شرع است.
* نماينده مجلس نبايد هيچ شغل ديگري داشته باشد
وي گفت: اينكه جلسات دير تشكيل ميشود، جز نقصهاست؛ نماينده مجلس نبايد هيچ شغل ديگري داشته باشد، چراكه نمايندگي شغل پرحجمي است.
* شوخيهاي من يك مقدار سليقهاي است
رئيس مجلس شوراي اسلامي در خصوص شوخيهايش با ساير نمايندگان گفت: شوخيهاي من يك مقدار سليقهاي است و از آنجا كه با دوستان روابط صميمانه داريم، گاهي با آنها شوخي ميكنيم.
* من نميتوانم با سؤال از رئيس جمهور مخالفت كنم
لاريجاني در پاسخ به يكي از سؤالات مجري كه در خصوص طرح سؤال از رئيس جمهور و پيگيري اين موضوع توسط مطهري از وي پرسيد، اظهار داشت: در مورد بحث سؤال از رئيس جمهور من نميتوانم مخالفت كنم، چون آئيننامه چنين اجازهاي به ما نميدهد.
وي افزود: آقاي مطهري معتقد بود در هيئت رئيسه برخي آقايان تلاش كردند كه امضاها پس گرفته شود و به همين دليل بود كه آقاي مطهري استعفا داد.
رئيس قوه مقننه طرح سؤال از رئيس جمهور را يك موضوع عادي عنوان كرد و گفت: من حساسيتي در نفي و اثبات اين موضوع نداشتم.
لاريجاني در بخش ديگري از سخنانش اظهار داشت: اگر نگاهي به تاريخ انقلاب كنيم، ميبينيم انقلاب ما از جهاتي فربه و قوي شده است؛ تصميمات استراتژيك ما در مسائل منطقهاي تصميمات دقيقي است.
وي افزود: در زمان 11 سپتامبر و حوادث بعد از آن جمهوري اسلامي ايران تصميمات دقيقي گرفت كه همه اين تصميمات در حوزه اختيارات رهبري بود.
* در مورد مسئله عراق هيچ كس مثل ايران تصميم موفقيتآميز نگرفت
رئيس قوه مقننه ادامه داد: در مورد مسئله عراق هيچ كس مثل ايران تصميم موفقيتآميز نگرفت؛ جمهوري اسلامي ايران امروز در برخي زمينهها الهام بخش شده است.
لاريجاني با بيان اينكه هم اكنون در منطقه يك نوع بازگشت به خويشتن به وجود آمده است، گفت: غربيها با خاك بازي نميتوانند مسئله انقلابها را حل كند چراكه ما از حقوق ملتهاي مسلمان دفاع ميكنيم.
* اقتصاد كشور "ورزيده" نيست
رئيس قوه مقننه در بخش ديگري از سخنانش ادامه داد: در شرايط فعلي نكته مهمي كه ميتواند در مورد ما مورد توجه قرار گيرد و ما را پايدارتر كند، حوزه اقتصاد است چراكه اگر از يك اقتصاد قوي برخوردار بوديم، خيلي بهتر بود، چراكه ورزيدگي ما در اين حوزه كمتر است.
* يك اقتصاد سالم هيچ وقت با يك sms وضعيتش عوض نميشود
وي با بيان اينكه مشكلات اقتصادي ناشي از مسائل مديريتي است، افزود: يك اقتصاد سالم هيچ وقت با يك sms وضعيتش عوض نميشود.
زماني كه مجري خطاب به لاريجاني گفت كه به هر حال اين sms ممكن است روي جو رواني بازار تاثيرگذار باشد، رئيس مجلس نيز گفت كه با يك خبرگزاري كوچولو كه نميتوان اوضاع اقتصادي را به هم ريخت.
رئيس قوه مقننه اظهار داشت: بايد بپذيريم كه يك مسلك اقتصادي را قبول كردهايم و نبايد هر روز در خصوص اين موضوع مسائلي مطرح شود.
وي تاكيد كرد: آقاياني كه بر سر كار ميآيند، بايد فكر اقتصادي داشته باشند، مثلا عدالت در نظر متفكرين اقتصادي نقطه كانوني مدينه فاضله است لذا يك تعريف عام در اين زمينه لازم داريم.
وي تاكيد كرد: در حوزه اقتصاد ما به يك نظام دقيق نياز داريم تا منويات نظام جمهوري اسلامي اجرا شود كه در اين زمينه يك مقدار مشكلات مديريتي وجود دارد.
سه|ا|شنبه|ا|18|ا|بهمن|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 120]
-
گوناگون
پربازدیدترینها