واضح آرشیو وب فارسی:موج: رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام:نفت و منابع زيرزميني حق آيندگان كشور استخبرگزاري موج -
۱۸ بهمن ۱۳۹۰ (۱۶:۵۶ب.ظ)
رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام:
نفت و منابع زيرزميني حق آيندگان كشور است
خبرگزاري موج - رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام گفت: اگر ما نتوانيم به اندازه هر يك دلار درآمد نفتي و استفاده از ثروتهاي زيرزميني به همان اندازه در روي زمين توليد ثروت و سرمايه كنيم به فرزندان و آيندگان كشور ستم كردهايم.
به گزارش خبرگزاري موج، آيتالله هاشمي رفسنجاني در ديدار جمعي از تشكّلهاي كارگري و اعضاي خانه كارگر به مناسبت سالگرد دهه فجر انقلاب اسلامي، كارگران را سهامداران اصلي انقلاب اسلامي خواند و با اشاره به نقش غيرقابل انكار اين قشر عزيز در قبل و بعد از انقلاب اسلامي گفت: كارگران همانگونه كه در توليد و ارتزاق مردم نقشي اساسي ايفا كردهاند، در شكلگيري و پيروزي انقلاب و نظام اسلامي نيز ايثارگرانه حضور يافتند و ضربه نهايي را با بستن شيرهاي نفت بر روي استكبار و رژيم تا بن دندان مسلح پهلوي وارد كردند.
آيتالله هاشمي رفسنجاني به نقش قشر كارگر در بعد از انقلاب اسلامي در عرصههاي دفاع مقدس، سازندگي و پيشرفت و توليد اشاره و تصريح كرد: اين توليدگران نجيب، متدين و زحمتكش همواره در مقاطع گوناگون و حساس كشور احساس وظيفه كردهاند و چشمداشتي هم جز سعادت و آباداني ايران عزيز نداشتهاند.
رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام در ادامه به مشكلات واحدهاي توليدي و توليدگران اشاره كرد و آنان را نيازمند حمايت جدّي مسئولين كشور خواند و افزود: توليد، صنعت و كشاورزي كشور در حال حاضر از كمبود تسهيلات و نقدينگي، مواد اوليه، قيمتگذاريهاي مصنوعي و تحميلي رنج ميبرد، بهگونهاي كه بسياري از واحدهاي توليدي كشور تعطيل و يا در آستانه تعطيلي قرار دارند.
آيتالله هاشمي رفسنجاني، با اشاره به مصوبه مجمع تشخيص مصلحت نظام مبني بر لزوم كاهش ساليانه 10 درصدي وابستگي بودجه كشور به درآمدهاي نفتي، گفت: بنا بر اين بوده كه در سال آخر برنامه پنج ساله پنجم، وابستگي بودجه كشور به درآمدهاي نفتي حذف و كشور با درآمدهاي مالياتي، عوارض و توليد و ساير درآمدها اداره شود كه نه تنها اين امر تحقق نيافته، بلكه وابستگي به نفت بيش از گذشته نيز شده است.
رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام، نفت و منابع زيرزميني كشور را سرمايه ملّي و متعلق به نسل فعلي و آيندگان خواند و با اشاره به درآمدهاي بالاي نفتي كشور در ساليان اخير گفت: اگر ما نتوانيم به اندازه هر يك دلار درآمد نفتي و استفاده از ثروتهاي زيرزميني به همان اندازه در روي زمين توليد ثروت و سرمايه كنيم به فرزندان و آيندگان كشور ستم كردهايم.
آيتالله هاشمي رفسنجاني، با تأكيد بر لزوم استفاده صحيح و كارشناسانه از سرمايهها و منابع كشور تصريح كرد: اطمينان دارم كه اگر سرمايهها درست و كارشناسانه به كار گرفته شود، بيكار در كشور نخواهيم داشت.
رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام، با بيان اينكه در آستانه 33 سالگي انقلاب مردم وفادار و متدين ايران انتظار تحقق كامل آرمانهاي انقلاب اسلامي را دارند، تأكيد كرد: اميدواريم خداوند به بركت خون شهيدان و ايثارگران، توفيق حركت در مسير صحيح و آرمانهاي امام راحل و آنچه استحقاق ملت بزرگ ايران است را به همه ما عطا بفرمايد.
در ابتداي اين ديدار آقاي عليرضا محجوب دبيركل خانه كارگر با بزرگداشت سالگرد انقلاب اسلامي، از حمايتهاي هميشگي آيتالله هاشمي رفسنجاني از توليدگران، كارگران و اقشار ضعيف جامعه تشكر كرد و گفت: آرزومنديم در آستانه فجر انقلاب اسلامي، كشور، نظام و اقتصاد ما از آفات و بليات حفظ و صيانت شود و آنچه آرمان و آرزوهاي امام راحل و مردم ايران بوده، محقق گردد.
آقاي محجوب با اشاره به استقبال روزافزون كارگران از تشكلهاي كارگري بهخصوص خانه كارگر، به مشكلات واحدهاي توليدي كشور اشاره كرد و گفت: براساس آمار منابع رسمي در حال حاضر بيش از ده هزار واحد توليدي بزرگ دچار مشكلاتي نظير كمبود نقدينگي و اعتبارات، مواد اوليه و استهلاك ماشينآلات هستند كه اين امر گسترش بيش از پيش بيكاري و توليد را در پي دارد.
دبيركل خانه كارگر مشكل اساسيتر توليد و واحدهاي توليدي كشور را واكسينه شدن مسئولين امر به مشكلات واحدهاي توليدي خواند و گفت: به خاطر داريم در گذشته اگر واحد توليدي بزرگي دچار مشكل ميشد، مسئولين مربوطه به تكاپو ميافتادند تا مشكل را به سرعت حل كنند، اما در حال حاضر مشكلات صنايع به امري عادي براي مسئولين تبديل شده است.
همچنين خانم سهيلا جلودارزاده، با اشاره به فعاليتهاي اتحاديه سراسري زنان كارگر، سهم زنان كارگر در انقلاب و نظام اسلامي را يادآور شد و تأكيد كرد: عليرغم اينكه همواره نسبت به زنان به خصوص زنان كارگر تبعيض روا داشته شده، اما دستاوردهاي گذشته نيز مورد بيمهري قرار ميگيرد.
عضو شوراي مركزي حزب اسلامي كار به سهم 64 درصدي سهيمه زنان در آموزش عالي كشور اشاره و تصريح كرد: متأسفانه در حال حاضر بسياري از دستاوردهاي دوران مديريت پس از جنگ تحميلي نظير قانون كار و سازمان تأمين اجتماعي مورد بيتوجهي و بيتدبيريها قرار گرفته است.
سه|ا|شنبه|ا|18|ا|بهمن|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 60]