واضح آرشیو وب فارسی:موج: بايد عدالت را در كاركرد يك صنف و مغازه كوچك هم شاهد باشيم
معاون اول رييس جمهور با تاكيد بر اينكه بايد ببينيم تا چه ميزان بر روي احكام اسلامي كار شده و تا چه حد اين واژه ها تعريف شده است، گفت: بايد بتوانيم با برنامه ريزي درست معاملات بيشتري با دنيا بكنيم.
به گزارش خبرنگار سياسي برنا، پرويز داودي پيش از ظهر امروز در هشتمين همايش روز ملي حمايت از حقوق مصرف كنندگان با تبريك ماه ربيع الاول و ولادت حضرت محمد (ص)، اظهار داشت: در حال حاضر ما با قرني مواجه هستيم كه قرن تقابل انواع مكاتب بشري بوده است.
وي با بيان اينكه مكاتب ساخته دست بشر با ظاهري فريبنده عمدتاً به دنبال تامين منافع گروه هاي خاص و حاكم بوده اند، گفت: نظام كمونيست با ادعاي برقراري تصاوي و عدالت چيزي جز انهدام براي پيروان خود در بر نداشته است.
معاون اول رييس جمهور ادامه داد: نظام ليبرال دموكراسي هم كه با ادعاي آزادي انسان ها وارد ميدان شد، چيزي جز يك فريب نبود و عمدتاً به دنبال تامين منافع گروه هاي پيشرو حركت كرده و چون نقاب بر چهره داشت، توانست مدت بيشتري دوام بياورد.
وي با اشاره به اينكه همين نظام دموكراسي هم زماني كه ديد اين ابزارها جواب نمي دهد، ارتش خود را براي كشتار با صلاح هاي متعارف و غير متعارف به ميدان فرستاد، تصريح كرد: اين نظام در جايي كه مي توانست از ابزار پيچيده تري استفاده كند، با استفاده از قوانين بين المللي و نظام پولي بين الملل تنها به فكر تامين منافعش بود.
داودي با تاكيد بر اينكه در حال حاضر دخالت ها در امر اقتصاد كاملاً صريح و آشكار است، افزود: اين دخالت ها در حالي صورت مي گيرد كه قرار بود نظام سرمايه داري، نظام باثباتي بوده و دولت در آن دخالتي نكند.
وي با بيان اينكه اگر به نظام اقتصادي جهان نگاه كنيم، خواهيم ديد كه بحران خود را در عرصه اجتماعي و اقتصادي كاملاً نشان داده است، خاطر نشان ساخت: طي چند ماه اخير خود كشي ها در دنيا 60 درصد افزايش داشته كه 90 درصد آن به خاطر افسردگي بوده است.
معاون اول رييس جمهور گفت: ساير كشورها نيز به خاطر وابستگي به نظام سرمايه داري پشت سر هم در حال شكسته شدن هستند و فقر به خاطر اين فشارها افزايش چشمگيري داشته است.
وي با طرح اين سوال كه آيا نظام سرمايه داري نيز از مصرف كنندگان خود حمايت كرده و چرا مصرف كنندگان غربي روز به روز با مشكلات بيشتري روبرو مي شوند، اظهار داشت: بايد ببينيم چرا اقتصاد سرمايه داري نمي تواند از مصرف كنندگانش حمايت كند و چرا اين بحران كنوني اصلاح نمي شود.
داودي با بيان اينكه به گفته اقتصاد دانان بزرگ غرب، بحراني كه غرب با آن روبرو است، به مراتب شديدتر از بحران 33-1929 است، افزود: بايد ببينيم چرا غرب با اين همه توان نمي تواند بحران كنوني را حل كند.
وي با اشاره به نظام اقتصادي اسلامي كشورمان گفت: بايد ببينيم كه جايگاه كلمه اسلامي در مجموعه نظام ما و دنيا كجاست.
معاون اول رييس جمهور با بيان اينكه در حال حاضر مي بينيم كه چه بحران هاي بزرگي در دنيا رخ داده و با توجه به جلسات مختلف اقتصادي، كارها پيش نمي رود، افزود: ادعاي اسلام اين است كه به عنوان تنها راه بشري، مكتب اقتصادي اسلام نمي تواند از مكاتب اخلاقي و الهي و معنوي به دور باشد.
داودي با اشاره به پيچيده بودن انسان افزود: انسان مجموعه اي از ابعاد مادي و معنوي است و نبايد تنها راه حل هاي مادي را براي او در نظر گرفت.
وي با بيان اينكه حداكثر رساندن سود شخصي بدون ملاحظه ديگران راهي جز سقوط ندارد، گفت: در نظام سرمايه داري رايج آنچه كه اتفاق مي افتد، انحصارها و دور شدن از رقابت سالم است و رقابت تنها به معني حذف رقيب است.
معاون اول رييس جمهور با اشاره به اينكه ملت ما طي سي سال گذشته با وقوع انقلاب اسلامي به لحاظ سياسي، نه محكمي را به نظامات سلطه گفته است و به لحاظ فرهنگي هم همينطور، اظهار داشت: بايد به لحاظ اقتصادي نيز نه بزرگي را به نظام سلطه بدهيم ولي متاسفانه تلاش هاي ما در اين زمينه حداقل بوده است.
وي با بيان اينكه ابعاد اقتصاد اسلامي كاملاً روشن است، افزود: اگر ما به تمام احكامي كه در اسلام در زمينه اقتصاد آمده، نگاه كنيم، تمامي احكام اقتصادي مانند منع ربا و كم فروشي را خواهيم ديد.
داودي با تاكيد بر اينكه بايد ببينيم تا چه ميزان بر روي احكام اسلامي كار شده و تا چه حد اين واژه ها تعريف شده است، گفت: بايد بتوانيم با برنامه ريزي درست معاملات بيشتري با دنيا بكنيم.
وي با بيان اينكه مردم كشور ما نوعاً اعتقاد به ارزش هاي اسلامي دارند و در فعاليت هاي اقتصاديشان به صورت خشك و نابود كننده رفتار نمي كنند افزود: اين امر باعث شده كه اقتصاد ما از بحران هاي موجود كمترين ضربه را ببيند.
داودي افزود: در بحث ربا از سال 63 حركت هاي خوبي در كشور آغاز شده كه البته كم است ولي بايد اين حركت ها را به ساير زمينه ها هم بسط دهيم.
معاون اول رييس جمهور با اشاره به اينكه مجموعه شرايط در كشور براي انجام يكسري از جهش ها آماده است، خاطر نشان ساخت: با توجه به اينكه رهبر معظم انقلاب دهه چهارم انقلاب را دهه پيشرفت و عدالت ناميده اند، ما بايد عدالت را در كاركرد يك صنف و مغازه كوچك هم شاهد باشيم.
وي افزود: در حال حاضر تحركات خوبي براي رسيدن به آن دهه آغاز شده كه يكي از آنها تحقق اصل 44 و ديگري اجراي طرح تحول اقتصادي است.
داودي با بيان اينكه تحقق اصل 44 در كنار طرح تحول اقتصادي دو حركت مهم در دهه چهارم خواهد بود، گفت: تحقق اين دو امر مي تواند زمينه ساز پيشرفت كشور باشد.
وي با بيان اينكه دولت متعهد است كه اصل 44 را با رعايت كارآمدي اجرايي كند، افزود: طرح تحول اقتصادي با شفاف كردن مسائل، رانت هاي اقتصادي را از ميان خواهد برد.
معاون اول رييس جمهور با اشاره به اينكه به لحاظ اقتصادي زمينه فراهم است و بايد با رقابت هاي سالم به آوردن خدا به صحنه جامعه همت كنيم خاطر نشان كرد: حركت هاي خوبي هم از سوي وزارت بازرگاني در اين زمينه ها انجام شده است.
وي افزود: اصناف ما پايه و ريشه دارند و در بحران ها استوار ايستاده و اقتصاد را سلامت نگه مي دارند.
داودي در پايان تصريح كرد: اميدواريم همانگونه كه خداوند توفيق داده تا به لحاظ سياسي در دنيا در سطح بالايي قرار بگيريم و عزت ما رشد پيدا كند، در صحنه هاي اقتصادي هم بتوانيم موفق باشيم.
شنبه|ا|17|ا|اسفند|ا|1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 233]