واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: / نشست مديران مسوول نشريات دانشجويي دانشگاه علامه طباطبايي/ مديركل امور فرهنگي دانشگاه: نشريات برنامه بلندمدت ندارند از موضوعات تحليلهاي واقعي ارائه شود
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: صنفي - فرهنگي
نشست مديران مسوول نشريات دانشجويي دانشگاه علامه طباطبايي با حضور معاون امور دانشجويي و مدير كل امور فرهنگي اين دانشگاه روز گذشته در خانه فرهنگ اين دانشگاه برگزار شد.
به گزارش خبرنگار صنفي فرهنگي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در اين نشست ابراهيم نعيمي مديركل امور فرهنگي دانشگاه علامه طباطبايي در سخناني با اشاره به افزايش تعداد كانونها و نشريات دانشجويي، گفت: هم اكنون تعداد نشريات دانشجويي دانشگاه به 50 نشريه رسيده است كه البته در جلسه 17 اسفند ماه كميته ناظر بر نشريات دانشجويي تعدادي از اين نشريات كه به صورت متوالي چاپ نشدهاند طبق قانون لغو مجوز ميشوند و براي تعدادي از دانشجويان نيز مجوز نشريه صادر خواهد شد.
وي در ادامه با اشاره به انتظارات مسوولان از نشريات دانشجويي، بيان كرد: در اين نشريات نقد منصفانه بايد صورت بگيرد و از موضوعات تحليلهاي واقعي ارائه داده شود.
نعيمي به تخصصي نبودن برخي نشريات دانشجويي نيز اشاره كرد و افزود: در اين نشريات بايد به دنبال آن بود كه كارها به صورت تيمي انجام شود، زيرا به دليل نبود همين كارهاي تيمي نشريات بعد از مدتي ديگر منتشر نميشوند.
وي با بيان اينكه نشريات دانشجويي برنامه بلند مدت ندارند بر اثربخشي اين نشريات تاكيد و اظهار كرد: متاسفانه در اين نشريات كمتر آداب و رسوم ايراني مشاهده ميشود و از سوي ديگر بايد استادان نيز به كمك دانشجويان در اين زمينه بيايند.
مدير كل امور فرهنگي دانشگاه علامه طباطبايي در ادامه در مورد آموزش براي مديران مسوول نشريات دانشجويي بيان كرد: بر اساس آييننامه جديد مديران مسوول بايد آموزشهايي را قبل از دريافت مجوز ببينند و جداي از اين خود دانشگاه نيز در زمينه گرافيك و صفحه آرايي در حال توانمندتر كردن دانشجويان است.
پس از سخنراني وي، مديران مسوول نشريات دانشجويي نيز انتظارات خود را بيان كردند كه حمايتهاي مالي بيشتر و پشتيباني مسوولان از نشريات بعد از انتشار مطالب، تسهيل در دادن مجوز به نشريات و برگزاري اردوهاي آموزشي از جمله انتظارات و خواستههاي اين دانشجويان بود.
مديركل امور فرهنگي دانشگاه علامه در مورد حمايتهاي مالي از نشريات و انجمنهاي دانشجويي نيز خاطر نشان كرد: در بعضي از كارها مثلا كارگاههاي آموزشي بخشي از هزينهها را خود دانشجويان بپردازند.
معاون دانشجويي دانشگاه علامه:
نشريات دانشجويي بايد به كشف استعدادها منجر شود
در ادامه اين نشست پريز معاون دانشجويي دانشگاه علامه، گفت: نشريات دانشجويي بايد به كشف استعدادها منجر شود و كارها به سمت گروهي شدن پيش برود.
وي ادامه داد: دانش افزايي دانشجوياني كه در نشريات قلم ميزنند خيلي مهم است.
پريز با تاكيد بر خبررساني و اطلاع رساني علمي در اين نشريات، افزود: در اين نشريات بايد رعايت اصول بيان دانشجويي را دانشجويان مدنظر قرار بدهند و اصول علمي و اعتقادي نيز رعايت شوند.
وي در ادامه به بومي سازي مطالب و اهميت محتواي نشريات اشاره و بيان كرد: در نشريات زبانهاي خارجي ميتوان از محتواي فارسي كشورمان نيز بهره برد.
پريز همچنين در مورد مشكلات دانشجويان با روساي برخي دانشكدهها، تصريح كرد: خيلي سريع در مقابل روساي دانشكده موضع گيري نكنيد و اگر مشكل باز هم حل نشد موضوع را با مدير كل امور فرهنگي در ميان بگذاريد ولي نگذاريد كه اين الفت ميان دانشجو و دانشگاه از بين برود.
وي با اشاره به تسهيل در روند مسائل مالي نشريات دانشجويي، اذعان كرد: از اين پس مدير مسوول نشريه در خانه فرهنگ ميتواند بودجه مربوطه را دريافت كند.
معاون امور دانشجويي دانشگاه علامه در پايان متذكر شد: در بيشتر كارهاي نشريه دانشجويي بايد از خود دانشجويان استفاده شود و بيشتر كارها بايد دانشجويي باشند.
در پايان اين نشست نيز مسوول نشريات اين دانشگاه از برگزاري همايش نشريات دانشجويي دانشگاه علامه طباطبايي در اوايل سال آينده خبر داد كه متقاضيان تا 25 اسفند ماه براي شركت در اين جشنواره مهلت دارند.
انتهاي پيام
جمعه|ا|16|ا|اسفند|ا|1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 218]