واضح آرشیو وب فارسی:فارس: استخوانهاي تحريم زير چرخ دانش ايراني
خبرگزاري فارس: مديرعامل گروه صنعتي تراكتورسازي گفت: شركتهاي اروپايي پيشتاز در توليد محور جلو (اكسل) با آگاهي از دستيابي محققان به تكنولوژي توليد محور جلو در ايران پيشنهاد همكاري گسترده در زمينه توليد اين محصول را به تراكتورسازي ايران داد.
ابوالفتح ابراهيمي مديرعامل گروه صنعتي تراكتورسازي ايران امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در تبريز گفت: محققان گروه صنعتي تراكتورسازي ايران در حالي موفق شدند محور جلوي تراكتور را توليد كنند كه در ماههاي اخير فروش آن به تراكتورسازي و در راس آن به ايران از سوي كشورهاي اروپايي به عنوان مهمترين توليدكنندگان اين دستگاه مورد تحريم قرار گرفته بود.
وي افزود: بوميسازي و توليد داخلي محور جلو كه مهمتر از هر مزيت و ويژگي آن براي كشور و تراكتورسازي ايران و مهندسان اين مجموعه حائز اهميت بود براي نخستين بار در كشور و طي يك سال گذشته توسط محققان اين مجموعه طراحي و ارائه شده است.
ابراهيمي گفت: شركتهاي اروپايي پيشتاز در توليد محور جلو (اكسل) با آگاهي از دستيابي محققان به تكنولوژي توليد محور جلو در ايران پيشنهاد همكاري گسترده در زمينه توليد اين محصول را به تراكتورسازي ايران داد.
جلوگيري از خروج بيش از 17 ميليون دلار ارز سالانه از كشور
وي با اشاره به قابليتهاي اقتصادي و فني توليد داخلي اين محصول گفت: جلوگيري از خروج بيش از 17 ميليون دلار ارز سالانه از كشور، توجيه اقتصادي بيش از 20 ميليون ريالي هر محصول توليدي در تراكتورسازي نسبت به واردات آن از خارج، سود خالص 100 ميليارد ريالي به نتيجه رسيدن اين پروژه براي صنعتگران داخلي، قيمت پايين توليد داخل محور جلو تنها در بخش اقتصادي است.
مجهز شدن محور توليدي در تراكتورسازي به قفل اتوماتيك
اين فعال عرصه صنعت كشور از مجهز شدن محور توليدي در تراكتورسازي به قفل اتوماتيك خبر داد و گفت: محور جلوي توليدي در تراكتورسازي علاوه بر قابليتهاي كمي و كيفي فني، استفاده از مواد اوليه مرغوب توليدي در ايران، داراي قفل اتوماتيك نيز است كه كنترل تراكتور را براي راننده آسان و سهل كرده و از بروز بسياري از حوادث و خطرات جلوگيري ميكند.
ابراهيمي اضافه كرد: محور جلو قابل نصب بر روي انواع تراكتورهاي توليدي در گروه صنعتي تراكتورسازي ايران از جمله تراكتورهاي دو ديفرانسيل 285،299،399، 475، 485، 800، 1050 است.
وي اظهار كرد: با توليد نيمه اتوماتيك روزانه 15 دستگاه توليد و در مرحله بعد كه توليد تمام اتوماتيك در دستور كار قرار ميگيرد روزانه شاهد خروج 45 تا 50 دستگاه محور جلو از خط توليد خواهيم بود.
عضو كميسيون صنايع اتاق بازرگاني ايران با تاكيد بر مشكلات به وجود آمده طي ماههاي گذشته در خطوط توليدي تراكتور به دليل تحريم اين دستگاه گفت: اين مشكلات همت مهندسان اين مجموعه را بر آن داشت تا با توليد نزديك به 50 دستگاه از محصول ياد شده به صورت پايلوت موفقيت خود را به رخ دنيا بكشانند.
توليد 5 هزار دستگاه محور جلو تراكتور
ابراهيمي تصريح كرد: توليد 5 هزار دستگاه محور جلو در سال 91 كه تنها نياز خود گروه تراكتورسازي ايران است در برنامه استراتژيكي توسعه و توليد آن قرار دارد و در صورت تقاضاي از سوي ساير مجموعههاي صنعتي كشور ميتوان ظرفيت توليد را به بيش از اين نيز رساند.
وي يادآور شد: هم اكنون بايد از تراكتورسازي بهعنوان يكي از محورسازان عمده كشور ياد كرد كه ميتواند حتي نياز خودرو سازان داخلي را نيز در صورت درخواست تامين كند.
توليد انبوه اين محصول با ظرفيتهاي ياد شده در گروه صنعتي تراكتورسازي ايران از امروز و همزمان با ايام دهه فجر آغاز شد.
انتهاي پيام/ح10
دوشنبه|ا|17|ا|بهمن|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 229]