تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 1 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هر كس حقيقت را از طريق قرآن نشناسد، از فتنه ها بركنار نمى ماند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1861015972




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

تغییرات جدید در اینترنت اکسپلورر


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: تغییرات جدید در اینترنت اکسپلورر در حال حاضر نسخه آزمایشی این نرم افزار را می توان از سایت آن دانلود کرد، اما هنوز مشخص نیست که نسخه نهایی آن چه زمانی به بازار عرضه خواهد شد. شرکت مایکروسافت نسخه دوم بتا، یا آزمایشی نرم افزار مرورگر اینترنت اکسپلورر 8 (IE8) را برای استفاده عموم عرضه کرده است. به گزارش شبکه خبر به نقل از بی بی سی ، در نسخه جدید این نرم افزار در مقایسه با نسخه اولیه که در ماه مارس سال 2008 عرضه شد، تغییراتی ایجاد شده است. از جمله این مرورگر قابلیت بالاتری برای محافظت از اطلاعات شخصی کاربر خواهد داشت، امکانات جستجوی آن ارتقاء یافته است و می توان توسط آن تغییرات بخش هایی خاص از یک صفحه وب را تحت نظر گرفت. بی بی سی نوشت : در حال حاضر نسخه آزمایشی این نرم افزار را می توان از سایت آن دانلود کرد، اما هنوز مشخص نیست که نسخه نهایی آن چه زمانی به بازار عرضه خواهد شد. همچنین در نسخه دوم بتا ، دو قابلیت جدید گنجانده شده که در نسخه اولیه وجود نداشتند. با این حال بسیاری در میان وبلاگ ها متذکر شده اند که این قابلیت ها از مدتی پیش در دیگر مرورگرهای اینترنتی وجود داشته اند. به نوشته بی بی سی ، یکی از امکانات نسخه جدید اینترنت اکسپلورر "آدرس بار هوشمند" آن است. جیمز پرت، مدیر ارشد محصولات مایکروسافت در این باره گفت در 80 درصد اوقات کاربران اینترنت از همان سایتهایی بازدید می کنند که قبلا به آن مراجعه کرده اند. در نتیجه نسخه جدید اینترنت اکسپلورر سایتهای دیده شده را، هم بر اساس آدرس و هم بر اساس اسم آنها بایگانی می کند. به این ترتیب از حروف و کلمات وارد شده در "آدرس بار" (محل ورود آدرس سایت های اینترنتی) هم برای یافتن سایتهای دیده شده و هم سایتهای ثبت شده در فهرست سایتهای مورد علاقه Bookmark استفاده می شود. به گزارش بی بی سی ، همچنین در هنگام استفاده از محل ویژه جستجو (search bar) وارد کردن حروف باعث می شود مرورگر نتایج احتمالی متناظر با حروف وارد شده را، با مراجعه به سایتهای جستجویی که کاربر خود پیشتر تعیین کرده، نشان دهد. همچنین اینترنت اکسپلورر 8 اجازه می دهد کاربر با تعیین یک برش (Slice) از صفحه وب، در مواردی همچون صفحات eBay یا فیس بوک که بخشی از صفحه دائما در حال تغییر است، بجای مراجعه چندین باره به آن صفحه، تنها "برش" تعیین شده را تحت نظر بگیرد، قابلیتی که به مفهوم کلیپ های وبی (Web Clips) در مرورگر سافاری شرکت اپل شباهت دارد. به نوشته این سایت ، در نسخه جدید اینترنت اکسپلورر مفهومی جدید تحت عنوان "گروه" بکار گرفته می شود که مشاهده صفحات وب با استفاده از باریکه (Tab) را ساده تر می سازد؛ به این شکل که باریکه های باز شده با استفاده از لینک های درون یک صفحه، هم رنگ یکدیگر خواهند بود تا ارتباط باریکه ها با یکدیگر مشخص شود.همچنین می توان یک باریکه را از یک گروه [رنگی] به یک گروه دیگر منتقل کرد. با استفاده از کلیک راست نیز می توان کل یک گروه را بست، اما در قابلیتی جدید، کاربر می تواند گروهی را که به اشتباه بسته شده، از طریق گزینه ای در اینترنت اکسپلورر دوباره باز کند. "آدرس بار هوشمند" این نرم افزار هم کاملا شبیه به "Awesome Bar" در مرورگر فایرفاکس شرکت موزیلا عمل می کند، اما مایکروسافت منکر مشابه سازی از روی دیگر محصولات موجود می شود و مدعی است اینترنت اکسپلورر 8 پس از مطالعه و پژوهش درباره نیازهای کاربران تولید شده است.




این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 333]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن