واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: آغاز كار جشنواره بينالمللي خوارزمي با حضور رييسجمهور
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: سياسي
بيست و پنجمين جشنواره بينالمللي خوارزمي با حضور محمود احمدينژاد در سالن همايشهاي سازمان صدا و سيما آغاز به كار كرد.
به گزارش خبرنگار سياسي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، بيست و پنجمين جشنواره بينالمللي خوارزمي همزمان با بزرگداشت سي و سومين سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي به منظور تجليل و قدرداني از مقام شامخ دانشمندان، پژوهشگران، فناوران و نوآوران آثار داخلي و خارجي برگزار ميشود كه در اين جشنواره 31 طرح به عنوان طرحهاي برگزيده معرفي شدند و شاهدان طرحها با اهداي لوح تقدير از سوي رييسجمهور تجليل خواهند شد.
دبيرخانه جشنواره بينالمللي خوارزمي پس از اعلام فراخوان از ابتداي ارديبهشت ماه 1390 تا پايان مهلت مقرر در مجموع يك هزار و 357 طرح را در 15 گروه تخصصي و در پنج محور پژوهشي پذيرش كرده و ثبتنام و تشكيل پرونده الكترونيكي طرحها را به انجام رسانيد. از مجموع طرحهاي دريافت شده، يك هزار و 195 طرح از سوي محققان داخل كشور ارائه شده است.
در بخش خارجي نيز 153 طرح از محققان 46 كشور جهان و 9 طرح نيز از سوي ايرانيان مقيم خارج از كشور به اين دوره از جشنواره ارائه شد.
طرحهاي داخلي و خارجي در 15 گروه تخصصي برق و كامپيوتر، مكانيك، صنايع شيميايي، كشاورزي و منابع طبيعي، علوم پايه، زيست فناوري و علوم پايه پزشكي، عمران، معماري و هنر، علوم پزشكي، مواد، متالوژي و انرژيهاي نو، فناوري نانو، صنايع و مديريت فناوري، هوافضا و فناوري اطلاعات بررسي و ارزيابي شد. در اين دوره بيش از يكصد نفر كارشناس متخصص به بررسي و ارزيابي طرحها پرداختند.
سازمان جهاني مالكيت فكري، سازمان توسعه صنعتي ملل متحد، سازمان آموزش علمي و فرهنگي ملل متحد، آكادمي علوم كشورهاي در حال توسعه، سازمان خواروبار و كشاورزي ملل متحد، سازمان همكاريهاي اقتصادي، كميسيون علوم و فناوري براي توسعه پايدار در جنوب، كميته دايمي سازمان كنفرانس اسلامي در زمينه همكاريهاي علمي و فني، سازمان اسلامي آموزشي علمي و فرهنگي، سازمان كنفرانس اسلامي، مركز منطقهاي علوم و انتقال فناوري، مجمع جهاني سازمانهاي تحقيقات فناوري و صنعتي، موسسه فرهنگي اكو، مركز بينالمللي تحقيقات كشاورزي با مناطق خشك، طرح كلمبو و سازمان همكاريهاي اقتصادي هشت كشور در حال توسعه از جمله حمايت كنندگان خارجي اين جشنواره به شمار ميروند.
وزارت علوم، تحقيقات و فناوري، معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري، بنياد ملي نخبگان، وزارت دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح، انجمن آثار و مفاخر فرهنگي بانك تجارت، سازمان صنايع هوافضا، ستاد اجرايي فرمان امام، ستاد توسعه فناوري هوافضا، صنايع الكترونيك ايران، فرهنگستان هنر، موسسه آموزش و تحقيقاتي صنايع دفاعي و بنياد فرهنگي فرهود، از جمله حمايت كنندگان داخلي اين جشنواره به شمار ميروند.
بر اساس اين گزارش، گروههاي تخصصي پس از ارزيابي علمي در مجموع تعداد 56 طرح را به هيات داوران ارائه كردند كه هيات داوران نيز پس از بررسي و ارزيابي نهايي طي چندين جلسه، تعداد 23 طرح از بخش داخلي و 7 طرح از بخش خارجي و يك طرح از ايرانيان مقيم خارج از كشور را به عنوان برگزيدگان نهايي انتخاب كردند.
يکشنبه|ا|16|ا|بهمن|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 277]