واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: مديركل تشكلهاي ديني سازمان تبليغات به ايسنا خبر داد: پيگيري پيشنهاد ايجاد دانشگاه علوم و فنون مداحي صدور كارت مداحي در چهار سطح براي واجدين شرايط
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: دين و معارف اسلامي
مديركل تشكلهاي ديني و مراكز فرهنگي سازمان تبليغات اسلامي از پيگيري و ارائه پيشنهاد ايجاد دانشگاه علوم و فنون مداحي به آموزش عالي خبر داد و گفت: هماكنون حدود 150 موسسه آموزشي و تخصصي در ارتباط با آموزش مداحي در كشور فعال هستند.
حجتالاسلام و المسلمين يعقوب ديلمقاني در گفتوگو با خبرنگار دين و معارف اسلامي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، درباره ايجاد دانشگاه علوم و فنون مداحي افزود: به يكسري از موسسات مجوز آموزش مداحي را دادهايم كه البته اين موسسات تخصصي بايد داراي شرايطي باشند و به موضوعات و منابع درسي كه سوي سازمان تبليغات اسلامي تعيين كرده بپردازند.
وي خاطر نشان كرد: تصميم داريم اگر اين موسسات عملكرد خوبي داشته باشند، در آينده اين رشتهها را به عنوان رشتههاي دانشگاهي مطرح كنيم و براي ايجاد دانشگاه علوم و فنون مداحي پيشنهاد خود را به آموزش عالي ارائه ميدهيم كه البته فرآيند خاص خود را دارد و ما آن را پيگيري ميكنيم.
مديركل تشكلهاي ديني و مراكز فرهنگي سازمان تبليغات اسلامي همچنين با اشاره به اينكه در حال توسعه تشكلهاي ديني تخصصي هستيم كه بيشتر به مباحث آموزشي و اخلاقي ميپردازند، افزود: بر اساس جمعبنديهايي كه بعد از ماه محرم و صفر انجام شد، مشخص شد كه تجمعهاي ميليوني در اكثر شهرهاي مراكز استانها و شهرهاي بزرگ اتفاق افتاد و اين يكي از كارهاي خوب محرم و صفر امسال بود.
ديلمقاني در خصوص زمان و شرايط صدور كارت مداحان نيز گفت: طرح و لوگوي كارت مداحي و دستورالعمل اجرايي آن آماده شده و براي اجرا به زودي ابلاغ ميشود.
وي خاطر نشان كرد: اين كارتها چند ايراد حقوقي داشت كه آنها را برطرف كرديم و پس از تاييد نهايي در سازمان تبليغات اسلامي، كارت مداحي از ميان پنجاه هزار مداحي كه ثبتنام كرده بودند و داراي شرايط باشند صادر خواهد شد.
مديركل تشكلهاي ديني و مراكز فرهنگي سازمان تبليغات اسلامي افزود: مداحاني كه از موسسات تخصصي مورد تاييد سازمان مدرك داشته باشند، مدارك آنها براي صدور كارت مورد قبول است و اگر مدركي از آنجا نداشته باشند كميتهاي براي بررسي صلاحيت صدور كارت به اين افراد تشكيل خواهد شد.
ديلمقاني يادآور شد: صدور كارت مداحي در چهار سطح است كه يك سطح آن بيشتر به دقت احتياج دارد؛ سطح اول (ستايشگر) شامل مداحاني ميشود كه صاحب سبك و چهره ملي هستند كه براي آنها كميتهاي با حضور بزرگان و پيشكسوتان مداحي تشكيل ميشود، سطح دوم (ذاكر) مداحاني را شامل ميشود كه آنها نيز شناخته شده هستند. سطح سوم (مداح) كه بيشتر مورد نظر ما است و به عنوان مداح شناخته ميشود بايد شرايط لازم را براي دريافت اين كارت داشته باشد و سطح چهارم مداحاني هستند كه تحت عنوان پيشكسوتان مطرح هستند و سنين خاصي براي آنها در نظر گرفته شده است.
مديركل تشكلهاي ديني و مراكز فرهنگي سازمان تبليغات اسلامي از فعاليت حدود 150 موسسه آموزشي و تخصصي در ارتباط با آموزش مداحي گفت: كانون مداحان كشور يكسري وظايف دارد كه از جمله آنها، ساماندهي امر مداحي است كه در اين راستا يكي از كارهاي مهم، صدور كارت شناسايي براي مداحان است كه منجر به دريافت اطلاعات دقيق از مداحان و برنامهريزي براي آينده ميشود.
انتهاي پيام
شنبه|ا|15|ا|بهمن|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 361]