تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1838023257
حمله به اسرائيل تا ۲۰۱۴
واضح آرشیو وب فارسی:فارس: حمله به اسرائيل تا ۲۰۱۴
خبرگزاري فارس: حمله نظامي ايران به اسرائيل شامل ۲ پرده و ۸ گام است. در اين طرح تنها گام اول از پرده اول از حمله نظامي ايران به اسرائيل بيان ميشود و توضيح كامل ۸ گام اين حمله در زمان مقتضي منتشر خواهد شد.
به گزارش گروه فضاي مجازي خبرگزاري فارس، سايت خبري عصرامروز نوشت:
لزوم نابودي اسرائيل از ديدگاه امام خميني(ره):
"امروز قبله اول مسلمين به دست اسرائيل، اين غده سرطاني خاورميانه افتاده است. امروز اسرائيل با تمام وسايل شيطاني تفرقه افكني ميكند. بر هر مسلمان لازم است كه خود را عليه اسرائيل مجهز كند. من نزديك به بيست سال است خطر صهيونيسم بين الملل را گوشزد نموده ام و امروز خطر آن را براي تمامي انقلابات آزاديبخش جهان و انقلاب اخير اسلامي ايران كمتر از گذشته نمي دانم. قبلا هم تذكر دادهام، دولت غاصب اسرائيل، با هدف هايي كه دارد براي اسلام و ممالك مسلمين خطر عظيم دارد و خوف آن است اگر مسلمين به آنها مهلت دهند، فرصت از دست برود و جلوگيري از آنها امكان پذير نشود و چون احتمال خطر متوجه اساس اسلام است لازم است بر دول اسلامي بخصوص و بر ساير مسلمين عموما كه رفع اين ماده فساد را به هر نحو كه امكان دارد بنمايند. تمام گرفتاري ما از اين اسرائيل است ! اسرائيل هم از امريكاست ."
نكته هاي رهيافت پيش رو:
نكته ۱- اين مقاله در دو محور دلايل فقهي ضرورت حمله به اسرائيل و ابعاد تاكتيكي حمله نظامي ايران به اسرائيل تنظيم شده است و محورهاي سياسي و تبعات اقتصادي حمله نظامي ايران به اسرائيل در فرصت هاي بعدي منتشر خواهد شد.
نكته ۲- حمله نظامي ايران به اسرائيل شامل ۲ پرده و ۸ گام است. در اين طرح تنها گام اول از پرده اول از حمله نظامي ايران به اسرائيل بيان مي شود و توضيح كامل ۸ گام اين حمله در زمان مقتضي منتشر خواهد شد.
نكته ۳- اين طرح تنها نظر شخصي نويسنده آن است و از طرف دولت جمهوري اسلامي ايران هيچ گونه ضمانتي بر پذيرفتن و اجراي آن وجود ندارد.
دلايل فقهي ضرورت حمله نظامي ايران به اسرائيل
وَقَاتِلُوا فِي سَبِيلِ اللَّـهِ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَكُمْ وَلَا تَعْتَدُوا ۚ إِنَّ اللَّـهَ لَا يُحِبُّ الْمُعْتَدِينَ ﴿بقره١٩٠﴾ وَاقْتُلُوهُمْ حَيْثُ ثَقِفْتُمُوهُمْ وَأَخْرِجُوهُم مِّنْ حَيْثُ أَخْرَجُوكُمْ ۚ وَالْفِتْنَةُ أَشَدُّ مِنَ الْقَتْلِ ۚ وَلَا تُقَاتِلُوهُمْ عِندَ الْمَسْجِدِ الْحَرَامِ حَتَّىٰ يُقَاتِلُوكُمْ فِيهِ ۖ فَإِن قَاتَلُوكُمْ فَاقْتُلُوهُمْ ۗ كَذَٰلِكَ جَزَاءُ الْكَافِرِينَ ﴿بقره١٩١﴾
با كسانى كه با شما آغاز كارزار مىكنند در راه خدا كارزار كنيد، ولى ستمكار [و آغازگر] نباشيد، چرا كه خداوند ستمكاران را دوست ندارد (بقره ۱۹۰)و هر جا كه بر آنان دست يافتيد بكشيدشان و آنان را از همانجا كه شما را راندهاند برانيد، و فتنه شرك بدتر از قتل است، و در مسجدالحرام با آنان كارزار نكنيد، مگر آنكه آنان در آنجا با شما كارزار كنند، و چون كارزار كردند بكشيدشان كه سزاى كافران چنين است (بقره۱۹۱)
جهاد
جهاد در لغت از «جَهد» به معناي مشقت و زحمت يا از «جُهد» به معناي وسع و طاقت است و در اصطلاح تلاش و زحمت در راه خداست. جهاد در تمامي ابعاد اقتصادي،سياسي،فرهنگي و نظامي قابل تبيين است اما بكارگيري جهاد به تنهايي، جهاد نظامي را تبادر به ذهن مي كند. جهاد نظامي به دو قسم ابتدايي و دفاعي تقسيم شده است.
جهاد ابتدايي
جهاد ابتدايي يكي از انواع جهاد است و تنها هنگامي موضوعيت پيدا مي كند كه كفار و مشركان در برابر تبليغ اسلام توسط مسلمين دست به اسلحه ببرند و در غير اينصورت موضوع جهاد ابتدايي خود بخود منتفي مي شود،از اين رو از اين نوع جهاد به جهاد عقيدتي نيز تعبير شده است كه برخي از غزوات پيامبر اسلام(ص) در زمره جهاد ابتدايي قرار دارد.
در حقيقت فلسفه جهاد ابتدايي مبارزه با كساني است كه با انتشار اسلام مبارزه مي كنند و هدف آن رها كردن مردم از قيد اسارت و بردگي فكري و اجتماعي و هدايت به اسلام است و بر خلاف برخي اقوال و تبليغات سو اين نوع از جهاد ارتباطي با كشورگشايي و گسترش اجباري اسلام ندارد بلكه براي واژگون كردن نظامات غلط و ظالمانه و دادن امكان مطالعه و بررسي آزادانه اسلام به مردم مي باشد و هدف آن دفاع از توحيد و دين الهي به عنوان يك حق فطري انساني است.
جهاد ابتدايي لزوما نيازي به اذن معصوم ندارد
در خصوص امكان انجام جهاد ابتدايي در زمان غيبت امام معصوم و بدون اذن ايشان اختلافاتي بين فقها وجود دارد و برخي از فقها حضور معصوم يا منصوب امام معصوم را از الزامات جهاد ابتدايي مي دانند و از طرف ديگر گروهي ديگر از فقها به لزوم حضور معصوم يا منصوب ايشان براي جهاد ابتدايي قايل نبوده و دستور فقيه جامع الشرايط را براي جهاد ابتدايي كافي مي دانند.
از جمله فقهايي كه قايل به جواز انجام جهاد ابتدايي در زمان غيبت بدون اذن امام معصوم و بر اساس فرمان فقيه جامع الشرايط هستند مي توان به بزرگاني مانند شيخ مفيد،شيخ ابوالصلاح تقي ابن نجم الدين حلبي از شاگردان سيد مرتضي و شيخ طوسي و شيخ سلار ابن عبدالعزيز ديلمي اشاره كرد.
حتي فقيه بزرگوار صاحب جواهر كه در باب عدم جواز جهاد ابتدايي در زمان غيبت قايل به وجود اجماع بين فقها است در نهايت مي فرمايد:ممكن است ما دراين اجماع خدشه كنيم كه در زمان غيبت امام معصوم ولايت فقيه عموميت دارد و در برگيرنده مورد جهاد هم هست، چنان كه عموم ادله جهاد هم اين را تاييد مي كند.
در همين زمينه امام خامنه اي نيز در پاسخ به استفتايي در خصوص امكان انجام جهاد ابتدايي به فرمان فقيه جامع الشرايط و در زمان غيبت امام معصوم فرموده اند :
"بعيد نيست كه حكم به جهاد ابتدايى توسط فقيه جامعالشرايطى كه متصدّى ولايت امر مسلمين است، در صورتى كه مصلحت آن را اقتضا كند، جايز باشد، بلكه اين نظر اقوى است."
جهاد دفاعي
جهاد دفاعي نوع ديگر جهاد است كه طي آن مسلمانان بايد با دشمن مهاجمي كه اساس و كيان اسلام را تهديد ميكند و منافع مسلمين را به مخاطره انداخته است پيكار كرده و از اسلام و سرزمينهاي اسلامي در برابر تهاجم دشمن كه با هدف استيلا بر سرزمينهاي اسلامي و ناموس و اموال مسلمانان و يا كشتن گروهي از مسلمانان طراحي شده است دفاع كنند.
اميرالمومنين نيز در همين باره در خطبه ۲۷ نهج البلاغه مي فرمايند: آگاه باشيد من شب و روز،پنهان و آشكارا شما را به مبارزه اين جمعيت (معاويهو پيروانش)دعوت كردم و گفتم پيش از آنكه با شما بجنگند با آنان نبرد كنيد. به خدا قسم هيچ ملّتى در خانه اش مورد حمله قرار نگرفت مگر اينكه ذليل شد.
به گفته مفسرين بر اساس فرمايش حضرت علي (عليه السلام) شروع به جنگ با دشمناني كه جنگيدن آنان با مسلمانان نزديك است و حمله قريب الوقوع آنان به مسلمين قطعيت يافته واجب است كه البته اين جهاد با توجه به تعريف جهاد ابتدايي جز انواع آن قرار نمي گيرد.
حمله نظامي ايران به اسرائيل مصداق جهاد ابتدايي نيست.
با توجه به تعاريف ذكر شده از انواع جهاد و استناد به مفاهيم جهاد ابتدايي و جهاد دفاعي، حمله نظامي ايران به اسرائيل بر اساس دلايلي كه ذيلا بيان خواهد شد از مصاديق جهاد ابتدايي نيست و جهاد دفاعي بشمار مي رود، هر چند اگر آن را جهاد ابتدايي نيز بشمار آوريم مطابق با نظر بعضي از فقها و ولي فقيه حاضر كه به آن اشاره شد در زمان غيبت و با اذن و فرمان ولي فقيه جامع الشرايط نيز مي توان به انجام آن مبادرت كرد.
۱- دفع هجوم اسرائيل به بلاد مسلمين
چنانكه گفته شد، هدف جهاد دفاعي دفع هجوم دشمنان به اسلام و مسلمين است و برخلاف جهاد ابتدايي كه هدفش دعوت مشركان به اسلام است و جز واجبات كفايي محسوب مي شود،جهاد دفاعي واجب عيني است.
در همين خصوص امام خميني(ره) در مساله ۲۸۲۶ توضيح المسائل مي فرمايند:
"اگر دشمن بر بلاد مسلمانان و سرحدات آن هجوم نمايد، واجب است بر جميع مسلمانان دفاع از آن به هر وسيلهاى كه امكان داشته باشد از بذل جان و مال. و در اين امر احتياج به اذن حاكم شرع نيست."
نكته بسيار مهم در مورد تقسيمات مردم دنيا و ملتها برگرفته از آيات و روايات اين است كه در اسلام تقسيمات سياسي كشورها و مرزهاي موجود بين واحد هاي سياسي موضوعيت ندارد و آنچه كه حائز اهميت است تقسيم ملل و سرزمينها بر اساس اعتقادات و اديان به دو گروه كلي بلاد مسلمين و بلاد كفار است. در اين صورت كل مسلمين و كشورهاي اسلامي يك پيكر واحد بشمار رفته و دفاع از تماميت ارضي مسلمانان در تمام دنيا بر تمام مسلمانان دنيا واجب است و هرگونه تعرض به بخشي از خاك يك ملت مسلمان به منزله تعرض و تجاوز به تمام مسلمانان تلقي شده و دفاع از مسلمان مظلوم بر ديگر مسلمانان ساكن در اقصي نقاط دنيا بر اساس احكام جهاد دفاعي واجب است.
حال با در نظر گرفتن تعرض و تجاوز دولت جعلي اسراييل به سرزمين فلسطين به عنوان بخشي از بلاد اسلامي و در برگيرنده قبله اول مسلمين ،دفاع از مسلمانان فلسيطن و از اين بخش مقدس از بلاد اسلامي به هر وسيلهاى كه امكان داشته باشد واجب است كه در اين حالت حتي احتياجي به اذن حاكم شرع هم نيست.
۲- مقابله با استيلاي اسرائيل بر بلاد فلسطين
صرف نظر از تعرض اسرائيل به سرزمين فلسطين و مسلمانان آن ديار چنانكه واضح است و سران اين رژيم هيچگاه منكر آن نشده اند اين رژيم جعلي سوداي تسلط بر ساير سرزمينهاي اسلامي همجوار را در سر مي پروراند و در اين راه هر روز در حال تدارك و زمينه چيني اين تسلط از راههاي مختلف است.
در همين خصوص امام خميني در مساله ۲۸۲۷ توضيح المسائل مي فرمايند:
"اگر مسلمانان بترسند كه اجانب نقشه استيلا بر بلاد مسلمين را كشيدهاند چه بدون واسطه يا به واسطه عمال خود از خارج يا داخل واجب است دفاع از ممالك اسلامى كنند به هر وسيلهاى كه امكان داشته باشد."
همچنين آن حضرت در تحرير الوسيله "خوف تسلط سياسي" دشمن كافر بر حوزه اسلام و شهرهاي آن را موجب واجب شدن دفاع مي دانند.
هدف از جهاد ابتدايي؛ حمله به غير مسلمانان براي مسلمان كردن آنان ذكر شده در حالي كه هدف از حمله نظامي ايران به اسرائيل به دليلي كه نقشه استيلا بر بلاد مسلمين را كشيده و تا آنرا اجرا كرده است اولا براي دفاع از مسلمانان فلسطين و ثانيا دفع ضرر احتمالي گسترش اين تعرض است.
از اين رو و با توجه به نكات مذكور در باب جهاد ابتدايي و توسعه طلبي رژيم صهيونيستي و ضرر قطعي اين رژيم جعلي براي اسلام و بلاد اسلامي حمله به اسرائيل از باب جهاد دفاعي بر تمام مسلمانان دنيا واجب عيني مي باشد.
۳- خوف از تسلط اسرائيل بر ممالك اسلامي
امام خميني(ره) همواره مسلمانان را دعوت به هوشياري مي كردند و از تسلط اجانب بر مسلمين انذار داده اند. ايشان در مسأله ۲۸۲۸ مي فرمايند :
"اگر در داخل ممالك اسلامى نقشههايى از طرف اجانب كشيده شده باشد كه خوف آن باشد كه تسلط بر ممالك اسلامى پيدا كنند، واجب است بر مسلمانان كه با هر وسيلهاى كه ممكن است، نقشه آنها را به هم بزنند، و جلوگيرى از توسعه نفوذ آنها كنند."
در جهاد ابتدايي حمله به "بلاد" غير مسلمانان آمده است در حالي كه اسرائيل فاقد بلاد و سرزمين است و در سرزمين اشغال شده فلسطين به سر مي برد. اسرائيل در خاك مردم مسلمان فلسطين به مثابه غده سرطاني است كه داخل يك مملكت اسلامى نقشههايى كشيده شده است و خوف آن مي رود كه تسلط بر ممالك اسلامى پيدا كنند لذا واجب است بر مسلمانان كه با هر وسيلهاى كه ممكن است، نقشه آنها را به هم بزنند، و جلوگيرى از توسعه نفوذ اسرائيل كنند.
ابعاد تاكتيكي حمله نظامي ايران به اسرائيل
اسرائيل براي حمله به ايران نيازمند اجازه، هماهنگي و كمك امريكا و غرب ميباشد. ايران بايد در زمان كنوني كه غرب و امريكا در وضعيت انفعال قرار دارد اسرائيل را نابود نمايد. به دليل مشخصات منحصر به فرد دولت آقاي دكتر احمدينژاد و بيداري اسلامي كشورهاي منطقه متاثر سياست هاي نظام و دولت دهم جمهوري اسلامي ايران؛ حمله نظامي ايران به اسرائيل بايد در زمان كنوني و تا قبل از سال ۲۰۱۴ پايان دولت دهم انجام شود.
لذا مبتني بر دكترين دفاع پيش دستانه بايستي اسرائيل را طي ضربه اول و ضربه نهايي مورد حمله نظامي سنگين قرار داد. در گام اول از پرده اول حملات نظامي ايران به اسرائيل بايد نقاط صفر زميني اسرائيل مورد انهدام قطعي قرار گيرد. براي اين منظور ايران مي تواند از موشك هاي دور برد استفاده كند. از شرقي ترين نقطه ايران تا غربي ترين نقطه اسرائيل حدود ۲۶۰۰ كليومتر مي باشد. اهداف استراتژيك در عمق خاك اسرائيل با موشك هاي متعارف ايران قابل دسترسي است.
بعضي مشخصات و نقاط مهم اسرائيل كه بايد مورد حمله قرار بگيرد
مردم اسرائيل بايد از بين بروند
اسرائيل تنها كشور عمدتاً يهودي در جهان است بر پايه آخرين سرشماري، سازمان مركزي آمار اسرائيل، اين كشور در حدود هفت ميليون و ۵۰۰ هزار تن جمعيت داشتهاست كه در حدود پنج ميليون و ۷۰۰ هزار نفر از ساختار جمعيتي آن را يهوديان تشكيل دادهاند. و مابقي ساختار جمعيتي از مسلمانها، مسيحيان، دروزها و سامريون تشكيل شدهاست. همچنين بزرگترين بخش از اقليتهاي قومي را شهروندان موسوم به عرب اسرائيلي تشكيل ميدهند.
• ناحيه شمالي. جمعيت: ۹۰۰/۲۴۱/۱. مركز: ناصره
• ناحيه حيفا. جمعيت: ۷۰۰/۸۸۰. مركز: حيفا
• ناحيه مركزي. جمعيت: ۰۰۰/۷۷۰/۱. مركز: رمله
• ناحيه تلآويو. جمعيت: ۹۰۰/۷۷۰/۱. مركز: تلآويو
• ناحيه اورشليم. جمعيت: ۳۰۰/۹۰۷. مكز: اورشليم
• ناحيه جنوبي. جمعيت: ۲۰۰/۲۰۱/۱. مركز: بئرشبع
ساكنين تل آويو، اورشليم و حيفا را حتي با موشك هاي شهاب ۳ هم مي توان مورد هدف قرار داد. تراكم و ميزان جمعيت اين سه نقطه كه با كمترين فاصله از هم قرار دارند نزديك ۶۰% از مردم اسرائيل را تشكيل مي دهد. لذا مي توان با موشك سجيل زيرساختها من جمله تاسيسات نيروگاهي، سوختي، آب و فاضلاب، حمل و نقل و ارتباطات و در مرحله بعدي با موشك هاي شهاب۳ و قدر و عاشورا فضاي مسكوني شهر را تا انهدام قطعي مردم اسرائيل مورد حمله قرار داد.
انهدام زيرساخت هاي اسرائيل
انهدام زيرساخت هاي اسرائيل مانند ايستگاه هاي راه آهن، فرودگاه ها و تاسيسات هسته اي و اتمي با موشك هاي سجيل بايستي در دستور كار قرار بگيرد. ايران در ده سال قبل از اين با موشك هايي كه در دسترس داشت قادر به انجام اين عمليات در عمق خاك اسرائيل بود.
انهدام پايگاه هاي اتمي اسرائيل
نيروگاه هسته اي «رافائل» نيز از قديمي ترين نيروگاه هاي اسرائيل است. اين نيروگاه مركز اصلي مهندسي اتمي اسرائيل به شمار مي رود. نيروگاه اتمي «عيلبون» ديگر نيروگاه اتمي اسرائيل است كه در زير زمين روستاي «نبرين» قرار دارد. ساكنان اين روستا سال ۱۹۴۸ مجبور به مهاجرت شدند. اين نيروگاه انبار تسليحات تاكتيكي هسته اي اسرائيل است. اسرائيل در كلاس موشك هايي با قابليت حمل كلاهك اتمي، موشك ميان برد و دوربرد زمين به زمين «اريحا» را كه موشكي تاكتيكي است در آنجا نگه داري مي كند. برد اين موشك ها بين ۵۰۰ تا ۱۴۸۰ كيلومتر است.
به گزارش روزنامه يديعوت آحارونوت، رون بن يشال تحليلگر مسائل نظامي صهيونيستي گفته بود: "هيچ جايي در اسرائيل نيست كه در تيررس موشك هاي ايران نباشد. رون بن يشال گفت: هرچند انبارهاي موشكي اسرائيل از لحاظ كمي و كيفي پيشرفته هستند اما تعداد موشكهاي موجود در آن كه به ۱۰۰ هزار فروند مي رسد همواره در تيررس موشك هاي ايران است."
اهدافي مانند نيروگاه اتمي ديمونا واقع در مركز تحقيقات هسته اي نقب از جمله اين اهداف مي باشند. ديمونا مهمترين نيروگاه هسته اي اسرائيل به شمار مي رود كه متشكل از ۱۰ ساختمان با حدود سه هزار نفر دانشمند و كارشناس فني است. كارخانه آزمايش پلوتونيوم اسرائيل نيز در آنجا قرار دارد.
سايت هسته اي اسرائيل براي توليد سوخت هاي با غناي بالاي ۹۰% براي كلاس هاي هسته اي موشكي و بمب هاي هسته اي مي باشد. آزمايشگاه مشترك آمريكا و اسرائيل براي آزمايش عمليات سايبري بر عليه تاسيسات هسته اي ايران نيز در ديمونا مي باشد.
استاكس نت؛ كرم اينترنتي (worm) است كه با هدف تخريب و توقف فعاليت تاسيسات هسته اي نطنز در ديمونا آزمايش شده بود. اكستاكس نت جهت نفوذ در كامپيوترهاي كنترل و مديريت مبتني بر تكنولوژي هاي شركت زيمنس ساخته شد. اين كرم اينترنتي توسط يك متخصص روس همكار در پروژه نيروگاه اتمي بوشهر با وسائل ذخيره ساز كامپيوتري به سرعت در تاسيسات هسته اي ايران منتشر شد كه با هوشياري و دفاع سايبري متخصصين ايراني اين حمله ناكام ماند.
با توجه به استراتژي مطرح شده اوباما در دوهفته گذشته كه در آن استفاده از نيروهاي زميني همانند آنچه در افغانستان و عراق اتفاق افتاد جاي خود را به حوزه هاي ديگري من جمله جنگ سايبري داده است. از اين منظر و جهت است كه بايستي هدف ديمونا در اوليت حمله ايران به اسرائيل قرار گيرد.
انهدام پايگاه هاي هوايي اسرائيل
اسرائيل داراي ۱۲ فرودگاه مي باشد كه تنها سه فرودگاه آن مسافربري مي باشد و مابقي پايگاههاي نيروي هوايي رژيم صهيونيستي است. پايگاه هوايي SedotMikha محل استقرار موشك هاي بالستيك جريكو مي باشد كه در جنوب شرقي پايگاه هوايي Tel Nof محل استقرار هواپيماهاي اف۱۵ مجهز به تسليحات هسته اي قرار دارد. پايگاه هوايي Ramon نيز هواپيماهاي اف۱۶ را نگهداري مي كند.
انهدام شناورهاي سطحي اسرائيل
انهدام نيروهاي سطحي و زير سطحي كشتي هاي پشتيباني ارتش اسرائيل به سه روش امكان پذير است :
۱- توسط حملات موشكي در درياهاي تحت نفوذ جمهوري اسلامي
۲- توسط گروه هاي عمليات ويژه در تمامي نقاط جهان
۳- مين هاي دريايي كه انواع مختلفي دارد و شامل نمونه هاي مغروق و كنترل از راه دور است. اين سلاح مي تواند توسط قايق ها و زيردريايي هاي ايراني در آب هاي اطراف اسرائيل كار گذاشته شود و در صورت لزوم به كارگيري شود.
موشكهايي كه مي توان اسرائيل را از بين برد
پس از سالهاي جنگ تحميلي با توجه به شرايط موجود منطقه و نتايج حملات موشكي به اسرائيل و فناوري هاي در دسترس، مسئولان دفاعي كشور اصلي ترين بخش از راهبرد دفاعي كشور در امر بازدارنگي را بر توسعه موشك هاي بالستيك ميانبرد و دور برد استوار كرده اند. تلاش براي افزايش برد، دقت و همچنين تأثير گذاري و تنوع سرجنگي اين موشكها در اين روند توسعه مشهود است.
در اين گزارش به معرفي مختصر موشك هاي ميان برد و دور برد بالستيك كشور مي پردازيم كه توانايي رسيدن به محدوده غده سرطاني منطقه يعني رژيم اشغالگر قدس و نابودي مطلق آن را دارند.
پس از آزمايش موشك شهاب ۳ در سال ۱۳۷۷ و اعلام مشخصات آن از جمله برد در حدود ۱۳۰۰ كيلومتر، نگاه دشمنان به توانايي موشكي ايران تغيير كرده و كم كم آرامش از ميان نظاميان و بعدها سياسيون صهيونيست به آرزويي برآورده نشدني تبديل شد. زيرا ارائه نمونه هاي جديدتر، دوربردتر و دقيق تر از خانواده موشكهاي شهاب۳ نشان دهنده رسيدن ايران به سطوح بالاي فناوري موشكي داشت كه نويد محصولات مخوف تري را در آينده مي داد.
موشك شهاب۳
شهاب۳ در ادامه روند توسعه موشك هاي شهاب-۱ و ۲ و با رويكرد اعمال تغييرات طراحي در سامانه هاي مختلف بوجود آمد. شباهت هاي زيادي از نظر فن آوري بين شهاب ۲ و ۳ وجود دارد، اما شهاب۳ پيشرفته تر بوده و از نظر الكترونيك با فن آوري جديد و رايانه هدايتي پيشرفته از نظر سخت افزار و نرم افزار در ساخت آن استفاده شده است. برد اين موشك بيش از ۱۳۰۰ كيلومتر عنوان شد كه به معناي توانايي رسيدن به سرزمين هاي اشغالي فلسطين در صورت شليك از نواحي غربي كشور بود.
نمونه هاي مختلفي از شهاب۳ توليد شده و به خدمت نيروهاي مسلح كشور وارد شد كه از نظر برد و زيرسامانه ها ارتقاء يافته اند اما همگي يك مرحله اي سوخت مايع بوده و از سامانه هدايت اينرسيايي برخوردارند. كلاهك آخرين نمونه هاي شهاب۳ از نوع جدا شونده است كه پس از رسيدن به قوس نزولي در ارتفاع مناسب از بدنه موشك جدا شده و به سمت هدف ادامه مسير داده و باعث ناتواني دشمن در انهدام آن مي شود.
همچنين انواع مختلف كلاهك از جمله كلاهك باراني روي اين موشك قابل بكارگيري است. طول اين نمونه ها حدود ۱۶.۵ تا ۱۷ متر بوده و برد آنها تا ۱۸۰۰ كيلومتر در نمونه هاي نهايي عنوان شده است. جرم كلاهك آنها نيز تا ۱۰۰۰ كيلوگرم برآورد شده است. با توجه به اينكه كمترين فاصله از نواحي غربي ايران تا دورترين نقطه در سرزمين هاي اشغالي به ۱۲۰۰ كيلومتر نمي رسد خانواده شهاب۳ تهديدي كاملاً جدي براي هر متجاوز و دشمن محسوب مي شود.
عاشورا
اين موشك بر اساس موشك شهاب۳ ساخته شده و از نوع سوخت مايع و دوربرد است. شكل ظاهري كلاهك اين موشك مانند آخرين نمونه هاي شهاب سه داراي كاهش قطر در قسمت هاي بالاتر است. در اين موشك از زيرسامانه هاي بومي استفاده شده و قابليت حمل چند نوع سر جنگي از ويژگي هاي اين موشك است. منابع داخلي برد اين موشك را ۲۵۰۰ كيلومتر عنوان كرده اند هر چند كه كارشناسان خارجي ۲۵ تا ۵۰ درصد برد بيشتري را براي آن متصور هستند. با توجه به نزديك بودن ابعاد اين موشك و شهاب۳، استفاده از سامانه هاي پرتاب قبلي براي بكارگيري آن مقدور است. اين برد براي هدف قرار دادن دورترين نقطه در فلسطين اشغالي از نيمه شرقي هم كشور كافي است.
قدر
موشك قدر۱ كه در سال ۱۳۸۶ معرفي شده در ادامه توسعه موشك هاي دوربرد سوخت مايع شهاب به توليد رسيد و در واقع يكي از نمونه هاي خانواده شهاب محسوب مي شود. برد اين موشك تك مرحله اي در حدود ۲۰۰۰ كيلومتر عنوان شده و از ويژگي هاي آن زمان كوتاه تر آماده سازي آن در مقايسه با موشك هاي قبلي است. بدين تريب سرعت واكنش اين موشك بالاتر است. نمونه هايي از اين موشك مجهز به كلاهك خوشه اي نيز معرفي شده كه كلاهك اين موشك ها نيز از نوع جدا شوند است. نوع قدر F طولي برابر با ۱۵.۸۶ متر و بردي در حدود ۱۹۵۰ كيلومتر و هدايت اينرسيايي دارد.
سجيل
موشك سجيل نيز مانند قدر و عاشورا در نيمه دوم دهه ۱۳۸۰ خورشيدي معرفي شده و برخي آنرا برترين موشك بالستيك ايراني مي دانند. گواه اين مدعا اعتراف كارشناسان خود دشمن در نبود مشابه خارجي براي سجيل است. سجيل اولين موشك دوربرد سوخت جامد ايران و به احتمال بسيار بالا خط شكن موشك هاي ايراني در جهت محو اسرائيل از روي نقشه (در صورت نياز به استفاده از عامل نظامي) خواهد بود. اين به دليل سامانه پرتاب متحرك با قابليت حمل موشك آماده پرتاب است.
اين موشك به دليل استفاده از سوخت جامد به سرعت و ظرف چند دقيقه آماده پرتاب شده و پس از شليك نيز پرتابگر آن به سرعت محل را ترك مي كند. اين ويژگي باعث كاهش احتمال نابودي موشك قبل از پرتاب مي شود. همچنين به دليل شتاب بسيار بالاي سجيل امكان ردگيري آن براي دشمن در فازهاي اوليه پرتاب بسيار كم و عملآً شانس دشمن براي انهدام سجيل در طي پرواز ناچيز است.
برد سجيل نيز ۲۰۰۰ كيلومتر عنوان و تاكنون در دو نمونه سجيل ۱ و ۲ معرفي شده كه خود نشانگر تلاش صنايع مربوطه براي بهسازي آن است. اين موشك از نوع دو مرحله اي بوده كه پس از اتمام سوخت مرحله اول، اين بخش از موشك جدا شده و مرحله دم روشن مي شود. با اينكار بخشي از جرم بدنه كه خالي شده و باز اضافه محسوب مي شود از موشك جدا شده و به افزايش برد كمك مي كند.
ايران در كمتر از ۹ دقيقه اسرائيل را نابود مي كند
سجيل جزو موشكهاي از مجموعه موشك هاي بالستيك كشور است كه با خروج از جو و طي مسير در چنين ارتفاعي به داخل جو بازگشته و با سرعت حدود ۱۰ تا ۱۲ ماخ(حدود۳۴۰۰ تا ۴۰۸۰ متر بر ثانيه) به سوي هدف سرازير مي شود كه انهدام آنرا براي تمام سامانه هاي دفاع هوايي موجود ناممكن كرده است. اين نكته نشانگر پيشرفت فناوري موشكي كشور در رسيدن به چنين دستاورد مهمي است. همچنين فناوري سوخت جامد مركب كه در اين موشك استفاده شده علاوه بر ويژگي هاي رانشي مطلوب، عمر انبارداري بالايي را نيز براي اين موشك به دنبال دارد.
سامانه هدايت موشك هاي بالستيكي كه به آنها اشاره شد از نوع كنترل بردار رانش است كه با استفاده از تيغه هايي در خروجي پيشران موشك اقدام به تغيير جهت گازهاي خروجي از موشك كرده و جهت موشك را تصحيح مي نمايند. اين سامانه بسيار بهتر از سامانه هاي متكي به سطوح كنترلي بالك عمل كرده و يكي از عوامل دقت بالاي موشكهاي ايراني، بهينه سازي اين سامانه در كشور است.
۴ويژگي مهم «سجيل ۲» نسبت به شهاب ۳
۴ويژگي موشك زمين به زمين سجيل ۲ به نسبت موشك شهاب ۳ را مي توان نوع سوخت، سرعت، دقت و سيستم ناوبري آن ذكر كرد.
ايجاد يك توان دفاعي موشكي از اواخر دهه ۷۰ شمسي (اواخر دهه ۹۰ ميلادي) در دو مرحله و بعد از تاسيس سازمان هوافضا در وزارت دفاع كشورمان آغاز شد كه نيروي موشكي با سوخت مايع و نيروي موشكي با سوخت جامد را دربر ميگرفت.
ابتدا در زمينه سوخت مايع آغاز به مطالعه و تحقيق و توليد شد كه نتيجه اوليه آن خط توليد موشكهاي زمين به زمين با سوخت مايع بود و در اين مرحله موشكهاي شهاب و خصوصا شهاب ۳، قدر و انواع ديگر توليد شدند.
چرا امكان استفاده از سيستمهاي ضد موشكي عليه ايران وجود ندارد؟
موشك ۲۳۶۲۳ كيلوگرمي سجيل، در زمان ۸۳۵ ثانيه(۱۳ دقيقه و ۵۵ ثانيه) به بيشينه برد خود مي رسد. اين موشك طولي در حدود ۱۷.۵۷ متر، ۱.۲۵ متر قطرو سر جنگي به جرم ۵۰۰ كيلوگرم از نوع جدا شونده دارد كه اين دو ويژگي يعني حجم كوچك هدف و سرعت باالاي آن؛ احتمال موفقيت دشمن را در استفاده از سيستمهاي ضد موشك خود به حداقل مي رساند. سامانه هاي هدفگيري ناوبري و هدايت سجيل دقت بسيار بالايي را براي آن به ارمغان آورده اند كه براي اين موشك ارزش عملياتي زيادي را ايجاد كرده است.
موشك سجيل ۲ از سوخت جامد استفاده ميكند كه نسل جديدتري از سوخت موشك به شمار ميرود. همچنين اين موشك از سرعت و دقت بيشتري در برخورد با هدف بهره برده و از عملكرد منحصر به فردي در سيستم ناوبري به نسبت ديگر موشكهاي زمين به زمين ايران برخوردار است.
موشك هاي سوخت مايع با توجه به نياز به شارژ شدن سوخت در مخازن پيش از پرتاب، زمان آماده سازي زيادي دارند. در اين حالت امكان شناسايي موشك پيش از پرتاب وجود دارد. براي رفع اين مشكل از سالها پيش سيلوهاي زيرزميني براي پرتاب موشك هاي بالستيك در نقاط مختلف كشور ساخته شده مي توان موشك شارژ شده و آماده شليك را تا چند ماه در آنها نگاه داشت.
با توجه به تعداد زياد اين سيلوها پس از رسيدن زمان تخليه هر موشك، تعداد زيادي موشك ديگر در ساير سيلوها وجود دارند كه آماده پرتاب هستند. بدين ترتيب از موشك هاي سوخت مايع كشور نيز مي توان براي حمله اوليه به دشمن استفاده نمود.
تمامي موشك هاي بالستيك نامبرده از نظر سامانه هاي هدايت و براي كاهش بازتاب راداري بهسازي شده آماده شليك به سوي دشمن هستند. از نظر تعداد به اذعان كارشناسان خارجي تعداد موشك هاي ايراني شليك شونده به اسرائيل در هر روز دهها فروند و براي چند ماه مي تواند، باشد.
*عليرضا فرقاني
نكته مهم: درج مطالب وبلاگها و سايتها لزوماً به معناي تأييد محتواي آنها از سوي خبرگزاري فارس نيست.
انتهاي پيام/
شنبه|ا|15|ا|بهمن|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 213]
-
گوناگون
پربازدیدترینها