واضح آرشیو وب فارسی:فارس: در سميرم
خبرگزاري فارس: مدير آموزش و پرورش سميرم گفت: با هدف نهادينه كردن تحقيق و پژوهش، پرورش قدرت تفكر و حل مسئله در دانشآموزان، نخستين جشنواره علمي پژوهشي دانشآموزي جابربنحيان در سميرم برگزار شد.
به گزارش خبرگزاري فارس از سميرم، سيد ضيا موسوي ظهر امروز در آيين اختتاميه نخستين جشنواره علمي پژوهشي دانشآموزي جابربنحيان در محل مركز تحقيقات معلمان سميرم اظهار داشت: در اين نمايشگاه 45 طرح از 76 آموزشگاه مقطع ابتدايي شهرستان به نمايش گذاشته شده است.
وي افزود: جشنواره جابربنحيان با رويكرد شناخت دانشآموزان متعدد و خلاق و هدايت آنها در زمينه نوآوري براي نخستين ويژه دانشآموزان پايههاي سوم، چهارم و پنجم ابتدايي در سطح شهرستان برگزار شد.
مدير آموزش و پرورش سميرم گفت: دانشآموزان محصول فعاليتهاي علمي خود را ابتدا در قالب يك نمايشگاه علمي در ديماه در آموزشگاههاي خود به معرض نمايش و داوري گذاشتند و اكنون، پروژههاي برگزيده آموزشگاه در اين محل به مدت سه روز به معرض نمايش و داوري گذاشته شده است كه يك پروژه برتر منطقه به نمايشگاه علمي استان و در نهايت پروژههاي برتر استان به نمايشگاه علمي كشوري راه خواهند يافت.
وي با بيان اينكه اين جشنواره در قالب پروژه مدلسازي، نمايش، آزمايش، تحقيق و جمعآوري اطلاعات است، افزود: از اهداف اين طرح، شناسايي و تقويت استعدادهاي فردي دانشآموزان و ايجاد زمينهاي مناسب براي كارآفريني، افزايش توانمندي دانشآموزان در حوزه فناوري اطلاعات، افزايش روحيه مشاركتها، كمك به تقويت مهارتهاي تصميمگيري، حل مسئله و كنجكاوي است.
موسوي ادامه داد: كمك به تحقق اهداف مهارتي درس علوم تجربي، تقويت مهارتهاي زندگي در دانشآموزان، تحقق اهداف نگرشي درس علوم تجربي، شناسايي و تقويت استعدادهاي فردي دانشآموزان و ايجاد زمينهاي مناسب براي كارآفريني از ديگر اهداف برگزاري جشنواره علمي پژوهشي جابربنحيان است.
وي اجراي پروژههاي علمي را راهبردي بسيار مناسب در تحقق يكي از اهداف مهم نظام دانست و تصريح كرد: بسياري از تواناييها، استعدادها و علاقهمنديهاي دانشآموزان در كلاسهاي معمولي نمود پيدا نميكنند و لذا قابل شناخت و پرورش نيستند بنابراين پروژه علمي، فرصت مناسبي به وجود ميآورد كه ميتوان اين استعدادها را مشاهده، شناسايي و تقويت كرد.
مدير آموزش و پرورش سميرم اظهار داشت: جشنواره جابربنحيان يك رقابت سالم و هيجانانگيز علمي بين دانشآموزان ابتدايي است كه طي آن پروژههاي علمي دانشآموزان در قالب نمايشگاههاي علمي ارائه و داوري ميشود.
وي شركت دانشآموزان را در اين فعاليت علمي را تأثيري ماندگار در يادگيري دانشآموزان دانست و تصريح كرد: هدف اين است كه دانشآموزان ضمن لذت بردن از يك فعاليت علمي، مهارتهاي فكري و عملي دانشمندان را تجربه كرده و فرا گيرد.
انتهاي پيام/و۱۰
پنجشنبه|ا|13|ا|بهمن|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 136]