محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1831070737
يدالله جواني در گفتوگوي تفصيلي با «خبرگزاري دانشجو» تشريح كرد: چالشهاي امنيتي انتخابات مجلس/ جغرافياي جريانهاي سياسي حاضر در كشور
واضح آرشیو وب فارسی:شبكه خبر دانشجو: يدالله جواني در گفتوگوي تفصيلي با «خبرگزاري دانشجو» تشريح كرد: چالشهاي امنيتي انتخابات مجلس/ جغرافياي جريانهاي سياسي حاضر در كشور
تحليلگر مسائل سياسي با اشاره به اينكه جريان انحرافي چنين ريسكي را نخواهد كرد كه فرصت را در انتخابات مجلس از دست بدهد، گفت: اين جريان براي توسعه قدرت خود با رويكردي معطوف به قدرت تلاش خواهد كرد.
سردار يدالله جواني در گفتوگو با خبرنگار دفاعي «خبرگزاري دانشجو»، درخصوص چالشهاي امنيتي موجود در انتخابات مجلس شوراي اسلامي در حوزههاي مختلف گفت: كشورمان از جمله كشورهاي باثبات و آرام است؛ بنابراين دشمنان ما همواره در صددند ثبات و آرامش موجود در كشور را برهم زده و چالشهاي امنيتي در كشورمان به وجود آورند.
وي با اشاره به علل و عوامل پايداري امنيت در ايران تصريح كرد: علت پايداري امنيت در كشور، اين است كه مردم پشتوانه نظام هستند؛ به طوري كه در بسياري از حوزهها شاهد حضور نيروهاي مردمي در صحنه براي تامين و برقراري امنيت بوديم.
مشاور سياسي نماينده ولي فقيه در سپاه پاسداران ادامه داد: برخلاف برخي كشورها كه دچار بحرانهاي امنيتي و تنشهاي داخلي و در نهايت حركت به سمت بيثباتي و ناآرامي هستند، كشور ما به رقم فشارها و تلاشهاي دشمن براي ايجاد بيثباتي و ناآرام در كشور، هر چند گاهي دچار برخي چالشهاي امنيتي مي شود، اما بلافاصله توانسته با توجه به پشتوانههاي مردمي وارد مرحله ثبات و آرامش شود.
جواني به ايجاد چالش و اخلال در امنيت در مناطق قوميتي اشاره كرد و گفت: ترورها و بمبگذاريها در مناطق قوميتي از جمله مواردي محسوب مي شود كه درصدد ايجاد اخلال در امنيت كشور هستند، اما به طور حتم در تمام اين موارد كشور بلافاصله وارد مرحله ثبات و آرامش شده است.
وي با اشاره به مجموعه حوادثي كه در سال 88 از سوي دشمنان داخلي و خارجي براي ايجاد چالشهاي امنيتي در كشور رقم خورد، گفت: اين مسائل خود براي ما اثبات كرد كه بديهي است كه دشمنان و جريانهاي مخالف، معاند و ضدانقلاب بخواهند در ايام انتخابات مجلس سلسله بحرانهايي را در داخل كشور به وجود آورد.
مشاور سياسي نماينده ولي فقيه در سپاه پاسداران افزود: دشمنان همواره در حال تكاپو بودند تا خواسته هايشان را در كشورمان پياده كرده و ثبات و آرامش ايران را برهم بزنند.
جواني با اشاره به هوشياري دستگاههاي اطلاعاتي و امنيتي كشور ادامه داد: با توجه به هوشياري دستگاههاي اطلاعاتي و امنيتي كشور، نيروهاي حفاظت امنيت و نيروي انتظامي، قطعاً دشمنان در اين عرصه موفق نخواهند شد.
وي در ادامه با تاكيد بر اينكه اين چالشها، چالشهاي نيست كه به طور حتم با انتخابات مرتبط باشد، افزود: دشمن همواره در تكاپو است در ايام انتخابات با استفاده از برخي بسترها مانند مسائل قوميتي در مناطق قومي و يا مسائل مذهبي در مناطقي كه گسلهاي مذهبي وجود دارد، از گروههاي قومي و يا گروهكهاي تروريستي استفاده كند تا ايجاد اخلالهاي امنيتي را به مسئله انتخابات گره بزند.
مشاور سياسي نماينده ولي فقيه در سپاه پاسداران با اشاره به تجربه 32 ساله انقلاب اسلامي در برگزاري انتخاباتهاي مختلف عنوان كرد: به حمدالله طي 32 سال گذشته انتخاباتهاي برگزار شده در كشور ما در فضاهاي امن و آرام برگزار شده و اينگونه نبوده كه همواره انتخابات ما چالشزا و منجر به تنش و درگيري و ناآراميهاي داخلي باشد، در حالي كه در برخي كشورها اينگونه است كه در مقطع انتخابات، انتخابات به چالش امنيتي تبديل شده و دخالت نيروهاي مسلح مسئله را پايان ميدهد.
جواني ادامه داد: به طور ميانگين در كشور ما سالانه يك انتخابات در فضاي آرام برگزار ميشود، اما هرگز اين فضا داراي چالشها و تنشهاي امنيتي نبوده است.
وي با بيان اينكه اتفاقات پس از انتخابات سال 88 متفاوت و يك توطئه از قبل طراحي شده بود، تاكيد كرد: ادعاي تقلب در انتخابات براي برهم زدن ثبات و آرامش كشور مطرح شد و خود به خود با چنين ادعايي وقايع پس از انتخابات رخ داد.
مشاور سياسي نماينده ولي فقيه در سپاه پاسداران با اشاره به پيش بيني فضايي آرام در انتخابات پيشرو گفت: پيشبيني ما اين است كه انتخابات مجلس در اسفند سال 90 در فضايي آرام برگزار خواهد شد؛ زيرا مردم هوشيار هستند و در صحنه حضور دارند.
جواني افزود: از سوي ديگر دستگاههاي اطلاعاتي امنيتي، مراقبتهاي لازم را انجام داده و جريانهاي وابسته در داخل را كه قصد اخلال امنيتي دارند، به خوبي رصد ميكنند و به طور حتم از هر نوع اقدامي كه مخل امنيت كشور شود، جلوگيري خواهند كرد.
نظام جمهوري اسلامي به يك چشم به همه كساني كه پيشينه اصلاحات دارد، نگاه نميكند
وي در ادامه در خصوص اين مسئله كه جرياناتي كه وقايع پس از انتخابات 88 را رقم زد، در انتخابات مجلس چگونه وارد عرصه خواهد شد، گفت: جرياني كه مدعي اصلاحات بود در سال 88 در پيوندي كه بين آنها با جريان ضد انقلاب بوجود آمد، فتنه 88 را رقم زد.
مشاور سياسي نماينده ولي فقيه در سپاه پاسداران با بيان اينكه فتنه 88 باعث شد كه اين جريان در حالت كما قرار بگيرد و به انزوا كشيده شود، تصريح كرد: وقتي دروغ بزرگي را با عنوان ادعاي تقلب در انتخابات مطرح كردند، به راحتي مردم آنها را به حاشيه رانده و حماسه عظيم 9 دي را رقم زدند تا نشان دهند كه فتنهگران در ميان مردم ايران جاي ندارند و از نظر مردم افتادهاند.
جواني افزود: پس از آنكه از اين وقايع عبور كرديم اين سئوال مطرح شد كه آيا جريان با پيشينه اصلاح طلبي در انتخابات 90 حضور پيدا خواهد كرد يا نه، كه در اين باره شاهد ديدگاههاي متفاوتي در ميان اين جريان بوديم.
وي ادامه داد: جريان مدعي اصلاحات طيفهاي گوناگوني دارد كه از احزاب و گروهها و تشكلها و مجموعههاي گوناگوني تشكيل ميشود، اما نه نظام اسلامي آنها را به يك چشم نگاه ميكند و نه آنها خودشان را داراي يك تفكر واحد ميدانند.
وي گفت: ما شاهد اين هستيم كه برخي از مدعيان اصلاحات به دشمنان نظام پيوسته و در اردوگاه دشمن برعليه ملت ايران قرار گرفتهاند.
مشاور سياسي نماينده ولي فقيه در سپاه افزود: برخي با مواضعي متفاوت در درون نظام و مجلس شوراي اسلامي حضور دارند كه اقليت مجلس از اين طيف به شمار ميروند از اين رو ما شاهد سه رويكرد در درون جريان اصلاحات در قبال انتخابات سال 90 هستيم.
جواني در تشريح اين رويكردها گفت: رويكرد نخست افراطيون و فتنه گران بودند كه سياست قهر و تحريم را در پيش گرفتند البته طبيعي است كساني كه به دشمن پيوستهاند اساساً امكان حضور در صحنه براي آنها وجود ندارد و دشمنان هم به دنبال اين هستند كه اين انتخابات را با مشاركت حداقلي جلوه دهند.
وي ادامه داد: اين جريان، سياست دشمن را تعقيب كرد و قهر و تحريم را در پيش گرفت.
مشاور سياسي نماينده ولي فقيه در سپاه پاسداران افزود: طيف دوم، طيفي است كه مشاركت مشروط را مطرح كرد و در واقع براي حضور در انتخابات شرط گذاري كرد؛ اين جاي تأمل دارد كساني كه نظام بايد براي آنها شرط گذاري ميكرد تا آنها حدود خود را با فتنهگران مشخص كرده و از آنها اعلام برائت كنند و از ملت و نظام عذرخواهي نمايند، عمل عكس انجام داده و براي نظام شرط گذاري كردند و يك برخورد طلبكارانه و نامعقول از خود نشان دادند.
جواني گفت: در نهايت طيفي كه رويكردش مشاركت مشروط براي حضور در انتخابات بود با ادعاي اينكه شرايط براي حضور در انتخابات وجود ندارد، اعلام كرد كه اگرچه انتخابات را تحريم نميكنيم اما در انتخابات نيز حضور نخواهيم داشت.
وي به طيف ديگري از جريان اصلاحات كه در انتخابات شركت ميكند، اشاره كرد و گفت: اين طيف خود را معتقد به قانون اساسي و نظام اسلامي معرفي كرده و در مجلس هم حضور دارد و براي انتخابات نيز ثبت نام كرده و شوراي نگهبان نيز صلاحيت بسياري از آنها را تاييد كرده است.
راهبرد نظام، فرصت به اصلاح طلبان غافل از توطئه 88 بود
مشاور سياسي نماينده ولي فقيه در سپاه در پاسخ به اين سوال كه آينده جريان اصلاحات را با توجه به اينكه برخي انتخابات را تحريم و برخي حضور در آن را مشروط اعلام كردند، چطور ارزيابي ميكنيد، گفت: به نظر من جريان مدعي اصلاحات با توجه به اين سه رويكرد، با اعلام سياستهايي همچون عدم مشاركت و تحريم در انتخابات، در صحنه عمل به نظر ميرسد تلاش آنها براي به دست آوردن كرسيهاي حداكثري در مجلس باشد.
جواني عنوان كرد: در حقيقت يك راهبرد تركيبي در اين جريان مشاهده ميشود، راهبردي كه عدم حضور جدي و با تابلو مطرح ميشود تا از اين رهگذر به دنبال مشاركت پايين در انتخابات باشند و اين را به عنوان نشانهاي از حقانيت خود قلمداد كرده و عنوان كنند كه نظام به آنها نياز دارد.
وي افزود: اين جريان در صحنه عمل تلاش ميكند تا جايي كه برايش امكان دارد از كرسيهاي بيشتري در مجلس برخوردار شود.
مشاور سياسي نماينده ولي فقيه در سپاه با اشاره به قضاياي تلخ سال 88، گفت: اين قضايا نشان داد كه عدهاي كه در گذشته به عنوان جريان اصلاحات در نظام جمهوري اسلامي حضور داشته و وارد ساختار قدرت شدهاند، هيچ اعتقادي به نظام اسلامي نداشته و از خطوط قرمز نظام عبور كردند.
جواني عنوان كرد: نظام اسلامي همه كساني را كه در دوم خرداد پيشينه دارند به يك چشم نگاه نميكند بخشي از خود آنها هم معتقدند كه قانون اساسي را قبول داشته و با رفتارهاي افراطي مخالف هستند، اين عده از اصلاح طلبان بايد مرز خود را با فتنهگران جدا كنند در حقيقت كساني كه خواهان حضور در صحنه و برنامههاي پيشبرد نظام و كشور هستند بايد با كساني كه به دشمن پيوسته و از كشتي انقلاب خارج شدهاند مرزبندي كنند.
وي اين رويكرد نظام را يك فرصت براي اصلاح طلبان در چارچوب نظام دانست و گفت: در حقيقت نظام با اين نوع رفتار اين فرصت را فراهم كرده كه با گذشت زمان و شفاف شدن صحنه و مشخص شدن توطئه 88، كساني كه در آن مقطع متوجه برخي قضايا نشدند متوجه قضايا و مسائل شده و صفشان را از دشمنان جدا كنند.
مشاور سياسي نماينده ولي فقيه در سپاه پاسداران تصريح كرد: اين نوع رفتار و راهبرد نظام باعث خواهد شد كه كساني كه وفادار به نظام هستند به مرور صف خود را از فتنهگران و آشوب گران جدا كنند.
جريان انحرافي با رويكرد معطوف به قدرت به دنبال توسعه قدرت خود در انتخابات است
جواني درباره چگونگي ايفاي نقش جريان انحرافي در انتخابات 90 گفت: جرياني كه در كشور به جريان انحرافي معروف شده است، جرياني است كه برخي عوامل و افراد آن در مصاحبههاي خود در سال گذشته بيان كردند كه به دنبال برنامهريزي براي انتخابات هستند.
وي افزود: ما پيش از اين دو جريان اصولگرا و اصلاح طلب داشتيم ولي اين جرياني كه به عنوان جريان انحرافي شناخته ميشود از جريان اصولگرا جدا شده و انحراف آن به خاطر تغيير مسير از مسير ارزشهاي اصلي انقلاب است.
مشاور سياسي نماينده ولي فقيه در سپاه با تاكيد بر اينكه جريان اصولگرا داراي گفتمان مشخص و مبتني بر اصول و مباني اصيل انقلاب بوده است، گفت: جريان انحرافي با گفتماني كه در پيش گرفت در نهايت مسير خود را از مسير اصلي اصولگرايان جدا كرد.
جواني عنوان كرد: عوامل اين جريان در سال 89 تصريح كردند كه در انتخابات برنامههاي خاصي خواهند داشت و به دنبال 160 تا 170 كرسي مجلس هستند اما به مرور زمان و با توجه به روشن شدن چهره اين جريان مشخص شد كه نخواهند توانست در صحنه انتخابات مجلس، كرسي بالايي را به دست آورند اگر چه به دنبال بهره برداري از محبوبيت برخي چهرهها هستند اما قدر مسلم اين است كه اين جريان هم براي انتخابات برنامههايي دارد.
وي درباره اين تحليل كه گفته ميشود جريان انحرافي تمام گزينههاي شاخص خود را براي ثبت نام در انتخابات به ميدان فرستاد تا رد صلاحيت شوند و از اين باب اينگونه به جامعه القاء كند كه جريان انحرافي هيچ برنامهاي براي انتخابات ندارد، گفت: هر جريان سياسي در صحنه انتخابات تلاش ميكند كه به موفقيتهاي بيشتري دست پيدا كند؛ جرياني كه اين امكان برايش مهيا باشد محال است كه از آن استفاد نكند و تجربه هم نشان داده كه جريان انحرافي اين ريسك را نميكند و اين فرصت را از دست نمي دهد.
مشاور سياسي نماينده ولي فقيه در سپاه بيان داشت: جريان انحرافي رويكرد معطوف به قدرت دارد و براي توسعه قدرت خود تلاش خواهد كرد و طبيعي است كه انتخابات مجلس را يك فرصت بداند.
پنجشنبه|ا|13|ا|بهمن|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: شبكه خبر دانشجو]
[مشاهده در: www.snn.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 307]
-
گوناگون
پربازدیدترینها