واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: رييس انستيتو كانسر ايران: مركز «طب تسكيني سرطان» راهاندازي ميشود تاسيس انستيتو كانسرهاي متعدد در تهران و شهرهاي بزرگ كشور ضروري است
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: بهداشت و درمان - خانواده
رييس انستيتو كانسر مجتمع بيمارستاني امام خميني (ره) با بيان اين كه در حال حاضر سرطان سومين بيماري كشنده در دنيا و ايران است و در آينده نزديك اولين بيماري كشنده در ايران خواهد شد، گفت: با اين روند در تهران تاسيس دو تا سه انستيتو كانسر و در شهرهاي بزرگ كشور، تاسيس يك انستيتو سرطان ضروري است.
به گزارش سرويس بهداشت و درمان خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) منطقه علوم پزشكي تهران، دكتر ابوالقاسم اباسهل كه به مناسبت هفتادمين سالگرد تاسيس بيمارستان امام خميني (ره) گفت وگو ميكرد با اشاره به اين كه بخش انستيتو كانسر(سرطان) 55 سال پيش به همت اساتيدي همچون مرحوم دكتر رحمتيان و مرحوم دكتر هاشميان پايه گذاري شد، گفت: در آن زمان انستيتو با بخشهاي جراحي، راديوتراپي، راديولوژي، پاتولوژي و بعدها با تاسيس بخش ژنتيك آغاز به كار كرد.
وي با يادآوري خاطراتي از جلسات مشاوره اي هفتگي پاتولوژي به سرپرستي مرحوم دكتر شمسا و ساير اساتيد در اين انستيتو افزود: اين بيمارستان در آن زمان حدود 74 تخت و دو اتاق عمل و دو دستگاه كبالت براي راديوتراپي و يك دستگاه راديوژي داشت، ولي بخش پاتولوژي آن بسيار گسترده بود، به طوري كه مشاوره دهنده علمي براي تمام پاتولوژيستهاي ايران بود.
رئيس انستيتو كانسر با بيان اينكه به منظور گسترش بيمارستان بعدها ساختماني توسط فردي خير براي نگهداري از بيماران سرطاني به عنوان «آسايشگاه سانترال» به اين مجموعه اضافه شد، خاطرنشان كرد: با واگذاري ساختمان جديد ديگر، دو بخش جديد به انستيتو اضافه شد و تعداد اتاقهاي عمل از دو ابتدا به سه و سپس به پنج اتاق افزايش يافت.
دكتر اباسهل با بيان اينكه اكنون مجموعه تختهاي اين بيمارستان از 74 تخت به 212 رسيده است، گفت: در سالهاي اخير با كمك خيرين و دفتر رياست جمهوري، ساختماني جهت استقرار دستگاههاي شتاب دهنده راديوتراپي به انستيتو كانسر اضافه شده است و مجموعا" مركز راديوتراپي در اين مدت بيش از 100 درصد رشد داشته است.
وي افزود : در چند سال گذشته نيز به همت دكتر محققي «مركز تحقيقات سرطان» در اين مجموعه تشكيل شده كه اكنون به عنوان قطب علمي كشور به فعاليت خود ادامه مي دهد.
رئيس انستيتو كانسر به تاسيس مركز « طب تسكيني سرطان» اشاره كرد و با بيان اين كه كارهاي ساختماني و تجهيزاتي اين مركز با كمك خيرين رو به اتمام است، خاطرنشان كرد: قرار است در اين مركز متخصصان طب تسكيني سرطان آموزش ببينند، همچنين از سال گذشته آموزش فلوشيپ جراحي سرطان در اين مركز آغاز شده است.
دكتر اباسهل با بيان اينكه سالانه 10 هزار عمل جراحي بزرگ در انستيتو كانسر انجام ميشود، گفت: به علت آن كه رويكرد اين بيمارستان، رويكردي علمي و درماني است، با حضور اساتيد در تمامي بخشها فعاليتهايي با كيفيت بسيار بالا انجام ميشود.
وي افزود: از سال گذشته توسط دفتر رياست جمهوري از بخش بودجههاي خاص وزارت بهداشت به اين مجموعه كمكهايي شده است كه اين كمكها به نحوي در اختيار برخي از بيماران كه توانايي پرداخت هزينههاي درمان خود را ندارند، قرار ميگيرد.
دكتر اباسهل با بيان اينكه انتظار ما اين است كه تعرفهها بر اساس صحيح تعيين شود، نه توان پرداخت بيمهها، گفت: بيمارستاني كه در معضلات پولي باشد نميتواند پيشرفت علمي، آموزشي ، درماني مناسبي داشته باشد و اين در سرنوشت سلامت بيماران و جامعه نيز تاثير مستقيم دارد.
وي در پايان تاكيد كرد: وظيفه انستيتو كانسر علاوه بر آموزش و درمان صحيح، در درجه اول تحقيقات و پيدا كردن راه حل نهايي براي درمان سرطان است تا اين بيماري مهلك ريشه كن شود.
انتهاي پيام
دوشنبه|ا|14|ا|بهمن|ا|1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 7511]