تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 20 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):خدا را نشناخته آن که نافرمانی اش کند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

چراغ خطی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1828081717




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

لاريجاني:/3/نمي‌خواهيم در اجراي لايحه هدفمند كردن يارانه‌ها مشكلي براي مردم به وجود آيد


واضح آرشیو وب فارسی:ايلنا: لاريجاني:/3/نمي‌خواهيم در اجراي لايحه هدفمند كردن يارانه‌ها مشكلي براي مردم به وجود آيد


تهران- خبرگزاري كار ايران
رئيس مجلس در ادامه كنفرانس مطبوعاتي عصر امروز خود در پاسخ به سوالي كه به بررسي همزمان لايحه هدفمند كردن يارانه‌‏ها و لايحه بودجه 88 در كميسيون‌‏هاي تخصصي مجلس اشاره داشت، گفت: لايحه هدفمند كردن يارانه‌‏ها در برخي كميسيون‌‏هاي مجلس رد و در برخي ديگر از اين كميسيون‌ها تاييد شده است.

كميسيون ويژه بررسي طرح تحول اقتصادي نيز كليات اين لايحه را تصويب كرده اما بررسي جزييات آن با توجه به ابعاد گسترده اين لايحه نيازمند كار كارشناسي بيشتري است.
وي با اشاره به تئوري‌‏هاي مختلفي كه در مورد چگونگي هدفمند كردن يارانه‌‏ها وجود دارد، ادامه داد: ما در مجلس مي‌‏خواهيم روشي اعمال نشود كه تنش و مشكلي را در اجرا براي مردم به وجود آورد.
رئيس قوه مقننه با تاكيد بر اين‌‏كه كميسيون ويژه مجلس در جلسه خود در نظر دارد تا نظامي را براي هدفمندكردن يارانه‌‏ها در نظر بگيرد كه شرايط زندگي مردم را دچار چالش نكند، ادامه داد: اميدواريم نهايت دقت در اين زمينه انجام شود.
لاريجاني با بيان اين‌‏كه لايحه بودجه 88 كمي با تاخير به مجلس ارايه شد، ادامه داد: بررسي بودجه جاري و عمراني سال آينده با توجه به وضعيت قيمت نفت، نيازمند نگاه دقيق‌‏تري است تا درآمدها و هزينه‌‏ها به يكديگر نزديك شوند.
وي با بيان اين‌‏كه برخي از وجوه هدفمندكردن يارانه‌‏ها در لايحه بودجه لحاظ شده است،خاطرنشان كرد: كميسيون تلفيق اوايل اسفند ماه نظر نهايي خود در مورد لايحه بودجه به مجلس ارايه مي‌‏دهد.
تصويب لايحه هدفمندكردن يارانه‌‏ها پيش از بررسي لايحه بودجه امكان‌‏پذير است
رئيس مجلس با بيان اين‌‏كه تصويب لايحه هدفمند كردن يارانه‌‏ها قبل از بررسي لايحه بودجه امكان‌‏پذير است، گفت: البته ممكن است اين مساله كمي خوشبينانه به نظر برسد اما نمي‌‏توان آن‌‏را ناديده گرفت، اگر نتوانيم لايحه هدفمندكردن يارانه‌‏ها را تاپيش از بررسي لايحه بودجه تصويب كنيم، قدري از آن‌‏را در لايحه بودجه لحاظ خواهيم كرد.
بودجه اجراي قانون مديريت خدمات كشوري را بررسي مي‌‏كنيم
رئيس مجلس با بيان اين‌‏كه قانون مديريت خدمات كشوري از جمله مصوبات مجلس است كه در سال جاري آيين‌‏نامه‌‏هاي آن تدوين شده و براي بازنشستگان به اجرا درآمده است، افزود: اميدواريم هر چه زودتر با اجراي آيين‌‏نامه‌‏هاي اين قانون، نظام هماهنگ پرداخت براي ساير كارمندان نيز به اجرا درآيد و در سال آينده شاهد اجراي كامل اين قانون باشيم.
وي با اشاره به اين‌‏كه دولت حدود نه هزار ميليارد تومان براي اجراي اين قانون در بودجه سال 88 در نظر گرفته است، افزود: در كميسيون تلفيق به بررسي دقيق اين موضوع مي‌‏پردازيم تا ببينيم كه اين بودجه براي اجراي قانون مديريت خدمات كشوري كافي هست يا نه؟
كسري بودجه داريم
لاريجاني در پاسخ به سوال ديگري كه به موضع كسري بودجه در سال آينده اشاره داشت، گفت: اگر قانون هدفمندكردن يارانه‌‏ها محقق نشود و پيش‌‏بيني‌‏هاي درآمدي كه در لايحه بودجه آمده رخ ندهد؛ با كسري بودجه مواجه خواهيم بود. البته راه مقابله با آن،‌‏ اين است كه در تنظيم بودجه جاري و عمراني كشور دقت زيادي انجام شود.
وي با بيان اين‌‏كه يكي از مهمترين راه‌‏ها در اين زمينه اجراي سياست‌‏هاي اصل 44 قانون اساسي است تصريح كرد: اگر اين سياست‌‏ها به درستي اجرايي شده بود ما امروز اين‌‏قدر بحث در مورد بودجه نداشتيم. چرا كه به جاي يك دولت فربه، با يك دولت چابك روبه‌‏رو بوديم كه كمك‌‏كننده و بسترساز بخش خصوصي بود.
به گفته وي، چون سياست‌‏هاي اجرايي اصل 44 به خوبي اجرا نشده است، همچنان با مشكلاتي روبه‌‏رو هستيم.
رئيس مجلس براين اساس از دست‌‏اندركاران دولت و مجلس خواست تا به اجراي سياست‌‏هاي كلي اصل 44 پايبند باشند. البته درشرايط كنوني نگراني از حجم بودجه، نگراني به جايي است.
مذاكره مخفي يا علني، تاكتيك‌‏هايي بر حسب جنس موضوع است
رئيس مجلس در پاسخ به سوال يك رسانه خارجي كه مي‌‏پرسيد آيا پيش‌‏مذاكره سري يا علني را براي مذاكره با آمريكا لازم مي‌‏دانيد يا نه؟ اظهار داشت: اين‌‏كه مذاكرات مخفي يا علني باشد، تاكتيك بر حسب جنس موضوع است آن‌‏چه مهم است ابهامات موجود در اين مساله است.
رئيس‌‏جمهور آمريكا پيش ازاين گفته بود كه راه جديدي را براي جهان اسلام در پيش مي‌‏گيرد اما حرف‌‏هاي ديگري پس از آن از قول وي در رسانه‌‏ها منتشر شد تا جايي‌‏كه ما هنوز شاهد نگاه جديدي از سوي آمريكا به جهان اسلام نيستيم.
وي با بيان اين‌‏كه همچنان شاهد رويكرد چماق و هويج از سوي آمريكا هستيم متذكر شد كه چنين رويكردي نه در شان ايران است و نه اين‌‏كه مي‌‏توان به چنين رويكردي اعتنا كرد.
لاريجاني افزود: احتياجي به بازي‌‏هاي حاشيه‌‏اي نيست كساني‌‏كه ادعا مي‌‏كنند راه جديدي را مي‌‏خواهند در پيش بگيرند بايد مقداري از آن را نشان دهند تا ما ببينيم كه چه‌‏قدر با صداقت برخورد مي‌‏كنند.

آمريكا به جاي تعارف‌‏هاي رسانه‌‏اي گام‌‏هاي اوليه را بردارد
خبرنگار CBS آمريكا نيز از لاريجاني پرسيد كه آيا ايران منتظر حركت ملموسي از طرف آمريكاست تا بر سر ميز مذاكره حاضر شود؟ رئيس مجلس هشتم در پاسخ به اين سوال گفت: احتياج نيست كسي ما را دعوت كند تا بر سر ميز مذاكره بياييم. كساني كه از مذاكره و دموكراسي فرار كردند، بايد خودشان را به اين ميز برسانند.
وي از پايمال كردن حقوق ملت ايران از طرف آمريكا سخن گفت و از دخالت‌‏هاي آمريكا در سرنوشت كشور ايران، مصادره اموال ايران و دستگيري ديپلمات‌‏هاي ايران در عراق ياد كرد و افزود: علي‌‏رغم ادعاهاي حقوق‌‏بشري آن‌‏ها شاهد عقلانيت جديدي براي ايجاد صلح و امنيت در منطقه نيستيم. از اين‌‏رو به جاي تعارفات رسانه‌‏اي بهتر است كه آن‌‏ها گام‌‏هاي اوليه را بردارند.
1+5 دغدغه‌‏هاي جلسات خصوصي را صريح‌‏تر بيان كند
رئيس‌‏مجلس در پاسخ به سوال خبرگزاري فرانسه كه به اجلاس 1+5 و بررسي پرونده هسته‌‏اي ايران در آن اشاره داشت، گفت: وقتي تئوري 1+5 متولد شد، بسترهاي خوبي براي تحرك داشت اما برخي افراد كه جنسشان مخرب بود نگذاشتند كه همه ابعاد اين پديده در راستاي حل مساله هسته‌‏اي ايران فعال شود.
وي با بيان اين‌‏كه در حال حاضر در شرايط متفاوتي به سر مي‌‏بريم ادامه داد: بايد با نگاه و ارزيابي دقيق‌‏تري به اين موضوع بپردازيم در طول اين مذاكرات با فراز و فرودهاي بسياري مواجه بوديم كه نقطه براقي در آن وجود داشت كه چشم‌‏ها را مي‌‏زد.
به گفته وي، اين نكته براق آن‌‏بود كه آنها از ايران مي‌‏خواستند تا دست از دانش هسته‌‏اي خود بردارند.
دبير پيشين شوراي عالي امنيت ملي با بيان‌‏ اين‌‏كه بارها در خلال مذاكراتش با 1+5 و سولانا تاكيد كرده است كه مسير در پيش گرفته شده از سوي آنها مسير مناسبي نيست، خاطرنشان كرد: البته دستاوردهايي در اين زمينه داشتيم كه منجر به روشن شدن برخي موضوعات شد كما اين‌‏كه مذاكره با سولانا و تفاهم بر مداليته با البرادعي منجر به رفع ابهام از برخي موارد مورد ادعاي آنها شد.
لاريجاني با بيان اين‌‏كه بايد گامي به جلو برداشت افزود: بايد مذاكرات ادامه پيدا كند و آن‌‏ها از پيش‌‏شرط‌‏هاي بي‌‏ربط خود صرف‌‏نظر كنند و دغدغه‌‏هايي را كه در جلسات خصوصي مطرح مي‌‏كنند، صريح‌‏تر بيان كنند.
به گفته وي، آن‌‏ها چندين بار در اين جلسات خصوصي گفته‌‏اند كه ما مي‌‏دانيم ايران به سمت صلاح هسته‌‏اي نمي‌‏رود اما وقتي از آن‌‏ها پرسيده‌‏ايم كه مشكل چيست؟، آن‌‏ها گفته‌‏اند كه نگراني ما اين است كه شما بالاخره روزي به سمت صلاح‌‏هاي هسته‌‏اي برويد.
رئيس مجلس ادامه داد: چنين نگراني‌‏اي مي‌‏تواند در مورد كشورهاي ديگر هم وجود داشته باشد كه البته راه رفع آن نيز وجود دارد. با نظارت قوي مي‌‏توان چنين نگراني‌‏ها را مرتفع كرد. اما آنها بي‌‏جهت مي‌‏خواهند با ادعاهاي غيرحقوقي مانع از پيشرفت ايران شوند.
به گفته وي، پيدا كردن يك مسير جديد كه دردرون آن‌‏ مذاكره هم صورت بگيرد به نفع هر دو طرف است كه مي‌‏تواند مفيد واقع شود و بهره بيشتري را براي دو طرف به همراه داشته باشد.
پارلمان‌‏ها مي‌‏توانند نقش كاتاليزور در عرصه ديپلماسي داشته باشند
رئيس مجلس در پاسخ به سوالي كه به ديپلماسي پارلماني اشاره داشت، گفت: اصولا در صحنه بين‌‏الملل پارلمان‌‏ها مي‌‏توانند براي خودشان نقش به سزايي تعريف كنند كما اين‌‏كه مجلس هشتم نيز به خوبي از ظرفيت‌‏هاي ديپلماتيك خود استفاده مي‌‏كند.
گروه‌‏هاي دوستي پارلماني در اين مجلس بخشي از اين ظرفيت‌‏هاست كه به كار گرفته شده است.
وي با بيان اين‌‏كه پارلمان‌‏ها مي‌‏توانند نقش كاتاليزور در عرصه ديپلماسي ايفا كنند، افزود: در برخي مطالب حساس پارلمان‌‏ها مي‌‏توانند به دريافت سريع‌‏تر موضوعات كمك كنند.
ادامه دارد...

كد خبر: 472329

دوشنبه|ا|14|ا|بهمن|ا|1387





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايلنا]
[مشاهده در: www.ilna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 95]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن