واضح آرشیو وب فارسی:مهر: 258 پروژه مخابراتي در خراسان جنوبي به بهره برداري رسيد
بيرجند - خبرگزاري مهر: با حضور رئيس سازمان فضائي ايران و جمعي از مسئولان استان به طور همزمان 258 پروژه مخابراتي در خراسان جنوبي به بهره برداري رسيد.
به گزارش خبرنگار مهر در بيرجند، مديرعامل شركت مخابرات خراسان جنوبي عصر امروز در مراسم افتتاح اين پروزه ها با اششاره به اينكه اعتبار تخصيص يافته به اين پروژه ها بالغ بر 73 ميليارد ريال بوده است اظهارداشت: نصب و راهاندازي مركز تلفن همراه استان به ظرفيت 20 هزار شماره، راهاندازي 25 كافوي نوري، 21 سايت GSM روستايي، 52 دفتر خدمات ارتباطي روستايي، 11 سايت BTS تلفن همراه، دو سيستم انتقال پرظرفيت شهري و تأسيس و توسعه 648 پورت ديتا از جمله اين پروژه ها است.
محمد رضاحاجي محمدي 55 دفتر مخابراتي روستايي، راهاندازي 42 سيستم نمايشگر، 230 دستگاه تلفن همگاني، 25 لينك سيستم انتقال راديويي و 12 لينك سيستم انتقال فيبرنوري را از ديگر پروژههاي قابل افتتاح استان در دهه فجر برشمرد.
وي با بيان اينكه يك هزار و 699 پروژه مخابراتي با اعتباري معادل 56 ميليارد تومان در سال جاري در بخش مخابرات در استان اجرا و به بهره برداري رسيده است، گفت: هم اكنون يك هزار و 672 روستا در استان داراي خدمات ارتباطي هستند كه نسبت به بدو انقلاب 34 برابر شده است.
وي اتصال 80 مدرسه به اينترنت و راهاندازي سيستم ويدئو كنفرانس در چهار شهرستان بيرجند، قاين، فردوس و نهبندان را از ديگر اقدامات مخابرات در استان برشمرد و گفت: در بخش تكنولوژي فيبرنوري نيز در دولت نهم چهار هزار و 373 كيلومتر شبكه در استان ايجاد شده و به زودي تمامي شهرها و مرزهاي استان به اين شبكه مجهز ميشوند.
وي عنوان كرد: در بخش فيبرنوري، تعداد كانالهاي بين شهري از 54 كانال در بدو انقلاب به 17 هزار و 896 كانال در حال حاضر رسيده است.
مدير عامل شركت مخابرات خراسان جنوبي با اشاره به كاهش 40 درصدي تعرفه اينترنت در استان افزود: در حال حاضر، 530 روستا زير پوشش تلفن همراه روستايي هستند و 80 ايستگاه در اين خصوص در استان ايجاد شده است.
رئيس سازمان فضائي ايران نيز در اين مراسم با اشاره به اينكه در بحث هاي فضائي در دوره قبل از انقلاب چيزي نداشته ايم اظهارداشت: امروز به بركت انقلاب زيرساخت هاي فني و علمي خوبي در اين زمينه صورت گرفته است.
به گفته رضا تقي پور، پيشرفت در زمينه فناوري فضايي با توجه به گستردگي اين حوزه يكي از راهبردهاي اصلي جمهوري اسلامي ايران است و همانگونه كه در چشم انداز 20 ساله نيز مشخص شده است، ايران بايد در سال 1400 رتبه اول منطقه را در زمينه فناوري هوا-فضا دارا باشد.
وي همچنين پيشرفت در زمينه ي فن آوري فضايي را باعث پيشرفت اقتصادي و علمي كشور دانست و از ثمرات اقتصادي آن به حجم بالاي كارآفريني اين فناوري در كشور اشاره كرد.
دوشنبه|ا|14|ا|بهمن|ا|1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 223]