واضح آرشیو وب فارسی:فارس: پزشكان و جراحان متخصص:اسرائيل از تسليحات جديد در غزه استفاده كرد
خبرگزاري فارس: يك نشريه آمريكايي با اشاره به جنايات اخير رژيم صهيونيستي در نوار غزه اعلام كرد كه پزشكان متخصصي كه از نزديك مجروحين فلسطيني را مشاهده كردند تائيد ميكنند كه اسرائيل از تسليحات غيرمتعارف نظامي عليه فلسطينان غزه استفاده كرده است.
به گزارش فارس، نشريه آمريكايي "امريكن فري پرس " در گزارشي ويژه كه امروز دوشنبه منتشر شد با اشاره به جنگ وحشيانه رژيم صهيونيستي عليه فلسطينان نوار غزه نوشت: نظاميان اسرائيلي در طول 22 روز حمله گستره به اين منطقه از يك نوع سلاح بسيار خطرناك استفاده كردند كه بر اساس قوانين بينالمللي ممنوع شناخته شده و استفاده از آن يك جنايت جنگي به حساب ميآيد.
امريكن فري پرس تاكيد كرد كه تجاوز رژيم صهيونيستي به غزه شباهت زيادي به جنگ شكست خورده اين رژيم در سال 2006 در لبنان داشت كه پس از 33 روز جنگ تمام عيار، با شكست سنگيني از سوي نيروهاي حزبالله روبرو شد.
"ريچارد واكر " نويسنده اين گزارش در ادامه نوشت: اين بار نيز اسرائيل در حالي كه از يك نوع سلاح مرگبار و بسيار خطرناك نامتعارف استفاده كرد نتوانست پس از 22 روز جنايت گسترده در نوار غزه نيروهاي مقاومت حماس را شكست دهد.
وي تصريح كرد كه بر اساس شواهد و قرائن موجود و همچنين اظهارات پزشكاني كه با مجروحين فلسطيني سر و كار داشتند ثابت ميشود كه رژيم صهيونيستي در طول اين مدت حداقل از يك نوع سلاح مرگبار جديد در مناطق پرجمعيت نوار غزه استفاده كرد كه تمامي قوانين نظامي و غيرنظامي بينالمللي استفاده از آن را غيرمجاز و جنايت جنگي قلمداد ميكنند.
در ادامه اين گزارش آمده است كه بر اساس اظهارات پزشكاني كه هزاران مجروح فلسطيني را تحت درمان قرار دادند و بيش از يك هزار شهيد فلسطيني را به چشم خود ديدند، رژيم صهيونيستي در بمباران نوار غزه از سلاح جديدي به نام "دايم " (DIME) استفاده كرد كه يك سلاح انفجاري حاوي فلز ساكن با چگالي بالاست و موجب جراحتهاي وحشتناك ميشود.
بر اساس اين گزارش بمبهاي مرگبار "دايم " تركيبي از "تنگستن " و آلياژهاي فلزي با انبساط بالا به نام HTMAs هستند كه مطابق گزارش وزارت بهداشت آمريكا كه در سال 2005 منتشر شد ميتوانند بيماري سرطان ايجاد كنند. اين سلاح توسط ارتش آمريكا توليد شد اما از آنجايي كه هنوز هم در مرحله آزمايش قرار دارد نظاميان آمريكايي از آن در مناطق جنگي استفاده نكردهاند. اما اين امر رژيم صهيونيستي را در بكارگيري از اين سلاح خطرناك عليه غيرنظاميان فلسطيني بر حذر نداشت و اين رژيم در تابستان سال 2006 بوسيله هواپيماهاي بدون سرنشين خود اين بمب را به سوي فلسطينيهاي غزه شليك كرد.
دراين زمان نظاميان رژيم صهيونيستي عليرغم موجود بودن شواهد و مدارك ادعا كردند كه چنين سلاحي را در اختيار ندارند و پزشكان نيز نتوانستند وجود آنرا اثبات نمايند. اين در حالي بود كه پزشكان مذكور اعلام كردند كه در جراحتهاي شديد مجروحين فلسطيني هيچ نشانهاي از تركش يا گلولههاي انفجاري ضدنفر ديده نشد و آثار موجود حكايت از سلاحي مرگبار ميكند.
در ادامه اين گزارش افزوده شده است كه كارشناسان مسائل نظامي نيز در اين باره عقيده دارند كه بمبهاي "دايم " ميزان انفجاري كه توليد ميشود را شديدا محدود و به يك نقطه متمركز ميكنند. بنا به گفته اين كارشناسان بمبهاي دايم تاثيرات انفجار در يك شعاع محدود را بسيار تشديد ميكنند.
بر اساس تحقيقات گزارشگران ايتالياتي كه اولين بار توجه جهاني را به وجود چنين سلاحي مرگبار جلب كردند، اين بمب يك سلاح بسيار دقيق و مهلك است كه در سال 2005 در آمريكا توليد شد. بنا بر اظهارات محققين ايتاليايي ارتش آمريكا علاقه شديدي به داشتن بمبهاي دايم در زرداخانههايش داشت تا در مناطق شهري و پرجمعيت عراق و افغانستان مورد استفاده قرار دهد زيرا اين بمبها داراي پتانسيل بالايي براي محدود كردن آسيبهاي ثانوي هستند كه اغلب بوسيله تسليحات انفجاري متعارف ايجاد ميشوند.
بر اساس تحقيقات گزارشگران ايتاليايي، زماني كه يك بمب متعارف در يك مجموعه شهري منفجر ميشود انفجار ناشي از آن در سطح وسيعي از منطقه( بطرف خارج) گسترش پيدا ميكند كه اغلب موجب خسارتهاي بيش از حد لزوم(غير ضروري) ميگردد اما بمبهاي دايم از آنجايي كه بسيار دقيق هستند خسارتهاي غيرضروري را كاهش ميدهند اما اهداف خود را بكلي نابود ميكنند.
در ادامه اين گزارش آمده است كه بنا به دلايلي نامعلوم ارتش آمريكا تاكنون نتوانسته است از اين بمبهاي خطرناك در مناطق جنگي عراق و افغانستان استفاده كند بنابراين آنها را به رژيم صهيونيستي واگذار كرد تا ميزان تاثيرشان را مورد آزمايش قرار دهد.
نويسنده اين گزارش در ادامه با تاكيد بر اينكه آمريكا تاكنون ارائه بمبهاي دايم يا تكنولوژي ساخت آن به رژيم صهيونيستي را رد كرده است نوشت كه مداركي وجود دارد كه نشان ميدهند اين بمبها را آمريكا به اسرائيل داده است تا آنها و تاثيراتشان را مورد آزمايش قرار دهد.
ريچارد واكر در ادامه افزود كه به هر حال شواهد و مداركي وجود دارند كه هواپيماهاي بدون سرنشين رژيم صهيونيستي در سال 2006 شهروندان غزه را با بمبهاي دايم بمباران كردند. وي تاكيد كرد كه عكسهاي گرفته شده از شهروندان غزه در سال 2006، كاملا اين موضوع را تائيد ميكند.
در بخش ديگري از اين گزارش افزوده شده است كه در تازهترين بمباران غزه، پزشكان و جراحان بسرعت با زخمهايي روبرو شدند كه پيش از اين آنها را مشاهده نكرده بودند.
"اريك فوس " يك جراح نروژي كه پيش از اين چندين بار در غزه به مداواي مجروحين فلسطيني پرداخته بود تائيد كرد كه بمبهاي دايم بطور عمدي مورد استفاده قرار گرفتند زيرا برخي از مجروحيني كه وي آنها را تحت درمان قرار داده است زخمهاي عميق و خطرناكي داشتند كه هيچ يك از نشانههاي تسليحات متعارف در آنها مشاهده نشد.
وي افزود كه جراحتهايي كه بمب دايم بر جا ميگذارد مشابه جراحتهايي است كه تنگستن ايجاد ميكند كه همچون يك پودر انفجاري عمل كرده و هيچ اثر و نشانه آشكاري از خود بر جاي نميگذارد. اين جراح نروژي همچنين تاكيد كرد كه نشانههايي از حرارت شديد در محل قطع عضو مجروحين فلسطيني وجود داشت كه در تسليحات متعارف مشاهده نميشود.
در ادامه اين گزارش آمده است كه احتمال بالايي وجود دارد كه بمبهاي دايم تنها تسليحاتي كه در غزه مورد آزمايش قرار گرفتند نبودند زيرا تعدادي از جراحان خبره از مشاهده زخمهايي خبر دادند كه هيچ توضيحي براي آنها نداشتند و اعلام كردند "به نظر نميرسد كه اين زخمها در اثر شليك موشك يا پرتاب نارنجكهاي متعارف بوجود آمده باشند ".
نويسنده اين گزارش افزود كه بعنوان مثال در برخي از موارد، جراحان به هيچ عنوان نميتوانستند جلوي خونريزي زخمها را بگيرند. وي ادامه داد كه واكنش ارتش رژيم صهيونيستي به اظهارات پزشكان و متخصصان امر اين بود كه به قوانين بينالمللي پايبند بوده و به آنها احترام گذاشتهاند.
واكر در ادامه اين گزارش افزود: با اين وجود، همانطور كه اسرائيل در گذشته به اصول و قوانين بينالمللي پشت پا زده و به هيچ يك از آنها پايبند نبوده، اين بار نيز به درخواستهاي سازمان ملل براي بررسي و اثبات استفاده اسرائيل از بمبهاي دايم و فسفر سفيد در غزه، بينتيجه خواهد ماند.
وي تاكيد ميكند كه اين اولين باري نيست كه رژيم صهيونيستيي بصورت عمدي از چنين تسليحاتي عليه شهروندان فلسطيني استفاده ميكند. اين در حالي است كه استفاده از چنين تسليحات مرگباري بر خلاف تمام كنوانسيونهاي ژنو بوده و بدون شك اين آخرين باري نيز نخواهد بود كه رژيم صهيونيستي از چنين تسليحاتي عليه شهروندان غيرنظامي فلسطيني استفاده ميكند.
در بخش ديگري از اين گزارش آمده است هر زمان كه سازمان ملل و سازمانهاي وابسته به آن، نظاميان صهيونيستي را براي اقدامات غيرانساني مورد انتقاد قرار دهد سران رژيم صهونيستي با به چالش كشيدن آن، سازمان ملل را به يهودي ستيزي متهم ميكنند.
نويسنده اين گزارش ادامه ميدهد كه به نظر ميرسد رژيم صهيونيستي همچنين از يك نوع مصونيت در برابر انتقادات جهاني برخوردار است و مطمئن است كه از حمايت واشنگتن برخوردار است. رژيم صهيونيستي ميداند كه آمريكا هميشه جلوي تلاشهاي مهمترين زير مجموعه سازمان ملل يعني شوراي امنيت را نيز براي انتقاد از اين رژيم گرفته است.
واكر ادامه داد كه بمدت چندين دهه است كه سازمان ملل در دهها قطعنامه مختلف اقدامات رژيم صهيونيستي در سرزمينهاي اشغالي را مورد انتقاد قرار داده است اما اين رژيم تاكنون به هيچ يك از آنها توجهي نكرده و تمام آنها را زير پا گذاشته است. وي تاكيد كرد كه حداقل، 65 مورد از اين قطعنامههاي انتقادي طي سالهاي 1955 تا 1992 صادر شدند اما هنوز رژيم صهيونيستي به آنها توجهي نكرده است.گزارش فوق افزود كه پس از جنگ 33 روزه رژيم صهيونيستي در لبنان، بسياري از گروههاي بينالمللي، سازمان ملل را بدليل پيگيري نكردن اقدامات غيرانساني رژيم صهيونيستي و بكارگيري از بمبهاي خوشهاي مورد انتقاد قرار دادند.
بر اساس اين گزارش رژيم صهيونيستي اين بمبها را از آمريكا گرفته و در جنگ 33 روزه مورد استفاده قرار داد.
در ادامه آمده است كه مدارك كاملا مستندي وجود دارد كه رژيم صهيونيستي بطور عمدي، لبنان را با يك هزار و 800 بمب خوشهاي كه حاوي يك ميليون و 200 هزار بمب كوچكتر بودند بمباران كرد.
نويسنده اين گزارش در بخشهاي پاياني با اشاره به وحشيانه بودن اقدامات نظامي رژيم صهيونيستي در لبنان، به نقل از يكي از فرماندهان رژيم صهيونيستي نوشت كه وي در گفتگو با خبرنگار روزنامه صهيونيستي هاآرتص اعتراف كرد: آنچه ما انجام داديم وحشيانه و شيطاني بود. ما تمام شهرها فلسطيني را با بمبهاي خوشهاي پوشانديم.
در ادامه اين گزارش افزوده شده است يكي از مشكلات بمبهاي خوشهاي اين است كه هر يك از اجزا داخل آنها بصورت جداگانه منفجر ميشود و اغلب اين اجزا فرعي با برخورد اوليه بمب اصلي به زمين منفجر نميشوند و ميتوانند سالها در زمين باقي بمانند و زماني كه يك كودك يا افراد بالغ روي آنها پا بگذارند ناگهان منفجر ميشوند.
نويسنده اين گزارش ادامه داد كه هاآرتص همچنين گزارش داد كه نظاميان رژيم صهيونيستي در طول جنگ 33 روزه از گلولههاي فسفري توپ استفاده كردند كه اين اقدام رژيم صهيونيستي كاملا بر خلاف قوانين بينالمللي بود كه استفاده از اين گونه تسليحات عليه شهروندان غيرنظامي و حتي نظامي را ممنوع كرده و آن را جنايت جنگي محسوب ميكنند.
ريچارد واكر نويسنده اين گزارش در پايان تاكيد كرد كه يكي از بزرگترين سوالاتي كه در مورد آخرين تجاوز رژيم صيهونيستي به نوار غزه وجود دارد اين است كه آيا اين رژيم در طول 22 روز حمله وحشيانه به اين منطقه، به چه چيزي دست يافت؟
وي ادامه داد كه ارتش رژيم صهيونيستي بدون توضيحي در مورد اقداماتش، غزه را از زمين و آسمان بمباران كرد كه بر اساس اظهارات بسياري از كساني كه از دور و نزديك مسائل جاري در نوار غزه را زير نظر داشتند، تجاوز اسرائيل به اين منطقه، نوعي انتقامجويي از غيرنظاميان فلسطيني بود كه از نيروهاي مقاومت حماس جدا نميشوند. وي تاكيد كه هدف نظاميان صهيونيستي براي كشتار غيرنظاميان، جدا كردن آنها از نيروهاي مقاومت حماس بود.
واكر در پايان تاكيد كرد كه نظاميان صهيونيستي عقيده داشتند كه اگر شهروندان فلسطيني بشدت رنج ببرند مجبور ميشوند كه نيروهاي حماس را شديدا مورد انتقاد قرار دهند و پايگاه قدرت آنها تضعيف نمايند اما اگر اين امر، استراتژي رژيم صهيونيستي بود بايد گفت استراتژي بسيار احمقانهاي بود.
انتهاي پيام/.
سه|ا|شنبه|ا|15|ا|بهمن|ا|1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 102]