واضح آرشیو وب فارسی:فارس: مسئولان ارشد آسوشيتدپرس در بازديد از خبرگزاري فارس:انرژي بالاي خبرنگاران و رويكرد مدرن و منطقي فارس ما را شگفتزده كرد
خبرگزاري فارس: مسئولان ارشد خبرگزاري آسوشيتدپرس آمريكا پس از بازديد از تحريريه خبرگزاري فارس اعلام كردند: انرژي بالاي خبرنگاران و رويكرد مدرن و منطقي فارس ما را شگفتزده كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس، تعدادي از مسئولان ارشد خبرگزاري آسوشيتدپرس از خبرگزاري فارس ديدن و با مسئولان خبرگزاري ديدار و گفتوگو كردند.
در اين ديدار سه ساعته "كاتلين كارول "، معاون ارشد رياست كل خبرگزاري آسوشيتدپرس به هنگام بازديد از تحريريه فارس گفت: از اينكه توانستم از تحريريه فارس ديدار كنم بسيار خوشحالم. تحريريه شما پر از انرژي بود و اشتياق بالايي براي انجام كارهاي متنوع بود كه مرا شگفت زده كرد. من به شما به دليل داشتن چنين تحريريهاي تبريك ميگويم.
وي افزود: شما برنامه بزرگي براي توسعه فعاليتهاي خبرگزاري خود داريد و من براي شما در زمينه مواجهه با چالش هاي پيشرو آرزوي موفقيت ميكنم. شما كادري از خبرنگاران جوان را داريد كه راحت تر ميتوانند با ابزارهاي چند رسانهاي كار كنند.
"جان دانيشوسكي "، سردبير جهاني خبرگزاري آسوشيتدپرس نيز كه در اين بازديد حضور داشت اظهار داشت: گزارشهاي سنتي روزنامهاي در عصر اطلاعات و ديجيتال كه ما در آن قرار داريم ديگر براي همه جالب و كارآمد نيستند. قشر جوان امروز اخبار چندرسانهاي را دنبال ميكنند كه با سرعت بيشتري در دسترس قرار ميگيرند.
"وي با مقايسه خبرگزاري فارس با مراكز خبري ديگر در ايران گفت: آنچه كه من در اينجا احساس كردم انرژي بالا و ديدگاه مدرن در تحريريه شما بود كه خبرنگاران با استفاده از فناوريهاي جديد و نظرات خوانندگان به پوشش اخبار ميپردازند و كارهاي منطقي بسياري در اينجا صورت ميگيرد. رويكرد منطقي شما و انرژي بالا توجه مرا به خود جلب كرد.
كاتلين كارول افزود: يكي از چالشهاي خبرگزاريها اين است كه بدانند مخاطبان آنها چه ميخواهند و واكنش آنها به اخبار چگونه است. ما تلاش ميكنيم كه اخبار را به زبان هاي مختلف براي مردم مختلف در جهان ارائه كنيم و در اين زمينه پيچيدگيهايي وجود دارند كه بسيار مهم هستند.
كارول و دانيشوسكي در ادامه اظهار داشتند: تحريريه شما فضاي بسيار جالب و فعال بود.
دانيشوسكي ادامه داد: ما افرادي هستيم كه اخبار را دنبال ميكنيم، نه اينكه برنامه خاصي را پيگيري كنيم.
در اين حين كارول گفت: چيزي كه بايد بگويم اين است كه من اين اتاق را (سالن جلسات خبرگزاري فارس) را با خاطرهاي خوش ترك خواهم كرد و چهرههاي خوش و خندان در ذهن من خواهد ماند. ما اميدوار هستيم كه شما را در نيويورك نيز ببينيم.
معاون ارشد رياست كل آسوشيتدپرس در خصوص اينكه آيا در خبرگزاري آسوشيتدپرس خطوط قرمز و محدوديت هايي دارند و آنها چه هستند، گفت: من نميدانم كه منظور شما از خط قرمزها چيست، اما ما سعي ميكنيم كه غير از آن چيزي كه هستيم خودمان را ارائه نكنيم و ازخودمان چيزي را ارائه نميكنيم.
كاتلين كارول، معاون ارشد رياست كل خبرگزاري آسوشيتدپرس آمريكا در خصوص دلايل سفر به ايران در اين سطح و اينكه آيا اين موضوع ربطي به انتخاب "باراك اوباما " به عنوان چهلوچهارمين رئيس جمهور آمريكا دارد، گفت: نه، چند وقتي بود كه ميخواستيم به ايران بياييم، حتي برنامه اوليه اين بود كه سال گذشته به ايران سفر كنيم ولي ميسر نشد و مجبور شديم سفر را به تعويق بيندازيم. همزمان شدن اين ديدار با انتخاب اوباما يك اتفاق است.
وي در پاسخ به اين سئوال كه انتخاب "محمود احمدينژاد " به عنوان رئيس جمهور آينده ايران را ترجيح ميدهد يا فردي از طيف اصلاحطلبان اظهار داشت: پسر من خيلي عصباني شد وقتي به او در پاسخ به سوالش در مورد انتخابات رياست جمهوري آمريكا كه به چه كسي راي ميدهي جواب دادم نميگويم. ولي اين موضوعي است كه به ملت ايران مربوط ميشود. به عنوان روزنامهنگار ما نبايد به مخالفت با اين افراد بپردازيم.
وي در ادامه به ابراز نظر شخصي خود درباره انتخابات رياست جمهوري ايران پرداخت و گفت: اميدوارم تعداد زيادي از مردم ايران پاي صندوقهاي راي بيايند.ما آمدهايم تا ايران را بهتر بشناسيم و با افرادي كه تفكرات مختلفي در صحنه سياسي ايران دارند ديدار كنيم.
معاون ارشد رياست كل خبرگزاري آسوشيتدپرس با اشاره به اظهارات "كاندوليزا رايس "، وزير خارجه سابق آمريكا كه گفته بود بزرگترين مشكل واشنگتن در ايران اين است كه در تهران سفارتخانه ندارد، اظهار داشت: دولتها براي اينكه بتوانند با هم گفتگو كنند نياز به تواناييهاي اجرايي دارند كه سفارت يا دفاتر ابزارهاي هستند كه يك چنين تبادلي صورت بگيرد.
جان دانيشوسكي، سردبير جهاني خبرگزاري آسوشيتدپرس نيز گفت: ميدانيم كه تبادلات ديپلماتيك بين ايران و آمريكا صورت گرفته و به هرحال كانال هايي در اين بين وجود دارد كه ديدار مقامات ايران و امريكايي را ممكن كرده است از جمله ديدارهايي كه در بغداد انجام شده است. همچنين ميدانيم كه خارج از آن هم سياستهايي بين دو دولت رد و بدل ميشود كه بيشتر از طريق دفتر حافظ منافع صورت ميگيرد.
وي در خصوص جايگاه ايران در منطقه خاورميانه گفت: به نظر من ايران يك قدرت منطقهاي بسيار مطرح است و همچنين داراي تمدن بزرگ و تاريخ غني است كه نقش زيادي را در ادبيات و هنر و فرهنگ جهان داشته است. مطمئنا اگر ايران كشور مهمي نبود در آنصورت موضوع روابط ايران و آمريكا اهميتي نداشت. در واقع اهميت ايران است كه اين موضوع را مهم كرده است.
وي ادامه داد: هفته گذشته با آقاي "منوچهر متكي "، وزير خارجه ايران در سوئيس ملاقات كردم كه وي به ويژه درباره ايجاد ثبات در منطقه قفقاز بسيار فعال به نظر ميرسيد.
سردبير آسوشيتدپرس درباره وضعيت اجتماعي و محيط داخلي ايران اظهار داشت: هميشه درباره تهران فكر ميكردم كه بايد شهر خوبي باشد و اكنون كه به اين شهر آمدم متوجه شدم مردم خيلي خوبي دارد. خيلي خوشحالم مردم ايران به ويژه تهران را از نزديك ملاقات كردم و در رستورانها و مكانهاي متفاوت با برخورد خوب مردم روبر شديم اگر چه ترافيك تهران بسيار سنگين است اما با اين حال مردم خوبي دارد و مردم اين شهر با خارجيها خوب رفتار ميكنند. صحبت كردن با مردم ايران بسيار لذتبخش است. ديدار از اين شهر برايمان بسيار قابل توجه و لذتبخش بود. از معماري و ساختمانهاي ايران نيز بسيار لذت بردم.
انتهاي پيام/.
سه|ا|شنبه|ا|15|ا|بهمن|ا|1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 168]