واضح آرشیو وب فارسی:مهر: ضرغامي در پاسخ به مهر:اعتراض شخصيتهاي مستقل انگلستان به قطع پرستيوي/ مميزيها يكسان است
اعتراض شخصيتهاي مستقل انگلستان به قطع پرستيوي/ مميزيها يكسان است
رئيس سازمان صدا و سيما با اشاره به اينكه قواعد مميزي در سازمان صدا و سيما براي شبكههاي مختلف يكسان است، درباره محدوديت فعاليتهاي پرس تيوي تاكيد كرد: شخصيتهاي مستقل براي قطع شبكه پرس تي وي در انگلستان اعتراض كردند.
عزتالله ضرغامي، رئيس سازمان صدا و سيما در حاشيه مراسم افتتاح شبكه هيسپان تيوي در پاسخ به اين سئوال خبرنگار مهر مبنيبر اينكه آيا قطع شبكه پرس تيوي در انگلستان بر تعداد مخاطبان اين شبكه تاثير گذاشته؟ گفت: درباره قطع پرس تيوي توسط آفكام در كشور انگلستان لازم ميدانم بگويم اين شبكه از طروق ديگر به ويژه سيستم اينترنتي در اختيار مخاطبان قرار ميگيرد.
وي ادامه داد: حتي اين اقدام غيرقانوني و غيرموجه دولت پادشاهي انگليس در قطع اين شبكه باعث رونق بيشتر اين شبكه و اعتراض عمومي و جهاني به اين تصميم خواهد شد و كما اينكه الان هم اين اتفاق افتاده است و شخصيتهاي مستقل در داخل انگلستان اعتراض خودشان را رسانهاي كردهاند. در مجموع عليرغم شعارها و ادعاهايي كه در اين حوزه داده شده به بهانه بسيار واهي اين اقدام غير قانوني را انجام دادند، اما اين مسئله باعث رونق بيشتر شبكه، جا افتادن بيشتر پيام پرس تيوي و انگيزه و اقبال مخاطبان براي پيام هاي پرس تيوي خواهد شد.
رئيس سازمان صدا و سيما اشاره كرد: تلاش ميكنيم راههاي جايگزين بيشتري براي مخاطبان عزيزمان در همه جاي دنيا به ويژه در كشور انگلستان فراهم كنيم تا بتوانند شبكه پرس تيوي را دريافت كنند.
ضرغامي در پاسخ به ديگر سئوال خبرنگار مهر مبنيبر اينكه شبكه آي فيلم براي مخاطبان عرب زبان تعريف شده، اما شاهد هستيم بيشتر آثار را با سلايق مخاطبان ايران پخش ميكند، توضيح داد: شبكه آيفيلم با توجه به هدفگذاري كه برايش انجام شده، مخاطبان آن عربزبانان و كشورهاي عربي اسلامي مدنظر است، منتها به لحاظ فرهنگي ما قرابتهاي زيادي با يكديگر داريم، به همين دليل خود به خود سريالها بهويژه مجموعههاي طنز كه پخش ميشود نه تنها از سوي مخاطبان عرب زبان با استقبال رو به رو ميشود، بلكه اين طرف هم استقبال خواهد شد. در مجموع بايد بگويم شبكه آي فيلم با هدفگذاري داخلي تنظيم نشده است.
وي در پاسخ به ديگر سئوال خبرنگار مهر مبنيبر اينكه چرا مميزيها در شبكههاي سراسري از يك قانون ثابت پيروي نميكنند و آثار نمايشي در دو شبكه سراسري با مميزيهاي متفاوت رو به رو هستند، توضيح داد: قواعد مربوط به پخش برنامههاي تلويزيوني، قواعد يكنواختي است به خصوص در مورد اينكه به فرهنگ ملي و مردم برميگردد همه مشابه هم عمل ميكنند.
رئيس سازمان صدا و سيما اشاره كرد: البته در يك مقطع خاص يك فيلم يا يك توليد غيرنمايشي كه در مقطع ديگري كه مشكل مميزي نداشته، اما به دلايل خاص آن مطقع كه لازم نيست مصاديق آن را بگويم حساسيت در جامعه وجود دارد كه بنا به مصلحت يك كلمه يا يك جمله يا يك فريم از يك فيلم پخش نميشود.
ضرغامي در پاسخ به ديگر سئوال خبرنگار مهر مبنيبر اينكه فيلم "سپيده" به فاصله چند ساعت از شبكه يك و قرآن پخش و با مميزيهاي متفاوتي رو به رو شده، توضيح داد: پاسخ به اين سئوال را بايد در يك گفتگوي تشريحي محتوايي توضيح داد. بسياري از اينها عليرغم اشتباهاتي كه ميشود، حاكميتي نيست و به مسائل مردم قوميتها و اعتقادات مردمي و فضاي عمومي جامعه برميگردد. حاكميت بايد تلاش كند توجه كند به اين فضا، اين نوع بحثها حاكميتي نيست. البته من به خيليها قول دادم تشريح كنم.
وي در پايان افزود: اگر در يك زمان خاص اتفاق بيفتد كه معمولاً نبايد اين طور باشد اما اگر يك بار افتاد معنايش اين است كه سيستمي كه بايد اين اطلاع را به همه كساني كه كپي فيلم را در اختيار دارند، ميداد تا اصلاح كنند. اگر اصلاح نشده به اين خاطر بوده كه اطلاعرساني ناقص بود يا مسئول تامين توجه نكردهاست. لذا در شبكههاي اصلي به درستي پخش شده است و در شبكهاي ديگر كه مخاطباش كمتر است توجه نكرده و مسئول تامين مطلع نبود و اين اصلاح را انجام نداده است. اين مسئله پيش ميآيد.
© 2003 Mehr News Agency .
سه|ا|شنبه|ا|11|ا|بهمن|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 99]