واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: مديركل فناوري اطلاعات كميته امداد خبرداد: خارج شدن200هزار خانوارخودكفا از پوشش حمايتي درسال آينده رشد5درصدي بودجه و پيشبيني پسرفت18درصدي خدمات كميته درسال88
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: اجتماعي - خانواده
به گفته مديركل دفتر برنامهريزي و فناوري اطلاعات كميته امداد، بر اساس لايحه بودجه سال 88 دولت كه طي بخشنامهاي به اين نهاد حمايتي ابلاغ و در آن به انقباضي بودن بودجه تاكيد شده است، براي مجموع بودجه و اعتبارات كميته امداد در سال آتي نسبت به بودجه مصوب امسال، حدود پنج درصد افزايش در نظر گرفته شده است.
حسين هوشياري در گفتوگو با خبرنگار «اجتماعي» ايسنا، ضمن بيان اين كه بخشي از اين افزايش بودجه صرف افزايش قانوني حقوق و مزاياي پرسنل و بخش ديگر نيز براي اجراي برنامههاي توانمندسازي و بيمههاي اجتماعي لحاظ شده است، از توانمندسازي و گسترش بيمههاي اجتماعي به عنوان برنامههاي محوري كميته امداد در سال آينده ياد كرد.
وي با تاكيد بر اين كه محورهاي ياد شده جزء بخشهايي هستند كه در بودجه سال آينده اعتبارات آنها افزايش مييابد، رشد اعتباري برنامههاي توانمندسازي را 15 درصد و بيمههاي اجتماعي را 26 درصد براي سال آينده اعلام كرد.
مديركل دفتر برنامهريزي و فناوري اطلاعات كميته امداد افزود: همچنين در لايحه بودجه سال آينده دولت، هزينههاي سرمايهاي و تملك و دارايي كميته امداد 10 درصد كاهش يافته است.
هوشياري با اذعان بر اين كه چنانچه نرخ تورم را بر اساس گفته رييس بانك مركزي، معادل 23 درصد براي سال آينده در نظر بگيريم و همچنين با توجه به رشد پنج درصدي بودجه كميته امداد در سال آينده نسبت به برنامههاي امسال، 18 درصد پسرفت و كاهش خدمات را خواهيم داشت، تصريح كرد: هر چند كميته امداد سعي ميكند، كسريهاي خود را از محل مشاركتهاي مردمي تامين كند.
وي با اظهار اميدواري از عنايت مجلس و دولت در اين زمينه، در پاسخ اين كه با توجه به درصد افزايش بودجه كميته امداد در سال آينده، اين درصد افزايش بودجه چه تاثيري در روند كاريي كميته امداد دارد، اين گونه گفت: انتظار افزايش مناسب بودجه براي مباحثي همچون درمان، كمك معيشت و هزينه فرهنگي را داشتيم، چرا كه ارقام سرانه در نظر گرفته براي اين امور از پايه اندك است.
مديركل دفتر برنامهريزي و فناوري اطلاعات كميته امداد بدون اشاره به انتظار اين نهاد از درصد رشد واقعي بودجه كميته امداد در سال آينده با اشاره به ماده 95 و 97 قانون پنجساله برنامه چهارم توسعه، به اجرايي نشدن كامل بخشي از اين مواد همچون تامين كمك معيشت و رفع مشكل مسكن و حمايتهاي مناسب تحصيلي و آموزشي خانوارهاي تحت پوشش تاكيد كرد.
هوشياري در پاسخ به اين كه براساس برنامه چهارم توسعه، الزام كميته امداد براي خروج خانوارها از پوشش حمايتي و مستمريبگيري چگونه و تا چه حد تحقق يافته است، اضافه كرد: براساس اين برنامه پيشبيني شده بود، خانوارها از حالت مستمريبگيري و مددجويي به سمت اشتغال و كسب درآمد سوق يابند كه در اين رابطه نيز اقدامات گستردهاي صورت گرفته است.
مديركل دفتر برنامهريزي و فناوري اطلاعات كميته امداد در برابر اين گفته كه با توجه به اين كه سال آينده سال آخر برنامه چهارم توسعه بشمار ميرود، لذا پيشبيني ميشود، چند هزار خانوار از چرخه مستمريبگيري خارج شده باشند، به ايسنا گفت: حداقل هر ساله 10 هزار خانوار و حتي در برخي از سالها تا 30 هزار خانوار به خودكفايي رسيده و از پوشش خارج ميشوند، بنابراين پيشبيني ميشود، سال آينده نيمي از 400 هزار خانواري كه براي آنها شغل ايجاد شده به مرحله خودكفايي برسند و از پوشش حمايتي خارج شوند.
وي بيان كرد: در اين راستا 120 هزار شغل جديد براي امسال برنامهريزي شده بود كه بخشي از اين طرحها بايد از طريق اختصاص تسهيلات اختصاص يافته بانكهاي عامل تحقق مييافت كه اين بخش عملي نشد.
مديركل دفتر برنامهريزي و فناوري اطلاعات كميته امداد افزود: اين در حاليست كه امسال براي نيمي از اين تعداد از محل اعتبارات صندوق اشتغال نيازمندان كميته امداد، 60 هزار شغل جديد ايجاد ميشود و به اين ترتيب تا پايان امسال اين تعداد ميتوانند، در چرخه خودكفايي قرار گيرند.
انتهاي پيام
چهارشنبه|ا|16|ا|بهمن|ا|1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 75]