واضح آرشیو وب فارسی:ايران: رئيسجمهور در جشن ملي توانمندسازي و كارآفريني مددجويان كميته امداد امام خميني(ره): كرامت انسانها فقط در سايه عدالت محقق خواهد شد
گروه سياسي رئيسجمهور برقراري عدالت را از وظايف حكومت و مسئولان در جامعه اسلامي دانست و بر لزوم تلاش دولت و مسئولان بر كاهش فاصلهها و حمايت از اقشار مختلف مردم با حفظ كرامت آنها تأكيد كرد.
دكتر محمود احمدي نژاد روزگذشته در جشن ملي توانمندسازي و كارآفريني مددجويان تحت حمايت كميته امداد امام خميني (ره) با عنوان همت، سلامت و توانمندسازي كه در راستاي خودكفايي 100 هزار خانواده تحت حمايت اين كميته برگزار شد، اين جشن را اميدبخش و دلگرم كننده برشمرد و از خانوادههاي خودكفا و توانمند اين كميته بخاطر انجام فعاليتهاي سازنده تقدير و تشكر كرد. رئيس جمهور با بيان اينكه خداوند انسان را خلق كرد و استعدادهايي در وجود او قرارداد تا بتواند تجلي و آئينه الهي او در زمين شود، گفت: رسيدن به نقطه كمال و تلاش براي سعادت جامعه از جمله وظايفي است كه خداوند بر عهده انسانها قرار داده و در اين مسير انبيا و اولياي الهي و انسان كامل، انسان را هدايت و راهنمايي ميكنند.
وي با بيان اينكه براي رسيدن به كمال و سعادت پس از توحيد و يگانه پرستي نيازمند اجرا و استقرار عدالت در جامعه هستيم، خاطر نشان كرد: اگر عدالت به درستي اجرا و مستقر نشود زمينه براي شكوفايي و كمال انسان مهيا نخواهد شد و همه پيامبران در رسالت خود پس از دعوت به توحيد و يگانهپرستي انسانها را دعوت به قيام براي عدالت كردهاند، چرا كه اگر عدالت نباشد حقيقت انساني شكوفا نخواهد شد. رئيس جمهور با بيان اينكه به ميزاني كه عادل باشيم و در جهت استقرار عدالت تلاش كنيم به كمال و سعادت خواهيم رسيد، تصريح كرد: اگر كسي در نقطهاي كه فرصت تأمين معاش اوليه براي زندگي خود را ندارد قرار داشته باشد هرگز فرصت تفكر و انديشيدن به مراتب كمال و سعادت را نخواهد داشت. هركس به ميزان عدالت خود، ميتواند در جامعه مؤثر باشد. دكتر احمدي نژاد با اشاره به اينكه توزيع ناعادلانه امكانات و ثروت در مقياس وسيعتر و در سطح جامعه بشري باعث از بين رفتن بسياري از استعدادها و انديشههاي متعالي خواهد شد، گفت: هيچ كس تاكنون طعم انسان بودن حقيقي را نچشيده و از كمال انساني لذت نبرده است چرا كه هنوز عدالت به طور كامل در جهان اجرا نشده است.
رئيس جمهور با بيان اينكه كرامت يكي از ارزشهاي بزرگي است كه خداوند تنها براي انسان پسنديده است، اظهار داشت:كرامت انسانها جز در سايه عدالت محقق نخواهد شد و انساني كه تحقير شده و در درون خود احساس ذلت ميكند ديگر نمي تواند به مراتب كمال انساني دست پيدا كند. دكتر احمدي نژاد با اشاره به اينكه اجراي عدالت نيازمند وجود حاكمان و مديران عادل است، افزود: هر كس به ميزاني كه خود عادل باشد ميتواند عدالت را در جامعه به اجرا در آورد و حقيقت عدالت تنها به وسيله انسان كامل امكان تحقق خواهد داشت كه همه انسانها منتظر رسيدن آن روز موعود هستند، اما تا آن روز بايد بسيار تلاش كنيم تا بتوانيم گوشهاي از عدالت را در جامعه اجرا كنيم.
دكتر احمدي نژاد خدمت و احياي انسانها را كاري بسيار ارزشمند و خدمت به جامعه دانست و اظهار داشت: همه انسانها داراي اهميت هستند و كمك به شكوفايي آنان وظيفهاي عمومي است و دولت با افتخار اعلام ميكند كه هيچ منتي براي خدمت به كساني كه به خاطر شرايط اجتماعي و اقتصادي دچار مشكل شده اند ندارد، چرا كه ما خدمت به مردم را در راستاي اين سخن از امام خميني(ره) كه فرمودند: مردم و محرومان ولي نعمتان ما هستند ، افتخاري براي مديران و حاكمان در جامعه ميدانيم.
منت مردم را ميكشيم
رئيس جمهور در ادامه كميته امداد امامخميني(ره) را نهادي پربركت دانست كه از ابتداي انقلاب تاكنون در كشور خدمات شاياني را براي خدمت به محرومان ارائه كرده است و با اشاره به خودكفايي 80 هزار خانواده تحت حمايت اين نهاد انقلابي گفت: اينكه يك انسان روي پاي خود ايستاده و با تلاش در جهت خودكفايي و عدم نياز به ديگران تلاش ميكند بسيار زيبا و پسنديده است و همه دنيا نيز بدانند ما براي كمك به مردم در جهت دستيابي به شغل، مسكن و ساير خدمات منت آنها را نيز ميكشيم. دكتر احمدي نژاد با تأكيد بر اينكه بايد دولت و مسئولان دولتي با حداكثر توان تا رسيدن به جايي كه كسي در جامعه نيازمند ديگران نباشد كار و تلاش كنند، تصريح كرد : حفظ كرامت افراد در جامعه مهمتر از حمايت و كمك به آنها است و ما بايد در اقدامات خود بر حفظ كرامت انسانها توجه ويژه داشته باشيم و اين يك مسئوليت عمومي در جامعه است.
رئيس جمهور كمك به اقشار مختلف مردم را از وظايف و مسئوليتهاي آحاد جامعه دانست و گفت: همان گونه كه همه از منابع و ثروتهاي كشور بهره ميبرند بايد در رفع موانع ومشكلات مردم نيز تلاش داشته باشند چرا كه همه انسانيت انسان زماني تجلي مييابد كه براي ديگران باشد و در حقيقت راه كمال و سعادت از مسير زندگي و تلاش براي رفاه ديگران است. دكتر احمدي نژاد با بيان اينكه ثروت و درآمد در كشور كم نيست اما به لحاظ وجود برخي شرايط و مشكلات اين منابع به طور عادلانه توزيع نمي شود، گفت: امروز فاصلهها به سرعت در كشور در حال كاهش است و اين بخاطر حضور انقلاب و اسلام در كشور است اما بايد دولت و ملت در جهت كاهش فاصلهها تلاشهاي گستردهاي انجام دهند و اگر اين موضوع به فرهنگ عمومي جامعه تبديل شود مطمئن باشيد، ديگر انسان نيازمندي در جامعه باقي نخواهد ماند.
رئيس جمهور خاطر نشان كرد: توليد ناخالص داخلي ايران بر اساس برابري قدرت خريد بيش از 950 هزار ميليارد تومان در سال بوده كه به طور متوسط براي هر ايراني بيش از 12 ميليون تومان در سال ميشود و اگر در جهت توزيع عادلانه آن تلاش شود حجم گستردهاي از مشكلات در كشور حل خواهد شد.
صيانت از انقلاب بيش از ايجاد آن نيازمند دلسوزي است
دكتر محمود احمدينژاد همچنين در ديدار اعضاي ستاد دهه فجر انقلاب اسلامي با بيان اينكه انقلاب اسلامي باعث شد هر روز افقهاي جديدي پيش روي ملت ايران و جامعه بشري قرار گيرد، اظهار داشت: انقلاب اسلامي موجودي زنده، پويا و در حال رشد و كمال است كه باعث شده امروز محدوده افق ما نسبت به 30 سال قبل هزاران سال جلوتر باشد. وي پيروزي انقلاب اسلامي را بزرگترين تحول انساني در ايران و جهان در چند قرن اخير برشمرد و افزود: اين انقلاب مردميترين انقلاب تاريخ بود كه از عمق وجدانهاي پاك يك ملت سر بر آورد و در فراز و نشيبهاي سهمگين و سنگين آن نيز، اين مردم بودند كه همه وجود و داشتههاي خود را به ميدان آوردند تا از موجوديت آن تا امروز صيانت كنند.
رئيسجمهور تصريح كرد: اگر انقلاب اسلامي ايران را در متن يك انقلاب و اتفاق بزرگتر تفسير نكنيم تحليل ما از آن ابتر خواهد بود و در تشخيص ادامه راه با مشكل مواجه خواهيم شد؛ هستند افرادي كه علاقهمندند اين انقلاب را در محدوده ملت ايران تفسير كنند و بگويند كه مردم ايران آزادي و جمهوريت خود را با به ميدان آوردن فرهنگ و عقايد خود در اين انقلاب به دست آوردند و اگر چه اين تفسير فينفسه بد نيست اما براي حركت متعالي ملت ايران بسيار محدودكننده است، چرا كه در اين صورت وقتي اين اهداف به صورت كامل محقق شوند، آينده انقلاب با ابهام روبرو خواهد بود.
دكتر احمدينژاد ادامه داد: زماني مفهوم، عظمت و حركت رو به رشد و تعالي انقلاب اسلامي قابل درك خواهد بود كه آن را در ادامه حركت كمالي تاريخ تفسير كنيم، حركتي كه از خلقت آغاز شده و با بعثت انبياء تا رسيدن انسان به جايگاه خليفئ اللهي ادامه خواهد داشت. رئيسجمهور، انقلاب اسلامي را تداوم حركت غايي جهان به سمت تعالي و متعلق به همه انسانهاي بيدار، پاك و مؤمن به خدا دانست و گفت: همه كساني كه نسبت به انقلاب اسلامي احساس تعلق دارند بايد بدانند كه صيانت از انقلاب بيش از ايجاد آن نيازمند دلسوزي و از خودگذشتگي است.
سه|ا|شنبه|ا|11|ا|بهمن|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 62]