تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 4 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):خداى عزوجل به موسى وحى كرد: اى موسى در هيچ حالى مرا فراموش نكن و به ثروت زياد شاد نش...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1833152833




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

رئيس مركز تحقيقات بيوتكنولوژي:


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: رئيس مركز تحقيقات بيوتكنولوژي:
خبرگزاري فارس: رئيس مركز تحقيقات بيوتكنولوژي گفت: تحريم ها باعث شد كه از چند سال پيش محققان زيادي در عرضه توليد داروهاي بيوتكنولوژي وارد شوند و اكنون جزء كشورهاي پيشرو دنيا در توليد داروهاي نوتركيب هستيم.


فريدون مهبودي در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان فارس در مورد روند رشد تحقيقات بيوتكنولوژي در كشور اظهار داشت: صنعت بيوتكنولوژي عملاً از سال 1980 در دنيا آغاز شد و ما هم از سالهاي 1367 در كشور با تأسيس مركز ژنتيك كار را آغاز و از سال 72، 73 انستيتو پاستور ايران بخش بيوتكنولوژي را آغاز كرد.

وي گفت: به دليل تحريم‌هاي شديد مواد بيوتكنولوژي و بيولوژيك، ما نمي‌توانستيم در اين زمينه رشد خوبي داشته باشيم كه به مرور شركت‌هاي داخلي شروع به ساخت مواد بيولوژيك كردند ودر سال 1375 در سال حدود 6 - 5 مقاله در زمينه بيوتكنولوژي توليد مي‌كرديم اما اكنون سالانه بالغ به 530 مقاله در اين زمينه توليد مي‌كنيم.

عضو هيئت علمي انستيتو پاستور ايران گفت: در گذشته حتي برخي آزمايشگاه‌هاي تشخيص بيماري‌هاي ژنتيكي قبل از تولد را نداشتيم ولي اكنون بالغ بر 20 آزمايشگاه در اين زمينه فعال هستند.

رئيس مركز تحقيقات بيوتكنولوژي خاطر نشان كرد: اكنون بالغ بر 143 داروي بيوتك در دنيا داريم كه 10 نوع آن در كشور توليد مي‌شود كه 3 نوع از اين 10 نوع دارو فرمولاسيون و بسته‌بندي مي‌شود و 7 نوع ديگر از ابتدا تا انتها مراحل توليد را در داخل كشور مي‌گذرانند.

وي گفت: طي 2 سال گذشته معاونت علمي فناوري رياست جمهوري با همكاري معاونت تحقيقات و فناوري وزارت بهداشت تحقيقاتي را انجام دادو بر مبناي آن كه يك سري اعتبارات براي توليد داروهاي بيوتكنولوژي اختصاص داد كه در حال به ثمر نشستن است. نمونه آن توليد فاكتور7 نوتركيب بود كه تا قبل از عيد وارد بازار خواهد شد و داروي هرسپتين براي درمان سرطان سينه كه تا آخر سال 91 نوع ايراني آن وارد بازار مي‌شود.

مهبودي وجود موانع قانوني را در كاهش سرعت كارهاي تحقيقاتي بسيار مؤثر دانست و گفت: در صورت حل شدن اين موانع پيش‌بيني مي‌كنيم تا 2 - 3 سال آينده 23 دارو جديد نوتركيب وارد بازار شود.

رئيس مركز تحقيقات بيوتكنولوژي اضافه كرد: به عنوان مثال وزير بهداشت آئين‌نامه‌اي را مطرح كرد كه انحصار توليد 3 تا 5 سال را در اختيار شركت توليد‌كننده داخلي قرار گيرد و در هر كشوري مسير بايد سريع طي شود و اگر اين طرح با سرعت عملي شود و سرعت اعطاي مجوز از سوي وزارت بهداشت بالا رود داروهاي توليد داخل نيز سريع‌ تر وارد بازار مي‌شود به شرطي كه اين آئين‌نامه نهادينه شده و حمايت لازم هم از آن صورت پذيرد.

مهبودي بيان داشت: معاونت علمي- فناوري رياست جمهوري و معاونت تحقيقاتي و فناوري وزارت بهداشت نيز بودجه خوبي را براي طرح‌هايي كه به نتيجه مي‌رسند و به بازار مي‌آيند اختصاص داده ولي مشكلات ما تحقيقات بنيادي و طرح‌هاي اوليه است كه در اين مرحله با كمبود بودجه مواجه هستيم.

انتهاي پيام/

سه|ا|شنبه|ا|11|ا|بهمن|ا|1390





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 129]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن