واضح آرشیو وب فارسی:مهر: مشروح جلسه سخنگو/پاسخ به شايعات خانوادگي اژهاي/ آريا 20 روز ديگر محاكمه ميشود
پاسخ به شايعات خانوادگي اژهاي/ آريا 20 روز ديگر محاكمه ميشود
سخنگوي دستگاه قضا در مورد آخرين وضعيت پرونده اختلاس بزرگ، شايعات مربوط به خانواده اش، پرونده خاوري، پرونده بيمه ايران، پرونده شكايت مجلس از رئيس جمهور و مشايي توضيح داد.
به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام غلامحسين محسني اژه اي عصر دوشنبه در بيست و پنجمين نشست خبري خود در جمع خبرنگاران در پاسخ به خبرنگار روزنامه ايران در مورد سرانجام يكهزار و 600 توهين و تهمت به رئيس جمهور و دولت و همچنين اظهارات اخير نايب رئيس مجلس كه رئيس جمهور را محارب عنوان كرده است گفت: بنده اينها را نشنيده ام ولي توهين و تهمت و افترا و تخريب توسط هر كسي بر عليه كس ديگري صحيح نيست ومطمئن باشيد مدعي العموم پيگيري خواهد كرد.
رحمت الله حيدري مفسد في الارض بود نه آدم مذهبي و سياسي
دادستان كل كشور در مورد اجراي حكم اعدام متهم ايراني - كانادايي گفت: حكم اين متهم به دليل سه قتل، ربودن و آزار و اذيت هشت كودك 8 تا 9 ساله، راه اندازي سايتهاي مستهجن اجرا شده در حالي كه كشورهاي بيگانه وي را شخصي مذهبي عنوان كرده اند كه بسيار مضحك است. اين متهم جرائمي همچون آدم ربايي، جنايت و ... را داشته است. در اين پرونده مادر يكي از محكومين براي اجراي حكم پيش قدم شده است اما سايتهاي بيگانه اين اقدام او را بالعكس منتشر كرده اند.
وي افزود: در قانون ما افساد في الارض مجازات دارد و ربطي به مسلمان و غير مسلمان بودن ندارد. شما اگر پرونده رحمت الله حيدري كه متهم اين پرونده است و اعدام هم شده را بررسي كنيد خواهيد فهميد كه اين متهم چه جنايتهايي را انجام داده در حالي كه در رسانه هاي بيگانه اين فرد را فردي سياسي و مذهبي معرفي كرده اند.
سخنگوي دستگاه قضا در پاسخ به اينكه آيا متهمان پرونده هاي قضائي مي توانند در پست دولتي خود باقي بمانند گفت: در برخي از جرائم دادستان حكم كيفرخواست را به دستگاه مربوطه كه متهم در آن مشغول به كار است ارسال كرده و آن دستگاه كارمند را معلق از كار مي كند. گاهي هم متهم در زندان است و ديگر شخص مشغول به كار نيست.
دستگيري برخي افراد به دليل فعاليت در سايتهاي مستهجن و فساد
حجت الاسلام محسني اژه اي در مورد دستگيري افرادي همچون سعيد ملك پور كه از طريق سايتهاي مستهجن مرتكب فساد مي شوند گفت: براي تعدادي از اين متهمان كه توسط سازمانهاي اطلاعاتي دستگير و به دستگاه قضا معرفي مي شوند پرونده تشكيل شده كه برخي از آنها در مضان اتهام و برخي هم با قرار آزاد شدند. در حال حاضر نيز اين پرونده توسط چند قاضي در حال بررسي است.
سايت آيت الله هاشمي مواد تخلف را برطرف كند رفع فيلتر مي شود
دادستان كل كشور در مورد آخرين وضعيت در پرونده سايت آيت الله هاشمي رفسنجاني گفت: هر سايتي كه بر خلاف مقررات اقدام كنند بعد از چندين بار تذكر فيلتر مي شوند. اين سايت هم چندين بار تذكر گرفته بود كه توسط كارگروه جرائم رايانه اي فيلتر شد. به مدير سايت گفته شد كه سايت را ثبت و موارد تخلفت را حذف كنند تا رفع فيلتر شود كه اين توضيحات به مدير سايت كه فرزند آقاي هاشمي است داده شد.
حجت الاسلام محسني اژه اي در مورد خبري مبني بر اينكه بدنه بانك مركزي بسيار آسيب پذير شده است گفت: سازمانهاي نظارتي اگر گزارشي به دستگاه قضايي ارائه كنند رسيدگي مي كنيم ولي هنوز از مرجع رسمي گزارشي نيامده است.
تخلفات انتخاباتي بسيار كم شده است
دادستان كل كشور در مورد آخرين وضعيت رسيدگي به تخلفات انتخاباتي در كشور گفت: امسال سريع تر و صحيح تر و منظم تر به استعلامات كانديداهاي انتخاباتي پاسخ داده شد. همچنين رسيدگي به جرائم خارج از نوبت دادگاهها هم در دستور كار دادستاني قرار دارد. البته در مبحث پيشگيري از وقوع جرائم انتخاباتي اقداماتي خوبي انجام شده و تمامي روساي دادگستري ها اعلام كردند كه شعبات ويژه رسيدگي به جرائم انتخاباتي تشكيل شده است.
وي افزود: تاكنون پرونده هاي اندكي به شعب ارجاع شده است كه علت آن بالارفتن فرهنگ عمومي مردم و همچنين برنامه ريزي قوه قضائيه براي پيشگيري از وقوع جرم است.
محسني اژه اي در مورد پخش فيلم غيراخلاقي در پرواز مربوط به يكي از شركتهاي هواپيمايي گفت: من چنين خبري نشنيده ام.
آخر بهمن ماه روز محاكمه متهمان اختلاس بزرگ
حجت الاسلام غلامحسين محسني اژه اي در مورد آخرين وضعيت پرونده اختلاس سه هزار ميلياردي گفت: خوب رسيدگي كردن بهتر از سريع رسيدگي كردن به اين پرونده است.
وي افزود: البته اگر مجموع ساعات كار و عمق پرونده را مطالعه كنيد متوجه مي شويد كه با اين حجم كار وقت معقولي بوده است و مطمئن باشيد تمامي دست اندركاران با تمام توان روي پرونده كار كرده اند.
ناظر پرونده اختلاس سه هزار ميلياردي اظهار داشت: براي 24 نفر از متهمان پرونده كيفرخواست صادر شد و از هفته گذشته تا كنون قاضي پرونده در حال مطالعه است. همچنين تا هفته آينده 6 نفر ديگر به متهمان افزوده مي شود. در اين چهار هفته كه اخباري منتشر نشده اموال بيشتري كشف و ضبط شده است.
وي افزود: اموال غير كارخانجات توسط كارشناسان كار كارشناسي شده و چندين نفر هم در مسئوليتهاي مختلف دستگير شدند. هر چند مسئولان رده بالايي نيستند ولي از مسئولان اجرايي بودند كه اعتراف به دريافت رشوه هاي ميليوني و ميلياردي كردند.
محسني اژه اي گفت: اميدواريم اگر مشكل خاصي رخ ندهد و قاضي به نقص بزرگي برنخورد اواخر بهمن ماه اولين جلسه دادگاه برگزار مي شود.
وي افزود: مطمئن باشيد دادگاه علني برگزار مي شود.
وي درباره رونده رسيدگي به اتهامات خاوري مديرعامل مستعفي بانك ملي و انتقال او به ايران گفت: در اين رابطه از طريق اينترپل اقداماتي صورت گرفته همچنين از طريق غير رسمي به او پيغام داده ايم كه منتظر اقدامات پليس اينترپل هستيم. اين محك خوبي براي مدعيان مبارزه با فساد است. اين يك موضوع غير سياسي است و متهم به خاطر اتهام فساد مالي تحت تعقيب قرار گرفته است.
اينترپل خاوري را به ايران تحويل دهد
وي افزود: برخي از افراد پس از دستگيري عليه خاوري اعترافاتي داشته اند كه بهتر است او براي توضيح در اين رابطه به ايران باز گردد تا مشخص شود چند درصد اين اتهامات درست است.
سخنگوي قوه قضائيه درباره اتهام زني برخي نامزدهاي انتخابات مجلس به يكديگر نيز گفت: چنانچه فردي نسبت به نامزدي تهمت وارد كند و نامزد انتخابات مجلس نيز عليه آن شكايت كند دستگاه قضايي حتما وارد مي شود. اگر كانديداي مجلس فردي حقيقي باشد مدعي العموم نمي تواند به تخريب عليه او و تهمت زني ورود پيدا كند اما اگر او داراي مسئوليتي باشد و توهين نيز از حيث مسئوليت باشد مدعي العموم مي تواند ورود پيدا كند.
خبرنگاري درباره شكايت علي اكبر جوانفكر از قاضي صادر كننده حكم خود سئوال كرد كه محسني اژه اي در پاسخ گفت: در اين باره كه او شكايتي را مطرح كرده است يا نه، اطلاعاتي ندارم.
سخنگوي قوه قضائيه همچنين درباره علت بازداشت سه روزنامه نگار طي روزهاي گذشته نيز گفت: در اين زمينه در صورت نياز دادستان تهران اطلاع رساني مي كند و براي اعلام اسامي و نوع اتهام مشكل قانوني وجود دارد.
خبرنگاري پرسيد شب گذشته فيلمي از صدا و سيما پخش شد كه در آن به ضعف سازمان بازرسي در پرونده فساد مالي اخير اشاره شده بود توضيح شما در اين رابطه چيست؟ محسني اژه اي هم در پاسخ با اشاره به اينكه از مضمون اين فيلم اطلاعي ندارد گفت: در رابطه با پرونده فساد مالي بزرگ كميسيون اصل نود مجلس و سازمان بازرسي كل كشور جزء دو دستگاهي بودند كه قبل از همه متوجه موضوع شده و در اين رابطه اخطار و هشدار داده بودند. سازمان بازرسي كل كشور در اين دوره به روز شده است و بلافاصله پس از مشاهده تخلف در رابطه با آن هشدار مي دهد كه در دوره قبلي ما شاهد بوديم به برخي تخلفات سه سال پس از وقوع آن رسيدگي مي شد. در پرونده فساد مالي بزرگ نيز سازمان بازرسي كل كشور قبل و بعد از كشف شدن آن به بانك مركزي و ديگر بانك ها اخطار داده بود.
ماجراي كيفهاي پراز پول در پرونده فساد مالي
دادستان كل كشور درباره دريافت كيف پر از پول و دلار از سوي برخي افراد در پرونده فساد بزرگ مالي گفت: يكي از روش هايي كه متهمان در اين پرونده از آن استفاده مي كردند تهيه كيف هايي پر از پول، يورو و دلار بود كه در اختيار طرف مقابل قرار مي دادند. با كشف اسنادي جديد در اين پرونده اطلاعاتي درباره مقدار و مبالغ داخل آن و افراد دريافت كننده به دست آمد كه متهمان جديدي در اين رابطه دستگير شده و در جريان تحقيقات به تحويل كيف اذعان داشتند.
آخرين وضعيت پرونده بيمه ايران
وي درباره آخرين وضعيت پرونده بيمه ايران نيز گفت: چندي قبل پرونده با تكميل تحقيقات در دادسرا به دادگاه رفت كه قاضي دادگاه با اعلام نقص، پرونده را دوباره به دادسرا بازگرداند تا نقص موجود رفع شود. با رفع اين نقص دوباره پرونده به دادگاه فرستاده شد كه هنوز براي محاكمه تعيين وقت نشده است.
خبرنگاري درباره اظهارات وزير اطلاعات درباره وجود دست هاي پشت پرده در التهاب بازار ارز و سكه سئوال كرد كه محسني اژه اي در پاسخ گفت: پس از ارجاع پرونده به دستگاه قضايي مي توانيم در اين باره اظهارنظر بكنيم.
سرانجام شكايت كميسيون اصل نود از رئيس جمهور، وزير اقتصاد و رئيس دفتر رياست جمهوري
خبرنگار مهر درباره روند رسيدگي به شكايت كميسيون اصل نود از رئيس جمهور ، وزير اقتصاد و رئيس دفتر رياست جمهوري پرسيد كه سخنگوي قوه قضائيه پاسخ داد از مجلس شكايت هايي مطرح شد كه بخشي از آن به دادسرا ، بخشي ديوان عدالت اداري و ... فرستاده شد كه تاكنون منجر به صدور حكم نهايي نشده است. ما تا زماني كه حكم پرونده قطعي نشود نمي توانيم آن را اعلام كنيم.
محسني اژه اي درباره بودجه قوه قضائيه در سال 91 نيز گفت: بايد بودجه سال 91 مراحل نهايي خود را طي كند تا بتوان درباره آن اظهارنظر كرد. سال گذشته ، دولت و مجلس عنايت كردند كه اميدواريم امسال نيز با توجه به نوع و وسعت ماموريت ها تا حدي كه براي دولت مقدور است مساعدت كند.
خبرنگاري پرسيد چرا كاركنان يكي از شركت هاي مرتبط با فساد مالي اخير 5 ماه است حقوق نگرفته است كه محسني اژه اي در پاسخ گفت: در پرونده چنين موضوعي را نداريم و اگر صحت دارد آن را به ما اطلاع دهند.
خبرنگاري از محسني اژه اي پرسيد دفتر بازرسي مقام معظم رهبري در نامه اي اعلام كرده هر يك روز انفرادي مساوي با 10 روز زندان است دستگاه قضايي در اين رابط چه اقدامي انجام داده است كه او در پاسخ گفت: در اين زمينه دستوري وجود ندارد تنها مقام معظم رهبري سالها قبل توصيه كرده اند افراد به زندان انفرادي برده نشوند و اگر رفتند در كمترين زمان باشد. شرايط انفرادي سخت است و يك روز زنداني شدن در آنجا مانند 10 روز است.
وي در پاسخ به خبرنگار مهر درمورد شايعاتي مبني بر اينكه گفته شده فرزند دادستان كل كشور با خودروي آخرين سيستم در خيابانهاي تهران جولان مي دهد گفت: چندين شايعه عليه من مطرح است اما تجربه نشان داده شايعه پراكني در مورد افرادي كه مسئوليت خاصي دارند اتفاق جديدي نيست. مثلا گفته اند برادرزاده هاي من وكيل پرونده اختلاس شده اند. يكي از برادرزاده هاي من كودك است و ديگري دانشجو است و ساير برادر زاده هاي من هم در مقطع دبستان و و دبيرستان تحصيل مي كنند.
---------------
خبرنگار:
محمد غمخوار
سيد هادي كسايي زاده
© 2003 Mehr News Agency .
دوشنبه|ا|10|ا|بهمن|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 116]