تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 30 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هرگاه مؤمن بيمار شود سپس خداوند شفايش دهد، آن بيمارى كفّاره گناهان گذشته و پندى بر...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1831414229




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

مشكل امنيتي سايت‌هاي دولتي


واضح آرشیو وب فارسی:جام جم آنلاین: مشكل امنيتي سايت‌هاي دولتي
جام جم آنلاين: رييس پليس فتا گفت: 73 درصد از سايت هاي دولتي با مشكل حفره امنيتي روبرو هستند.


سيد كمال هاديانفر پيش از ظهر دوشنبه در نشست خبري اظهار داشت: در سال 95، 16 ميليون كاربر اينترنت در دنيا وجود داشتند كه اين آمار امسال به دو ميليارد نفر رسيده است، اين در حاليست كه 216 ميليون كاربر تنها در حوزه خاورميانه فعال هستند. بر اساس آمارها ميزان كاربران اينترنت در ايران در بين سال هاي 2000 تا 2011 از 250 هزار نفر به 26 ميليون و 500 هزار نفر افزايش يافت.

وي با اشاره به ضريب نفوذ اينترنت در دنيا و ايران تأكيد كرد: هم اكنون اين ضريب در دنيا 34 نفر در هر 100 هزار نفر است، اما در ايران اين آمار به 48.6 درصد مي رسد، ضمن اينكه ميزان ضريب نفوذ تلفن همراه در دنيا 78 نفر و در ايران 97 نفر است، بنابراين 73 ميليون نفر در ايران از تلفن همراه استفاده مي كنند.

رييس پليس فتا با اعلام اينكه 26 ميليون و 280 هزار كاربر اينترنت در ايران جوان هستند، تأكيد كرد: 42 درصد كاربران اينترنت از محل سكونت،22 درصد از كافي نت، 14درصد از محل كار و 13 درصد از محل تحصيل، 4.3 درصد با تلفن همراه، و 3.5 درصد از شيوه هاي ديگر به اينترنت وصل مي شوند. اين درحاليست كه از اين پس 75 درصد مشاغل وابسته به اينترنت خواهد شد، ضمن اينكه اين ميزان 22 ميليون فرصت شغلي و 18 ميليون شغل مستقيم ايجاد مي كند. در حاليكه پيش بيني مي شود براي هفت ميليون و 300 هزار فرصت شغلي ايجاد شده نيروي متخصص وجود نداشته باشد.

هاديانفر يكي از اهداف مهم پليس فتا را حفظ حريم خصوصي دانست و گفت: اين پليس ديانت از هويت ديني و ملي، اصرار و اقتدار ملي و سرمايه عمومي و خصوصي را دنبال مي كند، فتا يك پليس عملياتي است كه با رويكرد جلوگيري از جرائم اينترنتي و فضاي سايبر، تشكيل شده است.

راه اندازي آزمايشگاه فتا در 10 استان

وي از راه اندازي 10 آزمايشگاه معين عدله ديجيتال خبر داد و افزود: پليس فتا در 32 استان كشور فعال است اما در 10 استان آزمايشگاه معين به منظور بازيابي اطلاعات، سخت افزار، نرم افزار، رمز شكني، مخابرات، تلفن همراه و مولتي مديا راه اندازي شده است. اين آزمايشگاه جزء موارد نادر فعال در حوزه سايبر است.

رييس پليس فتا با بيان گشت زني شبانه روزي پليس براي شناسايي حفره و جرائم حوزه سايبر، تصريح كرد: به منظور دشوار كردن ارتكاب جرائم علاوه بر گشت زني شبانه روزي براي شناسايي حفره ها و جرائم سايبري، عملكرد ارائه دهندگان اطلاعات بي نام در كافي نت ها، فروشندگان باگ هاي امنيتي و اطلاع رساني را دنبال مي كنيم.

هاديانفر با اعلام اينكه سالانه بيش از هشت ميليون و 200 هزار جرم اينترنتي در دنيا رخ مي دهد، تأكيد كرد: در آمريكا سالانه يك ميليون و 200 هزار جرم رخ مي دهد، اين درحاليست كه در چين اين آمار به 740 هزار جرم مي رسد، ضمن اينكه كره جنوبي در رتبه چهاردهم وقوع جرائم رايانه اي قرار دارد، البته 30 درصد جرائم رخ داده در كشور به پليس گزارش مي شود كه آنها نيز 10 تا 15 درصد جرائم را كشف مي كنند.

درآمد 105 ميليارد دلاري مجرمان اينترنتي

سردار هاديانفر درآمد ساليانه مجرمان اينترنتي را 105 ميليارد دلار اعلام كرد و افزود: سالانه 3 هزار و 750 ميليارد دلار تبادل و خريد در فضاي سايبر رخ مي دهد. متأسفانه شاهد وقوع سرقت هاي هويت هستيم به نحوي كه تنها در سال گذشته هشت ميليون نفر در انگليس هويتشان سرقت شد كه اين امر 5.2 ميليارد دلار خسارت به بار آورد. روزانه 100 هزار سايت در دنيا متولد مي شود كه هر در اين ميان 57 هزار سايت در هفته براي كلاهبرداري شناسايي مي شوند.

كلاهبرداران اينترنتي از سال 1977 كار خود را با ويروس شروع كردند اما از سال 2005 به بعد اقدام به جعل و كلاهبرداري سازمان يافته كردند.

هاديانفر با اعلام اينكه از فروردين ماه تا آذر امسال شايد كاهش جرائم اينترنتي هستيم، تأكيد كرد: متأسفانه از آذرماه به دليل جريانات اقتصادي اخير شاهد افزايش جرايم اينترنتي هستيم، از چهار هزار جرم رخ داده در فضاي سايبر، 1997 جرم كشف شد اين در حاليست كه برداشت غيرمجاز از حساب اينترنتي افراد، هتك حيثيت، دسترسي غيرمجاز به اطلاعات، ترمينيشن، تهديدات، كلاهبرداري و سرقت رايانه اي مهمترين جرائم رخ داده در فضاي سايبر هستند. ضمن اينكه بيشترين جرايم اينترنتي در تهران، خراسان رضوي، البرز، گيلان و كرمانشاه، رخ داده است.

وي از كشف 47.7 درصد پرونده هاي تشكيل شده خبر داد و گفت: 20 درصد جرايم زير 10 روز، 23 درصد زيريك ماه، 51 درصد، شش ماه و 5.4 درصد بالاي شش ماه كشف شده است.

72 درصد پرونده ها جرائم مالي است

رييس پليس فتا 72 درصد پرونده هاي تشكيل شده را با جرائم مالي و برداشت غير مجاز از حساب مرتبط دانست و گفت: 14 درصد پرونده ها در زمينه موضوعات ضد اخلاقي، 11 درصد كنجكاوي و سه درصد نيز انتقام شغلي است. ضمن اينكه 46 درصد از اين پرونده ها به برداشت هاي غير مجاز از حساب، 55 درصد سوء استفاده از رمز، 24 درصد نصب نرم افزار جاسوسي، 9 درصد سرقت كارت و هشت درصد فشينگ آف، در موضوع هتك حيثيت نيز 32 درصد از جرايم در شبكه هاي اجتماعي، 23 درصد وبلاگ، 22 درصد سايت ها، 21 درصد ارسال ايميل و دو درصد نيز چت اختصاص داد.

وي افزود: 61 درصد از پرونده هاي تهديدات را ارسال ايميل، 13 درصد پيامك، 10 درصد وبلاگ و 8 درصد را نيز شبكه هاي اجتماعي تشكيل مي دهند. در موضوع كلاهبرداري نيز 47 درصد جرايم به صورت رايانه اي، 33 درصد از طريق ايميل و 20 درصد از طريق تبليغ رخ مي دهد.

روزانه 36 سايت در ايران هك مي شوند

هاديانفر از هك روزانه 36 سايت خبر داد و افزود: در سه ماهه نخست امسال 3400 سايت، در سه ماهه دوم 3500 و در سه ماهه سوم 5840 سايت هك شده اند.

رييس پليس فتا با بيان اينكه 73 درصد از سايت هاي دولتي با مشكل حفره امنيتي روبرو هستند كه همين عامل باعث ايجاد وسوسه در مجرمان اينترنتي مي شود، اظهار داشت: اين ميزان در خصوص سايت هاي خصوصي 27 درصد است. متأسفانه 60 درصد از بانك هاي دولتي كشور مشكلات امنيتي دارند در حاليكه اين ميزان در بانك هاي خصوصي 40 درصد است كه به نظر مي رسد ميزان امنيت در بانك هاي خصوصي بالاتر از بانك هاي دولتي باشد.

كوتاهي بانك ها در رفع حفره هاي امنيتي

وي با انتقاد از برخي از بانك ها در مورد رفع نواقص امنيتي سيستم ها تأكيد كرد: جلسات منظمي را با بانك ها برگزار كرديم و مشكلات سيستم ها را اعلام كرديم، آنچه ه مورد بحث است، لزوم تغيير روش ها است، متأسفانه جرايم بانكي امروز به جرايم انتقالي تبديل شده است و پس از طراحي جرايم در كشورهاي پيشرفته اين جرايم براي اجرا به كشور منتقل مي شود، متأسفانه در يكي از موارد افراد با سرقت هويت شهروندان اقدام به كلاهبرداري هاي بسياري كردند. در اين پرونده افراد با راه اندازي شركتي مدعي شدند كه به شهروندان وام ارائه مي دهند به همين دليل تمامي مدارك شهروندان را از آنها گرفته و با ساختن هويت جديد اقدام به دريافت وام هاي كلان از بانك و انتقال حساب مي كردند.

دستگيري هكر 14 ساله

سردار هاديانفر با اعلام دستگيري يك هكر 14 ساله در كشور در مورد تفكيك سني مجرمان جرايم اينترنتي گفت: 64 درصد مجرمان بين 17 تا 25 سال، 32 درصد بالاي 25 سال و چهار درصد نيز زير 17 سال سن دارند. اين در حاليست كه 89 درصد مجرمان اينترنتي را مردان و 11 درصد را زنان تشكيل مي دهند.

رييس پليس فتا به عمليات «پانگ آ» اشاره كرد و افزود: در اين عمليات كه با محوريت «اينترپل» انجام مي شود، داروهاي غير مجاز كشف و ضبط مي شوند، در عمليات «پانگ آ» اول كه در سال 2008 برگزار شد، تنها هشت كشور حضور داشتند، در حاليكه در عمليات «پانگ آ» چهار با حضور ايران 74 كشور مشاركت داشتند، در عمليات سال گذشته سه ميليون دارو كشف و 78 نفر دستگير شدند در حاليكه در عمليات «پانگ آ» چهار تنها در ايران 104 سايت شناسايي، 680 قلم كالاي غير مجاز به همراه 9 هزار و 56 كالاي جنسي و بيش از 14 هزار داروي نيروزاي غير مجاز كشف و ضبط شد. در همين رابطه 37 پرونده تشكيل و 29 نفر نيز تشكيل شدند.

فشينگ مشكل جديد حوزه فعاليت بانك ها

وي با اعلام اينكه برخي ها اقدام به راه اندازي دامنه هاي تقلبي براي به دست آوردن رمز افراد مي كنند، گفت: هنگاميكه افراد به دامنه هاي تقلبي بانك ها در فضاي مجازي مراجعه مي كنند پس از وارد كردن اطلاعات با پيام ورود رمز اشتباه مواجه مي شوند، در حاليكه مجرمان تمامي اطلاعات افراد را ثبت مي كنند، متأسفانه كاربران تازه وارد به دام مجرمان مي افتند و به دليل اينكه رمزهاي بسيار ساده را انتخاب مي كنند، با كلاهبرداري روبر مي شوند.

رييس پليس فتا با اشاره به سرقت ويپ در بستر اينترنت تأكيد كرد: به دليل وجود سوبسيد زياد دولتي اينترنت كشور بسيار ارزان قيمت است كه همين امر بستر را براي فعاليت مجرمان اينترنتي و جابجايي و قاچاق صوت فراهم مي كند، در يكسال گذشته هشت پرونده در خصوص «ترمينيشن» در پليس تشكيل شد كه در اين رابطه تعدادي از مجرمان در داخل كشور كه به سرشبكه هاي خارجي مربوط بودند دستگير شدند. شاكي اصلي اين پرونده وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات است.

هكرها را جدا از كراكرها مي دانيم

سردار هاديانفر با اعلام اينكه هكرها نسبت به كراكرها در درجه دوم قرار دارند، گفت: پليس با كراكرها يا سارقان اينترنتي برخورد مي كنند. هيچ اغماضي در برخورد با كراكرها يا كلاه سياه ها در اينترنت نداريم اما با كلاه سفيدها (هكرها) نيز در پليس استفاده مي كنيم.

وي با بيان اينكه دو هزار شماره حساب توسط مجرمان اينترنتي در كافي نت ها سرقت شده است، تأكيد كرد: چندي پيش در يكي از استان ها متوجه نصب نرم افزار جاسوسي در كافي نت ها شديم، بر اين اساس اعضاي يك باند حرفه اي كه نرم افزار جاسوسي را از كشور كانادا دريافت كرده بودند با نصب اين نرم افزار در كافي نت ها اطلاعات شخصي كاربران را سرقت و براي سركرده باند در كانادا ارسال مي كردند، وي نيز به صورت تدريجي رمز اول و دوم را به عوامل داخلي خود واگذار و آنها نيز حساب فرد را تخليه مي كردند، اعضاي اين باند كه به سرقت دو هزار شماره حساب اعتراف كردند مدعي شدند مقداري از پول هاي سرقتي را از طريق صرافي ها براي سركرده باند، واريز مي كردند.

رييس پليس فتا با بيان اينكه ارسال محصولات غير فرهنگي از طريق پست ممنوع است، گفت: مكاتباتي را با مسئولان پست در اين زمينه داشته ايم و به تعاملات خوبي دست يافته ايم، پليس با هر گروهي كه جان، مال و دين مردم را هدف قرار دهد برخورد مي كند. به عنوان مثال چندي قبل فردي كه اقدام به ارسال پيامك هاي صيغه مي كرد، ظرف 15 روز شناسايي و دستگير شد و از خانه وي ده ها سيمكارت اعتباري كشف و ضبط شد.

وي با اعلام اينكه رسيدگي به شكايات جرائم سايبر از سال 91 غير حضوري مي شود، تأكيد كرد: بر اين اساس از بهمن ماه سيستم جامع پليس فتا راه اندازي شد كه همين امر باعث رسيدگي غير حضوري شده است، البته در استان ها افراد شاكي مي توانند، با نوشتن شرح قضايي و باطل كردن تمبر در دادسرا پرونده را در اختيار پليس فتا قرار دهند.

سردار هاديانفر در مورد اينترنت ملي نيز گفت: ما نيز به اينترنت پاك و ملي اعتقاد داريم و اميدواريم با اهتمام جدي كه وجود دارد بتوانيم فضاي سايبر را امن كنيم.(مهر)

دوشنبه|ا|10|ا|بهمن|ا|1390





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام جم آنلاین]
[مشاهده در: www.jamejamonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 219]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن