واضح آرشیو وب فارسی:الف: جزئيات فاكتورهاي متحدالشكل طلافروشها
مديركل دفتر نظارت بر كالاهاي فلزي و معدني سازمان حمايت مصرفكنندگان و توليدكنندگان جزئيات فاكتورهاي متحدالشكل طراحيشده براي طلافروشها را اعلام كرد.
شهرام ميرآخورلو در گفتگو با مهر گفت: سازمان حمايت مصرفكنندگان و توليدكنندگان دو اقدام را در مورد كنترل بازار طلا انجام داده است كه توانسته در بازار موثر باشد، به اين معنا كه سكههاي غيربانكي از سطح بازار جمع شد و در عمل، خريد و فروش هر گونه سكه با ضرب اشخاص حقيقي و حقوقي به جز بانك مركزي، ممنوع شد و حق خريد و فروش سكههايي نظير پارسيان، هخامنشي و اليزابت در بازار وجود ندارد.
مديركل دفتر كالاهاي فلزي و معدني سازمان حمايت مصرفكنندگان و توليدكنندگان افزود: هم اكنون توليدكنندگان به سمت ضرب سكههاي چند ضلعي رفتهاند كه مشكلي هم ندارد اما سازمان ملي استاندارد به دنبال اين است كه ميزان عيار سكههاي مذكور را با رقم درج شده بر روي بستهبندي آنها تطبيق داده و از تخلفات در اين حوزه جلوگيري كند.
عرضه مصنوعات خارجي طلا ممنوع است
وي تصريح كرد: سازمان حمايت مصرفكنندگان و توليدكنندگان، همچنين عرضه مصنوعات خارجي طلا را با توجه به قانون ممنوع كرده است و بر اين اساس، طرح ويژه نظارتي تدارك ديده است.
ميرآخورلو گفت: با توجه به اينكه عرضه مصنوعات خارجي از پشت ويترين طلافروشيها جمعآوري شد و به زير ميز كار عرضهكنندگان رفته است و به مصرفكنندگان براي خريد پيشنهاد ميشود، طبيعتا سازمان حمايت به خوبي نتوانسته آنها را شناسايي كند.
جزئيات بازرسي نامحسوس از طلافروشان
مديركل دفتر كالاهاي فلزي و معدني سازمان حمايت مصرفكنندگان و توليدكنندگان افزود: دستور اجراي طرح ويژه نظارتي به صورت مستمر و هفتگي، صادر شده كه كار خود را از هفته قبل آغاز كرده است، به نحوي كه قرار شد اين طرح به صورت هفتگي در تمامي استانها به خصوص در تهران به صورت همزمان، نظارت بر عرضهكنندگان مصنوعات خارجي طلا شكل گيرد و بازرسيها هم به شيوه نامحسوس خواهد بود.
وي اظهار داشت: بازرسان از اتحاديه كشوري طلا و جواهر، انجمن توليدكنندگان و صادركنندگان طلا و جواهر، ستاد مبارزه با قاچاق كالا و ارز، قاضي ويژه سيار از تعزيرات حكومتي، سازمان استاندارد و تحقيقات صنعتي ايران و سازمان حمايت هستند كه در سه يا چهار منطقه تهران قرار است حضور يابند.
به گفته ميراخورلو، اين بازرسان به طور نامحسوس وارد عمل شده و اگر طلاي خارجي را مشاهده كنند، آن را كشف و ضبط خواهند كرد و به عنوان كالاي قاچاق با آن برخورد ميكنند.
وي افزود: اگر فردي براي فروش مصنوعات خارجي خريداري شده از قبل، به طلافروشي مراجعه كرد، طلافروش بايد آن را آب كرده و از توزيع آن خودداري كند.
فاكتورهاي متحدالشكل در طلافروشيها
ميراخورلو گفت: اقدام ديگر براي كنترل بازار سكه، طراحي فاكتورهاي يكسان براي طلافروشها در سطح كشور است كه اين طراحي صورت گرفته و به سازمان امور مالياتي ارايه شده است، بر اين اساس سازمان امور مالياتي اين فاكتورها را مدنظر قرار داده و از هشتم بهمنماه، آن را براي دستگاههاي ذيصلاح ارسال كرده است.
وي اظهار داشت: بر اين اساس، بايد در بازه زماني تا قبل از اتمام سال جاري، اين فاكتور در تمامي كشور مورد استفاده واقع شود. ميرآخورلو در تشريح اين فاكتور گفت: مندرجات در اين فاكتور بايد دقيقا از سوي فروشنده تكميل شود؛ به نحوي كه آيتمهايي در اين فاكتور همچون هزينه آن كالا، قيمت طلا به روز، قيمت دلار به روز، في طلا و وزن آن، اجرت ساخت، سود خردهفروشي بايد به شفافيت در اين فاكتورها ذكر شود.
وي اظهار داشت: همچنين بر اساس الزامات سازمان امور مالياتي، ميزان ماليات بر ارزش افزوده طلاي خريداري شده نيز بايد در انتهاي فاكتور ثبت شود.
يکشنبه|ا|9|ا|بهمن|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: الف]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 151]