تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1837270289
استاندار خراسان شمالي: قيد مشاركت بخش خصوصي براي اجراي راه آهن گرگان – مشهد – بجنورد بايد حذف شود اولويت در انتصاب مديران كل نيروهاي بومي است
واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: استاندار خراسان شمالي: قيد مشاركت بخش خصوصي براي اجراي راه آهن گرگان – مشهد – بجنورد بايد حذف شود اولويت در انتصاب مديران كل نيروهاي بومي است
خبرگزاري دانشجويان ايران - بجنورد
سرويس: شهرستانها
استاندار خراسان شمالي گفت: قيد مشاركت بخش خصوصي براي اجراي راهآهن گرگان – مشهد – بجنورد بايد حذف شود.
به گزارش خبرنگار ايسنا، مهندس محمد حسين جهانبخش در جمع خبرنگاران افزود: پروژه راهن گرگان - بجنورد - مشهد پروژه سنگيني بود كه در اين خصوص جلساتي با رياست جمهوري گذاشته شد.
وي ادامه داد: به اين علت كه قبلا براي اجراي اين پروژه فاينانسر تعريف شده بود دولت براي گرفتن تاييد كميسيون ماده 32 اقدام نكرد اما نمايندگان مجلس اظهار كردند براي طرحهاي راه آهن 60 هزار ميليارد ريال به دولت پول داده شده و اين پول براي طرحهايي است كه مطالعات آنها انجام و كميسيون ماده 32 آنها تاييد شده است.
وي افزود: در اين خصوص سازمان مديريت و برنامهريزي، كمسيون ماده 32 را به خود وزارتخانهها واگذار كرد و با پيگيريهاي انجام شده از سوي نمايندگان و استانداري پروژه راهآهن از جدول مطالعات به جدول اجرايي انتقال يافت.
جهانبخش گفت: در لحظه آخر براي اين طرح قيد شد كه بنا به مصوبه سفر استاني هيات دولت اين طرح بايد با مشاركت بخش خصوصي انجام شود در صورتي كه در مصوبه هيات دولت اين الزام نيست و پيگير هستيم تا اين قيد حذف و پروژه در سال 88 اجرايي شود.
وي افزود: با توجه به ركود اقتصادي جهان، فاينانسر در بخش راه آهن كم است و فاينانسر خارجي رغبتي به سرمايه گذاري 8/1 ميليارد يورويي براي اين طرح ندارد بنابراين بايد دولت خود اين طرح را به عنوان يك پروژه استراتژيك اجرا كند.
* 220 ميليارد ريال براي آبرساني از سد شيرين دره به بجنورد منظور شد
جهانبخش پيرامون انتقال آب از سد شيرين دره به بجنورد نيز گفت: مقرر شده بود طي سه سال، سالانه 300 ميليارد ريال براي اجراي اين طرح تخصيص يابد و در مصوبه دولت نيز آمد كه اين طرح بايد ظرف سه سال تكميل شود.
وي توضيح داد: در بودجه امسال، در مرحله اول 280 ميليارد ريال اعتبار براي اين طرح گذاشته شد كه با كم شدن 20 هزار ميليارد ريال از بودجه وزارت نيرو، 30 مليارد ريال از اعتبار پروژه آبرساني از سد شيرين دره به بجنورد نيز كم شد و اكنون تخصيص 220 ميليارد ريال در بودجه سال 88 قول داده شده است.
* در صورت تخصيص اعتبار، سيماي استاني دهه فجر 88 به بهره برداري مي رسد
وي در خصوص پروژه سيماي استاني نيز گفت: هويت يك استان به شبكه استاني آن است و راه اندازي شبكه استاني به عنوان اولويت اول در دستور كار قرار دارد.
جهانبخش ادامه داد: به رغم اينكه سهم تخصيص اعتبار استاني و ملي براي اجراي پروژه بايد 60 به 40 است ولي استان پذيرفت كه 50 درصد اعتبار مورد نياز را بدهد تا ظرف دو سال همه نيازهاي شبكه استاني برطرف شود.
وي گفت: رييس سازمان صدا و سيما قبل از سفر هيات دولت به استان از سايت صدا و سيماي استان بازديد كرد و دستور داد 12 ميليارد ريال اعتبار به طرح تخصيص داده شود ولي اين امر محقق نشده است.
وي بيان داشت: بنا به آخرين مصوبه اي كه به امضا رسيد مقرر شد 77 ميليارد ريال اعتبار از سوي استان و همين مبلغ نيز از سوي سازمان تخصيص يابد كه در صورت تحقق، تا دهه فجر سال آينده شبكه استاني به بهرهبرداري خواهد رسيد و پوششهاي سيما نيز تا حد 100 درصد خواهد شد.
*كوتاه كردن ارتفاعات كوه باباموسي براي رفع مشكل پروازهاي فرودگاه بجنورد يك ضرورت است
جهانبخش پيرامون فرودگاه بجنورد نيز گفت: كوتاه كردن ارتفاعات كوه باباموسي براي رفع مشكل پرواز هواپيماها يك ضرورت است كه كارشناسان هواپيماي كشوري بر آن تاكيد كرده اند و استان هم براي تحقق اين امر تلاش مي كند و تاكنون در اين زمينه حدود 12 ميليارد ريال اعتبار نيز پرداخت شده است.
وي افزود: خلبانان بر اين عقيده اند كه با كوتاه كردن كوه مشكل مرتفع نمي شود ولي كارشناسان طراحي فرودگاه هاي كشور معتقدند با اين اقدام مشكل حل خواهد شد و ناچار بايد از قله هاي كوه كم شده تا پروازها انجام شود و يكي از راههاي بين الملي شدن فرودگاه بجنورد نيز همين امر است.
وي در پاسخ به اظهار نظر اداره كل حفاظت محيط زيست استان مبني بر تاثير كوتاه كردن كوه باباموسي بر اقليم و شرايط جوي بجنورد نيز گفت: اين كوه يك درصد كوه هايي كه بجنورد را احاطه كرده اند هم نيست و البته ممكن است اين اقدام بر اقليم تاثيري هم داشته باشد ولي اين تاثير زياد نيست و اين كار در برخي كشورهاي جهان هم انجام شده است.
* خراسان شمالي بايد در طرح توسعه استان هاي شمال شرق منظور شود
به گزارش ايسنا، نماينده عالي دولت در خراسان شمالي بازگشايي بازارچه مرزي پرسه سو را نيز از مواردي ذكر كرد كه در دست پيگيري است.
وي افزود: بازگشايي اين بازارچه بايد محقق شود و اين طرح مصوبه هيات دولت را نيز دارد كه خراسان شمالي را در گروه استانهاي داراي بازارچه مرزي قرار داده اما عملكرد استان در اين زمينه صفر است چون بازراچه بازگشايي نشده است.
وي همچنين اظهار كرد: تلاش بر اين است كه در خراسان شمالي نيز در طرح توسعه استانهاي شمال شرق كه شامل استانهاي خراسان رضوي، جنوبي، كرمان و سيستان و بلوچستان مي شود قرار بگيرد تا از اين رهگذر به اعتبارات استان نيز افزوده شود.
* بايد در اظهارنظرها و نوشته ها انصاف رعايت شود
استاندار خراسان شمالي در ادامه گفت: يكي از سياستهاي استراتژيك دولت نهم طرح بنگاه هاي زودبازده است كه تاكنون امور در اين زمينه به خوبي پيش رفته و براي حصول نتيجه طرح بايد تا پايان انجام شود.
وي افزود: مصوب شده كه مشابه خط اعتباري در نظر گرفته شده براي اجراي طرح مسكن مهر براي طرح بنگاه هاي زودبازده نيز رديف اعتباري در نظر گرفته شود كه تخصيص اعتبارات به منابع و مصارف ارتباطي نداشته باشد.
وي بيان داشت: خراسان شمالي از استان هايي است كه كمترين انحراف را در زمينه اعتبارات بنگاههاي زوبازده داشته كه گفته شده در اين زمينه در خراسان شمالي كاري نشده كه انحرافي وجود داشته باشد.
جهانبخش گفت: به خراسان شمالي از اين محل پنج هزار ميليارد ريال تخصيص يافت كه نزديك به دو هزار ميليارد ريال آن جذب و از آن بهره برداري شده است و بايد در اظهار نظر ها و نوشته ها انصاف رعايت شود.
وي ادامه داد: دو هزار ميليارد ريال اعتبار در خراسان شمالي پول كمي نيست و اينكه سرمايه گذار نيامده تا پروژه هاي بزرگي را در استان داير كند علل مختلفي دارد.
وي گفت: البته يكي از علتها مربوط به استان است كه بايد از سرمايه گذار به خوبي حمايت شود و در اين زمينه ميز سرمايه گذاري در استان راه اندازي شده ولي عملكردش هنوز مطلوب نيست.
نماينده عالي دولت در خراسان شمالي افزود: استان استاني نوپا است و به رغم توسعه مطلوب در دولت نهم، هنوز برخي زيرساختها مهيا نشده مثلا زيرساختهاي شهركهاي صنعتي به طور كامل آماده نشده است و اين خود مي تواند يك مشكل باشد.
وي توضيح داد: از محل بنگاه هاي زودبازده حدود چهار هزار و 500 طرح با اشتغال هفت هزار و 890 نفر به بهره برداري كامل رسيده و از 13 هزار طرح ارايه شده بيش از 10 هزار طرح در بانك بررسي و هشت هزار طرح تاييد و منجر به عقد قرارداد شده است.
* دستگاه ها مكلف به بكارگيري فرزندان شاهد در قالب سهميه هستند
به گزارش ايسنا، استاندار خراسان شمالي در خصوص اشتغال فرزندان شاهد تاكيد كرد: در دستورالعمل ابلاغي اعلام شده كه 25 درصد از جذب نيرو در دستگاه ها بايد از محل سهميه از فرزندان شاهد و ايثارگر صورت گيرد و در اين دستورالعمل كليه دستگاه ها در اين زمينه "مكلف" شده اند و در اين دستور قيد نشده كه دستگاه ها در اين زمينه "مجاز" هستند.
جهانبخش گفت: در اين راستا استانداري از دستگاه هاي استان خواست كه آمار نيروهايي كه از بدو تاسيس استان جذب كرده اند را اعلام كنند سپس طي چند مرحله اطلاعاتي مبني بر مدرك، نوع جذب و آمار نيروهاي شاهد و ايثارگر احصا شد و در اين زمينه اطلاعات جامعي بدست آمد.
وي گفت: به عنوان مثال دستگاهي در استان وجود دارد كه 500 نيرو جذب كرده اما حداقل 10 نفر ايثارگر هم ندارد كه ما به دنبال اين هستيم كه اول سهم آزادگان را احيا كنيم كه قانون، سهم 25 درصدي در اين زمينه قايل شده و پس از اين سهم معلولان را كه در استخدامهاي رسمي رعايت سه درصد و در ساير بكارگيري ها تا 65 درصد در برخي پستها بايد براي اين گروه اعمال شود.
وي بيان داشت: يك معلول با يكهزار زحمت ليسانس و فوق ليسانس مي گيرد اما به كار گرفته نمي شود كه ما به اين قضيه ورود كرده ايم و به مديران هم اعلام كرده ايم.
جهانبخش همچنين اظهار كرد: بايد از چهره خانواده شهدا رفع مظلوميت شود، الان در جامعه ما هر فردي كه در كنكور قبول نمي شود مي گويد به علت وجود سهميه شاهد است و اين امر به يك توجيه تبديل شده است.
وي توضيح داد: اين در حالي است كه سهميه شاهد و ايثارگر كه در كل كشور پنج درصد است علاوه بر صد در صد سهميه است بنابراين حقي از كسي ضايع نمي شود.
استاندار خراسان شمالي در ادامه گفت: برخي در استان ادعا دارند، برخي خاموش واقعا خدمت رساني مي كنند و برخي هم خاموش كارهاي عجيب و غريب انجام مي دهند.
وي افزود: يكي از مديران كل استان اقدام به استخدام هر يك از اعضاي خانواده و فاميل خود در يكي از ادارات استان كرده بود و مشابه اين در حد كمتر در برخي ادارات ديگر استان نيز وجود دارد.
وي گفت: مديركلي ديگري نيز كه بستگان خود را در يك اداره جمع كرده بود محكوم شد و به مدير كل جديد آن اداره اعلام شد افرادي كه در دستگاه جاسازي شده اند از سيستم خارج شوند زيرا اين بي انصافي است كه فردي هم خودش و هم همه فاميلش به كار گرفته شوند و فرزند شهيد و جانباز و فرزند كارمند سي سال خدمت بيكار باشد.
جهانبخش اظهار كرد: من در زمان ورودم به استان اعلام كردم كه براي بكارگيري نيرو بايد اولويت با كسي باشد كه پدرش بازنشته شده زيرا او سي سال خدمت كرده و حق او اين است كه اگر فرزندش شرايط احراز داشته باشد جذب شود.
* اولويت در انتصاب مديران كل نيروهاي بومي است
* ظرف حداكثر هفته آينده جابجايي مديراني كه بايد جابجا شوند انجام مي شود
وي همچنين در خصوص شرط بومي و غيربومي بودن جذب نيرو نيز گفت: برخي افراد در مركز استان بومي بودن را فقط بجنوردي بودن مي دانند و نيروي بومي نيرويي است كه از خراسان شمالي است.
وي گفت: 68 درصد نيروهاي مصوب براي دستگاه هاي استان جذب شده اند و بقيه استخدامي ها نيز در دست پيگيري است.
جهانبخش افزود: اولويت براي انتصاب مديران كل نيز با نيروهاي بومي است كه شايد اين امر به عللي براي خود فرد زحمت داشته باشد ولي براي مديريت ارشد استان به مراتب دغدغه كمتري دارد.
وي افزود: گاهي مديران بومي كه در استانهاي ديگر مشغول به كار هستند حاضر نمي شوند به استان بيايند و در اين رابطه انتصابات گاه دشوار است.
وي همچنين اظهار داشت: ظرف حداكثر هفته آينده تمام مديراني كه بايد جابجا شوند را جابجا مي كنيم.
جهانبخش همچنين در پاسخ به اظهار نظر نمايندگان مجلس مبني بر عدم مشورت استاندار با آنان در عزل و نصب مديران گفت: استاندار وظيفه اجرايي دارد و نمايندگان وظيفه نظارتي دارند و تعامل وزير براي انتصاب مدير با استاندار قانون است اما تعامل استاندار با نمايندگان يك توصيه است.
وي اظهار داشت: ما هم سعي مي كنيم اين توصيه را به ديده منت بپذيريم و تلاشمان بر اين است كه بيشترين تعامل را با نمايندگان داشته باشيم.
* وام ازدواج وعده داده شده به زوج هاي مشمول پرداخت مي شود
به گزارش ايسنا، استاندار خراسان شمالي در خصوص وعده اعطاي وام 50 ميليون ريالي به زوجهايي كه تا زمان سالروز ازدواج امام علي (ع) و حضرت فاطمه (س) ازدواج كنند نيز گفت: در اين تاريخ هزار و 300 زوج ازدواج كردند كه ثبت اين تعداد ازدواج تصور نمي شد و اين بسيار خوب است.
وي گفت: به اين منظور پس از دهه فجر به تهران سفر مي كنم تا با مذاكره با مدير بانكها براي پرداخت اين وام راهكاري پيدا شود.
* با پيروزي انقلاب اسلامي تحولات شگرفي در استان بوجود آمده است
به گزارش ايسنا، استاندار خراسان شمالي در بخش ديگري از سخنانش گفت: با پيروزي انقلاب اسلامي تحولات شگرفي در استان بوجود آمده است.
وي افزود: از بدو تاسيس خراسان شمالي در سال 84 نيز، اجراي چهار هزار و 500 طرح با پنج هزار و 500 ميليارد ريال اعتبار در استان آغاز شد كه اكنون سه هزار و 100 طرح به بهره برداري كامل رسيده است.
وي ادامه داد: طي فعاليت دولت نهم، در خراسان شمالي در زمينه راه، گازرساني و برق حدود 20 تا 25 سال پيش از آن كار شده است.
جهانبخش گفت: در دوم دوم سفر استاني رييس جمهور به خراسان شمالي، 900 ميليارد تومان براي طرح آمايش صنعتي مصوب شد كه اين اعتبارات مي تواند استان را متحول كند كه اعلام شده استان در صورت توان مي تواند بيشتر از اين مبلغ هم جذب كند.
وي افزود: همه صنايع بزرگ خراسان شمالي پس از انقلاب در استان ايجاد شده و امسال نيز در كشور شش سد رديف اعتباري گرفته اند كه سه سد متعلق به خراسان شمالي است.
نماينده عالي دولت در خراسان شمالي ادامه داد: در دهه فجر 819 پروژه در استان افتتاح مي شود كه 307 روستا با 228 نفر از اين خدمات برخوردار مي شوند.
وي بيان داشت: طرح توسعه كارخانه سيمان نيز با حدود هزار و 350 ميليارد ريال اعتبار و حدود 120 نفر اشتغال مستقيم و سه هزار و 500 نفر اشتغال غير مستقيم از ديگر دستاوردها است كه با حضور رياست جمهوري افتتاح مي شود.
* امروز ايران اسلامي مستقل ترين كشور جهان است
استاندار خراسان شمالي پرتاب ماهواره اميد را افتخاري بزرگ براي كشور دانست و افزود: خبرگزاري هاي مختلف پرتاب اين ماهواره را مخابره كردند و فرانسه نيز تاييد كرد كه كليه قطعات اين ماهواره توسط دانشمندان ايراني ساخته شده و اين دستاورد بسيار مهمي است.
وي ادامه داد: در گذشته منابع ايران را غارت مي كردند و از كشور حق توحش مي گرفتند اما امروز كشور ما مستقل ترين كشور جهان است چون خودمان براي كشور تصميم مي گيريم و اين رهاورد خون بيش از 250 هزار شهيد، همت ملت و رهنمودهاي امام راحل و مقام معظم رهبري است.
نماينده عالي دولت در خراسان شمالي گفت: امروز از ايران با عنوان مهد استقلال، آزادي و امنيت ياد مي شود و توانسته ايم در عرصه فناوري، تكنولوژي و نانوتكنولوژي گوي سبقت را برباييم.
انتهاي پيام
جمعه|ا|18|ا|بهمن|ا|1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 136]
-
گوناگون
پربازدیدترینها