واضح آرشیو وب فارسی:آفتاب: قاتل فراري با شناسنامه قرباني اش حساب بانكي باز كرد متهم؛ فقط براي شناسنامه دار شدن همكارم را كشتم
گروه حوادث؛ كارگر افغان براي شناسنامه دار شدن، جوان ايراني را به قتل رساند و با شناسنامه او براي خودش حساب بانكي افتتاح كرد. به گزارش خبرنگار ما اين متهم كه نصير نام دارد بعد از پنج ماه تحقيقات ويژه پليسي به دام افتاد و گفت تنها انگيزه اش از قتل به دست آوردن شناسنامه بوده است.
كشف جسد
روز 30 مردادماه كارگران يك ساختمان نيمه كاره در شيراز وقتي به زيرزمين رفتند، جسد يكي از همكاران شان را مشاهده كردند كه با ضربه چاقو كشته شده و غرق در خون بود. دقايقي بعد گروهي از كارآگاهان جنايي در محل حادثه حضور يافتند و به تحقيق درباره قتل اين جوان 20ساله كه كامران نام داشت، پرداختند. پرس وجو از همكاران كامران فاش كرد يكي از كارگران افغان اين ساختمان به نام نصير از زمان قتل ناپديد شده است و كسي خبري از او ندارد. در حالي كه احتمال وقوع قتل توسط نصير زياد بود، كارآگاهان به تحقيقات دامنه داري براي دستگيري وي پرداختند. در اين بين يكي از دوستان نزديك جوان افغان به ماموران گفت؛ شب قبل از كشف جسد كامران سراغ نصير آمد تا از او 200 هزار تومان قرض بگيرد. آن دو بعد از چند دقيقه گفت وگو از اتاقك مان بيرون رفتند و بعد از آن من ديگر دوستم را نديدم و نمي دانم به كجا رفته است.
فرضيه پليس
كارآگاهان با شنيدن حرف هاي اين كارگر ساختماني مطمئن شدند مقتول زمان حادثه پول زيادي همراه نداشته است و نصير نمي خواسته او را به طمع سرقت دارايي اش بكشد. از سوي ديگر از آنجا كه فقط يك ضربه چاقو به كامران وارد شده بود، فرضيه قتل با انگيزه كينه قديمي نيز غيرمحتمل به نظر مي رسيد ضمن اينكه اگر آن دو از پيش با يكديگر اختلاف داشتند مرد ايراني براي قرض گرفتن سراغ نصير نمي رفت. سومين فرضيه اين بود كه دو جوان بر سر موضوعي نامعلوم به مشاجره پرداخته اند و سپس در پي يك نزاع قتل به وقوع پيوسته است اما بر اين احتمال نيز با پرس وجو از كارگران ساختمان نيمه كاره خط بطلان كشيده شد چرا كه هيچ كس صداي داد و فرياد و درگيري نشنيده بود و به نظر مي رسيد جنايت به صورت ناگهاني اتفاق افتاده است. در اين بين وقتي متخصصان پزشكي قانوني اعلام كردند هيچ اثري از دفاع يا جراحتي به غير از زخم كشنده در پيكر كامران ديده نشده است، كارآگاهان بيش از پيش به غافلگيرانه بودن اين جنايت مطمئن شدند و به اين نتيجه رسيدند كه نصير از پيش براي از پا درآوردن همكارش برنامه ريزي كرده و منتظر فرصتي مناسب بود. اين نظريه نشان مي داد نصير كه براي آدم كشي چاقو همراه داشت شب حادثه زمان را مناسب ديد و با كشاندن كامران به زيرزمين در حركتي غيرمنتظره وي را به كام مرگ كشاند. در حالي كه جزيياتي از اين جنايت فاش شده بود، هنوز سرنخي از قاتل در دست نبود تا اينكه كارآگاهان به فرضيه تازه يي رسيدند و احتمال دادند كامران به بانك پولي سپرده بود و نصير براي برداشت آن مبلغ دست به اين قتل زده باشد. اين انگيزه با قطعات ديگر پازل جنايي همخواني داشت چون شب حادثه در حالي كه بانك تعطيل بود، مرد ايراني براي رفع يك مشكل مالي از همكارش كمك خواسته و درخواست قرض نافي بالا بودن موجودي حساب بانكي كامران نبود.
رديابي
به اين ترتيب كارآگاهان به دستور بازپرس جنايي از بانك هاي مختلف در مورد حساب هاي كامران استعلام گرفتند و در اين مرحله با نتيجه يي پيش بيني نشده مواجه شدند. فردي در تهران با شناسنامه و مشخصات مقتول براي خودش حساب بانكي باز كرده و به احتمال زياد اين شخص همان قاتل فراري بود. پس از به دست آمدن اين سرنخ اكيپي از ماموران با گرفتن نيابت قضايي راهي پايتخت شدند و به كمك كارآگاهان جنايي تهران به جست وجو براي يافتن نصير ادامه دادند. آنها ابتدا به بانك مورد نظر رفتند و از اين طريق نشاني محل سكونت متهم را پيدا كردند. در نهايت نصير در خانه اش بازداشت شد و به قتل اقرار كرد. مرد افغان درباره انگيزه اش از جنايت گفت؛ كامران هميشه مرا مسخره مي كرد و مي گفت تو افغان هستي و شناسنامه نداري. حرف ها و كنايه هاي همكارم باعث شده بود موضوع شناسنامه برايم به مشكلي بغرنج تبديل شود و دنبال اين بودم به هر طريق كه شده براي خودم مدرك هويت پيدا كنم. شب حادثه وقتي او از من قرض خواست، نقشه يي به ذهنم رسيد. به كامران گفتم پول هايم را در زيرزمين دفن كرده ام. با اين حيله او را به زيرزمين كشاندم و در يك لحظه با چاقو وي را كشتم و شناسنامه اش را برداشتم و به تهران فرار كردم. سپس عكس خودم را روي آن چسباندم. از اينكه شناسنامه دار شده بودم خوشحال بودم و با آن براي خودم يك حساب بانكي باز كردم. من تا قبل از كشتن كامران هرگز نمي توانستم حساب بانكي داشته باشم. با اعترافات نصير وي به شيراز منتقل شد و اكنون در زندان به سر مي برد تا زمان محاكمه اش فرا برسد.
شنبه|ا|19|ا|بهمن|ا|1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: آفتاب]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 143]