واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: رييس سيمافيلم در گفتوگو با ايسنا: 20 سريال را سال آينده كليد ميزنيم سريال «سلمان فارسي» نگاهي فراگيرتر از كشور ما دارد
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: تلويزيون و راديو
پس از اعلام خبر از سرگيري توليد سريال در مركز سيمافيلم، رييس اين مركز در گفتوگويي با ايسنا شركت كرد و توضيحاتي را دربارهي روند سريالسازي در سيمافيلم و ساخت پروژههاي جديد ارائه داد.
حسن اسلاميمهر در گفتوگو با خبرنگار سرويس تلويزيون ايسنا، عنوان كرد: ما چند پروژهي الف ويژه در دستور كار داريم و با ماموريتي كه معاونت سيما به سيما فيلم داده است، قريب به 20 تعهد سريال براي سال آينده داريم.
وي ادامه داد: اين سريالها بايد در سال آينده كليد بخورند و بخش عمدهاش هم در سال آينده به پايان برسد؛ مگر چند سريال كه ما در سال 91 كار را شروع ميكنيم و در سال 92 به پايان ميرسانيم.
اسلاميمهر تاكيد كرد: قرار است 20 سريال را براي سال آينده كليد بزنيم و اين كار بزرگي است كه درصدد انجام آن هستيم.
وي همچنين خاطرنشان كرد: ساختار سريال و بعد از آن، تلهفيلم در اولويتهاي سيمافيلم هستند. هر چند سيمافيلم در سالهاي اخير، سريال توليد نكرد، اما اين ساختار ما محفوظ بود و در حال حاضر، مجددا در حوزه سريال كار ميكند؛ سيمافيلم در تعهد بالايي كه به آنتن و معاونت سيما دارد، توفيق زيادي دارد.
*** «سلمان فارسي» داوود ميرباقري
وي ادامه داد: با توجه به نگاهي كه ميرباقري به «سلمان فارسي» دارد، مشغول نوشتن چشمانداز آن است كه «سلمان فارسي» چه ابعادي داشته باشد تا بتواند فراگيرتر از كشور ما باشد و حوزهي منطقه را هم متاثر كند.
رييس مركز سيمافيلم در پاسخ به اين پرسش كه آيا «سلمان فارسي» همانند «مختارنامه» زمان زيادي را صرف توليد طلب ميكند؟ گفت: اين كار قطعا تفاوتهايي با «مختارنامه» خواهد داشت. زمان توليد «مختارنامه» را كه يك دورهي هشت تا 10 ساله بود، «سلمان فارسي» نخواهد داشت. برنامههايي تدارك ديده شده كه اين كار در يك محدودهي زماني محدودتر به نتيجه برسد و در اختيار مخاطب قرار بگيرد.
اسلاميمهر همچنين خاطرنشان كرد: رايزنيهايي براي انتخاب تهيهكنندهي اين كار در حال صورت گرفته است، اما متن را داوود ميرباقري مينويسد.
وي در ادامه دربارهي همكاري با محمود فلاح ـ تهيهكننده «مختارنامه» ـ در پروژه «سلمان فارسي»، گفت: محمود فلاح بر حسب مقتضاي سن و مسائل اينچنين به انجام اين كار و همكاري در آن، بيعلاقه است.
*** سيما فيلم در جشنواره جامجم
رييس سيمافيلم در بخش ديگري از گفتوگويش با ايسنا، جشنواره جامجم را اينگونه ارزيابي كرد: به نظر من، قدم اوليه خوبي بود كه معاونت سيما برداشت. ولي مهمترين نكته و تمايزش با سالهاي قبل و جشنوارههاي قبلي كه برگزار ميشد دو مطلب بود. اول كه به نظر من موضوع جدي است و دبيرخانه دائمي آن تاسيس شده است كه جديت كار را نشان ميدهد. نكته دوم اين است كه كار، برنامهريزي دارد و هر جا كه جديت و برنامهريزي باشد حاصل به نفع توليدات رسانهيي خواهد بود.
وي درباره نقاط ضعف اين جشنواره نيز گفت: اين كار بدون نقص نبود؛ شايد بايد با زمان بيشتري تدارك ديده ميشد و دستاندركاران جشنواره بايد اوقات فراغت مبسوطتري ميداشتند. به هر حال، درگيريهاي جاري مديران و مسؤوليت جشنواره، كمي تداخل ايجاد ميكرد؛ نظر مديران هم اين بود.
اسلاميمهر، افزود: اينها مسائلي است كه كيفيت كار را مقداري كاهش داد. اما ابعاد مثبت كار، به نحو بسيار زيادي نسبت به اشكالاتي كه وجود داشت، غلبه داشت و ما بايد از اين امر، خوشحال باشيم.
وي حضور سيمافيلم در اين جشنواره را مثبت ارزيابي كرد و افزود: فيلم «اتوبوس شب» در جشنواره «جام جم» شركت نداشت. اگر اين فيلم در جشنواره شركت ميكرد، شرايط ما فرق ميكرد. چون اين فيلم در جشنوارههاي داخلي و بينالمللي، حضور فعال داشت، مسؤولان سازمان، خواستند كه اين فيلم، خارج از بخش مسابقه قرار گيرد تا قدرت رقابت به ساير تلهفيلمها داده شود.
وي ادامه داد: سيمافيلم در توليدات مستند و سريال هم كار دارد و چند كار مستند ما در جشنواره امسال پخش نشد و گرنه ما حرف اول را ميزديم. حضور ما در جشنواره آتي جام جم درخشندهتر خواهد بود.
انتهاي پيام
يکشنبه|ا|9|ا|بهمن|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 390]