واضح آرشیو وب فارسی:شبكه خبر دانشجو: يك كارشناس مسائل سياسي: حضور مردم در انتخابات تلاش دشمنان براي احياي فتنه 88 را خنثي ميكند
يك كارشناس مسائل سياسي گفت: حضور حماسي مردم در انتخابات تلاش دشمنان و بدخواهان نظام براي احياي فتنه 88 را خنثي ميكند.
ابوالفضل فخرالاسلام در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» در اراك، تصريح كرد: در جمهوري اسلامي ايران كه شايد بتوان گفت دموكراسيترين حكومت دنياست، مردم در 33 سال گذشته همواره حماسهها آفريده و با حضور خودشان نسبت به تحكيم پايههاي حكومت اقدام كردهاند.
وي افزود: آنچه مسلم است، در جمهوري اسلامي ايران با نگاهي برتر و بالاتر از دموكراسي به حضور مردم نگاه ميشود و آن مايوس نمودن دشمنان نظام و در راس آنها آمريكاست و از همه مهمتر وحدت، اتحاد و وفاق ملي در سايه حكومت ولايي است كه به عنوان يك تجربه نو در جهان امروز مطرح شده است.
اين كارشناس مسائل سياسي بيان داشت: نگاه ما به انتخابات مجلس نهم نبايد نگاه قشري، حزبي، جناحي و يا حذف و نابودي رقيبان باشد، بلكه در راستاي فرمايشات مقام معظم رهبري كه فرمودند دشمن نميخواهد انتخابات باشكوه باشد، بايد تلاش كنيم با وحدت و انسجام نيروهاي دلسوز زمينه شركت گسترده مردم را فراهم كرده تا حضور مردم در انتخابات حضوري پرشور و دشمنشكن باشد.
فخرالاسلام ادامه داد: انتخابات اين دوره مجلس در يك مقطع حساس تاريخي و آرايش سياسي جناحها در داخل كشور و بحرانهاي جهاني و اتهامات دشمنان جمهوري اسلامي نسبت به ايران در اين مقطع و تبليغات منفي رسانههاي بيگانه وابسته به استكبار جهاني، انجام ميشود.
وي تصريح كرد: ضرورت حضور چشمگير مردم در پاي صندوقهاي راي ميطلبد كه براي تحقق آن، همه دستگاههاي اجرايي، تبليغاتي و تمامي كساني كه براي پايداري نظام مقدس جمهوري اسلامي دل ميسوزانند در اين چند روز باقيمانده تلاش كنند.
اين كارشناس مسائل سياسي بيان داشت: بايد هدف همه دستاندركاران، جناحها، احزاب، دستگاههاي تبليغاتي و دوستداران نظام در درجه اول، تقويت نظام با حضور گسترده، چشمگير و حداكثري مردم باشد.
فخرالاسلام رسالت شوراي نگهبان را در اين زمينه بسيار خطير عنوان كرد و افزود: شوراي نگهبان بايد قدم اساسي را با ملاحظه تمام جوانب، بردارد؛ به طوري كه هر كس شرايط و شايستگي نمايندگي مردم در نظام جمهوري اسلامي را با ضوابط تعيين شده به ويژه وفاداري به اصل مترقي ولايتفقيه ندارد، با قاطعيت ردصلاحيت كند تا تكليف مردم نيز روشن شود.
وي با تاكيد بر پرهيز از جوسازيها و تنشهاي مقطعي از سوي شوراي نگهبان بيان داشت: نبايد ردصلاحيتها طوري صورت گيرد كه طرف دوباره با پيگيري به صحنه برگردد كه اين امر خود برابر چند ماه كار تبليغاتي براي او مفيد خواهد بود.
اين كارشناس مسائل سياسي تصريح كرد: بايد به دنبال هدف نظام اسلامي باشيم و شوراي نگهبان نيز به وظيفه خود عمل كند، ديگر نبايد براي مردم مشكل باشد كه چه كسي به مجلس برود؛ چرا كه وقتي كسي از فيلتر صلاحيت گذشته، پس صالح و شايسته نمايندگي است و نبايد نسبت به يك يا چند نفر حساسيت نشان دهيم.
فخرالاسلام با تاكيد بر انتخاب اصلح در مجلس ادامه داد: ما بايد مردم را در اين مورد كمك كنيم ولي در نهايت نظرمان حضور گسترده و حداكثري مردم باشد و تمام جناحهاي سياسي اعم از چپ و راست اگر ادعاي دوستداري نظام را دارند بايد براي تشويق و ترغيب مردم قدم بردارند و از برخي سياستهاي در پيش گرفته فاصله بگيرند.
وي گفت: احزاب و گروههاي اصلاحطلب ضمن پرهيز از طرح برخي پروژهها ياس و نااميدي به مردم ندهند و از فتنهگران و دشمنان نظام فاصله گرفته و منافع ملي و حفظ نظام را در اين مقطع حساس بر منافع حزبي و جناحي و حفظ و ماندن و يا نماندن خودشان ترجيح دهند و مهمترين هدف و تبليغات آنان پرشور كردن انتخابات باشد.
اين كارشناس مسائل سياسي ادامه داد: هر حزب و جناحي كه دلسوز نظام و به آرمانهاي و اهداف امام راحل (ره) پايبند است، بايد در گرم كردن تنور انتخابات سهيم باشد و در اين راه سهم تبليغات و دستگاههاي تبليغاتي و نخبگان و دلسوزان نظام بيشتر از سايرين ميباشد كه در اين حركت ملي سهيم شدهاند.
فخرالاسلام با تاكيد بر هوشياري ملت ايران اظهار داشت: همه بايد هوشيار باشيم كه دشمنان، فتنهگران، جريانات انحرافي و بدخواهان نظام برنامههاي شومي براي انتخابات مجلس نهم داشته و قصد احياي فتنه 88 را در سال 90 دارند كه تنها حضور دشمنشكن و حماسي مردم هميشه در صحنه ميتواند اين توطئهها را بياثر و خنثي كند.
وي خاطرنشان كرد: با توجه به سابقه مردم ايران و حساسيت آنان نسبت به حفظ نظام مقدس جمهوري اسلامي پيشبيني ميشود كه بيش از 25 ميليون نفر از مردم در انتخابات مجلس نهم شركت كنند البته اگر شيطنتها و فتنهگريها وجود نداشته باشد.
شنبه|ا|8|ا|بهمن|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: شبكه خبر دانشجو]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 267]