واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: جعفري درگفتوگو با ايسنا: حضور سلايق مختلف در انتخابات، برگ برنده ملتهاي محروم است
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: مجلس
يك عضو فراكسيون اصولگرايان مجلس، با اشاره به اينكه ملتهاي منطقه با دغدغه خاص انتخابات ايران را پيگيري ميكنند، تاكيد كرد: برگزاري انتخاباتي با سلايق مختلف، برگ برندهاي براي ملتهاي محروم و مستضعف خواهد بود كه ميخواهند از انقلاب خود دفاع كنند.
بهروز جعفري، در گفتو گو با خبرنگار پارلماني خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، با اشاره به تاثير حضور گسترده مردم در انتخابات اظهار داشت: حضور مردم و مشاركت حداكثري، همواره يكي از پايههاي قدرت، دوام و استحكام نظام اسلامي بوده است و تلاش دشمنان نظام و آمريكاييها نيز بر اين بوده كه بتوانند نظام را از پشتوانه اصلي و ذاتي خود كه مردم هستند، تهي كند.
نماينده مردم سميرم در مجلس، خاطرنشان كرد: آنها در آستانه انتخابات تبليغاتي انجام ميدهند تا مشاركت را پايين آورند و سپس اعلام كنند كه نظام پشتوانه مردمي خود را از دست داده و از اين طريق بتوانند به اهدافي كه دارند جامه عمل بپوشانند.
اين نماينده اصولگراي مجلس، برگزاري انتخابات با مشاركت بالاتر از 60 ـ 70 درصدي را موجب ياس جبهه كفر و مخالفين دانست و ابراز داشت: انتخاب و انتخابات براي ما روز رحمت و براي دشمنان روز ياس به شمار ميرود، بنابراين 12 اسفند نيز قطعا چنين روزي خواهد بود.
وي با اشاره به چگونگي حضور و مشاركت حداكثري گفت: در اين زمينه مردم بايد به دستگاه اجرايي و برگزاري انتخابات اعتماد داشته باشند.
جعفري در ادامه اظهار داشت: همچنين كانديداها كه از فيلترهاي مختلفي عبور ميكنند، افرادي هستند كه بر اساس رهنمودهاي مقام معظم رهبري نبايد وعده توخالي دهند، مقدورات دولت و نظام را در نظر داشته باشند و به اثبات خود يا نفي ديگران نپردازند.
اين نماينده اصولگراي مجلس تاكيد كرد: قطعا مانند ساير انتخاباتها، حماسه ديگري را بعد از حماسه سال 88 رقم خواهيم زد و يقينا جرزنيهاي سياسي و بداخلاقيها را نخواهيم داشت.
وي يادآور شد: علت اينكه از هماكنون رسانههاي خارجي و سرويسهاي بيگانه در ارتباط با انتخاباتها، تبليغات منفي به راه انداختهاند و بداخلاقيهاي سياسي انجام داده و رد گسترده صلاحيتها را مطرح ميكنند، اين است كه حتما از حضور گسترده مردم لطمه خوردهاند.
نماينده مردم سميرم ادامه داد: بنابراين بايد توجه داشت، حضور مردم همواره يك پشتوانه قوي براي نظام و مايه يأس براي دشمنان بوده است كه با ايجاد وحدت، دموكراسي و مردمسالاري ديني را به منصه ظهور گذاشته و انقلاب را براي حركت در مسيرهاي بعدي تقويت كرده است.
وي با تاكيد بر اينكه بايد شرايط براي تمامي كساني كه درون خانواده نظام هستند به منظور رقابت فراهم باشد، افزود: بايد براي تمام كساني كه به اسلام، انقلاب، جمهوري اسلامي و ولايت فقيه پايبند هستند، زمينه رقابت فراهم باشد، همچنين برگزار كنندگان انتخابات و نهادهاي نظارتي با بيطرفي كامل اين شرايط را بهتر فراهم كنند تا به مر قانون عمل شود.
اين عضو كميسيون فرهنگي مجلس، در خصوص تاثير برگزاري انتخابات مجلس نهم در عرصه بينالملل گفت: ملتهايي هستند كه دل در گرو انقلاب و نظام دارند و دلشان ميخواهد كه انتخابات پرشوري برگزار شود و حضور حداكثري وجود داشته باشد.
وي خاطر نشان كرد: تمام اين موضوعات نشان ميدهد كه ملتها از نزديك و با دغدغه خاص انتخابات ايران را رصد و پيگيري ميكنند، البته در بعضي جاها نيز تبليغات رسانهاي و امپرياليستي- فرهنگي، اينگونه القاء كرده كه در ايران آزادي نيست و مردم آزادي ندارند لذا برگزاري انتخاباتي با تركيبات و سلايق مختلف برگ برندهاي براي ملتهاي محروم و مستضعف كه ميخواهند از انقلاب دفاع كنند، خواهد بود.
انتهاي پيام
شنبه|ا|8|ا|بهمن|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 63]