واضح آرشیو وب فارسی:فارس: در هشتمين روز از دهه فجر؛كارخانه بزرگ كنسرو ماهي در تالش به بهرهبرداري رسيد
خبرگزاري فارس: در هشتمين روز از دهه مبارك فجر، بزرگترين كارخانه كنسرو ماهي شركت صنايع غذايي دلوارخزر تالش با حضور معاون استاندار گيلان به بهرهبرداري رسيد.
به گزارش خبرگزاري فارس از تالش، مدير صنايع تبديلي و مكانيزاسيون جهاد كشاورزي گيلان عصر امروز در حاشيه مراسم افتتاح اين شركت در جمع خبرنگاران گفت: شركت صنايع غذايي دلوارخزر بزرگترين شركت كنسرو ماهي در شهرستان تالش است كه در زميني به مساحت 6 هزار و 730 متر مربع و با زير بناي يك هزار و 950 متر با سرمايهگذاري يك ميليارد و 250 ميليون تومان احداث شده است.
محمدعلي قنبرنژاد افزود: ميزان آورده شخصي در اين پروژه مبلغ 850 ميليون تومان است و بقيه توسط تسهيلات بانكي تامين شد.
مدير صنايع تبديلي و مكانيزاسيون جهاد كشاورزي گيلان ادامه داد: اين شركت با ظرفيت توليد سالانه يك هزار و 500 تن كنسرو ماهي، ظرفيت توليد 2 هزار و 500 تن فراوري انجماد محصولات گوشتي را دارا است.
وي در خصوص استفاده از نوع ماهي براي كنسرو تصريح كرد: براي تهيه كنسرو ماهي از ماهيان جنوب نظير هور، گيدر و اسود استفاده ميشود ضمن اينكه اين شركت براي 15 نفر به صورت ثابت اشتغالزايي كرده است.
قنبرنژاد ويژگي اين طرح را ايجاد ارزش افزوده، استفاده از مواد اوليه موجود در منطقه، استفاده از تكنولوژي روز، كاهش ضايعات، ايجاد اشتغال، توان صادرات به داخل و خارج از كشور و افزايش سرانه مصرف ماهي بيان كرد.
وي با اشاره به اينكه در سطح استان پنج واحد بستهبندي محصولات خشكبار راهاندازي شده است، اذعان داشت: اين تعداد براي اين صنعت جوابگو نخواهد بود.
قنبرنژاد اضافه كرد: متاسفانه تسهيلات بانكي براي توسعه بستهبندي با وجود سرمايهگذاران، در اين صنعت در نظر گرفته نشده است.
مدير صنايع تبديلي و مكانيزاسيون جهاد كشاورزي گيلان افزود: در بخش محصولات پروتئيني و گوشتي بايد نحوه تهيه مواد غذايي در قالب بستهبندي به گونهاي بهداشتي باشد ولي متاسفانه برخي از محصولات در استان و يا كشور به صورت فلهاي است كه احتمال آلودگي و غير بهداشتي بودن در آنها وجود دارد.
قنبرنژاد اظهار داشت: عدم حمايت، محدوديت تسهيلات بانكي و ناكافي بودن امكانات در استان از مشكلات توسعه صنعت بستهبندي در گيلان است.
معاون سياسي امنيتي استاندار گيلان نيز گفت: يكي از اقدامهاي زيربنايي براي توسعه شهرستان تالش حمايت از بخش خصوصي است و اين پروژه نمونه بارز اين مدعا خواهد بود.
اكبر درزي افزود: سياست دولت، سرمايهگذاري توسط بخش خصوصي در زمينههاي مختلف است و به دليل اعتمادي كه بين مردم و دولت ايجاد شده مسئولان استان براي توسعه صنعت و بخشهاي مختلف از سرمايهگذاران خارج از استان نيز استقبال ميكنند.
مديرعامل صنايع غذايي دلوارخزر تالش نيز در خصوص استفاده از ضايعات ماهي گفت: ضايعات ماهي در كارخانه ديگر كه مربوط به همين شركت است به پودر ماهي تبديل شده و براي مصرف دام و طيور مورد استفاده قرار ميگيرد.
صغري پركاس افزود: اين شركت داراي سه سردخانه 150 تني براي مرغ، گوشت و ماهي به صورت مجزا است.
وي مشكلات در اين بخش را تسهيلات بانكي با سود بالا و همچنين مشكلات زير ساختي در شهرك صنعتي كشلي تالش عنوان كرد.
پركاس ادامه داد: تمامي استانداردها در اين واحد رعايت شده و براي توسعه كنسرو ماهي به مرغ و گوشت به 700 ميليون تومان اعتبار نياز است كه اميدواريم مسئولان در اين زمينه بيشتر حمايت كنند.
انتهاي پيام/ش10
شنبه|ا|19|ا|بهمن|ا|1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 106]