واضح آرشیو وب فارسی:جام جم آنلاین: در نشست خبري "خروس جنگي:" عطاران: بازي كردن در نقش جوان اول ديگر برايم منطقي نيست
در آخرين ساعات روز جمعه گذشته سه نشست خبري با حضور عوامل فيلمها وخبرنگاران برگزار شد. در اولين نشست ، مسعود اطيابي كارگردان فيلم" خروس جنگي " اظهار داشت: علاقمندم تنوع ژانرها را تجربه نمايم و دوست ندارم فيلمي را تكرار كنم و به دنبال ساخت قصههاي جديدي هستم. به گزارش ايسنا، اين كارگردان گفت: سعي كردم به سينماي طنز ايران كه به سمت كارهاي سخيف رفته است و ميخواهد با رفتارهاي خاص، تماشاگر را بخنداند نزديك نشوم و سعي كردم روايت خودم را از سينماي طنز ارائه دهم. وي با گلايه از عدم حضور اين فيلم در بخش مسابقه سينماي ايران، اظهار داشت: متاسفانه جشنواره فيلم فجر نه اعتبار را درنظر ميگيرد و نه رونق جهاني را و مسائل ديگر برايشان مهمتر است. اگر مسئولان بدون پيشداوري فيلمها را انتخاب ميكردند، بايد "خروس جنگي" در بخش اصلي حضور داشت، اما همين كه در بخش مسابقه فيلمهاي اول و دوم حضور دارد خوب است و فضاي شادي را در جشنواره رقم ميزند.اين كارگردان ادامه داد: فيلمي كه بنياد سينمايي فارابي در آن سرمايه گذاري نكرده، سخت است كه به بخش اصلي جشنواره راه پيدا كند و متاسفانه در حالي كه ما نياز به اين كمك داشتيم اعلام كردند كمك نميكنند و تمام بودجهشان را خرج چند پروژه ميكنند، در حالي كه كمك ده ميليوني به فيلم ما كه باعث ميشد در آهنگسازي و صدا به مشكل برنخوريم دريغ كردند. وي درباره پايانبندي اين فيلم گفت: قرار است پلان پاياني فيلم تغيير كند. در ابتدا سكانس ديگري را مدنظر داشتم كه آن را فيلمبرداري هم كرديم، اما به نظرم رسيد پايان فيلم خيلي هنري خواهد شد و احتمالا سكانس را دوباره فيلمبرداري خواهيم كرد. رضا عطاران بازيگر اين فيلم نيز با بيان اينكه در اين فيلم براساس ديد كارگردان مقابل رفته است، اظهار داشت: كارگردان نوع روايت خودش را از كار داشت و چيزهايي كه دوست داشت را استفاده كرديم. وي در مقايسه اين فيلم با "صندلي خالي" كه در جشنواره به نمايش درآمده، گفت: هر دو نوع كار را ميپسندم، اما "صندلي خالي" يك نوع بود و اين فيلم نوع ديگر كه اين كار به شخصيتم نزديكتر بود و سعي كردم سطح كار بالاتر از طنزهاي ديگر باشد. عطاران بر ورود جوانان به سينما تاكيد كرد و افزود: اتفاقي كه با "ساعت خوش" براي ما افتاد، الان هم بايد بيفتد و عدهاي جوان وارد شوند. سن من براي بازي كردن در نقش جوان اول منطقي نيست و اميدوارم روزي به جايي نرسيم كه بخواهيم مانند "آميتا باچان" در 60 سالگي موهايمان را سياه و در نقش جوان بازي كنيم. قربان محمديپور نويسنده فيلمنامه اين فيلم با بيان اينكه اين كار چهار بار بازنويسي شد تا بالاخره توسط اطيابي ساخته شد، اظهار داشت: ابتدا پروانه ساخت توسط عليرضا داوود نژاد گرفته شد و بعد قرار شد فريدون جيراني آن را بسازد كه درگير كار سريالش گرديد و به مهدي صباغزاده رسيد كه آن هم به نتيجه نرسيد تا در نهايت به اين شكل ساخته شد. افسانه صمدزاده طراح صحنه، محمدرضا يوسفي صدا گذار، عباس جمشيديفر بازيگر و مهدي خيرخواهي سازنده موسيقي از ديگر عوامل حاضر در اين جلسه بودند.
عباس احمدي مطلق: "آن سوي رودخانه" بزرگداشتي براي فيلمبرداران است
همچنين در نشست پرسش و پاسخي ديگر كه براي فيلم "آن سوي رودخانه" برگزار شد، كارگردان فيلم با بيان اينكه محتواي اين فيلم به او نزديكتر از ساير كارهايش است، گفت: قصد داشتيم كار مكان مشخصي نداشته باشد و به همين خاطر اين مكان را كه بيشتر خاك و زمين است در نظر گرفتيم. عباس احمديمطلق افزود: اين فيلم بزرگداشتي براي دوربين و فيلمبرداران به عنوان ناظري است كه ميتوانند واقعيتها را ثبت كنند. همچنين مسعود سلامي فيلمبردار اين فيلم، اين فيلم را كار خاصي عنوان كرد و گفت: با دوربين روي دست كه خيلي متفاوت است فيلمبرداري و سعي كرديم سه لوكيشن مختلف فيلم را كه كوير لوت، زايندهرود و شهرك سينماي دفاع مقدس بود به هم نزديك كنيم. نازنين مفخم تنظيم كننده اين فيلم اظهار داشت: براي اين كار دو شانس بزرگ داشتم يكي صداي خوب و ديگري بازيگران كه اگر اين افراد نبودند كار اين چنين نميشد. حاظم شاهين بازيگر لبناني اين فيلم كه در نقش يك سرباز عراقي ايفاي نقش كرده است، "آن سوي رودخانه" را فيلم اول خود عنوان كرد و گفت: كار بسيار سخت بود و با توجه به اينكه لهجه لبناني با عراقي تفاوت دارد، بسيار تمرين كردم تا اين نقش را به خوبي بازي كنم. رحيمه شجاعي و احمد ساعتچيان از ديگر بازيگران اين فيلم بودند كه در اين جلسه حضور داشتند.
سيامك شايقي: هميشه سعي كردم قصه را سرراست تعريف كنم
سيامك شايقي كه با فيلم "نخلستان صابر"در اين دوره از جشنواره حضور دارد، پس از نمايش فيلم كه شامگاه جمعه در سينما فلسطين برگزار شد، درباره آن توضيح داد: خودمبه سراغ اكثر كارهايم رفتهام و طرحش را نوشتهام، اما اين كار از آسمان براي من رسيد و منتظر ساخت سريال "خرابآباد" براي شبكه يك بودهام كه دوستان پيشنهاد دادند در اين فاصله تله فيلمي بسازم و بعد از ديدن يكي دو فيلمنامه، اين كار كه برايم جذاب بود را قبول كردم. وي ادامه داد: كار بايد به سرعت ساخته ميشد و خسرو نقيبي آن را بازنويسي كرد تا فيلمنامه اين چنين نوشته شد. حضور خانمي كه شخصيت اصلي داستان است و ميخواهد يك تنه مقابل مشكلات ايستادگي كند، برايم جالب بود و مانند خود من كه يك بچه آباداني هستم و يك حس نوستالژي به زادگاهم دارم همين حس را در فيلم داشتم و خواستم اداي ديني داشته باشم. شايقي با بيان اينكه حس و حال خيلي خوبي در هنگام ساخت اين فيلم داشته است، تصريح كرد: ظرفيتهاي اين كار همين است و بايد توجه داشته باشيم اين فيلم براي تلويزيون و قاب كوچك ساخته شده است. فكر هم نميكردم بخش ويدئويي در جشنواره جلسه پرسش و پاسخ داشته باشد، اما همين كه اينقدر جدي گرفته شده، خوب است. اين كارگردان در پايان گفت: هميشه سعي كردهام فيلمهاي ساده و كوچك بسازم و شعار هاي آنچناني ندهم و قصه را سر راست تعريف كنم. مهران رسام تهيهكننده، علي بيرنگ سازنده موسيقي و خسرو نقيبي فيلمنامه نويس از ديگر حاضران در اين جلسه بودند.
شنبه|ا|19|ا|بهمن|ا|1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جام جم آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 138]