تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1837070629
روزنامه جامجم بررسي كرد اتحاديه اروپا خود را تحريم نفتي كرد
واضح آرشیو وب فارسی:جام جم آنلاین: روزنامه جامجم بررسي كرد اتحاديه اروپا خود را تحريم نفتي كرد
جام جم آنلاين: وزيران امور خارجه اتحاديه اروپا در پيروي از سياستهاي خصمانه و يكجانبه آمريكا عليه جمهوري اسلامي ايران در نشست بروكسل در باره تحريم خريد نفت ايران از تير سال آينده توافق كردند اما همزمان چين و هند از خريد بيشتر نفت از ايران خبر داده و روسيه نيز بشدت با اعمال تحريمهاي اتحاديه اروپا مخالفت كرده است.
اين وقايع در حالي رخ ميدهد كه وزارت نفت جمهوري اسلامي ايران نيز در بيانيهاي اعلام كرد تا بهحال تنها 18 درصد از نفت ايران به اروپا صادر ميشده و تمام تمهيدات براي جبران اين بخش كوچك از صادرات نفت انديشيده شده است.
از سوي ديگر، شمار بسياري از دستاندركاران و كارشناسان سياسي و اقتصادي در غرب به اين نكته مهم اذعان كردهاند كه اتحاديه اروپا با وجود مشكلات فراوان ناشي از بحران اقتصادي تصميمي سياسي و غيرواقعبينانه اتخاذ كرده كه موجب ضرر و زيان بيشتر براي خود شركتها و كشورهاي اروپايي خواهد شد.
از اين رو و با وجود چنين واقعياتي است كه وزراي امورخارجه اتحاديه اروپا زمان اجراي تصميم خود را به شش ماه ديگر موكول كرده و اميد دارند در اين فاصله بتوانند براي اجرا نكردن اين مصوبه نمايشي چارهانديشي كنند.
كاترين اشتون مسوول سياست خارجي اتحاديه اروپا نيز در خلال سخنان متناقض خود درباره تحريمها ابراز اميدواري كرده است موضوع در جريان مذاكرات ايران و گروه 1+5 به نحوي حل و فصل شود.
طي روزهاي گذشته رسانهها و شبكههاي خارجي پيرامون احتمال ايجاد محدوديت در شش ماه آينده براي تنها 18درصد از صادرات نفت ايران كه به اروپا صادر ميشود، آن هم با وجود بازار گسترده و جهاني اين كالاي مهم فضاسازي و جنجال زيادي به پا كردهاند اما خود اين رسانهها نيز در لابهلاي اظهارات كارشناسان خود به اين موضوع اشاره كردهاند كه ماجرا آنقدر هم كه ميگويند جدي نيست و نفت كالايي نيست كه در جهان امروز بيمشتري بماند و چنين تصميمي در اراده ايرانيان براي صيانت و اعمال حقوق قانوني خود در همه زمينهها بخصوص در زمينه فناوري صلحآميز هستهاي خللي ايجاد نخواهد كرد.
از اين رو به زعم كارشناسان آنچه اتحاديه اروپا تصويب كرده، تحريم خود از نفت ايران است ولاغير.
پيامدهاي ناگوار تصميمات غير منطقي
در همين خصوص، وزارت خارجه ايران با انتشار بيانيهاي ضمن محكوم كردن اقدام روز دوشنبه اتحاديه اروپا، تاكيد كرد اين تصميمات آثار و پيامدهاي ناگواري براي اروپا خواهد داشت.
اين بيانيه تصريح ميكند: جمهوري اسلامي ايران با محكوم كردن اين حركت غيراصولي و با تاكيد مجدد بر سياستهاي مسوولانه خود مبني بر تنظيم روابط با كشورهاي جهان بر اساس حقوق و مقررات بينالمللي و اصول احترام متقابل معتقد است كه اين تصميمات آثار و پيامدهاي ناگواري براي مردم اروپا و ديگران خواهد داشت.
در ادامه بيانيه آمده است: جمهوري اسلامي ايران بارها بر صلحآميز بودن برنامه هستهاي خود تاكيد كرده و همواره همكاري در چارچوب تعهدات خود به آژانس بينالمللي انرژي اتمي را ادامه داده و از هرگونه تلاشي براي شفافتر نمودن برنامه هستهاياش دريغ نكرده است.
وزارت خارجه معتقد است به نظر ميرسد اتحاديه اروپا در دنبالهروي غيرمنطقي از سياستهاي آمريكا به منظور فرافكني مشكلات اقتصادي و اجتماعي خود در صدد انحراف افكار عمومي از بيداري عدالتخواهانه مردمي و جنبش ضدتبعيض و سرمايهداري توسط فضاسازيهاي غيرواقعي است.
در ادامه اين بيانيه تصريح شده است: ملت ايران بارها اثبات كرده كه هرگز تحت فشار و اقدامات ظالمانه حاضر به دست كشيدن از حقوق مشروع و قانوني خود نبوده و مسلما با ايستادگي در چارچوب اصول عدالتخواهي و اعتقاد به صلح و ثبات بينالمللي در آينده نيز تسليم چنين روشهايي نخواهد شد و اين مساله را به رهبران كشورهاي غربي گوشزد مينمايد كه حركت تقابلي با استقلال و پيشرفت كشورهاي مستقل به مشكلات پيچيده دنياي كنوني خواهد افزود و مسووليت پيامد اين گونه تصميمات نسنجيده و تلاش براي ايجاد تنش و بحرانآفريني بر عهده اتحاديه اروپا خواهد بود.
بيانيه وزارت نفت جمهوري اسلامي ايران
وزارت نفت جمهوري اسلامي ايران نيز به دنبال تصميم عجولانه اتحاديه اروپا مبني بر تحريم نفت ايران، در بيانيهاي تاكيد كرد: اتحاديه اروپا با تحريم نفت ايران عملا نفت، اين ابزار غيرسياسي را وارد بازيها و مطامع سياسي كرده و قطعا تبعات اين تصميم عجولانه به غير از اروپا، كشورهاي ديگر جهان را نيز متاثر خواهد ساخت.
بيانيه يادآوري كرد: تنها 18 درصد از نفت صادراتي ايران به كشورهاي اروپايي صادر شده و مابقي نفت صادراتي ايران به ساير بازارهاي جهاني عرضه ميشود و با عنايت به بازار عرضه و تقاضا و مشتريان بالقوه نفت ايران، هيچ گونه نگراني در خصوص جايگزيني فروش نفت ايران با مشتريان جديد وجود ندارد.
در ادامه اين بيانيه آمده است: مردم ايران اسلامي مطمئن باشند كه وزارت نفت جمهوري اسلامي ايران بهدور از تنشها و حواشي سياسي، تمهيدات لازم را از مدتها قبل انديشيده و راهكارهاي لازم براي مواجهه با هرگونه چالش در موضوع انرژي را تدبير كرده است.
رقباي جديد جايگزين اروپا ميشوند
سخنگوي دستگاه ديپلماسي ايران نيز تحريم اقتصادي كشور به بهانه فعاليتهاي صلحآميز هستهاي را غيرمنطقي و ناعادلانه و روشي شكست خورده خواند و به اروپاييها توصيه كرد كه به منافع ملي خود بينديشند و خود را از بازار انرژي ايران محروم نكنند.
رامين مهمانپرست به واحد مركزي خبر گفت: تحريم اقتصادي به بهانه فعاليتهاي صلحآميز هستهاي كشورمان، اقدامي غيرمنطقي و ناعادلانه است، اما تاثيري در روند حركت ملت ما براي دستيابي به حقوق اساسي خود ندارد.
وي افزود: اصولا شيوه تهديد، فشار و تحريم در مقابل ملتي كه براي رويكرد خود منطق و استدلال قوي دارد، روشي شكستخورده است.
مهمانپرست با اشاره با تصويب توقف خريد نفت از ايران در اتحاديه اروپا اظهار كرد: همانطور كه در اظهارات مقامات اروپايي و اخبار منتشره در اينباره مشخص است، برخي كشورها تعويق اين كار را تحت پوشش تحريمهاي تدريجي مطرح كردهاند كه اين موضوع حاكي از رويكردي سياسي است.
وي گفت: نياز بلندمدت و پايدار كشورهاي مختلف جهان به انرژي بهنحوي است كه نميتوان جمهوري اسلامي ايران را كه داراي دومين ذخاير بزرگ گاز و چهارمين ذخاير بزرگ نفت دنياست تحريم كرد.
مهمانپرست گفت: هر كشوري كه خود را از بازارهاي انرژي ايران محروم كند، بلافاصله شاهد جايگزين شدن رقباي ديگري در اين زمينه خواهد بود.
روسيه تحريم اروپا عليه ايران را محكوم كرد
در همين حال، وزير امور خارجه روسيه دور جديد تحريمهاي اتحاديه اروپا عليه ايران را بشدت محكوم كرد.
به گزارش خبرگزاري فرانسه از مسكو، سرگئي لاوروف در نخستين واكنش به تصميم وزراي امور خارجه اتحاديه اروپا مبني بر تحريم خريد نفت ايران، تحريمهاي يكجانبه بروكسل عليه كشورمان را بشدت محكوم كرد.
وزير امور خارجه روسيه گفت: تحريمهاي يكجانبه هيچ مشكلي را حل نخواهد كرد و به پيشرفت امور كمك نميكند.
وي افزود: اگر تحريمها عليه ايران در صحن شوراي امنيت سازمان ملل متحد مطرح شوند و كشورهاي عضو بهطور يكپارچه با آن موافقت كنند، تمام كشورها ملزم به رعايت و تبعيت از آن هستند، اما هر تحريم يكجانبهاي در خارج از اين چارچوب پذيرفتني نيست.
لاوروف يادآور شد: مسكو بهگونهاي عمل ميكند كه تمام طرفهاي درگير در پرونده هستهاي ايران از اتخاذ تصميمهاي غيرمنتظره خودداري كنند و به ميز مذاكره بازگردند.
او با تاكيد بر اينكه هنوز امكان گفتوگو با ايران وجود دارد، افزود: برخلاف برخي تدابير اتخاذ شده عليه برنامههاي هستهاي ايران، هنوز راهي براي گفتوگو و مذاكره وجود دارد.
تحريم كارايي ندارد، به مذاكره با ايران بازگرديد
در همين حال بسياري از ديپلماتها در مقر اروپايي سازمان محلل متحد در وين معتقدند تحريمها عليه ايران كارايي ندارد و به اتحاديه اروپا و گروه 1+5 توصيه ميشود كه به ميز مذاكره با ايران بازگردند.
تعدادي از اين ديپلماتها در گفتوگو با ايرنا در وين تاكيد كردند: تجربه نشان داده است سياست قديمي «چماق و هويج» غربيها در قبال ايران جوابگو نيست و بهتر است كه آنها به گفتوگوي بدون پيششرط با ايران روي آورند.
ديپلماتها در وين با اشاره به سفر آتي هيات عاليرتبه بازرسان آژانس بينالمللي انرژي اتمي به تهران، اين امر را نشاندهنده شفافيت فعاليتهاي هستهاي ايران دانستند و تاكيد كردند كه اتحاديه اروپا نبايد با اتخاذ تحريمهاي جديد به اين همكاري صدمه بزند.
آنها همچنين با اشاره به جايگاه جمهوري اسلامي ايران در منطقه خاورميانه تصريح كردند: تحولات اين منطقه مهم جهان همچون صفحه شطرنجي است كه ايران برنده آن است و غرب راهي جز اين ندارد كه به مذاكره با ايران روي آورد.
اين ديپلماتها با اشاره به اعلام آمادگي كاترين اشتون، مسوول سياست خارجي اتحاديه اروپا براي بازگشت به ميز مذاكره با ايران تاكيد كردند: وضعيت ژئوپلتيك در منطقه عوض شده و ايران از اين امكان برخوردار است كه به يك قدرت در منطقه تبديل شود.
هشدار به اروپا
همزمان رئيس سابق اوپك به اروپا هشدار داد كه عربستان و ديگر كشورهاي عرب حاشيه خليجفارس نميتوانند نفت شما را تامين كنند.
شكيب خليل تاكيد كرد: بزرگترين خريداران نفت ايران ازجمله ژاپن و اتحاديه اروپا مجبور خواهند بود در صورت تحريم نفت ايران، نياز نفتي خود را بيشتر از طريق عربستان سعودي، قطر و امارات متحده عربي تامين كنند، ولي اين كشورها نبود 2ميليون و 200 هزار بشكه نفت ايران در بازار را فقط براي مدت خيلي كمي ميتوانند جايگزين كنند.
جهان فقط اروپا نيست
تعدادي از نمايندگان مجلس شوراي اسلامي نيز با بيان اين كه ايران كشور قدرتمندي است كه تحريم نفتي نميتواند در آن خللي ايجاد كند، اين اقدام اتحاديه اروپا را شتابزده، غيرمنطقي و بياثر دانسته و اظهار داشتند: با توجه به بحران اقتصادي حاكم بر غرب، اين تصميم در واقع تحريمكنندگان را هدف قرار ميدهد.
سخنگوي كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس شوراي اسلامي با بيان اين كه جهان محدود به يكسري كشورهاي عضو اتحاديه اروپا نيست، تصريح كرد: اين تصميم نتيجهاي را براي آنها در بر نخواهد داشت. ايران كشور ضعيفي نيست كه آنها بتوانند با چنين تحريمهايي خللي در آن ايجاد كنند.
كاظم جلالي ديروز در گفتوگو با ايرنا افزود: اين اقدام اتحاديه اروپا، اقدامي بسيار شتابزده و مغاير با شعارهايي مبني بر حل و فصل مسائل از طريق مذاكره است كه آنان مطرح ميكنند.
جلالي اقدام اتحاديه اروپا را در راستاي ايجاد جنگ و فضاي رواني عليه كشور ارزيابي و اظهار كرد: اروپاييها بدانند اين اقدام نتيجهاي براي آنها در بر نخواهد داشت.
وي خاطرنشان كرد: كشورهاي عضو اتحاديه اروپا بخوبي ميدانند كه بسياري از تحريمها و مجازاتهايي كه آنها تصويب ميكنند قابل اعمال نبوده و نخواهد بود چون دنيا محدود به آنها نبوده و نيست.
نايب رئيس كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس نيز در گفتوگو با ايرنا با بيان آنكه دولتهاي اروپايي به فكر فرافكني مشكلات دروني خود به بيرون هستند، گفت: اين كشورها با اعمال تحريمها عليه ايران، گور خود را خواهند كند.
حجتالاسلام حسين ابراهيمي افزود: وقتي به تاريخ اعمال تحريمها يعني تيرماه سال آينده نگاه ميكنيم، بخوبي متوجه ميشويم كه حتي كشورهاي اروپايي نيز در اجرايي كردن اين امر دچار ترديدي جدي هستند؛ چراكه با اجرا شدن تحريمها عليه ايران در حقيقت خود تحريمكنندگان دچار بيشترين ضرر و زيان ميشوند.
وي ادامه داد: اكثر تحليلگران اقتصادي اروپا معتقدند كه با تحريم نفت ايران، مشكلات اقتصادي اتحاديه اروپا به بالاترين حد خود افزايش پيدا خواهد كرد و دل بستن اين قدرتها به تامين نفت مورد نياز خود از طرف كشورهاي عربي به صورت مقطعي خواهد بود.
نماينده مردم بيرجند در مجلس شوراي اسلامي، نفت را تحريمناپذير خواند و افزود: اين ماده در نگاه كلان اقتصاد غيرقابل تحريم است و وقتي از كالايي به نام نفت حرف ميزنيم، با توجه به اينكه تمام جهان به اين ماده نياز دارند، با قدرت بيشتري ميتوانيم ادعا كنيم كه تحريم اين كالا به هيچ وجه نميتواند سياستي راهبردي براي كشورهاي مستبد باشد.
احضار سفير دانمارك به وزارت امور خارجه
همچنين به دنبال تصويب تحريمهاي جديد شوراي وزيران اتحاديه اروپا عليه جمهوري اسلامي ايران، سفير دانمارك در تهران به عنوان نماينده اتحاديه اروپا به وزارت امور خارجه احضار شد.
به گزارش ايرنا، به نقل از اداره كل اطلاعات و اخبار وزارت امور خارجه، معاون اروپا و آمريكاي وزارت امور خارجه به دنبال اين اقدام اتحاديه اروپا ديروز سفير دانمارك در تهران را به عنوان نماينده رياست دورهاي اين اتحاديه به وزارت امور خارجه فراخواند و مراتب اعتراض شديد جمهوري اسلامي ايران را به اين تصميم غيرمنطقي اعلام كرد.
علياصغر خاجي وضع چنين تحريمهايي را اقدامي نامعقول و فاقد توجيه منطقي دانست و اظهار كرد: نيروهايي در داخل اتحاديه اروپا به تبعيت از سياستهاي آمريكا و با اتخاذ رويكردي خصمانه درصدد تنشآفريني در روابط با جمهوري اسلامي ايران هستند.
وي با تاكيد بر ماهيت صلحآميز برنامه هستهاي و همكاريهاي گسترده و كمسابقه جمهوري اسلامي ايران با آژانس بينالمللي انرژي اتمي، پيشگامي ايران اسلامي در پيگيري اصول عدالتخواهي و تحكيم صلح و ثبات بينالمللي را يادآوري كرد.
معاون وزير امور خارجه كشورمان افزود: ملت ايران بارها ثابت كرده است كه هرگز تحت فشار و اقدامات ظالمانه حاضر به دست كشيدن از حقوق مشروع و قانوني خود نيست و مسلما در آينده نيز تسليم چنين روشهايي نخواهد شد.
خاجي همچنين تاكيد كرد كه مسووليت عواقب اين تصميمات نسنجيده و بحرانآفرينيها بهعهده اتحاديه اروپايي خواهد بود.
آندرس كريستين هوگارت، سفير رياست دورهاي اتحاديه اروپا در تهران نيز متعهد شد مراتب اعتراض ايران نسبت به اين تصميم را به مقامات اتحاديه اروپا منتقل كند.
تحريم نفتي ايران بر دايره مشكلات اروپا ميافزايد
نتايج نظرسنجي شبكه راشاتودي نيز نشان ميدهد تحريم نفتي ايران، اقتصادهاي بحرانزده اروپا را با بنبست مواجه ميكند و در مقابل چين واردات نفتي ايران را افزايش خواهد داد.
24 درصد از سوالشوندگان اعلام كردند تحريم نفتي ايران در شرايط اقتصادي وخيم اروپا تنها بر دايره مشكلات كشورهاي عضو اين اتحاديه خواهد افزود و اقتصاد آنها را با بنبست مواجه ميكند.
نتايج اين نظرسنجي نشان ميدهد 18درصد از شهروندان اروپايي معتقدند كه ممنوعيت خريد نفت ايران توسط شركتهاي نفتي اروپا موجب ميشود روسيه به عنوان تامينكننده اول انرژي براي اروپا محسوب شود كه اين امر ميتواند وابستگي آنها به روسيه را بيش از پيش كند.
هند خواستار افزايش واردات نفت ايران شد
همزمان با اين رويدادها، وزير نفت هند گفت كشورش ميخواهد تا آنجايي كه مي تواند از ايران نفت وارد كند.
اين سخن يك روز پس از آن مطرح ميشود كه وزراي خارجه اتحاديه اروپا با دنبالهروي از سياستهاي ضدايراني آمريكا تحريم نفتي ايران را تصويب كردند.
ايران روزانه 450 هزار بشكه در روز نفت به اروپا صادر ميكند كه به عقيده تحليلگران مي تواند در بازارهاي ديگر جايگزين كند.
بر اساس گزارش رويترز، جايپال ردي كه در جريان يك كنفراس نفتي سخن ميگفت، افزود: تلاش ما اين است كه در آينده از منابع ايران بهرهبرداري كامل را داشته باشيم، زيرا شرايط آنها نسبتا مطلوب ماست.
وي گفت: دهلينو از همه گزينهها براي پرداخت پول نفت ايران استفاده خواهد كرد. هند ۱۲ درصد نفت مورد نياز خود را از ايران تامين ميكند و بهرغم فشارهاي آمريكا تاكنون توانسته است راهي را براي پرداخت پول نفت ايران بازنگه دارد.
راشاتودي اين خبر را نيز به نقل از دبكا فايل گزارش داده كه هند با هدف ادامه روابط تجاري خود با ايران و همچنين مواجه نشدن با تحريمهاي آمريكا در اين رابطه، موافقت كرده كه بهاي نفت وارداتي از جمهوري اسلامي را با طلا بپردازد و در ادامه مينويسد: چين ديگر واردكننده نفت از ايران نيز ممكن است از همين روش براي ادامه روابط تجاري خود با ايران استفاده كند.
راشاتودي در ادامه مينويسد: البته اين فقط هند و چين نيستند كه بر ادامه خريد نفت از ايران تاكيد كرده و با تحريم ها مخالفت كردهاند بلكه ممكن است در روزهاي آينده كرهجنوبي و ژاپن نيز به اين كشورها بپيوندند. بر همين اساس هم اكنون توكيو و سئول در حال مذاكره با واشنگتن هستند تا بتوانند به خريد نفت از ايران ادامه دهند.
تمايل انگليس، آلمان و فرانسه براي گفتوگو با ايران
همزمان با تصويب تحريمها، سران كشورهاي انگليس، آلمان و فرانسه از سردمداران اتخاذ اين تصميم عليه ايران با انتشار بيانيهاي مشترك براي گفتوگو با ايران درباره برنامه هستهاي ابراز تمايل كردند.
به گزارش فارس و به نقل از خبرگزاري رويترز، كشورهاي فرانسه، آلمان و انگليس روز گذشته اعلام كردند كه تمايل دارند تا با ايران وارد مذاكره شوند.
اظهارات متناقض اشتون
مسوول سياست خارجي اتحاديه اروپا نيز در اظهاراتي متناقض از يك سو از تاثير تحريمها بر زندگي مردم ايران سخن گفت و از سوي ديگر مدعي شد هدف اتحاديه اروپا اعمال فشار بر مردم نيست.
به گزارش خبرگزاري فارس، كاترين اشتون مسوول سياست خارجي اتحاديه اروپا در گفتوگويي با بيبيسي هدف از اعمال تحريمها را انجام مذاكرات و گفتوگوي دوباره عنوان كرد و افزود: هميشه اعلام كردهايم كه براي افزايش فشار، تحريمها سختتر خواهد بود. البته به اين موضوع واقفيم كه اين تحريمها ميتواند بر زندگي مردم كشور نيز تأثير بگذارد.
مسوول سياست خارجي اتحاديه اروپا با ذكر اين نكته كه سعي كرديم تأثير اين تحريمها بر زندگي مردم كم باشد و از سوي ديگر افزايش فشار نيز وجود داشته باشد، خاطرنشان كرد: اين بار تصميم گرفتيم تا فشار را افزايش دهيم تا شايد ايران قانع شود كه به مذاكرات برگردد، ما ميخواهيم با ايران مذاكره كنيم.
اشتون افزود: آنچه ما انجام ميدهيم براي تغيير رژيم در ايران نيست. ما به دنبال اين كار نيستيم. اشتون در خصوص تأثير تحريمها بر افزايش قيمت نفت و اينكه چگونه به شهروندان اروپايي اين اطمينان داده ميشود كه قيمت بنزين در اين كشورها به خاطر تحريم افزايش نيابد؟ گفت: ما هميشه ميزان تأثيرگذاري تحريمها را بررسي ميكنيم براي اينكه مطمئن شويم آنهايي كه تحريم ميشوند از زير آن در نميروند و اطمينان حاصل كنيم تحريمها تأثير مورد نظر را ميگذارد. البته تأثيرات آن را بر اقتصاد كشور تحريمكننده نيز در نظر ميگيريم.
چهارشنبه|ا|5|ا|بهمن|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جام جم آنلاین]
[مشاهده در: www.jamejamonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 160]
-
گوناگون
پربازدیدترینها