تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 28 اسفند 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):درگذشت عالم مصيبتى جبران ‏ناپذير و رخنه ‏اى بسته ناشدنى است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1866162475




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

بازیگر نقش جک در سریال «لاست» از تلویزیون خداحافظی می‌کند!


واضح آرشیو وب فارسی:سیمرغ: این بازیگر 44 ساله به همراه همسر و دو فرزندشان قصد دارد به خانه‌ای ییلاقی که کیلومترها دورتر از محل فیلم‌برداری «لاست» است نقل مکان کند. در این گفت‌وگو او درمورد...   بازیگر نقش جک در سریال «لاست»: دوست داشتم دکستر باشممتیو فاکس بازیگر نقش «جک» در سریال «لاست» برای اولین بار نامزد جایزه امی (اسکار تلویزیونی) شده است اما عنوان کرده پس از 18 سال از دنیای تلویزیون خداحافظی می‌کند. به گزارش خبرآنلاین، این بازیگر 44 ساله به همراه همسر و دو فرزندشان قصد دارد به خانه‌ای ییلاقی که کیلومترها دورتر از محل فیلم‌برداری «لاست» است نقل مکان کند. در این گفت‌وگو او درمورد نامزدی جایزه امی، روزهای پس از «لاست» و قسمت آخر صحبت می‌کند.   بالاخره نامزد جایزه امی شدید، حق شما بود؟ اصلا نمی‌دانستم آن روز نامزدها را اعلام می‌کنند، اما اینکه دیده شوی خیلی خوب است. به نظرم فصل آخر عالی بود، مخصوصا که اینقدر انتظارات از ما بالا بود. واقعا کار بزرگی بود. دوست دارم هر چه زودتر با بچه‌های سریال دور هم جمع شویم و جشن بگیریم.   فصل آخر واکنش های ضدونقیضی بین منتقدان و بینندگان داشت. واکنش شما چیست؟ واضح است که سریال به شکلی تمام شد که جا برای تفسیر باز بماند. من کاری به واکنش‌ها ندارم. دیمن لیندلف، تهیه‌کننده عامل سریال دو ماه زودتر به من پایان ماجرا را گفته بود و من واقعا تحت تاثیر قرار گرفتم. به نظرم پایان واقعا زیبایی بود.   شخصیت دکتر جک شپرد شخصیتی کاملا واقعی بود که نمونه‌اش در زندگی مشاهده می‌شود. بازی در این نقش چقدر سخت بود؟ خیلی از خودم مایه گذاشتم پس نقش خیلی حسی بود. ماجرا اینطور شروع شد که او قهرمان سریال بود و ما فکر کردیم که اگر تا آخر ماجرا او شوالیه محافظ داستان باشد بیننده خسته می‌شود. می‌خواستیم چهار سال اول را بگیریم و او را نابود کنیم. پس این کار را کردیم. و در آخر او پیش از آنکه کاری بکند خودش را به رستگاری رساند؛ به نظرم دلیل نامزدی امی برای من همین بوده. بیشتر از آنکه تلاش من مهم باشد تلاش جک در این شش سال مهم بوده.   «لاست» برای اولین بار در سال 2005 جایزه امی بهترین سریال داستانی را گرفت، شما چه احساسی داشتید؟ راستش جایزه معنی‌اش این بود که سریال برده، پس خیلی‌ها خودشان را به قافله رساندند. راستش را بخواهید خیلی‌ها فکر کردند عقب مانده‌اند، به سریال آمدند و آن را امتحان کردند و رفتند. همه فکر می‌کردند کار سریال تمام شده اما اینطور نبود. هیچوقت بینندگان سریال «گم» نشدند!   گقته‌اید که «لاست» آخرین سریال شما با تلویزیون بود، واقعیت دارد؟ 300 ساعت در تلویزیون بازی کرده‌ام. دوازده سال از عمرم را صرف دو سریال کردم؛ شش سال با «گروه پنج‌نفره» و شش سال با «لاست» و حالا نیاز به انعطاف دارم. می‌خواهم کار خودم را بکنم: چه در حال کار باشم چه نباشم. ربطی به خودپسندی ندارد. سریال‌های خوبی الان از تلویزیون پخش می‌شود.   از میان دیگر بازیگران که نامزد امی شده‌اند دوست داشتید نقش کدام را بازی می‌کردید، سریال کمدی یا داستانی فرقی نمی‌کند. بازی در نقش شخصیت دکستر با بازی مایکل سی.هال در «دکستر» جالب می‌شد. بازی در نقش یک قاتل زنجیره‌ای که نقش اصلی سریال است واقعا جذاب است.  




این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: سیمرغ]
[مشاهده در: www.seemorgh.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 421]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن