تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 14 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):هیچ کس روز قیامت در امان نیست، مگر آن که در دنیا خدا ترس باشد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1837960443




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

بررسي حمله نظامي به ايران در «آتلانتيك»


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: بررسي حمله نظامي به ايران در «آتلانتيك»
ريدل افزود: من از واژه حمله نظامي استفاده نمي‌كنم. در چنين صورتي، ما با ايران وارد جنگي تمام عيار خواهيم شد. به محض شروع آن از سوي ما، تعيين زمان اتمام آن، به طور يك جانبه قابل انجام نيست. اين جنگ مي‌تواند جنگ زميني ديگري در آسيا را رقم بزند.
مشاور ارشد پيشين چهار رئيس‌جمهور اخير آمريكا در امور خاورميانه گفت كه جنبه‌هاي منفي جنگ عليه ايران بيش از ‌جنبه‌هاي مثبت آن است و پرسنل آمريكا در عراق و افغانستان هدف انتقام‌جويي ايران قرار خواهند گرفت.

به گزارش «اشراف» انديشكده شوراي آتلانتيك طي روزهاي گذشته ميزبان نشستي درمورد حمله احتمالي نظامي به ايران بود.

بروس ريدل كه زماني در شوراي امنيت ملي كاخ سفيد مشغول به خدمت بوده و به طور گسترده‌اي با مسائل ايران و اسرائيل سروكار داشته است، روز سه شنبه در شوراي آتلانتيك ( انديشكده‌اي واقع در واشنگتن ) در جمع حاضرين عنوان كرد: در حالي كه ايران دارنده سلاح‌هاي هسته‌اي، ضربه راهبردي قابل توجهي براي ايالات متحده و اسرائيل به شمار مي‌رود، بازدارندگي و مهار بر استفاده از قواي نظامي داراي ارجحيت است.

مشاور ارشد پيشين چهار رئيس‌جمهور اخير آمريكا در امور خاورميانه بر اين باور است كه جنبه‌هاي منفي جنگ عليه ايران بيش از ‌جنبه‌هاي مثبت آن است و ايالات متحده مي‌بايست به تقويت سيستم‌هاي پرتاب سلاح‌هاي هسته‌اي اسرائيل به منظور منصرف ساختن آن از حمله به جمهوري اسلامي بپردازد.

وي به انتقاد از تمامي نامزدهاي رياست جمهوري - به جز يك نفر - از حزب جمهوري‌خواه پرداخت كه پيرامون حمله به تاسيسات هسته‌اي ايران صحبت كرده و فكر مي‌كنند كه اين امر در يك بعد از ظهر يا چندين هفته قابل انجام است.

ريدل افزود: من از واژه حمله نظامي استفاده نمي‌كنم. در چنين صورتي، ما با ايران وارد جنگي تمام عيار خواهيم شد. به محض شروع آن از سوي ما، تعيين زمان اتمام آن، به طور يك جانبه قابل انجام نيست. اين جنگ مي‌تواند جنگ زميني ديگري در آسيا را رقم بزند.

وي خاطر نشان كرد: اقتصاد جهاني از افزايش شديد قيمت نفت آسيب خواهد ديد و پرسنل آمريكا در عراق و افغانستان، احتمالا هدف انتقام‌جويي ايران قرار خواهند گرفت.

وي در ادامه افزود: پيامدهاي چنين مسئله‌اي به ويژه در افغانستان هولناك خواهد بود، چرا كه ايران مي‌تواند به مامن جديدي براي شبه نظاميان طالبان پس از پاكستان تبديل شود. در چنين وضعيتي، شانس موفقيت در افغانستان در بازه زماني كه دولت باراك اوباما تعيين كرده، صفر است.

در حالي كه سازمان‌هاي نظامي و اطلاعاتي آمريكا، به طور يكپارچه مخالف جنگ عليه ايرانند، اسرائيل موضعي دو پهلو اتخاذ كرده است. اين است كه احتمال حمله اسرائيل به ايران بدون اطلاع ايالات متحده و فقدان فرصت كافي براي ممانعت از چنين مسئله‌اي به نگراني اصلي سياست‌سازان آمريكايي تبديل شده است.

ژنرال مارتين دمسي، رئيس ستاد مشترك ارتش ايالات متحده در ماه دسامبر خاطرنشان كرد احتمال چنين مسئله‌اي وجود دارد. دمسي روز پنج شنبه براي بحث پيرامون ايران به اسرائيل سفر كرد.

ايالات متحده و اسرائيل، انجام مانور مشترك عظيمي را در بهار سال جاري به منظور تمرين رهگيري موشك‌هاي شليك شده با نام عمليات آستر 12 اعلام كردند، ولي اين مانور به تعويق افتاد. ايهود باراك، وزير دفاع اسرائيل روز چهارشنبه عنوان كرد كه وي خواستار اين تاخير شده است، ولي اين احتمال وجود دارد كه دولت اوباما تصميم گرفته تا از اين طريق، ناخرسندي ايالات متحده از خصومت هرچه بيشتر اسرائيل در برابر ايران را نشان دهد.

مايكل آيزنشتات، كارشناس مسائل ايران و اشاعه هسته‌اي در موسسه سياست خاور نزديك واشنگتن در جلسه شوراي آتلانتيك كه روز سه شنبه برگزار شد، گفت: در حالي كه جنگ، مخاطره‌آميز است، اين امر به سياستي براي بازدارندگي و مهار ايران تبديل شده است.

دو كارشناس فوق پيش‌بيني كردند: در حالي كه ايران همچنان به غني‌سازي اورانيوم ادامه مي‌دهد و غني‌سازي خود را به سايت مستحكم فوردو در نزديكي قم منتقل كرده است، سال 2012، سال تصميم براي اسرائيل در مورد ايران است.

همزمان آيزنشتات اظهار داشت: ايران، به واسطه ادامه عمليات مخفيانه شامل ترور دانشمندان ايراني و خرابكاري در اجزا و رايانه‌‌هاي سانتريفيوژها، ممكن است از ساخت تسليحات هسته‌اي دست بردارد.

وي افزود: چنين اقداماتي به ايران نشان مي‌دهد كه برنامه اين كشور مورد نفوذ سرويس‌هاي اطلاعاتي خارجي قرار گرفته و ايران براي ساخت چنين تسليحاتي فرصت كافي در دست ندارد.

آيزنشتات خاطر نشان كرد: ايالات متحده مي‌بايست به ايجاد موازنه‌اي حساس مبادرت كند، ضمن فشار بر ايران، دست به اقدامي نزد كه تهران تصميم به عدول و حركت به سوي ساخت تسليحات هسته‌اي گيرد. وي همچنين اقدام يك جانبه اسرائيل عليه ايران، علي‌رغم مخالف ايالات متحده را بعيد ندانست و به اين نكته اشاره كرد كه درخواست بخشايش از اجازه گرفتن امري به مراتب آسان‌‌تر است.

در ادامه ريدل عنوان كرد: همان طور كه برخي از مقامات اسرائيلي نيز بدان اشاره كرده‌اند، ايران مجهز به تسليحات هسته‌اي تهديدي وجودي براي اسرائيل به شمار نمي‌رود و حتي در صورت دستيابي ايران به چنين تسليحاتي، توازن قوا به نحو چشم‌گيري به نفع اسرائيل است.

وي ضمن اشاره به مجهز بودن اسرائيل به بهترين تسليحات متعارف در خاورميانه و دارا بودن تسليحات هسته‌اي توسط آن حداقل از اواخر دهه 60 ميلادي و اين مسئله كه پيش‌بيني مي‌شود اين كشور داراي بيش از 100 بمب هسته‌اي باشد، گفت: اسرائيل داراي سيستم‌‌هاي پرتاب سلاح‌هاي هسته‌اي ساخت سه كشور مختلف است – جريكو از فرانسه، هواپيمايي‌هاي اف 15 از آمريكا و زيردريايي‌هاي دلفين از آلمان.

اسرائيل دارا بودن تسليحات هسته‌اي را نه تاييد و نه انكار مي‌كند. سياست ابهامي كه به نظر مي‌رسد كارايي خود را از دست داده است.

ريدل افزود: ايالات متحده آمريكا به منظور مطمئن ساختن اسرائيل در زمينه بازدارندگي در برابر ايران هسته‌اي، مي‌بايست ظرفيت‌‌هاي زيردريايي و دريايي اين كشور را تقويت كند. چنين مسئله‌اي اطمينان مي‌دهد كه توازن وحشت شديدا به نفع اسرائيل است.

اظهارات صورت گرفته توسط دو كارشناس فوق، پيرامون مباحثات فزاينده‌اي است كه در مورد برنامه هسته‌اي ايران در گرفته است. مقامات غربي و اسرائيلي اداعا مي‌كنند كه برنامه هسته‌اي ايران براي توليد تسليحات هسته اي طراحي شده است.

چنانچه راهبرد كنوني وضع تحريم‌‌هاي سخت اقتصادي و ايجاد اختلال در برنامه هسته‌اي ايران نتواند مانع اين برنامه در آينده‌اي نزديك شود، تمامي نامزدهاي رياست جمهوري از حزب جمهوري‌خواه – به جز يكي از آنها - در كنار ديگران از دولت آمريكا مي‌خواهند تا براي حمله به تاسيسات هسته‌اي ايران آماده شود يا چنانچه اسراييل تصميم به حمله به ايران بگيرد، در هر شرايطي در كنار اين كشور بايستد.

هفته گذشته ليندسي گراهام، سناتور جمهوري‌خواه و جو ليبرمن سناتور دموكرات مستقل اعلام كردند كه قطعنامه‌اي را ارائه داده‌اند كه راهبرد بازدارندگي در قبال ايران مجهز به تسليحات هسته‌اي را كنار خواهد راند. استراتژي كه اين دو آن را اشتباهي مصيبت‌بار از سوي واشنگتن برشمرده‌اند.

در حالي كه دولت اوباما دائما دستيابي ايران به تسليحات هسته‌اي را غيرقابل قبول مي‌خواند، مقامات ارشد اين كشور از جمله دمسي و لئون پنتا، رئيس وي، بر جنبه‌هاي منفي بالقوه حمله نظامي اسرائيل يا ايالات متحده عليه ايران را مورد تاكيد كرده‌اند.

ريدل در اظهارات خود كه در روز سه شنبه ايراد شد، راهبرد گراهام – ليبرمن را احمقانه خواند.

شنبه|ا|1|ا|بهمن|ا|1390





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 227]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن