واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: تحليل مشاور احمدي نژاد از بازار ارز: اوضاع اروپايي ها به مراتب بدتر از ماست
در مورد ساختار جديد وزات راه پس از ادغام ، مشورتي از من گرفته نشده. الان وزارت راه مظلوم قرار گرفته تمام مصادر وزارتخانه جديد با معاونت مسكن و شهرسازي پر شده است. به نظرم در اين كار كمي عجله شد.
حميد بهبهاني، وزير سابق راه و ترابري و مشاور احمدي نژاد گفت : هنوز از دور برگردانهاي من حرف ميزنند . وي كه استاد راهنماي محمود احمدينژاد در دانشگاه علم و صنعت بود ، به روزنامه جام جم مي گويد مخالف ورود هواپيماهاي قطري به خطوط ايرلاين ايران است .
به گزارش بازتاب ، اهم اظهارات وي بدين قرار است :
• من 3 سال معاون حمل و نقل و ترافيك شهرداري بودم (زمانيكه دكتر احمدينژاد شهردار بودند.) در آنجا كارهاي قابل رويتي انجام داديم كه احداث دوربرگردانها يكي از اثرات آن سالهاست. هنوز بعد از 10 سال هم نقل مجلس است كه خوب است يا بد؟ و متاسفانه اين موضوع حالت سياسي پيدا كرده است.
• اگر به سوابق وزراي راه نگاه كنيد كمتر وزيري است كه دكتراي حمل و نقل و راه و ترابري داشته باشد. كمترين وزيري را ميتوانيد پيدا كنيد كه پيمانكار هم بوده، مشاور و ناظر هم بوده. يعني من هم آن طرف ميز بودم و هم اين طرف ميز. اگر دقت كنيد اكثر وزرا ليسانس يا حداقل فوقليسانس بودند آن هم در رشتههاي سازه و ديگر رشتهها. ليسانس در حدي نيست كه بتواند جوابگوي تمام مسائل يك وزارتخانه فني و تخصصي باشد. من وزارتخانه را دگرگون كردم.
• وقتي آمدم ديدم جاهايي وجود دارد كه ميتوان در آن تونل احداث نكرد، ولي در آن مكانها تونل ساخته شده بود. ساخت تونل را ارزش قرار داده بودند! در صورتي كه ميتوانستند با يك تغيير جزئي مسير را از جايي رد كنند كه نياز به تونل نداشته باشد. بررسي كردم ديدم يك كيلومتر تونل بين 20ـ 10 ميليارد تومان خرج و يك تا 3 سال كار دارد در صورتي كه اگر راه تونل نداشت بين يك تا 2 ميليارد تومان هزينه داشت. در جاده آبعلي از احداث تونل پرهيز كرديم. به صورت ژئوتكس (بهبود يكپارچه استحكام كل سيستم سازه) عمل كرديم و ديوارهاي مقاوم احداث كرديم. با پول يك كيلومتر تونل توانستيم 10 كيلومتر راه احداث كنيم. اين هنر من بود.
• من هيچ اطلاعي از بحث ورود هواپيماهاي قطري به داخل كشور ندارم. نه مشورتي با من شده نه اطلاعي دارم. اگر هواپيماي قطري با نشان ايران اير يا يكي از خطوط هوايي حركت كند اشكال ندارد، اما اگر بخواهد با نشان قطر داخل ايران كار كند به نظرم مردم خودمان هم زياد خوششان نميآيد.
• موافق ورود هواپيماي قطري به ايران نيستم . از نظر افتخارآميز بودن، آيا درست است كه ما از يك كشور بسيار كوچك هواپيما برداريم و به داخل مملكتمان بياوريم كه با نشان قطر در خطوط هوايي ما فعاليت كند؟
• ما بايد بتوانيم سر خودمان را بالا بگيريم. وقتي هواپيماي قطر را بياوريم خيلي از اين حرفها را هم نميتوانيم بزنيم. اگر بخواهند وارد خاك ايران شوند. اولا بايد خليجهاي خيالي را كنار بگذارند و «فقط نام خليج فارس» را در نظر بگيرند. نشان آنها هم يكي از ايرلاينهاي ايران باشد. با اين شرايط وارد شوند قدمشان هم به روي چشم است.
• در مورد ساختار جديد وزات راه پس از ادغام ، مشورتي از من گرفته نشده. الان وزارت راه مظلوم قرار گرفته تمام مصادر وزارتخانه جديد با معاونت مسكن و شهرسازي پر شده است. به نظرم در اين كار كمي عجله شد.
• من جزو استيضاحشدگان بودم. كساني كه به من راي منفي دادند دوستانم بودند. اكثرا به من زنگ زدند و گفتند اشتباه كرديم.
• الان در مسووليتي كه دارم ؛ آقاي احمدينژاد خيلي از كارها را ارجاع ميكنند به روي چشم ميگذارم.
• آزادراه تهران شمال داشت به نتيجه ميرسيد. تغييرات خيلي اثر ميگذارد و زمانبر است. قرار بود تا هفته دولت 90 قطعه 4 افتتاح شود تا ترافيكهاي شلوغ محلي، از مرزنآباد تا چالوس را اداره كند خوب هم جلو ميرفتيم. افتتاح قطعه يك تا آخر دولت دهم پيشبيني شده و براي قطعه 2 و 3 هم برنامهريزي كرده بوديم كه فاينانس را به سرعت تهيه كنند، تقريبا هم آماده بود تا به جاي اين كه 2 خط ساخته شود يك خط را كامل كنيم، يك خط از تهران تا چالوس براي رفت و جاده موجود چالوس براي برگشت. اگر اين عملي ميشد باند ديگر را كنارش ميساختيم آن موقع عملي بود اما الان بعيد به نظر ميرسد چون قبل از من بين وزارت راه و بنياد اختلافي وجود داشت. من اين اختلاف را برطرف كردم، اما وضعيت فعلي را نميدانم. بايد از رئيس بنياد و وزير محترم راه و شهرسازي سوال كرد كه پروژه در چه وضعيتي قرار دارد.
• 30 سال از انقلاب گذشت. يك مرد قوي پيدا شد، جرأت كرد چند كار بزرگ را انجام دهد. يكي در مورد سوخت بود كه كارت سوخت تهيه كرد و سوخت ارزان و مجاني را محدود كرد. به سوخت بها داد تا سرمايه آيندگان به اين راحتي به باد نرود. دوم هدفمندي بود. در مدت اين 30 سال همه از زير اين بار سنگين شانه خالي كردند. آقاي احمدينژاد، رئيسجمهور محترم وارد گود شد با اينكه ميدانست مشكل و دردسر دارد آن را عملي كرد چون نياز مملكت است.
• مرحله اول آن انجام شد. در اين مرحله اگر اجتماع را تقسيم كنيم 2 طبقه خواهيم داشت، يكي متوسط تا ضعيف و ديگري متوسط تا قوي. يارانهها در وضع زندگي گروه دوم اثري ندارد. اما در زندگي گروه اول تاثير زيادي دارد. اينها افرادي هستند كه بعضا خودرو هم ندارند كه سوختي مصرف كنند. وقتي يك نفر سوار اتومبيل ميشود و روي آسفالت رانندگي ميكند از سوخت ملي استفاده ميكند (سوخت كه متعلق به دولت نيست، مال مردم است و دولت هم نماينده مردم است) در حالي كه اين سوخت بايد صرف 5 ـ 4 نفر سرنشين يك ماشين شود. آسفالت از حق تمام مردم درست شده اما يك نفر از آن استفاده ميكند. كسي كه ماشين ندارد نه از آسفالت استفاده ميكند و نه از سوخت، چه بايد كرد؟ بايد به نحوي از اين طبقه گرفت و صرف امكانات عمومي كرد مثلا حمل و نقل عمومي را توسعه داد.
• ما 30 سال است در تحريم هستيم، 30 سال است كه ميگويند همه گزينهها روي ميز است. اين حرفها زياد است. اما خدا پشتيبان اين مملكت است ولايت پشتيبان است مردم خوشفكر ما هم حامي هستند. هر كاري كه عليه ما انجام شده پاتك آن را پيدا كرديم.
• بورس دلار، يورو و ... در اروپا و آمريكا سقوط كرده است. مصيبتي كه براي كشورهاي اروپايي مثل يونان و اسپانيا وجود دارد به مراتب شديدتر از مشكلات ماست. يك موقع پول داريم و نميتوانيم چيزي بخريم اما يك موقع جنس هست اما پول نداريم كه چيزي بخريم. اين بدتر است. اسپانيا، پرتغال، ايتاليا و يونان، روماني، چك و اسلواكي همهشان ميبينند، اما پول ندارند خريد كنند.
• من بيشتر مرد كار هستم. سياست به هر كاري كه وارد شود مشكلات را به همراه خواهد داشت. مملكت ما نياز به كار دارد بايد بتوانيم براي مردم يك زندگي راحت اسلامي درست كنيم نبايد مردم را درگير مسائل سياسي كنيم. دود سياسيكاريهايي كه انجام ميشود در چشم مردم ميرود. مردم آرامش ميخواهند. اگر ما باهم جمع شويم و يك سياست در مقابل كشورهاي خارجي داشته باشيم اين خوب است، اما اگر بخواهيم بين خودمان سياست داشته باشيم، سعي كنيم همديگر را زمين بزنيم به نظرم درست نيست.
• من هر جا در اين مملكت بتوانم به مردم و نظام و ولايت خدمت كنم با كمال ميل ميپذيرم، حتي رفتگري. اگر بدانم براي اين مردم و نظام و ولايت خير دارد انجام ميدهم. برايم مهم نيست كه وزير باشم، نماينده باشم يا نباشم .
شنبه|ا|1|ا|بهمن|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: عصر ایران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 205]