واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: 30 سال صلابت/ معاون اول رييس جمهوري: توسعه زيرساخت ها كهگيلويه و بويراحمد را از محروميت نجات مي دهد
ياسوج - معاون اول رييس جمهور ي گفت: توسعه زيرساخت ها در بخش هاي مختلف صنعتي، كشاورزي و آموزشي كهگيلويه و بويراحمد را از محروميت نجات مي دهد.
به گزارش ايرنا پرويز داوودي دوشنبه در مراسم افتتاح واحدهاي مختلف دانشگاه جامع علمي و كاربردي كشور كه از طريق ارتباط مستقيم ويدئو كنفرانس انجام شد افزود: اين استان داراي ظرفيت هاي فراواني است و اميدواريم گسترش و توسعه مراكز دانشگاهي از جمله دانشگاه جامع علمي و كاربردي در اين استان به رشد و توسعه بيشتر آن بيانجامد.
وي بيان كرد: يكي از ويژگي هاي راهبردي دانشگاه جامع علمي وكاربردي، ايجاد ارتباط مناسب و مطلوب بين علم و صنعت است و به طور حتم توسعه اين دانشگاه در مناطق مختلف كشور به صنعتي شدن آنها كمك شاياني خواهد كرد.
داوودي با اشاره به لزوم هدايت علم و دانش در مسير رفع نيازهاي جامعه اظهار داشت: سياست هاي دانشگاه جامع علمي و كاربردي بر شناسايي و رفع نيازهاي كشور و نظام اسلامي متمركز شده است و اميدواريم با توسعه كمي و كيفي اين دانشگاه زمينه براي رفع مشكل مهم بيكاري و موضوع اشتغال فراهم شود.
وي عنوان كرد: جوانان متعهد در نظام اسلامي با همت خويش راه هايي را كه استكبار جهاني بر ما بسته بودند گشوده، و راه عزت، پيشرفت و سربلندي را هموار كردند.
داوودي ابراز داشت: پيشرفت هاي كشور در زمينه هاي انرژي هسته اي، سلول هاي بنيادين و نيز پرتاب ماهواره اميد به فضا از جمله نمونه هاي جهش سطح دانش علمي كشور است كه بدون وابستگي به كشورهاي ديگر به آن دست يافته است.
معاون اول رييس جمهوري افزود: در حالي كه كشور هاي غربي با چپاول و غارت ثروت هاي مال هاي مظلوم و ستمديده به جايگاه كنوني در زمينه علم و ثروت دست يافته اند ولي نظام مقدس جمهوري اسلامي مفتخر است كه تنها با تكيه بر استقلال و غيرت جوانان خود به اين جايگاه دست پيدا كرده است.
داوودي گفت: لازم است همزمان با توسعه كمي وافزايش واحدهاي دانشگاه علمي وكاربردي، موضوع كيفيت آموزش نيز توسط مسوولان اين دانشگاه با استفاده از مكانيزم نظارت و ارزيابي، مورد توجه جدي قرار گيرد.
به گزارش ايرنا وزير علوم، تحقيقات و فناوري نيز در اين ارتباط ويدئو كنفرانس گفت: دولت نهم به توسعه و پيشرفت كمي و كيفي دانشگاه جامع علمي و كاربردي توجه ويژه دارد و در اين زمينه گام هاي بلندي نيز برداشته است.
دكتر محمد مهدي زاهدي افزود: اين دانشگاه كه فلسفه وجودي آن پيوند علم با صنعت است مهمل مناسبي براي كارآموزي دانشجويان اين دانشگاه و بهبود وضع اشتغال جوانان است.
وي بيان كرد: بهتر است دولت براي حمايت هرچه بيشتر و مطلوب تر از اين دانشگاه، بخشي از اعتبارات درنظر گرفته شده خود را براي موضوع اشتغال و كارآفريني، به فارغ التحصيلان دانشگاه اختصاص دهد.
زاهدي اظهار داشت: به طور حتم حمايت از اين دانشگاه به نفع توسعه و پيشرفت كشور خواهد بود و با اين حمايت ها مي توان به كاهش نرخ بيكاري و هدفمند كردن تحصيلات دانشگاهي دانشجويان اميدوار بود.
رييس دانشگاه علمي وكاربردي كشور نيز در اين مراسم گفت: ارايه دانش، تخصص و ساماندهي اشتغال فارغ التحصيلان سه محور اساسي در روند كار اين دانشگاه است.
دكتر حسين بلندي افزود: در حالي كه برنامه درسي دانشگاه هاي كشور توسط اساتيد دانشگاهي تهيه وتدوين مي شود، در دانشگاه جامع علمي كاربردي اين كار با توجه به شرايط و نيازهاي كشور توسط كارشناسان دستگاه هاي اجرايي تنظيم مي شود كه اين موضوع نشانه هدفمند بودن شيوه كار اين دانشگاه است.
وي با اشاره به اينكه واحدهاي اين دانشگاه در سراسر كشور در سه بخش دولتي، عمومي و خصوصي به فعاليت مشغول هستند بيان كرد: با توجه به سياست هاي نظام در زمينه اجراي اصل 44 قانون اساسي،نيمي از واحدهاي اين دانشگاه به صورت غير دولتي اداره مي شوند.
بلندي اظهار داشت: در حال حاضر 20 هزار مدرس در واحدهاي آموزشي اين دانشگاه به دانشجويان خدمات ارايه مي دهند كه اين ميزان، بسيار مطلوب و از استاندارد كشوري نيز بالاتر است.
وي عنوان كرد: دانشگاه جامع علمي وكاربردي در زمينه تهيه و تدوين كتب درسي خود گامهاي بلندي برداشته است به طوري كه اين دانشگاه تاكنون يك هزار و 400 عنوان كتاب را تدوين كرده و يا در حال تدوين آن است.
بلندي ابراز داشت: در سال 84 تعداد دانشجويان اين دانشگاه در سراسر كشور 78 هزار نفر بود در حالي كه در سال جاري اين ميزان به 320 هزار نفر خواهد رسيد.
به گزارش ايرنا استاندار كهگيلويه و بويراحمد نيز در اين مراسم گفت: در سال 83 تنها يك واحد آموزشي دانشگاه جامع علمي و كاربردي در اين استان مشغول فعاليت بود ولي در حال حاضر پنج واحد در مناطق مختلف استان فعال هستند.
مهندس قوام نوذري با اشاره به اينكه دومورد از اين واحدها توسط بخش خصوصي اداره مي شوند افزود: دو واحد ديگر نيز توسط بخش خصوصي در دست اقدام است كه به زودي فعاليت خود را آغاز مي كنند.
وي بيان كرد: در سال 83، 160 دانشجو در چهار كد رشته دانشگاه جامع علمي و كاربردي استان تحصيل مي كردند كه در حال حاضر اين ميزان به يك هزار و 300 دانشجو و 27 كد رشته افزايش يافته است.
نماينده ولي فقيه نيز در اين مراسم گفت: جوانان متعهد كهگيلويه و بويراحمد در طول 30 سال پس از انقلاب همواره نشان داده اند كه در راه دفاع از ارزش ها و تلاش براي رشد و توسعه كشور كوتاهي نكرده اند.
آيت الله سيد كرامت الله ملك حسيني افزود: سرعت بخشيدن به روند توسعه استان توسط مسوولان كشوري واستاني حق جوانان اين استان است و لازم است در اين زمينه برنامه ريزي هاي مناسبي در كوتاه مدت و درازمدت صورت گيرد.
وي بيان كرد: مردم اين استان در صحنه هاي مختلف انقلاب پيشگام بوده اند و كوتاهي در خارج كردن استان از محروميت كنوني خيانتي بزرگ در حق مردم است.
ملك حسيني اظهار داشت: يكي از راهكارهاي خروج استان از محروميت توسعه مراكز دانشگاهي است كه اميدواريم با تحقق اين مهم زمينه براي شكوفايي استعدادهاي نهفته در اين استان فراهم شود.
وي عنوان كرد: لازم است تدابيري انديشيده شود تا با پيشرفت صنعت و كشاورزي و حمايت از افرادي كه در اين بخش ها فعاليت دارند چهره استان كهگيلويه و بويراحمد دگرگون، و اين استان به جايگاه شايسته خود ارتقا يابد.
ملك حسيني با اشاره به اهميت تحقق اهداف دانشگاه جامع علمي وكاربردي در استان هاي در حال توسعه از جمله كهگيلويه وبويراحمد ابرازداشت: لازم است دستگاه هاي مختلف در حد توان خود به توسعه و پيشرفت اين دانشگاه در زمينه هاي مختلف كمك كنند.
رييس دانشگاه جامع علمي و كاربردي كهگيلويه و بويراحمد نيز گفت: اين دانشگاه با زيربناي 541 متر مربع در زميني به مساحت 405 متر مربع و در سه طبقه احداث شده است.
سيد عبد السلام حسينيان افزود: سه ميليارد و 650 ميليون ريال براي ساخت اين دانشگاه هزينه شده كه يك ميليارد و 500 ميليون ريال آن از محل بودجه هاي استاني و مابقي آن از محل اعتبارات سازمان مركزي اين دانشگاه تامين شده است.ك/2
563/7535**شبك
دوشنبه|ا|21|ا|بهمن|ا|1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 204]