تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 14 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بپرهيز از كارى كه موجب عذرخواهى می ‏شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1837851125




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

/گزارش خبرنگار ايسنا از سفر لاريجاني به اسپانيا/ لاريجاني: *منتظر تغيير در سياست‌هاي آمريكا هستيم *محاسبات نشان مي‌دهد ايران را نمي‌توان تهديد كرد


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: /گزارش خبرنگار ايسنا از سفر لاريجاني به اسپانيا/ لاريجاني: *منتظر تغيير در سياست‌هاي آمريكا هستيم *محاسبات نشان مي‌دهد ايران را نمي‌توان تهديد كرد


خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: مجلس

علي لاريجاني، رييس‌ مجلس شوراي اسلامي در ادامه سفر 4 روزه خود به آلمان و اسپانيا، با حضور در محل شوراي بين‌الملل زيتون در مادريد به عنوان اقدامي نمادين، نهال زيتوني را در مقابل ساختمان مركزي شوراي بين‌المللي زيتون كاشت.

به گزارش خبرنگار اعزامي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)به مادريد، چون ايران عضو دائم اين شوراست كاشت اين نهال در مقابل ساختمان مركزي اين شورا به نام كشور ايران ثبت شد. اين شورا 50 سال است كه تاسيس شده و از سال 2004 ايران به عنوان عضو دائم آن پذيرفته شده است. اين شورا بيش از 25 عضو دائم دارد از جمله الجزيره، ايتاليا، مراكش، آرژانتين و...

هم‌چنين رييس مجلس در ادامه ديدارهاي خود در اسپانيا با ايرانيان مقيم اين كشور ديدار كرد و در جمع آنان گفت: محاسبات و ادله نشان مي‌دهد ايران در موقعيتي قرار گرفته كه نمي‌توان آن را تهديد كرد.

به گزارش ايسنا، علي لاريجاني با بيان اين‌كه تاريخ هميشه كمك كننده براي شناختن بهتر آينده است، گفت: انقلاب اسلامي در 30 سال گذشته حركت تكاملي نشان داد. نياز به تعريف آن نداريم؛ صحنه تاريخ اين را نشان مي‌دهد. شرايط و اشكالات گذشته را رهبران ايران به درستي درك كرده‌اند.

لاريجاني با بيان اين‌كه استراتژي ايران و انقلاب، عميق و حاكي از تدبير درست بود، افزود: ممكن است تاكتيك‌ها اشتباه باشد ولي مهم اين است كه جهت‌گيري ملت درست باشد.

رييس قوه مقننه با بيان اين‌كه خيلي‌ها باور نمي‌كردند كه مسلمانان به راحتي بتوانند حكومت تشكيل دهند و جايگاه‌شان را تعريف كنند، گفت: ايران قبل از انقلاب به خاطر ارتباط با اسرائيل افول كرده بود ولي پس از انقلاب جهت‌گيري ايران به سمت دانش‌هاي بنيادين صحيح بود. بي‌هزينه نبود ولي براي كشور ما جهش‌هايي به وجود آورد.

لاريجاني به موضوع هسته‌يي اشاره كرد و اصل اين حركت را ارزشمند دانست و افزود: مي‌ارزيد كشور ما صاحب فناوري پيشرفته شود و در حالتي قرار گيرد كه كشورهاي ديگر تهديدش نكنند.

لاريجاني با بيان اين‌كه توان ملي ايران افزايش يافته است، تاكيد كرد: عيبي ندارد در مقطعي زحمت بكشيم كه فرزندان ما در آينده با راحتي و بدون اضطراب زندگي كنند البته بايد از اين مسير، داهيانه عبور كرد.

وي با بيان اين‌كه كشورهاي ديگر نسبت به موضوع هسته‌يي ايران با خودشان شوخي مي‌كنند، افزود: تراز ايران در منطقه تغيير كرده است.

رييس مجلس به استقلال سياسي موجود در ايران اشاره كرد و آن را ارزشمند دانست و با بيان اين‌كه نمي‌گويم بي‌جهت راجع به ديگران حرف زده شود، تصريح كرد: همين كه به راحتي درباره مسايل دنيا اظهارنظر شود ارزشمند است.

به گفته وي، ملاحظه كاري در عالم سياست زياد است، اما اين‌كه ايران و مسوولان آن در موضوع غزه ايستادند و فشار آوردند پرارزش است.

وي با بيان اين‌كه ايراني كه منزوي بود و حكومت ديكتاتوري داشت به حكومت دموكراتيك تبديل شده است و نمايندگان و رييس جمهور با راي مردم انتخاب مي‌شوند، عنوان كرد: در غرب همه قبول دارند كه ايران كشوري دموكراتيك است.

وي در ادامه با بيان اين‌كه در بسياري از كشورها نخست‌وزير مي‌تواند مجلس را منحل كند اما در ايران هيچ كس حق انحلال مجلس را ندارد، افزود: تا وقتي كه مجلس با راي مردم باشد هيچ وقت ديكتاتوري به وجود نمي‌آيد.

وي تاكيد كرد: در مساله هسته‌يي كشورهاي غربي اشتباه كردند كه وارد موضوع شدند و ما نيز بايد روي دلايلي كه ما را به اين دستاورد رساند تاكيد كنيم و تلاش كنيم زمينه فكري براي دانش‌هاي مختلف در جوامع مختلف به وجود آوريم و اميدواريم اين راه با تلاش نسل جديد با سرعت بيشتر طي شود.

لاريجاني تصريح كرد: در وضعيت جهاني و تحولات جايگاه انقلاب و آينده‌اش درخشان است اگر با دقت عمل شود بسياري از تهديدات از بين رفته يا كاهش مي‌يابد.

رييس قوه مقننه تاكيد كرد: محاسبات و ادله نشان مي‌دهد ايران در موقعيتي قرار گرفته كه نمي‌توان آن را تهديد كرد و اميدواريم اين مسير با دقت طي شود و ايرانيان هر روز با اقدامات خود گام به پيش داشته باشند.

لاريجاني در پايان خطاب به ايرانيان مقيم مادريد حاضر در اين جلسه گفت: ارزش شما براي ما بالاست اميدواريم اگر مشكلاتي باشد برطرف شود و هرجا علاقه‌مند هستيد زندگي و تحصيل كنيد.

قبل از سخنراني لاريجاني در جمع ايرانيان مقيم مادريد، طيبه صفايي رييس فراكسيون زنان مجلس گفت: مجلس هشتم با رياست لاريجاني قدرتمندانه مسير رشد را طي مي‌كند و هوشمندانه قوانين را به نفع آحاد مردم و زنان مورد تصويب قرار مي‌دهد و قدرت نظارت را ارتقا بخشيد.

وي ادامه داد: بنده به عنوان مسوول فراكسيون زنان تلاش مي‌كنم جايگاه زنان را در جامعه اسلامي تبيين كنم.

صفايي ادامه داد: جهاني كه شعار مساوات و برابري مي‌دهد نتوانسته كرامت و عزت به زن ببخشد.

نماينده مردم تهران در مجلس هم‌چنين با اشاره به سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي گفت: خودباوري در تمام اقشار جامعه به خصوص قشر زنان از جمله رهاوردهاي انقلاب اسلامي است.

در اين جلسه هم‌چنين شهيدي، معاون وزير خارجه كشورمان نيز با اشاره به 22 بهمن سالروز پيروزي انقلاب گفت: 22 بهمن روزي است كه ملت از چنگال دشمن نجات پيدا كرد.

وي ادامه داد: انقلاب اسلامي ايران يك مشت به دهن غرب و يك مشت به دهان شرق كوبيد و امروز مساله هسته‌يي و فردا مسائل ديگري دارد.

وي خطاب به حاضران در جلسه با اشاره به تشكيل شوراي ايرانيان، هدف از تشكيل اين شورا را تسهيل مشكلات ايرانيان مقيم خارج دانست و گفت: سفارت ما در اسپانيا تلاش مي‌كند كه مشكلات ايرانيان رفع شده و براي آنها آسودگي ايجاد شود.

علي لاريجاني، رييس مجلس شوراي اسلامي در ادامه برنامه‌هاي سفر خود به مادريد، با فياسي كا، مدير شركت ناتورال گاز اسپانيا و با رودريگو راتو، مشاور عالي بانك سانتاندر و معاون بانك لاكايشا و سهامدار بزرگ شركت نفتي رتسول در محل هتل ريتز ديدار و گفت‌وگو كرد.

هم‌چنين رييس مجلس شوراي اسلامي در ادامه سفر خود به مادريد با خوزه بونو، رييس كنگره نمايندگان اسپانيا در محل اين كنگره ديدار و گفت‌وگو كرد.

به گزارش خبرگار اعزامي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) به اسپانيا، در اين ديدار بونو بر تقويت رايزني‌هاي دو كشور در خصوص موضوعات منطقه‌اي و به خصوص افغانستان تاكيد كرد.

وي بر ظرفيت مبادلات اقتصادي دو كشور اشاره كرد و يادآور شد: تاكنون چندان از اين ظرفيت بهره‌برداري نشده است.

لاريجاني در اين ديدار ضمن استقبال از گسترش مبادلات اقتصادي و بازرگاني دو كشور در مورد مجلس ايران گفت: مجلس ايران دموكرات و قوي است.

رييس مجلس شوراي اسلامي در ادامه با انتقاد از سياست‌هاي يك‌جانبه‌گرايي آمريكا در منطقه و با اشاره به تغيير رييس‌جمهور اين كشور ابراز اميدواري كرد، رييس جمهور جديد آمريكا نسبت به تصحيح سياست‌هاي آمريكا در خاورميانه كه منجر به كشته و مجروح شدن صدها هزار نفر شده است، اقدام كند.

در اين ديدار اعلام شد: رييس كميسيون سياست‌هاي خارجي اسپانيا ظرف دو هفته‌ي آينده به ايران سفر مي‌كند.

لاريجاني هم‌چنين از تبادل نظر و همكاري دو كشور در خصوص موضوعات منطقه به ويژه افغانستان استقبال كرد و از سفر رييس كميسيون سياست خارجي اسپانيا به ايران ابراز خرسندي نمود.

طرفين در اين ديدار درباره موضوع غزه تبادل نظر كردند و لاريجاني از موضع اسپانيا در اين باره تشكر كرد.

در اين ديدار لاريجاني از رييس كنگره نمايندگان اسپانيا براي سفر به ايران دعوت كرد.

هم‌چنين در پايان ديدار لاريجاني به همراه هيأت همراه و مشايعت رييس كنگره نمايندگان اسپانيا، از محل برگزاري جلسات كنگره بازديد كرد و از نزديك با نحوه فعاليت نمايندگان كنگره اسپانيا آشنا شد.

گفتني است كنگره نمايندگان اسپانيا 350 عضو دارد و جلسات علني اين كنگره در روزهاي سه شنبه، چهارشنبه و پنج شنبه برگزار مي‌شود.

دكتر علي لاريجاني در ادامه ديدارهاي خود در مادريد، با ميدل آنخل موراتينوس، وزير امور خارجه‌ و همكاري اسپانيا ديدار و گفت‌وگو كرد.

به گزارش ايسنا، در اين ديدار طرفين به نقطه‌نظرات مطرح شده در كنفرانس مونيخ اشاره و اعلام كردند كه نظر شنيده شده در اين كنفرانس مثبت بود. هم‌چنين در اين ديدار روابط دوجانبه‌ي اقتصادي و سياسي بين ايران و اسپانيا بررسي شد و طرفين از موضوع، ارزيابي مثبتي داشتند.

لاريجاني در اين ديدار گفت: اروپا مي‌تواند نقش سازنده‌اي در حل و فصل مشكلات خاورميانه ايفا كند. البته مشروط به اين‌كه تمام طرف‌هاي ذيربط در مباحث خاورميانه را به رسميت بشناسد و آنها را در گفت‌وگوها و مذاكرات در نظر بگيرند.

رييس مجلس شوراي اسلامي ادامه داد: به طور مشخص دولت حماس كه دولت منتخب است را در مذاكرات شركت دهد و براي اين‌كه فرصتي براي حل مشكلات خاورميانه فراهم شود، گذرگاه‌ها بايد سريع‌تر باز شود تا مردم غزه بتوانند زندگي عادي داشته باشند.

لاريجاني با اشاره به مشكلات افغانستان، گفت: در صورتي كه نيروهاي موجود در افغانستان و دولت متبوع نگاه تازه به مباحث افغانستان داشته باشند ايران آماده‌ي كمك است تا براي حل مشكلات افغانستان به رويكرد جديد بپردازد تا به نتيجه‌ي مطلوب برسد.

وي تجربه‌ي عراق به عنوان تجربه‌ي شكست خورده از يكجانبه‌گرايي آمريكا را مورد اشاره قرار داد و افزود: ايران آماده است بتواند در ايجاد ثبات سياسي و پايدار در عراق هر كمكي كه لازم باشد ارايه دهد.

وزير امور خارجه و همكاري اسپانيا نيز ابراز اميدواري كرد كه دولت جديد آمريكا با نگاه جديد فرصت‌هاي جديدي به وجود آورد.

رييس مجلس شوراي اسلامي نيز افزود: با نگاه محتاطانه، منتظر تغيير در سياست‌هاي آمريكا هستيم و صرف اظهارنظر كفايت نمي‌كند.

لاريجاني افزود: هنوز طرح مشخصي از طرف آمريكايي‌ها ديده نشده و براي پرداختن به مسائل منطقه در صورتي كه چنين طرحي را داشته باشيم بهتر مي‌توان اظهارنظر كرد.

به گزارش ايسنا، در اين ديدار طرفين درباره‌ي اين‌كه تاكنون راهبردي كه براي افغانستان اعمال شده پاسخگو نبوده بر ضرورت تجديدنظر در اين راهبرد تاكيد كردند.

در اين ديدار هم‌چنين درباره‌ي سفرهاي دوجانبه‌ي مقامات پارلماني ايران و اسپانيا گفت‌وگو شد و لاريجاني اعلام كرد: كماكان منتظر سفر وزير خارجه‌ي اسپانيا به ايران است.

علي لاريجاني در ادامه ديدارهاي خود با مقامات كشور اسپانيا با زاپاترو، نخست وزير اسپانيا ديدار و گفت‌وگو كرد.

به گزارش خبرنگار اعزامي ايسنا به اسپانيا، علي لاريجاني، رييس مجلس شوراي اسلامي در اين ديدار با اشاره به سياست‌هاي اصولي جمهوري اسلامي ايران تصريح كرد: روابط بين اسپانيا و ايران از يك سابقه تاريخي برخوردار است.

لاريجاني از ايران به عنوان يك قدرت منطقه‌يي داراي ذخاير انرژي ياد كرد و بر ضرورت استفاده از پتانسيل‌هاي دو كشور در رابطه با بهره برداري از منابع انرژي پايدار تاكيد كرد.

لاريجاني هم‌چنين با اشاره به موضوع فلسطين و غزه بر فراهم شدن زمينه آرامش و بازشدن كليه گذرگاه‌ها تاكيد كرد و افزود: همه بخش‌هاي فلسطين بايد مورد توجه قرار گرفته و هيچ وقت از آن مستثني نشود.

بنابراين گزارش در اين ديدار زاپاترو نخست وزير اسپانيا نيز ضمن اعلام آمادگي كامل دولت اسپانيا براي همكاري‌هاي سازنده در همه زمينه‌ها با جمهوري اسلامي ايران از جمله احقاق حق مردم فلسطين و ايجاد ثبات در افغانستان، عراق و مبارزه موثر با تروريسم تاكيد كرد.

زاپاترو در ادامه اعلام آمادگي كرد كه به عنوان پلي جهت اعتمادسازي در روابط بين جمهوري اسلامي ايران و اتحاديه اروپا از همه ظرفيت‌هاي خود استفاده كند.

گفتني است در پايان اين ديدار علي لاريجاني از نخست وزير اسپانيا دعوت كرد تا در فرصتي مناسب از جمهوري اسلامي ايران ديدار كند.

لاريجاني هم‌چنين با دبيركل حزب مردمي اسپانيا ديدار و بر گسترش روابط دو جانبه بين اسپانيا و جمهوري اسلامي تاكيد كرد.

علي لاريجاني، رييس‌مجلس شوراي اسلامي در ادامه ديدارهاي خود با مقامات كشور اسپانيا با خوزه لوئيز رودريگرز زاپاترو، نخست‌وزير اسپانيا در محل كاخ مون كلوآ ديدار و گفت‌وگو كرد.

به گزارش خبرنگار اعزامي ايسنا به مادريد، در ديدار رييس مجلس شوراي اسلامي با نخست‌وزير اسپانيا، حميدرضا حاجي بابايي عضو هيات رييسه مجلس، طيبه صفايي نماينده تهران، حجت‌الاسلام شهيدي معاون وزير امور خارجه نيز حضور داشتند.

ملاقات با ماريانو راخوي رييس حزب مردمي اسپانيا ديگر برنامه بعدي رئيس مجلس دراين سفر بود.

علي لاريجاني روز گذشته در مصاحبه‌ مطبوعاتي با رسانه‌هاي گروهي داخلي و خارجي در اسپانيا شركت كرد و به سوالات آنها پاسخ گفت.

به گزارش خبرنگار اعزامي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) به مادريد، رييس مجلس شوراي اسلامي در پاسخ به پرسشي درباره پيشنهاد مذاكره‌ با آمريكا گفت: آمريكا منظورش را مشخص كند، اگر طرحي به ذهن‌شان مي‌رسد از طريق ديپلماتيك ارائه دهد؛ ديپلماسي را براي همين ساخته‌اند.

رييس مجلس در پاسخ به پرسش ديگري درباره‌ وضعيت حقوق بشر در ايران تصريح كرد: در سال‌هاي اخير در خيلي از بخش‌هايي كه براي بشر مفيد است به صورت ابزاري استفاده مي‌شود؛ ما از سرزميني صحبت مي‌كنيم كه ديكتاتوري در آن با كمك آمريكا مردم را شكنجه و زنداني مي‌كرد، اما هيچ وقت حقوق بشر درباره‌ي آن حكومت ديكتاتوري مطرح نبود، وقتي ديكتاتور و 60 هزار مستشار آمريكايي را از كشور بيرون كرديم از آن موقع هر چند وقت يك بار بحث حقوق بشر را مطرح مي‌كنند.

وي با تاكيد بر اين‌كه خوب نيست با نهادهاي بين‌المللي ابزاري برخورد شود، گفت: آژانس اتمي يا شوراي امنيت با تصميمات سياسي مي‌خواهند از اين ابزارها استفاده كنند و اين براي آينده بشريت مضر است.

رييس مجلس در پاسخ به اين سوال كه فكر مي‌كنيد پيشنهاداتي كه ممكن است از سوي آمريكا مطرح شود چه حداقلي از آن مورد قبول واقع شود، گفت: آنچه كشورهاي منطقه طلب مي‌كنند اين است كه به حقوق مردم منطقه احترام گذاشته شود، رفتار دوگانه نداشته باشد، تروريست را خوب و بد نكند و با تروريست‌ها درست مبارزه شود، و دنبال سلطه‌ي نظامي به كشورها نباشد.

لاريجاني در پاسخ به پرسش ديگري در خصوص انتخابات دهم رياست جمهوري و تعدد كانديداها گفت: هرچه در انتخابات افراد بيشتري شركت كنند انتخابات پرشورتر مي‌شود، و البته هنوز آرايش انتخاباتي در كشور ما شكل نگرفته است، چون دموكراسي در كشور ما جدي است و همه‌ نهادهاي كشور بر راي مردم استوار است و انتخابات هرچه تنوع داشته باشد مفيد است.

رييس قوه مقننه در ادامه و در پاسخ به پرسشي مبني بر اين‌كه چه وقت فضاي داخلي ايران براي آغاز مذاكرات مناسب است يا نه؟ گفت: هر وقت احساس كنيم شرايط براي ايجاد صلح پايدار در منطقه فراهم است و قصد جدي براي حل مسائل در منطقه وجود دارد.

وي ادامه داد: ‌مذاكرات ايران، ‌حقوق مردم را حفظ و به ساير ملل منطقه كمك مي‌كند و ايران آن را مي‌پذيرد و بايد اين فكر به وجود آيد كه بحث مذاكره در رسانه‌ها فريب‌كاري و تفنن نيست.

لاريجاني در پاسخ به پرسش ديگري در خصوص گزارش سازمان عفو بين‌المللي در مورد شكنجه، زندان و نقض حقوق بشر گفت: ما قطعا اين گزارش را نفي مي‌كنيم، انقلاب كرديم كه اين مسائل در كشورمان وجود نداشته باشد، در زمان ديكتاتوري مردم را كشتند، انقلاب براي اين بود كه اين ظلم‌ها از بين برود، لذا حرف‌ آنها اين است كه ابزاري استفاده كنند، اگر جاي ديگر نتوانستند كاري كنند از فضاسازي رسانه‌اي استفاده كنند.

وي با بيان اين‌كه براي كسي كه در ايران مردم را مي‌كشد و به خانه‌ي مردم تجاوز مي‌كند مجازات اعدام وجود دارد، گفت: طبق قوانين جاري كشور ما، اگر با سلاح مردم را بكشند مجازات آن قتل است، ولي مي‌دانيد در برخي كشورها مجازات اعدام ندارند.

وي تاكيد كرد: ما منطق حقوق داريم اين بحث سياسي نيست و فكر مي‌كنم بايد بيشتر از اين نسبت به مسائل حقوق بشر حساس بود.

لاريجاني تاكيد كرد: زندان گوانتانامو مگر شكنجه‌گاه نبود، اين‌كه اسراييل رييس مجلس و نمايندگان مجلس فلسطين را دزديد آيا خلاف حقوق بشر نيست؟ آيا فجايع اسراييل در غزه نقض حقوق بشر نبود؟ آيا حكومت‌هايي كه غالبا اقمار آمريكا در منطقه ما هستند مشكل حقوق بشر ندارند؟ اين كه گفتم از نهادهاي بين‌المللي استفاده نشود اينهاست.

رييس مجلس در ادامه در پاسخ به پرسشي كه آيا وقت آن نرسيده كه مطالبات خود را از آمريكا طلب كنيم، گفت: اگر آمريكايي‌ها رويكرد استراتژيك و راه حل مسائل را داشته باشند و پذيرش آن روبنايي نباشد و كمك كند به حقوق ملت ايران و ساير كشورها، قابل مذاكره است. مذاكره براي حقيقت است نه براي مذاكره؛ و كسي كه مذاكره مي‌كند قطعا دنبال منافع ملي كشور خودش است.

رييس قوه مقننه در پاسخ به پرسش ديگري در خصوص خروج نام منافقين از گروه‌هاي تروريستي گفت: يكي از نمونه‌هاي رفتار دوگانه همين نوع برخورد با تروريست‌هاست، ولي در مونيخ و اسپانيا همه مي‌گفتند قبول داريم كه منافقين تروريست هستند ولي دادگاهي حكمي داده است كه اميدواريم اين طور باشد و اين لكه‌ي سياه را از پرونده‌ي خود بردارند.

وي تاكيد كرد: رفتار تروريست‌ها قابل كتمان نيست.

رييس مجلس در پاسخ به اين پرسش كه دادگاهي در اسپانيا عليه شش وزير و نيروهاي ارتش اسراييل اقامه‌ي دعوي كرده است و آنها را به حكم اعدام غيربشري متهم كرده است، گفت‌:‌اين دادگاه كار خوبي انجام داده است، جنايات اسراييل طوري است كه همه كشورها واكنش عادلانه نشان دهند.

وي با تاكيد بر اين‌كه جنايات اسراييل در تاريخ كم‌نظير است، افزود: اگر وجدان‌هاي بيدار و دولت‌هاي مسووليت‌پذير نسبت به اين موضوع حساسيت نشان ندهند در دنيا فاجعه مي‌شود.

لاريجاني در ادامه در پاسخ به پرسشي در خصوص همكاي با كشور اسپانيا گفت: در زمينه‌هاي مختلف اقتصادي، سياسي و منطقه‌اي با اسپانيا همكاري‌هايي داريم.

رييس مجلس در پاسخ به پرسش ديگري در خصوص موضوع غزه و بازگشايي گذرگاه رفح گفت: در اين سفر و در ملاقات با مقامات كشورهاي اسپانيا در اين زمينه بحث شد، ولي حل اين موضوع احتياج به تحرك سياسي قوي دارد.

وي با تاكيد بر اين‌كه بسته نگه داشتن گذرگاه‌ها كار خطرناكي است، گفت: يك و نيم ميليون نفر جمعيت در غزه زندگي مي‌كنند ولي هر از چند گاهي مي‌گويند به صد كاميون حامل مواد غذايي اجازه‌ي ورود به غزه را داديم، اين طوري نمي‌توان شهري را اداره كرد و اين موضوع نشان مي‌دهد كه اسراييلي‌ها دنبال ماجراجويي هستند.

لاريجاني در پايان تاكيد كرد: همه كشورها بايد تلاش كنند جلوي ظلم را بگيرند.

علي لاريجاني پس از سفر چهار روزه خود به آلمان و اسپانيا، وارد تهران شد و دستاوردهاي سفر خود را تشريح كرد.

به گزارش خبرنگار پارلماني ايسنا،‌ رييس مجلس شوراي اسلامي با بيان اين‌كه اين سفر دو بخش داشت، به برگزاري چهل و پنجمين كنفرانس امنيتي مونيخ و ملاقات با مسوولان كشور اسپانيا اشاره كرد و افزود: در كنفرانس امنيتي مونيخ در مورد مسائل امنيتي بين‌المللي و چالش‌هاي پيش‌رو، بحث شد.

لاريجاني با بيان اين‌كه اعضاي اصلي اين كنفراس عضو ناتو هستند و چند نفري هم از كشورهاي ديگر براي شركت در اين اجلاس دعوت شده بودند، افزود: موضوع خلع سلاح بخش نخست كنفرانس بود، بحران مالي و امنيت انرژي و بحران‌ بالكان و افغانستان نيز در اين كنفرانس مورد بحث و بررسي قرار گرفت.

رييس مجلس با بيان اين‌كه بسياري از رهبران كشورهاي مختلف در اين اجلاس شركت بودند، تصريح كرد: بحثي كه مطرح كرديم درباره شرايط امنيتي در فضاي بين‌المللي بود و اعلام كرديم اگر با مسائل امنيتي با شيوه‌هاي گذشته برخورد كنند نبايد به كاهش چالش‌ها اميدوار باشيم، اما اگر رويكرد سالم و منطقي نسبت به حل بحران به وجود آيد و مسائل امنيتي با واقع‌بيني بررسي شود مي‌توان شرايط را به نحو ديگر رقم زد.

لاريجاني با اشاره به انجام ملاقات‌هايي در حاشيه‌اي اين كنفرانس گفت:‌ اظهارات برخي رهبران اروپايي حتي آمريكايي در كنفرانس نشان دهنده‌ اين واقعيت بود كه نمي‌توانيم چالش‌هاي دنيا را به صورت تك‌بعدي و به وسيله يك كشور حل كنيم؛ و بعضا رهبران با صراحت اين موضوع را بيان مي‌كردند.

رييس مجلس تاكيد كرد: دو سه سال پيش چنين نكته‌اي وجود نداشت، بلكه بعد از فروپاشي تئوري يك‌جانبه‌گرايي آمريكا اين فضا به وجود آمد كه خود دستاوردي براي نظام بين‌الملل است تا از اين فضاي تك بعدي خارج شود.

لاريجاني با بيان اين‌كه در حاشيه كنفرانس امنيتي مونيخ با مسوولان كشورهاي اروپايي و همسايه‌ آن مذاكره داشتيم، عنوان كرد: مسائل دوجانبه و برخي موضوعات مهمي كه به ذهن آنها مي‌آمد براي حل چالش‌ها مورد بررسي قرار گرفت.

وي با اشاره به ديدارش با نخست‌وزير اسپانيا، وزير امور خارجه‌ و رييس مجلس اين كشور گفت: صحبت‌هايي درباره نحوه‌ گسترش روابط سياسي، سرمايه‌گذاري و برخي چالش‌هاي منطقه و نقش آنها مطرح شد و به نظر مي‌رسد در اتحاديه اروپا، اسپانيا و ساير كشورها علاقمند به ايفاي نقش موثرتر در حل مسائل هستند، البته اين به اراده‌ و هزينه‌كرد خودشان بستگي دارد.

رييس مجلس در پايان گفت: پيوستگي منطقه به نحوي است كه كشورهايي كه بخواهند نقش‌آفرين باشند مستمرا بايد كار كنند تا به نتيجه برسند.

انتهاي پيام

سه|ا|شنبه|ا|22|ا|بهمن|ا|1387





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 98]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن