واضح آرشیو وب فارسی:پرتال دانشگاهی کشور: جزئياتي از نحوه تعيين ظرفيت پزشکي با حذف کنکور
گزارش ويژه مهر /
جزئياتي ازنحوه تعيين ظرفيت پزشکي با حذف کنکور/ آخرين خبرها ازحذف کنکور
مديرکل دفتر گسترش و ارزيابي وزارت بهداشت گفت: چگونگي پذيرش دانشجو در گروه علوم پزشکي در زمان حذف کنکور بر اساس نيازسنجي وزارت بهداشت صورت مي گيرد و مقرر شد کارگروه هاي تعيين ظرفيت پذيرش در وزارتخانه ها تشکيل شود.
دکتر سيداميرمحسن ضيايي در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص تصميم کميته ماده 4 کنکور براي ظرفيت هاي پذيرش دانشجو در زمان حذف کنکور افزود: قرار است کارگروه هايي در وزارتخانه هاي مربوطه از جمله علوم و بهداشت براي تعيين ظرفيت تشکيل شود و ظرفيت ها را ارائه دهند.
وي اضافه کرد: تعيين ظرفيت وزارت بهداشت براي گروه علوم پزشکي بر اساس نيازسنجي علمي صورت گرفته و آن را به کميته ماده 4 کنکور پس از نهايي شدن ارائه مي دهد.
ضيايي گفت: اين موضوع که پذيرش دانشجو در زمان حذف کنکور چگونه بايد اجرايي شود در کميته ماده 4 کنکور مورد بحث و بررسي قرار گرفته و سناريوهاي متعددي درنظر گرفته شده است.
وي اضافه کرد: اين موضوع که چه تعداد داوطلب نياز به امتحان ملي دارند و چه ميزان داوطلب در زمان حذف کنکور وجود خواهد داشت و چه تعداد از داوطلبان سوابق تحصيلي ندارند و نحوه تهيه سوابق تحصيلي براي اين افراد و نحوه برخورد با آنها و همچنين زمان مورد نياز در اين کارگروه ها مورد بررسي قرار گرفت.
مديرکل دفتر گسترش و ارزيابي وزارت بهداشت اظهار داشت: موضوع زمان اجراي قانون حذف کنکور در اين کميته مورد بحث قرار گرفت و به نظر مي رسد پس از نهايي شدن زمان اجرايي شدن اين قانون از سوي وزارت آموزش و پرورش اطلاع رساني صورت مي گيرد.
علي عباسپور تهراني فرد رئيس کميسيون آموزش مجلس نيز پيش از اين به مهر گفته بود: تلاش اين است که سال 91 به عنوان سال حذف کنکور در نظر گرفته شود که اميدواريم به سئوالات تکنيکي تا آن زمان پاسخ علمي داده شود.
وي افزوده بود: در جلسه کميته حذف کنکور بر روي نکات تکنيکي بحث و مقرر شد وزارتخانه هاي علوم و آموزش و پرورش و مجلس بر روي نکات تکنيکي کارهاي لازم را انجام دهند و جلسه بعدي پس از ارائه کار کارشناسي از سوي سازمان سنجش و وزارت آموزش و پرورش برگزار شود.
عباسپور با اشاره به نکات تکنيکي که از سوي نهادهاي اجرايي بايد به کميته ارائه شود به مهر گفته بود: مقرر شد سازمان سنجش گزارشي در مورد نحوه ورود داوطلبان و نوع ديپلم آنها به وزارت آموزش و پرورش و مجلس ارائه کند.
وي افزود: تبصره 2 ماده 4 قانون حذف کنکور و تعيين مکانيسم جبراني براي دانش آموزاني که در برخي دروس نمرات لازم را کسب نکرده اند و مشخص کردن شيوه تعيين سوابق تحصيلي براي افرادي که پيش از سال 84 ديپلم خود را اخذ کرده اند از جمله نکات تکنيکي بود که در اين جلسه مورد بحث قرار گرفت.
رئيس کميسيون آموزش و تحقيقات مجلس شوراي اسلامي خاطرنشان کرد: پس از نهايي شدن نکات تکنيکي که مورد نظر کميته است زمان مورد نظر براي اجراي قانون حذف کنکور تعيين مي شود.
وي اضافه کرد: همچنين مقرر شد دستگاههاي اجرايي راه حل هاي پيشنهادي خود را براي عملياتي کردن قانون حذف کنکور به کميته ارائه کنند.
به گزارش مهر، رئيس کميسيون آموزش و تحقيقات مجلس شوراي اسلامي زمان حدف کنکور را بين سال هاي 91 تا 93 عنوان و اعلام کرده است اين موضوع در حال بررسي است.
علي عباسپور تهراني فرد در خصوص آخرين اخبار مربوط به حذف کنکور با اشاره به جلسه ماه گذشته گفت: در اين جلسه قرار بود وضعيت فارغالتحصيلان و دانش آموزان سال سوم و پيش دانشگاهي و ملاک قرار دادن معدل آنها در صورت حذف کنکور مورد بررسي قرار گيرد.
وي افزود: اين گزارش تهيه شده و در اختيار کميسيون آموزش و تحقيقات و وزارتخانههاي آموزش و پرورش و علوم قرار گرفت.
عباسپور خاطر نشان کرد: بناست پس از بررسي اين گزارش در جلسه ديگري سال مشخصي را براي حذف کنکور تعيين کنيم.
وي با بيان اينکه پيشنهاد کميسيون براي حذف کنکور سال 91 بود، تصريح کرد: اميدواريم بين سال 91 تا 93 آن سالي که ميتواند بهترين نتيجه را با حذف کنکور داشته باشد، انتخاب شود.
نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي گفت: اگر سال 91 انتخاب شود قاعدتاً به تغيير قانون نيازي ندارد اما اگر سالهاي ديگر انتخاب شود يا بايد در قانون تغييري ايجاد کنيم و يا اينکه در برنامه 5 ساله پنجم توسعه ذکر کنيم که سال حذف کنکور تمديد شده و مثلاً تا پايان سال اول يا دوم برنامه پنجم به اجرا در خواهد آمد. البته اين موضوعات هم اکنون در دست بررسي است.
رئيس کميسيون آموزش و تحقيقات اضافه کرد: پيش از اين در قانون حذف کنکور آمده بود که تا پايان سال اول برنامه پنجم اين قانون به اجرا در آيد و کنکور حذف شود اما باتوجه به تغييراتي که در اجراي اين قانون به وجود آمد که منشا بيشتر آن نيز تغييرات مديريتي در وزارت آموزش و پرورش بود. به دليل اينکه بار اين قانون نيز بر دوش آموزش و پرورش است و بايد خود را آماده ميکرد، عملاً اقدام موثري صورت نگرفت.
وي ادامه داد: با انتخاب وزير جديد آموزش و پرورش بحث اين که حذف کنکور در سال 91 محقق ميشود يا خير و برنامهريزي در اين رابطه در حال مطالعه و بررسي است تا ببينيم نتيجه چه خواهد شد.
حاجي بابايي وزير آموزش و پرورش نيز روز گذشته يکشنبه درباره نهايي شدن امتحانات پيش دانشگاهي گفت: هم اکنون درصدد برگزاري امتحانات پيش دانشگاهي به شکل نهايي هستيم چرا که بايد تا سال 91 يا 92 دروسي را در سه پايه اول تا سوم متوسطه نهايي کنيم تا دانش آموزان براساس معدل آنها وارد دانشگاه شوند.
http://www.mehrnews.com/fa/newsdetail.aspx?NewsID=1023435
1388/11/06
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: پرتال دانشگاهی کشور]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 234]