محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1831514629
اخبار ويژه كيهان// قرار و مدار شنبه و عهدشكنى يكشنبه!// 8 سال بازى با نامزد تمرينى بس نيست؟!// لولاي ماست اما بايد نو شود!// اقدام سؤال برانگيز به بهانه ويژه نامه سى امين سالگرد
واضح آرشیو وب فارسی:آریا نیوز: اخبار ويژه كيهان// قرار و مدار شنبه و عهدشكنى يكشنبه!// 8 سال بازى با نامزد تمرينى بس نيست؟!// لولاي ماست اما بايد نو شود!// اقدام سؤال برانگيز به بهانه ويژه نامه سى امين سالگرد
خبرگزاري آريا- كيهان در شماره امروز خود (23 بهمن)، اخبار ويژه زير را درج كرده است.
قرار و مدار شنبه و عهدشكنى يكشنبه! (خبر ويژه)
شنبه شب- 87.11.19- جلسه اي در دفتر آقاي خاتمي با حضور نمايندگاني از سوي آقاي ميرحسين موسوي تشكيل شده بود تا درباره نامزدي خاتمي يا موسوي بحث و تبادل نظر شود. در اين جلسه آقاي خاتمي باتفاق آقايان محمدرضا خاتمي، علي خاتمي و موسوي لاري حضور داشتند و آقايان محمدرضا بهشتي، باقريان و بهزاديان به نمايندگي از سوي مهندس موسوي شركت كرده بودند. در ابتداي جلسه آقاي سيدمحمد خاتمي مي گويد اگر مهندس موسوي بيايد، من ديگر نيازي به آمدن نمي بينم و قطعا وارد ميدان شده و از آقاي مهندس موسوي حمايت مي كنم. نمايندگان آقاي موسوي اعلام مي كنند كه مهندس قصد دارد ابتدا مباحثي را در جامعه مطرح كند و سپس اگر مصلحت ديد نامزد شود و تاكيد مي كنند مهندس موسوي هنوز نمي خواهد نظر نهايي خود را اعلام كند. آقاي خاتمي مي گويد درخواست مردم را نمي شود بي پاسخ گذاشت و كش دادن بيشتر به مصلحت نيست. نمايندگان مهندس موسوي كه مي دانستند منظور آقاي خاتمي از مردم، همان گروه چند نفره فشار حزب مشاركت و سازمان مجاهدين انقلاب است در پاسخ اظهار مي دارند كه آقاي مهندس موسوي مي گويد نامزد شدن هر دو نفرمان هم ممكن است و مانعه الجمع نيست، نهايتا يكي به نفع ديگري كنار مي رود.
گفتني است يك روز بعد از اين جلسه- روز يكشنبه 87.11.20- و در حالي كه مهندس موسوي هنوز سخني از انصراف نگفته بود، آقاي خاتمي در مجمع روحانيون مبارز نامزدي خود را رسما اعلام مي كند.
گفته مي شود اعلام حضور رسمي آقاي خاتمي تحت فشار شديد برخي از افراطيون بوده است كه قصد داشتند آقاي موسوي را در مقابل عمل انجام شده قرار داده و ايشان را از نامزدي منصرف كنند ولي اين ترفند برخلاف انتظار آنها كارگر نشده و مهندس موسوي نه فقط انصراف نداد، بلكه ايشان و حاميان وي از اين اقدام خاتمي كه برخلاف قرار و مدار جلسه شنبه شب بود، عصباني شده و آن را يك حركت غيراخلاقي تلقي مي كنند. از سوي ديگر آقاي خاتمي نيز كه به پيش بيني سازمان و مشاركت درباره انصراف موسوي اعتماد كرده بود، از اين كه فريب ترفند آنها را خورده است بسيار نگران به نظر مي رسد، چرا كه اميدوار بود مهندس موسوي ضمن انصراف از كانديداتوري به حمايت از وي برخيزد. خاتمي اين حمايت را براي ترميم وجهه خود و مخصوصا طفره رفتن از پاسخگويي درباره اقدامات و مواضع سؤال برانگيزي كه خود و دوستانش طي دوره 8 ساله رياست جمهوري داشته است، ضروري مي داند.
گفتني است شكست در رقابت با احمدي نژاد كه از حمايت گسترده مردمي برخوردار است يكي از دغدغه هاي اصلي خاتمي است كه ترغيب و تشويق هاي سازمان و مشاركت هنوز نتوانسته است اين دغدغه را برطرف سازد
8 سال بازى با نامزد تمرينى بس نيست؟! (خبر ويژه)
رئيس گروهك ادوار تحكيم از بي اعتنايي اصلاح طلبان نسبت به طرح نامزدي عبدالله نوري گلايه كرد و گفت: متاسفانه دوستان حاضر نشدند وارد شرايط ما بشوند و همراهي نكردند.
زيدآبادي به ايلنا گفت: دوستان اصلاح طلب نقش شوراي نگهبان را بر عهده گرفته اند و معتقدند نوري رد صلاحيت مي شود و حضورش هزينه دارد. در صورتي كه درباره خاتمي هم اين وضعيت مطرح است.
در همين حال سايت خرداد (حاميان عبدالله نوري) با اشاره به ترديدهاي چند ماهه خاتمي پيش از نامزدي نوشت: ما با خاتمي 8 سال تمرين اصلاح طلبي كرديم اما او مرد بردن بازي و يكسره كردن كار نيست. با او تنها مي شود تمرين كرد و تمرين كرد و هرگز به فينال نرسيد.
انتظار نداشتيم موشك ايرانى با توليدات آمريكا رقابت كند (خبر ويژه)
دبير مجله «اخبار فضانوردي» مي گويد: موفقيت ايران در كسب فناوري هاي موشكي و فرستادن ماهواره به فضا براي متخصصان غيرمنتظره بود.
به گزارش ريانووستي، ايگور ليسوف طي تحليلي در Infoxru مي نويسد: اگر تاكنون تصور مي شد ايران تا ساخت موشك هاي قاره پيما راه زيادي دارد اكنون مي توان گفت كه يك گام بيشتر تا رسيدن به آن نمانده است. ايران چند روز پيش به دهمين قدرت فضايي دنيا تبديل شد و ماهواره اميد را به فضا فرستاد.
اين كارشناس روسي اضافه مي كند: ساخت موشك دو مرحله اي با چنين اندازه اي آن هم سوختي معمولي با دماي جوش بالا كار ساده اي نيست. براي اينكه دومين پله بتواند سرعت مداري بگيرد، هريك از دو پله بايد داراي سطحي عالي از تكامل ساختاري باشد و علاوه بر آن سيستم مدرن هدايتي مورد نياز است كه انتقال مطابق شاخص هاي نهايي داده شده را با وجود اندك سوخت باقي مانده در باك تامين كند. اگرصراحتا سخن بگوييم، هيچ كس از ايرانيان انتظار نداشت موشكي را بسازند كه حتي قابل مقايسه با مدل «ماسك» كمپاني آمريكايي Spacx باشد. اكنون ساخت موشك قاره پيما هم براي ايران كار دشواري نيست.
لولاي ماست اما بايد نو شود!
رئيس دفتر سياسي گروهك نهضت آزادي، رئيس دولت اصلاحات را مناسب ترين نامزد دانست و به ديگر نامزدهاي اصلاح طلب (موسوي و كروبي) توصيه كرد اجماع را نشكنند!
محمد توسلي در گفت وگو با فرارو اظهار داشت: آقاي خاتمي مناسب ترين نامزدي است كه مي تواند محور و يا لولاي جنبش فراگير اصلاح طلبي در كشور باشد و اكنون هم كه ايشان اعلام نامزدي كرده اند ما استقبال مي كنيم و فكر مي كنيم كه حضور ايشان نبايد جا را براي ساير نامزدها تنگ كند. ساير نامزدها از جمله آقايان موسوي و كروبي هم مي توانند در عرصه حضور داشته باشند و ستادهاي خود را تقويت كنند اما انتظار ما از همه بزرگواراني كه در عرصه اصلاح طلبي نامزد مي شوند اين است كه در كنار هم باشند و در نهايت يك نفر از ميان اين جمع به عنوان نامزد نهايي در انتخابات حضور پيدا كند. پيش بيني من اين است كه اگر اين اتفاق نيافتد و اصلاح طلبان مثل دوره قبل با چند كانديدا حضور پيدا كنند و آراء شان تقسيم شود با پيامد هاي منفي روبرو خواهيم شد.
وي در عين حال گفت: اصلاح طلبان بايد علاوه بر دوستان نزديك خود، بتوانند با احزاب و گروه هايي كه گفتمان اصلاح طلبي را باور دارند، رايزني كنند تا بتوانند برنامه حداقلي مورد قبول همگان را اعلام كنند. همكارمان آقاي خاتمي تصريح كرده اند كه «خاتمي نو» بايد بيايد چون خاتمي اي كه با شرايط گذشته مي شناسيم، معلوم نيست در شرايط جديد بتواند موفق شود.
اين عضو گروهك آزادي از خاتمي به خاطر اين كه مانع از برگزاري انتخابات مجلس هفتم نشد و انتخابات مذكور را برگزار كرد انتقاد نمود
نيويورك تايمز: پتك جواب نداد بايد به سياست فريب متوسل شد! (خبر ويژه)
گزارشگر روزنامه نيويورك تايمز كه در ايران به سر مي برد از دولت اوباما خواست براي جلب اعتماد مردم ايران در آستانه انتخابات رياست جمهوري سياست فريبكاري را به جاي استفاده از پتك در پيش بگيرد!
به گزارش راديو فردا، راجر كوهن در گزارش خود مي نويسد: بيشترين نگراني ايران ظهور چهره اي مانند گورباچف است كه در درون به اسم مصالحه با غرب، كار را به حراج انقلاب و نابود كردن نظام اعتقادي آن بكشاند. بايد از اين منظر به رقابت انتخاباتي آينده در ايران نگريست، انتخاباتي كه بعد از انتخابات آمريكا مهم ترين انتخابات جهان است.
وي با اشاره به گفت وگوي خود با «جهانگير-الف» يكي از عناصر ضد انقلاب مي نويسد: به گفته او براي جلب اعتماد، فريب كاري ضروري است. حرف او جدي بود. منظور آن بود كه سياست يعني به كار بستن تدابيري زيركانه و مزورانه اما آمريكا به جاي آن موافق استفاده از پتك بوده است. همان طور كه در عمل ديده شد اين ابزار مناسبي براي كار نيست. برتري و تفوق هاي ايران، با دردسرهاي آمريكا همزمان شده است.
راجر كوهن مي افزايد: در اينجا به انتخابات حساس ژوئن (خرداد) مي رسيم و نامزد شدن محمد خاتمي رئيس جمهور سابق، اصلاح طلبي كه زماني او را گورباچف ايران دانستند، كه نبود. او در بزنگاه ها عقب نشست و بسياري را سرخورده كرد. اعتراض هاي دانشجويي هم پيش از آن كه دستاوردي داشته باشد از بين رفت.
نيويورك تايمز به نقل از گزارشگر خود مي افزايد: رقيب اصلي احمدي نژاد است كه بخت نخست پيروزي است. رئيس جمهوري كه موفق شد از ايران تصويري بسازد تا آن را به عنوان صداي محرومان در جهان بشناسند. او همچنين به برنامه هسته اي كشور سرعت بخشيد و سبك و شيوه اش مورد پسند عامه است.
گزارشگر نيويورك تايمز توصيه مي كند: نفع غرب در آن است كه احمدي نژاد براي دوره اي ديگر به رياست جمهوري انتخاب نشود. اوباما نبايد زمينه تقابل را ايجاد كند. لحني كه جو بايدن معاون اوباما به كار برد كاملاً اشتباه بود. او گفت: «ادامه اين راهي را كه طي مي كنيد، به فشار و انزوا ختم مي شود».
كوهن با لحني حسرت بار، به سال هاي اشغال ايران در جنگ جهاني دوم از سوي آمريكا و انگليس و روسيه اشاره مي كند و مي نويسد: اي كاش اوباما مي توانست به محل اقامت سفير انگليس در تهران بيايد و ميزي را ببيند كه شام روز 30 نوامبر 1943 (9 آذر 1322) بر روي آن صرف شد. شامي به افتخار تولد 69 سالگي چرچيل با حضور او، رزولت و استالين. در بين اين مقامات حتي يك ايراني هم حضور نداشت تا شاهد سرنوشت جهان پس از جنگ باشد. استقلال اصل انقلاب ايران است كه در آستانه سي سالگي قرار دارد. پرتاب ماهواره، مانند برنامه هسته اي باعث غرور ملي شده است. هدف آمريكا بايد باز شدن فضاي حاكميت ايران باشد و نه سرنگون كردن آن. براي اين كار بايد هوشمندانه به جاي تكان دادن انگشت تهديد، اين غرور را رعايت كرد. اگر قرار بر تغيير و دگرگوني است، بايد بسيار پيش از انتخابات 22 خرداد اين تغيير روي دهد تا جوانان ايراني بتوانند آن را باور كنند
چامسكي: اوباما هيچ تغييرى ايجاد نخواهد كرد (خبر ويژه)
نوام چامسكي منتقد و تحليل گر باسابقه آمريكايي تاكيد كرد: با آمدن باراك اوباما هيچ تغييري در سياست هاي آمريكا صورت نخواهد گرفت.
وي در مصاحبه با تلويزيون Press TV، به سوابق سياه ريچارد هالبروك فرستاده ويژه اوباما براي مسائل پاكستان و افغانستان اشاره كرد و گفت: هالبروك پرونده بسيار سياهي دارد. او نه تنها در يوگسلاوي بلكه پيش از آن در اندونزي و در زماني كه مردم تيمور شرقي (East Timor) تحت شديدترين شقاوت ها قرار گرفتند نماينده آمريكا و عالي ترين كارمندي بود كه در عدم توقف آن اعمال و نيز حمايت دولت متبوعش از كشتارها نقش داشت و لكه هاي سياه فراواني در پرونده كاري او ديده مي شود.
چامسكي افزود: در مورد خاورميانه و به ويژه فلسطين و اسرائيل هم هدف و راه حل عاجلي در دستور كار دولت اوباما قرار نگرفته است تا بتوان به اعتبار آن به نتيجه مطلوبي دست يافت. البته راه حل مناسب و مستقيم وجود دارد. چنين راه حلي پايان دادن اسرائيل به جنايت هاي خود است كه مورد حمايت ايالات متحده نيز هست. ولي متاسفانه چنين هدفي در دستور كار آمريكا و اسرائيل قرار نگرفته است.
چامسكي گفت: اوباما حاضر نيست حتي راه حل دو كشوري را در نظر بگيرد و صرفا از عادي سازي روابط با اسرائيل سخن مي گويد. اين حتي تحريف پيشنهاد اتحاديه عرب است. اوباما بدين ترتيب قطعنامه بين المللي را هم ناديده مي گيرد و معنايش اين است كه آمريكا حاضر نيست تا به جامعه جهاني در حل مسئله خاورميانه بپيوندد. بنابراين ماموريت جورج ميچل ]فرستاده اوباما براي بحران خاورميانه و مسئله فلسطين[ از درون تهي خواهد بود.
وي همچنين سياست جلوگيري از قاچاق سلاح به غزه و سياست آمريكا در ارسال گسترده تسليحات به رژيم صهيونيستي را متناقض توصيف كرد و درباره بحران عراق هم گفت: آنچه باعث شد آمريكا گام به گام از اهداف و برنامه خود در مورد عراق عقب نشيني كند، مقاومتي غيرخشونت آميز بود. اين جنبش چنان گسترده بود كه آمريكا را مجبور به عقب نشيني و تن دادن به قرارداد چگونگي حضور نيروها در عراق كرد. البته آمريكا با تمام نيرو در تلاش است تا از آن قرارداد سرپيچي كند.
چامسكي در مورد اظهارات اوباما نسبت به ايران گفت: او مي گويد همه گزينه ها روي ميز است، يعني مثل گزينه سلاح اتمي. آخر اين هم يك گزينه است ديگر! به نظر نمي رسد اوباما در پي راه حلي كه مطلوب مردم آمريكاست باشد. اكثريت قاطعي از مردم آمريكا موافقت خود را در مورد حق برخورداري ايران از انرژي اتمي ان پي تي ابراز كرده اند
اقدام سؤال برانگيز به بهانه ويژه نامه سى امين سالگرد (خبر ويژه)
ويژه نامه «مؤسسه تنظيم و نشر آثار امام خميني» به مناسبت سي امين سالگرد پيروزي انقلاب، در اقدامي غريب به تخطئه رئيس جمهور و مواضع اصولگرايانه و ضد استكباري دولت پرداخت!
اين ويژه نامه كه توسط شماري از همكاران نشريات زنجيره اي نظير شرق، شهروند امروز و اعتماد تهيه شده، پس از ستايش دولت هاي دفاع مقدس و سازندگي و اصلاحات، ارزيابي دولت عدالت خواه و اصولگرا را به همكار دايمي بي بي سي و صداي آمريكا (صادق-ز) سپرد تا وي به تخطئه مواضع عدالت خواهانه و اصولگرايانه رئيس جمهوري بپردازد كه به شهادت ناظران سياسي داخلي و خارجي، شعارهاي انقلاب ر امجدداً زنده كرد.
معلوم نيست اگر در جشن 30 سالگي انقلاب، اصل بر نقد دولت ها بوده چرا، ساير دولت ها مستثني شده و فقط دولت عدالت خواه و اصولگراي فعلي نه نقد بلكه مورد تخطئه و سياه نمايي قرار گرفته است. در عين حال حتي اگر هم بنابر نقد بوده چرا عرصه به يك همكار نشاندار صداي آمريكا و بي بي سي در پوشش ويژه نامه مؤسسه تنظيم و نشر آثار حضرت امام خميني سپرده شده تا عقده هاي جبهه استكبار را بر سر دولت انقلابي خالي كند.
و بالاخره جاي اين پرسش ها از مسئولان مؤسسه تنظيم و نشر آثار امام خميني(ره) باقي است كه اولاً؛ چرا تهيه ويژه نامه سي امين سال پيروزي انقلاب اسلامي را به افراد و جرياني سپرده ايد كه دهها نمونه از اهانت به انقلاب و حتي امام راحل(ره) را در كارنامه سياه نشريات خود دارند؟! آيا روح مطهر حضرت امام(ره) از اين اقدام ناپسند شما آزرده نخواهد شد؟! ثانياً؛ مگر از نظرات صريح حضرت امام(ره) درباره رسانه هاي تحت سلطه قدرت هاي استكباري با خبر نيستيد كه از مهره نشاندار رسانه دولتي انگليس براي تحليل كه نه، بلكه براي سياه نمايي عليه نظام اسلامي بهره گرفته ايد؟! آيا از اعتراض هفته گذشته يكصد هزار نفره مردم انگليس عليه بي بي سي و در حمايت از مردم مسلمان غزه خبر نداريد؟ و آيا تأسف آور نيست كه متصديان نشر آثار امام(ره)، خون شهداي غزه را ناديده گرفته و براي تخطئه نظام اسلامي به اين رسانه بدنام و ضد امام(ره) روي آورند؟! و...
گفتني است ويژه نامه مذكور لابلاي ارگان شهرداري تهران (روزنامه همشهري) توزيع شده است
چهارشنبه|ا|23|ا|بهمن|ا|1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: آریا نیوز]
[مشاهده در: www.aryanews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 211]
-
گوناگون
پربازدیدترینها