واضح آرشیو وب فارسی:واحد مرکزي خبر: تحليل سياسي هفته
بسم الله الرحمن الرحيم
جشن بزرگ مردم ايران به مناسبت ورود به چهارمين دهه انقلاب اسلامي كه با راه پيمائي هاي سراسري در يوم الله 22 بهمن برگزار شد رويداد بسيار مهم اين هفته بود.
با پايان گرفتن دهه مبارك فجر در سي امين سال عمر پربركت انقلاب اسلامي مردم ايران با شور و شوق فراوان براي بزرگداشت يوم الله 22 بهمن بار ديگر به صحنه آمدند و با حضور حماسي و توفنده خود در راه پيمائي ها كه 30 سال است با هدف اعلام وفاداري به آرمانهاي امام خميني و تاكيد بر تداوم انقلاب اسلامي برگزار مي كنند حداقل سه نكته كليدي را در عمل اعلام كردند.
اول آنكه برخلاف تبليغات دشمنان اسلام و انقلاب مردم ايران همچنان انقلاب اسلامي را با جان و دل قبول دارند و براي استمرار آن هروقت لازم باشد به صحنه مي آيند.
دوم آنكه به دشمنان انقلاب به ويژه آمريكا و رژيم صهيونيستي فهماندند كه بايد نااميد شوند و دست از توطئه عليه اين ملت و اين انقلاب و نظام جمهوري اسلامي بردارند زيرا همانطور كه در طول 30 سال گذشته توطئه هاي رنگارنگ آنان بهيچوجه كارساز نبوده و ملت ايران توانسته همه آنها را با شكست مواجه كند و به راه خود ادامه دهد از اين پس نيز با تجربه هاي بيشتر و اقتدار و صلابت افزون تر به اين راه ادامه خواهد داد و كليه موانع را از پيش پاي خود برخواهد داشت و هيچ قدرتي نمي تواند اين ملت را از راهي كه خود انتخاب كرده است باز دارد.
و سوم آنكه اين راه پيمائي بزرگ و پرشكوه اتمام حجتي بود با مسئولان و كارگزاران نظام جمهوري اسلامي در قواي سه گانه كه با توجه به حضور دائمي مردم در صحنه هاي مختلف و آمادگي آنها براي هرگونه فداكاري در راه انقلاب و نظام مسئولان بر عزم خود براي خدمت هرچه بيشتر به مردم بيافزايند و با كنار گذاشتن مسائل حاشيه اي و اختلافي به اساس بپردازند و در تقويت هرچه بيشتر انقلاب و نظام بكوشند. اين مهم فقط درصورتي تحقق خواهد يافت كه مسئولان در عمل به جذب همه نيروهاي كارآمد پاي بندي نشان دهند و از انحصارطلبي هاي گروهي و جناحي بپرهيزند و براي كرامت انساني كه از مشخصه هاي يك نظام اسلامي است اهميت ويژه قائل شوند.
اين واقعيت تلخ را نمي توان انكار كرد كه در سالهاي اخير متاسفانه نوعي فرهنگ تخريب و حذف نيروهاي سابقه دار و مبارز و خدوم توسط بعضي از دست اندركاران امور اجرائي رواج يافته و همين امر موجب خدشه دار شدن وحدت و دلسرد شدن عده اي از مردم و نيروهاي كارآمد گرديده است . ادامه ترويج اين فرهنگ انحرافي بهيچوجه به مصلحت جامعه انقلابي و اسلامي ايران نيست و بايد هرچه زودتر در اين زمينه تجديدنظر اساسي صورت گيرد و عملكرد گذشته تصحيح شود. انقلاب اسلامي متعلق به همه است همه به اين انقلاب و نظام جمهوري اسلامي بدهكاريم و هيچكس نبايد حضور پرشور مردم در صحنه را به معناي تاييد خود تفسير كند. همه بايد اين واقعيت را درك كنند كه مردم براي اعلام همبستگي با اصل انقلاب و اسلام به صحنه مي آيند و همه افتخارات نظام جمهوري اسلامي مربوط به همه كساني است كه در 30 سال گذشته به شكل هاي مختلف به اين انقلاب و اين نظام و اين جامعه خدمت كرده اند .
براي تاييد اين واقعيت هاي انكارناپذير درست در روز 22 بهمن همين امسال شاهد هم رسيد . اوباما رئيس جمهور تازه كار آمريكا طي اظهاراتي در روز 22 بهمن گفت ايران هسته اي براي آمريكا قابل تحمل نيست و ضمنا جمهوري اسلامي ايران را حامي تروريسم دانست .
اين سخنان كينه توزانه كه نشان دهنده پيروي رئيس جمهور جديد آمريكا از اسلاف خود و به ويژه تكرار سخنان سرتاسر خصمانه بوش كوچك است براي مسئولان كشور ما اين پيام روشن را دارد كه آمريكا همچنان دشمن شماره يك انقلاب و نظام جمهوري اسلامي است و ما براي مقابله با توطئه هاي آمريكا و همدستانش بشدت نيازمند وحدت و همدلي هستيم . فقط با وحدت است كه مي توانيم دهه چهارم را به صحنه اي براي پيشرفت هاي بيشتر علمي صنعتي و عمراني تبديل كنيم و به هدفي كه سند چشم انداز 20 ساله براي تبديل كردن ايران به پيشرفته ترين كشور در منطقه براي ما ترسيم كرده است برسيم .
اظهارات دولتمردان آمريكائي و خط و نشان هائي كه صهيونيست ها براي جمهوري اسلامي ايران مي كشند نشان مي دهد اين نظام و اين ملت همچنان در معرض تهديدهاي جدي است و بايد براي مقابله با اين تهديدها به همه ابزارهاي لازم مجهز باشد. در عين حال كه همه باور داريم اكنون نظام جمهوري اسلامي قدرتمند است و با تجربياتي كه كسب كرده همچون پولادي آب ديده در برابر توطئه هاي دشمنان خود مقاومت خواهد كرد از اين واقعيت نيز نبايد غفلت كرد كه دشمن نيز تجربه هاي زيادي اندوخته و هرگز نبايد دشمن را كوچك شمرد. خوش خيالي هائي از قبيل اينكه ديگر از دست دشمنان كاري ساخته نيست شعارهاي خوبي هستند اما هرگز نبايد ما را از الزامات تقويت بنيه دفاعي خود كه وحدت و همبستگي و پرهيز از برخوردهاي حذفي در راس آن قرار دارد غافل نمايد. انقلاب اسلامي ايران با وحدت همه نيروها به پيروزي رسيد و تنها راه استمرار آن نيز حفظ وحدت است .
در ميان رويدادهاي خارجي هفته مسائل مربوط به فلسطين و عراق درصدر عناوين خبري قرار داشتند. در فلسطين اشغالي درحالي رژيم صهيونيستي انتخابات « كنست » را برگزار كرد كه در مصر مذاكرات برقراري آتش بس ميان فلسطيني ها و رژيم صهيونيستي جريان داشت و قاهره كمافي السابق در نقش دلال فعال كوشيد مقدمات توافق دو طرف را البته با عنايت ويژه به طرف اسرائيلي فراهم سازد.
قاهره هفته گذشته به حماس دو روز مهلت داده بود تا آتش بس با رژيم صهيونيستي را بپذيرد و با لحني كه گويي نماينده و وكيل تام الاختيار رژيم صهيونيستي باشد حماس را تهديد كرد اگر اين ضرب الاجل را بپذيرد ممكن است با حملات مجدد ارتش صهيونيستي به غزه مواجه شود.
رژيم مصر كه در جريان تجاوز وحشيانه صهيونيستها به غزه از هرگونه اقدامي براي ياري رساندن به فلسطيني هاي بي دفاع از جمله باز كردن گذرگاههاي غزه خودداري كرده و سياست سكوت پيشه كرده بود اكنون پس از پايان جنگ فعال شده است تا با فراهم ساختن آتش بس از ابعاد فضاحت و ناكامي صهيونيستها بكاهد و به گونه اي آبروي رفته آنها را باز گرداند.
در اين ميان جنبش حماس با اتخاذ يك رويكرد اصولي شرايط خود را براي آتش بس اعلام كرده و تاكيد نموده است تا زماني كه اين شرايط از جمله آزادي يك هزار زنداني فلسطيني دربند رژيم صهيونيستي و همچنين گشوده شدن تمامي گذرگاههاي غزه و لغو كامل محاصره اين منطقه محقق نشود آتش بس را نمي پذيرد.
اين درحالي است كه مصري ها روز گذشته ادعا كردند كه مقدمات آتش بس يك ساله حماس و رژيم صهيونيستي فراهم شده است و طي چند روز آينده اين توافق امضا خواهد شد. درصورتيكه اين گفته مصري ها صحت داشته باشد اين به معني تسليم صهيونيستها در برابر شرايط حماس است و آنرا بايد از تبعات شكست نظامي سنگين رژيم صهيونيستي در غزه به شمار آورد.
يكي ديگر از تبعات شكست فضاحت بار صهيونيستها در غزه تشديد بحران داخلي رژيم صهيونيستي است كه هم اكنون در انتخابات پارلمان آن رژيم نمود پيدا كرده است . نتايج انتخابات نشان مي دهد كه اولا استقبال چنداني از سوي راي دهندگان اسرائيلي از اين انتخابات به عمل نيامده است و ثانيا هيچيك از جناح هاي سياسي راي قابل ملاحظه اي براي تشكيل دولت به دست نياورده اند كه مفهوم آن عدم اعتماد اسرائيلي ها به تمامي جريانهاي سياسي موجود است .
در اين ميان حزب كاديما به سركردگي « تزيپي ليوني » شكست سنگين تري را متحمل شده است . ليوني كه از بانيان و طراحان تهاجم به غزه بود آن جنگ وحشيانه را به اين منظور راه انداخت كه بتواند به حزب كاديما اعتباري ببخشد و در صحنه سياسي به پيروزي دست يابد كه شكست آن توطئه ناكامي ليوني در صحنه سياسي اسرائيل و در انتخابات اخير را در پي داشته است .
در اين ميان به فعال شدن ساركوزي رئيس جمهور فرانسه در منطقه نيز بايد اشاره كرد. ساركوزي اين هفته در سفري دوره اي وارد منطقه شد و از چند كشور از جمله مصر ديدار كرد گرچه كاخ اليزه هدف از سفر ساركوزي را امضاي چند قرارداد « بهداشتي » با كشورهاي منطقه اعلام كرده است ولي واقعيت اين است كه ساركوزي به نمايندگي از غرب وظيفه كمك به خروج رژيم صهيونيستي از باتلاق موجود را به ويژه پس از تحولات اخير و بي اعتباري شديد اين رژيم به عهده گرفته است . ساركوزي كه از حاميان سرسخت رژيم صهيونيستي محسوب مي شود بارها در اظهارات خود سرسپردگي اش را به اين رژيم نشان داده و اكنون نيز با سفر به منطقه اولا قصد دارد موقعيت متزلزل رژيم صهيونيستي را به زعم خود بهبود بخشد و ثانيا به حكومت هاي عربي متحد عرب كه به موازات شكست هاي رژيم صهيونيستي دچار انفعال و ضعف روزافزون شده اند قوت قلب بدهد.
ساركوزي در يك سفر اعلام نشده از بغداد نيز ديدن كرد كه به گفته خودش هدف از اين سفر اعلام حمايت از نتايج تحولات اخير عراق به ويژه پس از انتخابات شوراهاي استانها بوده است .
واقعيت اين است كه نتايج انتخابات اخير شوراي استانها در عراق غرب را به شدت مشعوف و ذوق زده كرده است بگونه اي كه مقامات آمريكايي و اروپايي نتوانستند اين خوشحالي را كتمان كنند و به بغداد پيام تبريك فرستادند.
برداشت غربي ها از انتخابات اخير عراق اينگونه بوده است كه گويا مردم عراق با راي دادن به جناح دولتي حمايت هاي خود را از گروههاي ضداشغالگري همچون مجلس اعلا و جريان صدر كاسته اند. ولي واقعيت اين است كه مردم عراق شايد در رويكرد به گروهها و جريانهاي مختلف در عراق دچار نوسان راي شوند ولي در يك چيز راي غيرقابل تغيير دادند و آن اعتقاد به مباني دين اسلام و مخالفت با اشغالگري در هر شكل و هر نوع آن مي باشد و قطعا اينگونه رخدادها نمي تواند براي تجاوزگران و اشغالگران غربي حاصلي در برداشته باشد.
شايد اظهارات اين هفته نوري مالكي پاسخي باشد به خوش بيني هاي اشغالگران غربي كه متوجه باشند دير يا زود بايد به حضور خود در عراق پايان دهند. نخست وزير عراق در واكنش به سخنان گستاخانه و مداخله جويانه « جوبايدن » معاون اوباما كه گفته بود بايد عراقي ها را به اجراي اصلاحات سياسي مورد نظر آمريكا مجبور كرد حتي اگر لازم باشد از زور استفاده شود گفت : زمان اينگونه تهديدها به پايان رسيده است . آمريكا و ديگر كشورهاي استعمارگر بايد متوجه واقعيت هاي دنياي امروز باشند و خود را با آن وفق دهند آنها بايد درك كنند كه دوران استعمار به پايان رسيده است و ملت ها ديگر ديكته هاي استعمارگران را نمي پذيرند و دولتمردان نيز نمي توانند در جهت مخالف اراده و خواست ملت ها حركت كنند حتي اگر اين دولتمردان متحد قدرت هاي استعماري باشند.
پنجشنبه|ا|24|ا|بهمن|ا|1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: واحد مرکزي خبر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 212]