واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: انتخابات مجلس شوراي اسلامي آزموني بزرگ براي دوام انقلاب اسلامي
قصرشيرين - مردم ايران اسلامي با آگاهي از اهميت حضور و نقش تعيين كننده خود در تمامي صحنه هاي انقلاب، انتخابات مجلس شوراي اسلامي را آزموني بزرگ در دوام و بقاي انقلاب مي دانند.
به گزارش ايرنا، انتخابات براي كشور، نظام و مردم، در همه دوره ها يك دستاورد بزرگ است چون مجلس در وضع عمومي كشور تاثيرگذار است و از آغاز انقلاب اسلامي تاكنون يكي از اهداف شوم استكبار جهاني دور كردن مردم از صحنه هاي انقلاب بوده و همواره به انواع ترفندها براي رسيدن به اين هدف متوسل شده اند.
ملت شريف ايران با حضور گسترده خود در صحنه هاي گوناگون انقلاب اين حقيقت را به اثبات رسانده اند كه از وحدت و انسجام آنان چيزي كم نشده و استكبار و مزدوران آنان تا ابد حسرت گسستن اتحاد و يكپارچگي ملت ما را به گور خواهند برد.
امام خميني (ره) ضمن اشاره به وضعيت مجلس قبل از انقلاب اسلامي به اهميت مجلس شوراي اسلامي و نقش مردم چنين مي فرمايد: ما ديديم كه اسلام و كشور ايران چه صدمات بسيار غم انگيزي از مجلس شوراي غيرصالح و منحرف از بعد از مشروطه تا عصر رژيم جنايتكار پهلوي و از هر زمان بدتر و خطرناكتر در اين رژيم تحميلي فاسد (پهلوي) خورد چه مصيبتها و خسارتهاي جان فرسا از اين جنايتكاران بي ارزش و نوكر مآب به كشور و ملت وارد شد از بعد مشروطه هيچگاه به قانون اساسي عمل نشده، اكنون كه با عنايت پروردگار و همت ملت عظيم الشان سرنوشت كشور به دست مردم افتاده و وكلا از خود مردم و با انتخاب خودشان بدون دخالت دولت و خان هاي ولايات به مجلس شوراي اسلامي راه يافتند اميد است كه با تعهد آنها به اسلام و مصالح كشور جلوگيري از هر انحراف بشود.
انتخابات نهمين دوره مجلس شوراي اسلامي، اولين و مهمترين رويداد سياسي و رقابتي كشور پس از وقايع تلخ و فتنه سال 88 است لذا از جنبه هاي مختلفي بصيرت نخبگان و مردم را مي طلبد چرا كه اكنون دنيا منتظر است تا ببيند كه در اين انتخابات حضور مردم در پاي صندوق هاي راي براي انتخاب اعضاي قوه مقننه چگونه خواهد بود.
دشمنان نظام اسلامي مترصد هستند ضربه ديگري به انقلاب و ملت بزنند و قطعا تشديد اختلافات داخلي و اوجگيري بگو مگوهاي بي حاصل سياسي، مناسب ترين بستر براي سواستفاده و دسيسه سازي دشمن است.
در 33 سال گذشته هميشه انتخابات در ايران با رصد دقيق رسانه هاي غربي مواجه بوده و آنان از تمام ابزارهاي خود براي مخدوش كردن چهره نظام اسلامي در اين بعد استفاده كرده اند لذا مردم هم با درك اين شرايط و جلوگيري از سواستفاده دشمنان هميشه حضور حداكثري خود را در اين عرصه نشان داده اند.
يكي از ويژگي هاي نهمين دوره انتخابات مجلس شوراي اسلامي انسجام ملي و توافق نخبگي در راستاي نهادينه سازي و "جادلهم بالتي هي احسن" است امروز اغلب نخبگان سياسي خود را به شاخص هاي وحدت ملي ملتزم مي دانند و بدان وفادارند ، يكي از مهمترين شاخصه هاي وحدت ملي پايبندي به روش و ممشاي حضرت امام(ره) و مقام معظم رهبري است.
در ميان نهادها و اركاني كه به واسطه راي مستقيم ملت هويت مي يابند، اين مجلس شوراي اسلامي بود كه از سوي معمار انقلاب " خانه ملت " لقب گرفت يا با عنوان " عصاره ملت " توصيف شد.
از سوي ديگر با وجود اينكه انقلاب اسلامي از بدو تولد راه پر فراز و نشيبي را طي كرده است و دوره هاي پر تلاطمي را پشت سر نهاده ، انتخابات مجلس شوراي اسلامي را مي توان نقاط عطفي در تاريخ جمهوري اسلامي دانست به گونه اي كه تقريبا همه اين انتخابات در مراحل حساس و تعيين كننده اي براي كشور ما صورت گرفته از اين رو باز خواني پيشينه انتخابات مجلس شوراي اسلامي به نوعي بازخواني تاريخ انقلاب و نظام جمهوري اسلامي است.
بازخواني پرونده انتخابات پيشين خانه ملت اگر چه براي آناني كه در روزگاران اين انقلاب موي سفيد كرده اند حديثي مكرر است اما براي نسل هاي بعد انقلاب به ويژه نسل تازه به سن راي رسيده آن مي تواند روايتي مختصر از تاريخ انقلاب باشد.
اولين انتخابات مجلس شوراي اسلامي در روز 24 اسفند ماه سال 1358 برگزار شد اين سال براي كشور ما سالي پر انتخاب بود و از اين رو نقطه عطفي در تاريخ انقلاب اسلامي به شمار مي رود در اولين روزهاي فروردين ماه اين سال مردم با شركت در همه پرسي جمهوري اسلامي ايران، به برقراري اين نظام در كشورشان مهر تاييد زدند.
در روز پنجم مرداد ماه همين سال انتخابات خبرگان براي بررسي نهايي قانون اساسي برگزار شد و در روزهاي 11 و 12 آذر قانون اساسي جمهوري اسلامي به تصويب رسيد.
روز 15 بهمن همين سال روز برگزاري نخستين انتخابات رياست جمهوري بود و بالاخره در روزهاي پاياني سال 1358 مردم براي انتخاب نمايندگان خود در اولين دوره مجلس شوراي اسلامي به پاي صندوق هاي راي رفتند.
در واقع سال 1358 را با برگزاري پنج انتخابات پياپي در اولين سال تولد انقلاب اسلامي، مي توان هنگامه تبلور يافتن اراده ملت ايران در تثبيت نظام، قانون اساسي و شكل گيري مهمترين نهادهاي آن دانست.
در نخستين انتخابات مجلس در نظام تازه تاسيس جمهوري اسلامي، بسياري از نيروهاي شناخته شده انقلاب آمادگي خود را براي بر عهده گرفتن نمايندگي ملت اعلام كردند.
اولين دوره انتخابات مجلس با حضور جريان ها و گروه هاي سياسي متعددي برگزار شد چنانكه انتخابات اين دوره از حيث تعدد گروه ها و دسته هاي سياسي از انتخابات ديگر دوره ها متمايز است، قدر و منزلتي كه مجلس در نظام جمهوري اسلامي دارد و در كلام بزرگان نظام همواره بر آن تاكيد و تصريح شده به خودي خود بيانگر اهميت و حساسيت انتخابات مجلس نسبت به انتخابات ساير اركاني است كه با راي مردم شكل مي گيرند.
در 33 سال عمر پربركت انقلاب اسلامي تاكنون هشت دوره انتخابات مجلس شوراي اسلامي برگزار شده كه همه اين انتخابات هر كدام در زمان خاص خود از اهميت بسزايي در عرصه بين المللي و داخلي داشته اند و مردم با حضور گسترده در اين انتخابات هميشه دشمنان را نا اميد كرده و اجازه نداده اند توطئه هاي دشمن رخنه اي در اراده آنان بوجود آورد.
بنابر اين گزارش، 12 اسفند سال 90 زمان برگزاري نهمين دوره انتخابات مجلس شوراي اسلامي تعيين شده است مردم ما خود را آماده مي كنند تا با شركت در اين انتخابات برگ زرين ديگري در تاريخ سراسر افتخار جمهوري اسلامي ورق بزنند و با حضور گسترده و حداكثري در پاي صندوق هاي اخذ راي نهمين دوره انتخابات مجلس شوراي اسلامي و انتخاب افراد اصلح مورد تاييد نظام و رهبري بار ديگر تجلي اراده خود را به جهانيان بخصوص استكبار و صهيونيست نشان دهند.
اگر چه انتخابات تجليگاه اراده مردم در اداره جامعه است اما در ميان انتخاباتمتعددي كه در كشور ما برگزار ميشود، انتخابات مجلس شوراي اسلامي از جايگاه ويژهاي برخوردار است لذا همگان وظيفه دارند با ورود به اين عرصه اجازه ندهند دشمنان با ترفندها و توطئه هاي خود رخنه و شكافي در ميان مردم و مسوولان ايجاد كنند.
مردم ايران اسلامي در جاي جاي اين سرزمين پهناور روز جمعه 12 اسفند حماسه اي جاودان از خود خلق خواهند كرد و به دنيا نشان مي دهند اين ملت هرگز دست از حمايت و پشتيباني نظام خود دست برنمي دارد و با تمام وجود از آرمان هاي اين نظام اسلامي دفاع مي كند.
1234/9102/567/245
انتهاي خبر / خبرگزاري جمهوري اسلامي (ايرنا) / كد خبر 30769910
سه|ا|شنبه|ا|27|ا|دي|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 52]