واضح آرشیو وب فارسی:پرتال دانشگاهی کشور: شرایط استفاده از معافیت سه برادری تشریح شد
رییس سازمان وظیفه عمومی ناجا شرایط استفاده از معافیت سه برادری (معافیت یک فرزند خانواده ای که سه فرزند آنها خدمت دوره ضرورت را انجام داده اند) را تشریح کرد.
سردار محمدجواد زاده کمند رییس سازمان وظیفه عمومی ناجا روز یکشنبه در پی افزایش شمار کسانیکه در خصوص شرایط استفاده از معافیت سه برادری سوالاتی برایشان مطرح بود به طور کامل شرایط این نوع معافیت را در گفتگو با ایسکانیوز تشریح کرد.
وی در خصوص مدارک مورد نیازگفت:تصویر کلیه صفحات شناسنامه متقاضی، تصویر کلیه صفحات شناسنامه پدر و برادران مشمول.اصل و تصویر کارتهای پایان خدمت برادران مشمول.
رضایت نامه پدر مبنی بر رضایت استفاده فرد متقاضی از معافیت مذکور که به ثبت دفاتر اسناد رسمیرسیده باشد( تکمیل برگه شماره 7، چنانچه پدر در قید حیات نباشد رضایتنامه مادر- در صورت نبود پدر و مادر قیم قانونی خانواده.)استعلام از ثبت احوال بنام پدر مبنی بر مشخص نمودن تعداد و مشخصات فرزندان ذکور پدرگواهی اشتغال به خدمت برای متقاضیانی که در حال خدمت بوده و حائز شرایط این معافیت می باشند. تکمیل فرم استعلام سنوات ما قبل 64( برگه شماره 1 دفترچه راهنمای خدمت).
گواهی آخرین مدرک تحصیلی( مشمولین غیر دانشگاهی تکمیل برگه شماره 3 دفترچه راهنمای خدمت)
دو قطعه عکس رنگی 3*2 پشت زمینه سفید با رعایت شئونات اسلامی(علاوه بر عکسهای الصاقی به سایرمدارک).
تعهدنامه محضری(برگه شماره 6) که توسط مشمول به ثبت دفاتر اسناد رسمی رسیده باشد.
فیش بانکی
الف - اصل فیش بانکی به مبلغ 10000 ریال به حساب شماره 90026 وزارت امور اقتصاد و دارایی نزد بانک ملی شعبه سازمان حمایت کد 560.
ب- مبلغ 38500 ریال جهت صدور کارت معافیت به شماره حساب سیبای استان محل سکونت که در جدول صفحه 34 دفترچه راهنمای خدمت وظیفه عمومی آورده شده است.
تهیه برگ اول قبض 22000 ریالی مخصوص خدمات پستی کارت معافیت و یک عدد پاکت ارسال کارت.
تکمیل برگه هایی که جهت برسی اصالت و صحت مدارک که دال بر انجام خدمت سه فرزند خانواده مورد نیاز می باشد که از سوی رده های وظیفه عمومی شهرستان ارائه می گردد.
سردار زاده کمند افزود:نحوه رسیدگی از این قرار است؛مراجعه متقاضی به دفاتر پلیس +10 جهت تهیه دفترچه راهنمای خدمت وظیفه عمومی و اخذ فرم های شماره 6 و 7 معافیت سه برادر خدمت کرده و سایر مدارک مورد نیاز.تهیه مدارک لازم اولیه توسط متقاضی از جمله 2 قطعه عکس 3*2 رنگی پشت زمینه سفید ، کپی شناسنامه و کارت ملی و فرم های تکمیل شده 1و2و3 دفترچه راهنمای خدمت وظیفه عمومی و 6و7 دریافتی و مراجعه به دفاتر پلیس+10 جهت ثبت در سیستم و عودت مدارک به مشمول پس از ثبت و توجیه ایشان جهت مراجعه به اداره وظیفه عمومی شهرستان محل سکونت به همراه مدارک اولیه یک هفته پس از ثبت در دفاتر .رده های وظیفه عمومی شهرستان یا استان می بایست پس از بررسی مدارک اولیه، مدارک مورد نیاز جهت حصول اطمینان از صحت و اصالت مدارک برابر ضوابط ابلاغی مشخص و به مشمول اعلام نمایند.تهیه مدارک تکمیلی توسط مشمول و مراجعه به وظیفه عمومی شهرستان محل سکونت و یا استان جهت کنترل و بررسی اصالت و صحت مدارک .
کنترل کلیه مدارک ارسالی و بررسی سیستمی به همراه عکس اسکن شده مشمول و انتقال و تحویل پرونده ها به معاونت وظیفه عمومی استان.
وی یادآوری کرد: عکس تحویلی می بایست الزاماً عکس 3*2 رنگی، پشت زمینه سفید با رعایت شئونات اسلامی باشد.
رییس سازمان وظیفه عمومی ناجا اظهار داشت:معاونت وظیفه عمومی استان پس از بررسی مجدد پرونده و اطمینان از کامل بودن پرونده متقاضی، نسبت به تایید مدارک در سامانه جامع وظیفه عمومی ( روش فعلی ثبت موارد خاص در سامانه جامع) اقدام نماید.
وی گفت: تایید مدارک می بایست توسط شخص رئیس اداره کفالت معاونت وظیفه عمومی استان که مسئولیت این امر و پاسخگویی در این زمینه به عهده ایسان می باشد، انجام گیرد.
در صورتی که پس از بررسی کلیه مدارک، فرد واجد شرایط دریافت معافیت قرار گرفت، معاون وظیفه عمومی استان اقدام به تکمیل(فرم شماره 1 پیوست)مینماید. لازم به ذکر است فرم مذکور به عنوان تاییدیه معافیت مذکور در سازمان وظیفه عمومی نگهداری می شود.
اسامی متقاضیان که در زمره معافیت مذکور قرار می گیرد در لیستهایی که معاونت وظیفه عمومی استان اسامی معاف شدگان موارد خاص را طی آن اعلام می نماید به همراه( فرم تکمیل شده شماره1، دو قطعه عکس و پاکت مخصوص ارسال کارت، کپی شناسنامه و تعهد نامه محضری( برگه شماره 6 با تایید و امضاء رئیس اداره کفالت و رئیس معاونت وظیفه عمومی استان جهت معرفی به صدور کارت) توسط رابطان به مرکز عملیات مشمولان سازمان وظیفه عمومی ارسال گردد.
سردار زاده کمند تصریح کرد: پس از کنترل و تایید مدارک توسط رئیس اداره کفالت، اصل مستندات مربوط به خدمت سه برادر به همراه نسخه ای از ( برگه شماره1) در معاونت وظیفه عمومی نگهداری و باقی مدارک که مورد نیاز نمی باشد، امحاء گردد.
وی در نهایت گفت: ثبت نهایی و معرفی جهت صدور کارت توسط مرکز عملیات مشمولان.تحویل پاکت مخصوص صدور کارت و عکس از مرکز عملیات مشمولان به منظور صدور کارت به معاونت احضار و اعزام.صدور کارت و ارسال به آدرس مشمول توسط معاونت احضار و اعزام.
سردار زاده کمنددر پایان خاطرنشان کرد: به جزء فرم شماره 6( تعهدنامه) و فرم شماره 7(رضایتنامه)که از طریق دفاتر پلیس +10، سایت اینترنتی پلیس و هفته نامه امین جامعه قابل تهیه است مابقی فرمها حسب مورد از طریق معاونت وظیفه عمومی استان و شهرستان در اختیار مشمول(فرد متقاضی) قرار می گیرد.
اخبار دانشجویی
1388/05/02
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: پرتال دانشگاهی کشور]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 507]