واضح آرشیو وب فارسی:موج: گفت و گويمهندس نجفي: تكميل و احداث و پروژه هاي ورزشي دولت نهم حاصل كار كارشناسي است
خبرگزاري موج - گروه اقتصاد ورزش .
معاون هماهنگي و امور استان هاي سازمان تربيت بدني در گفتگو با خبرنگار موج با رد ادعاهاي رييس سابق اين سازمان گفت: در دوره گذشته مديرت سازمان تنها 638 پروژه ورزشي شهري اجرا شده در حالي كه طي سه سال و نيم فعاليت دولت عدالت محور نهم تعداد پروژه هاي شهري افتتاح شده بيش از ۲۰۰۰ پروژه بوده و اين غير از پروژه هاي روستايي افتتاح شده است.
مير مهدي نجفي در پاسخ به ادعاهاي رييس سابق سازمان تربيت بدني ، اظهار داشت: در خصوص اظهارات نامبرده مبني بر افتتاح مجدد فضاهاي ورزشي يادآوري چند نمونه در نقاط مختلف كشور به خوبي نادرست بودن ادعاهاي مربوطه را به اثبات مي رساند؛ استاديوم 15 هزار نفري قم در سال 84 كه به صورت نمايشي افتتاح شده بود VIP و بخشي از گراديان هاي استاديوم با پارچه هاي برزنتي پوشيده شده بود و استاديوم فاقد پاركينگ ، پست برق و سرويس هاي بهداشتي در بخش شرقي بود كه جهت تكميل اين استاديوم ، طي دو سال مبلغي بالغ بر 25 ميليارد ريال هزينه كرديم كه اين مبلغ تقريباً معادل هزينه انجام شده از ابتداي پروژه تا زمان افتتاح سال 84 بوده است ، ضمن اينكه سازمان به احترام عملكرد همكاران سابق عنوان مراسم افتتاح استاديوم قم را با عنوان فاز دوم انجام داد.
معاون هماهنگي و امور استان هاي سازمان درباره ورزشگاه 15 هزار نفري سنندج خاطرنشان كرد: اين استاديوم نيز در سال 83 به صورت نمايشي افتتاح شد در حالي كه زمين استاديوم داراي معارض بوده و فاقد رينگ دسترسي ، پاركينگ ، محوطه سازي ، اسكوربورد ، صندلي ، پيست تارتان و چمن استاندارد بود. در دولت نهم تاكنون بيش از 12 ميليارد ريال براي رفع موارد فوق هزينه شده است و ما هنوز اين ورذزشگاه را افتتاح نكرده ايم.
وي درباره ورزشگاه 50 هزار نفري يادگار امام تبريز ، افزود: اين ورزشگاه از سال 1367 تا سال 1384 سه بار افتتاح شده ، اما از سال افتتاح نمايشي تاكنون عليرغم بيش از 6 ميليارد ريال هزينه در خصوص تكميل گراديان ها ، ايجاد راه مناسب جهت ورود به استاديوم ، تكميل پاكينگ ها ، تكميل سرويس هاي بهداشتي و غيره ، هنوز استاديوم مذكور در حال اجرا بوده و جهت بهره برداري كامل نياز به 80 ميليارد ريال اعتبار براي تعريض پل دسترسي ، محوطه سازي، ديواركشي و محصور نمودن مجموعه ، صندلي تماشاگران و اسكوربورد نياز دارد.
نجفي درباره ادعاي رييس سابق سابق در خصوص ورزشگاه 15 هزارنفري ساري تصريح كرد: اين ورزشگاه در سال 84 با شرايطي بسيار ناقص و به طور نمايشي افتتاح شده بود به نحوي كه فاقد آبياري اتوماتيك ، مسيرهاي دسترسي به محوطه ، پاركينگ ، صندلي ، نازك كاري جايگاه ، دكلهاي روشنايي ، تابلو برق ، سيستم صوتي ، فنس كشي حفاظتي تماشاگران ، كمدهاي رختكن ، منبع ذخيره آب شرب ، آببندي گراديانها و ديزل ژنراتور بوده و در دولت نهم براي تكميل اين ورزشگاه بيش از 37 ميليارد ريال هزينه شد.
وي درخصوص استاديومهاي يزد و ثامن مشهد گفت: در دوره گذشته اين دو استاديوم نيز افتتاح شدند اما عليرغم هزينههايي كه در سال 85 توسط سازمان جهت تكميل آن انجام داده است در مغايرت با نظريه وي هيچگونه مراسم افتتاحي در دولت نهم برگزار نشده است . همچنين استاديوم 15 هزارنفري همدان در سال 84 همزمان با توديعآقاي مهرعليزاده فقط در بخش غربي داراي اسكلت بوده و هيچ گونه گرادياني روي آن اجرا نشده بوده است و پيشرفت فيزيكي آن 19% و پيشرفت ريالي آن 18% اعلام شده بود و در دولت نهم اين پيشرفت فيزيكي به 80% رسيده است و اصولا تاكنون افتتاح نشده پس از تكميل مورد افتتاح و بهرهبرداري قرار خواهد گرفت.
معاون هماهنگي و امور استان هاي سازمان تربيت بدني با اشاره به اظهارات رييس سابق اين سازمان مبني بر احداث ورزشگاه پنجاه هزار نفري در هر استان طي چهارسال، تصريح كرد:غير از چهاراستان (تهران- اصفهان- شيراز و تبريز) كه داراي استاديوم هاي بزرگ هستند، بر اساس نظرات كارشناسان، احداث ورزشگاه پنجاه هزار نفري در مراكز استانهاي كوچك ضرورت نداشته و هزينه كردن در آن استانها بيمورد و غير قابل دفاع است از سوي ديگر اگر در 26 استان قرار بود ورزشگاه پنجاه هزار نفري احداث شود. چه اتفاقي مي افتاد؟بر اساس برآوردهاي انجام شده يك استاديوم پنجاه هزار نفري حدوداً 300 ميليارد ريال هزينه دارد و در خوشبينانهترين زمان ممكن چهارسال به طول خواهد انجاميد، در مجموع اعتباري معادل 7800 ميليارد ريال نياز دارد كه اين مبلغ بيشتر از اعتبار عمراني ملي سازمان تربيت بدني در سه سال دولت نهم است. بنابراين اگر سازمان پروژههاي خويش را طي سه سال فعاليت دولت نهم متوقف مي كرد و فقط صرف ايجاد استاديومهاي پنجاه هزارنفري ميكرد قادر به اجراي اين پروژه ها از نظر اعتباري نبود و علاوه برآنكه هيچ نتيجهاي حاصل نمي گرديد عموم مردم هم از فضاهاي ورزشي كه در اين مدت افتتاح و در اختيار مردم قرار گرفته محروم ميشدند لذا از فردي كه طي چهار سال در راس سازمان تربيت بدني بوده انتظار چنان صحبت غير كارشناسي و غير مسئولانه نمي رفت و از طرفي ايشان مگر در چهار سال دوره فعاليت خويش چند استاديوم 50 هزار نفري احداث نموده اند ؟
نجفي در خصوص اظهارات رييس سابق سازمان مبني بر اينكه طرح هاي ورزشي دولت نهم در محل مناسب ساخته نشده اند، افزود: سازمان تربيت بدني در دولت نهم بر اساس سياستگذاري و استراتژي خويش، در مرحله اول، برنامه عمراني خود را منحصراً صرف تكميل فضاهاي ورزشي نموده كه در زمان مسئولان قبلي سازمان پيريزي نموده بودند و در مرحله دوم نيز با برنامه ريزي دقيق و نيازسنجي استاني و ملي نسبت به احداث فضاهاي ورزشي اقدام كرده و انتخاب اين مكانها با كار كارشناسي ، رايزني و هماهنگي استانداران و مسئولان استان انجام شده است.
وي در ادامه با مقايسه پروژه هاي سازمان در دوره مديريت پيشين با دولت نهم، يادآور شد: در دوره گذشته تعداد 638 پروژه شهري اجرا شده در حالي كه طي سه سال و نيم دولت نهم تعداد پروژه هاي شهري افتتاح شده بيش از ۲۰۰۰ پروژه است. در حال حاضر سازمان تربيت بدني بيش از ۳۰۰۰ پروژه شهري و روستايي نيز در دست اجرا دارد.
نجفي در پايان گفت:با توجه به موارد اعلام شده كه شالوده اطلاعات آن بر اساس مستندات دقيق موجود در سازمان بوده و پورتال آن نيز در سازمان تربيت بدني برنامهريزي و تهيه شده به زودي بوسيله مسئولين محترم كشور رونمايي خواهد شد و بديهي است مردم عزيز كشورمان در جريان حجم عظيمي از فعاليت هاي سازمان قرار خواهند گرفت. انتظار ملت ايران از مسئولين قبلي كشور اين است كه پس از اتمام دوره مديريتي خود ، بر اساس آمار و اطلاعات دقيق اظهار نظر كرده و نظرات و رفتار خويش را بر اصول اخلاق و تقوا مطرح نمايند كه هميشه مورد تأكيد پيشوايان و رهبران ديني ما قرار داشته و از اركان انتخاب مسئولان محترم نظام مقدس جمهوري اسلامي است.
پنجشنبه|ا|24|ا|بهمن|ا|1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 62]