واضح آرشیو وب فارسی:هموطن سلام: مردم ميتوانند به جاي دهان شويه از آب نمك استفاده كنند
مسواك خارجي و نخ دندان، سطوح بين دندانها را تميز ميكند؛ ولي نقش دهان شويه، پايين آوردن تعداد ميكروبها در دهان است.
دبير علمي دومين سمينار ملاحظات دندانپزشكي بيماران خاص و سيستميك با بيان اينكه مردم ميتوانند به جاي دهان شويه از آب نمك استفاده كنند، گفت: مسواك زدن در شب مهمتر از مسواك زدن در صبح است.
محمدحسين خوشنويسان در حاشيه نشست خبري دومين سمينار ملاحظات دندانپزشكي بيماران خاص و سيستميك در جمع خبرنگاران گفت: مسواك خارجي و نخ دندان، سطوح بين دندانها را تميز ميكند؛ ولي نقش دهان شويه، پايين آوردن تعداد ميكروبها در دهان است.
* مسواك زدن دندانها در شب مهمتر از صبح است
عضو هيئت علمي دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي با اشاره به رشد ميكروبها در دهان به كمك قندهاي موجود در بزاق دهان تصريح كرد: در هنگام شب به علت كم شدن بزاق و فعاليت ميكروبهاي دهان، محيط دهان اسيدي ميشود؛ كه در نتيجه پوسيدگي دهان را افزايش ميدهد.
وي افزود: مسواك زدن در شب باعث ميشود محيط دهان در زمان فعاليت زياد ميكروبها، قليايي شود؛ كه در اين محيط ميكروبها توان رشد ندارند.
*مردم مواظب لكههاي سفيد ـ قرمز دهان خود باشند
خوشنويسان در ادامه با اشاره به ابتلاي 500 نفر در سال به سرطان دهان گفت: علائم اين سرطان به صورت لكههاي سفيد - قرمز و زخمهاي كاملاً زخمهاي قرمز، خود را نشان ميدهد.
وي افزود: فرد مبتلا به اين زخمها بايد در صورت عدم بهبود در ظرف مدت 24 تا 72 ساعت سريعاً به پزشك مراجعه كند.
دبير علمي دومين سمينار ملاحظات دندانپزشكي بيماران خاص و سيستميك خاطرنشان كرد: تفاوت اين سرطان با سرطانهاي ديگر در اين است كه اگر به موقع تشخيص داده شود تا 99 درصد كاملاً قابل درمان هستند.
*از هر 700 زايمان سالم يك نفر مبتلا به شكاف لب است
به گزارش فارس، خوشنويسان تصريح كرد: از هر 700 زايمان سالم، يك نفر مبتلا به شكاف لب تولد ميشود؛ كه 70 درصد آنها به علت مسائل غيروراثتي از جمله كشيدن سيگار توسط اطرافيان مادر باردار روي ميدهد.
وي با بيان اينكه پيشگيري از اين بيماري، كار راحتي است، افزود: اين بيماران به طور ميانگين 20 سال از زمان تولد تا زمان بهبودي كامل درگير اين بيماري هستند؛ كه در نتيجه هزينههاي زيادي به بخش سلامت و اقتصاد خانواده تحميل ميشود.
دبير علمي دومين سمينار ملاحظات دندانپزشكي بيماران خاص و سيستميك در پايان با اشاره به سرگرداني اين بيماران در كشور خاطرنشان كرد: در ساير كشورهاي دنيا، محل خاصي براي مراجعه اين دسته از بيماران وجود دارد؛ اما در كشور ما متأسفانه هنوز چنين جايي وجود ندارد؛ كه راه اندازي آن نيازمند كمكهاي دولت مجلس است.
جمعه|ا|25|ا|بهمن|ا|1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: هموطن سلام]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 174]