تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 14 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):كسى كه كارهاى خود را به خدا بسپارد همواره از آسايش و خير و بركت در زندگى برخوردار اس...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1837770045




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

انتقاد احمدي‌مقدم: دستگاه‌هاي «آشكارساز» از سوي سازمان‌هاي بين‌المللي در اختيار ايران قرار نمي‌گيرد


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: انتقاد احمدي‌مقدم: دستگاه‌هاي «آشكارساز» از سوي سازمان‌هاي بين‌المللي در اختيار ايران قرار نمي‌گيرد


خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: اجتماعي - حوادث

فرمانده نيروي انتظامي گفت: در برخي از كشورهاي همسايه اهتمام جدي در كنترل مرزها و مبارزه با ورود موادمخدر صنعتي و موادپيش‌ساز شاهد نيستم.

به گزارش خبرنگار «حوادث» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)،‌ سردار اسماعيل احمدي‌مقدم در سومين نشست بين‌المللي گروه كاري پروژه شيشه خاطرنشان كرد: امروزه مي‌بينيم كه بيشتر مواداوليه ساخت موادمخدر صنعتي به صورت قاچاق از مرزهاي ما وارد اين كشور مي‌شود.

فرمانده نيروي انتظامي ادامه داد: با توجه به اينكه تمامي اقلام دارويي تحت كنترل هستند، امروزه ما ادعا مي‌كنيم كه مواد اوليه ساخت موادمخدر صنعتي كاملا به صورت قاچاق به داخل كشور وارد شده و از كارخانه‌هاي توليد دارو بيرون نيامده است.

وي با بيان اينكه انتظار داريم كشورهاي مقصد موادمخدر به ويژه در شرق آسيا كه بازار مصرف بزرگي دارند اقدامات كاهش تقاضا را انجام دهند، گفت: اگر اقدامات كاهش تقاضا در اين كشورها به خوبي انجام شود. طبيعتا قاچاق مواد از كشور به اين مقاصد نيز كمتر خواهد بود.

به گفته فرمانده ناجا در گذشته عده‌اي از قاچاقچيان از طريق قاچاق كوكائين به داخل كشور هروئين را از كشور ما خارج كردند كه اين باندها امروزه به جابجايي و قاچاق موادروانگردان روي آورده‌اند.

وي تصريح كرد: بايد در اعطاي ويزا به قاچاقچياني كه تحت عنوان گردشگر قصد قاچاق موادمخدر به كشور را دارند، كنترل مناسبي صورت گيرد.

به گزارش ايسنا، فرمانده نيروي انتظامي همكاري برخي كشورها در زمينه مبارزه با موادمخدر صنعتي را مناسب ندانست و گفت: برخي از كشورها از تبادل اطلاعات خودداري يا آن را كامل ارائه نمي‌كنند و برخي ديگر نيز به موقع نسبت به تبادل اطلاعات اقدام نكرده و اين كار را با تاخير انجام مي‌دهند كه تاخير در ارائه اطلاعات سبب مي‌شود تا ما نتوانيم عمليات خود را آن طور كه بايد انجام دهيم.

احمدي‌مقدم افزود: ما در اين بخش به سيستم‌هاي آنلاين چندجانبه تبادل اطلاعات احتياج داريم.

به گفته احمدي‌مقدم،پليس ايران آمادگي كامل براي عمليات مشترك و مبادله اطلاعات با تمامي كشورها را دارد.

به گزارش ايسنا، فرمانده نيروي انتظامي با بيان اينكه اقدامات صورت گرفته در امر قاچاق موادمخدر صنعتي، قيمت اين ماده در داخل كشور و كشورهاي مقصد افزايش يافته است خاطرنشان كرد: امروزه با همكاري كه با كشورهاي مقصد انجام داديم توانستيم مسير قاچاق اين مواد را متوقف كنيم.

99 درصد پروازها به طور كامل كنترل مي‌شوند

احمدي‌مقدم با بيان اينكه در گذشته منتقل‌كنندگان موادمخدر از طريق پروازها اقدام به قاچاق اين مواد مي‌كردند خاطرنشان كرد: امروزه مي‌توانيم ادعا كنيم 99 درصد پروازهاي ما به طور كامل كنترل مي‌شوند.

وي با بيان اينكه يكي از مواردي كه از اتباع موادمخدر كشف مي‌شد در سفرهاي حج به عربستان سعودي است، تصريح كرد: خوشبختانه در دو سال گذشته هيچ مورد دستگيري در فرودگاه‌هاي كشور مبني بر حمل موادمخدر نداشته‌ايم.

فرمانده ناجا ادامه داد: بعد از لو رفتن شگرد قاچاقچيان در واردكردن موادمخدر به كشور به دليل ضعف گمرك در نداشتن تجهيزات آشكارساز اين مسير به عنوان مسير جايگزين براي قاچاقچيان انتخاب شد كه خوشبختانه مراكز دانشگاهي ما توانستند اين دستگاه‌هاي آشكارساز را توليد كنند كه البته اين به معني اعلام بي‌نيازي ما از تجهيزات جديد نيست.

بي‌توجهي كشورها و سازمان‌هاي بين‌المللي به درخواست نياز ايران به دستگاه آشكارساز

به گزارش ايسنا، احمدي‌مقدم با اشاره به اقدامات ديگر كشورها در همكاري در بحث مبارزه با موادمخدر با ايران ابراز تاسف كرد كه با وجود اينكه جمهوري اسلامي بارها نياز خود به دستگاه‌هاي آشكارساز را به كشورها و سازمان‌هاي بين‌المللي اعلام كرده است اما اين به اين درخواست‌ها توجهي نشد و اين دستگاه‌ها در اختيار ما قرار نگرفت كه اين موضوع جاي گله دارد.

به گفته فرمانده ناجا تجهيز دستگاه‌هاي آشكارساز تنها به منفعت ايران نيست و كشورهاي مقصد نيز در صورت همكاري با جمهوري اسلامي از آن منفعت مي‌برند.

وي با بيان اينكه در همكاري اطلاعاتي و تبادل اطلاعات با ديگر كشورها سهيم بوده‌ايم گفت: همكاري اطلاعاتي ما با كشورهاي آسياي جنوب شرقي و درياي عمان بسيار مفيد بود و در همين راستا موادمخدر فراواني كشف و چندين‌بار كه به صورت دوجانبه فعاليت مي‌كردند، شناسايي و منهدم شدند.

احمدي‌مقدم با بيان اينكه در دوسال گذشته روند انتقال موادمخدر صنعتي ميان كشورها با كاهش قابل توجهي همراه بوده است، گفت: با كشورهاي اندونزي، ژاپن، استراليا، مالزي و غيره همكاري خوبي داشته‌ايم.

كشف سه هزار و 582 كيلوگرم مخدر شيشه در 9 ماهه گذشته

به گزارش ايسنا، فرمانده ناجا با بيان اينكه سه هزار و 582 كيلوگرم مخدر صنعتي شيشه از 9 ماهه گذشته توسط پليس كشف شده است خاطرنشان كرد: اين آمار بيانگر اين است كه كشف شيشه نسبت به سال گذشته افزايش دوبرابري داشته است.

وي همچنين در بخش ديگري از سخنانش تصريح كرد: اقدامات خوبي نيز از سوي وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي در بحث كنترل داروهايي كه قابليت تبديل به موادمخدر صنعتي و روانگردان را دارند، انجام شده است كه اين امر قاچاقچيان را از دسترسي به موادي كه براي تهيه موادروانگردان مجاز است، محروم كرده است.

رشد مصرف شيشه در كشور ما در مقايسه با ساير كشورها قابل توجه نيست

به گزارش ايسنا، فرمانده نيروي انتظامي با بيان اينكه رشد و پيشرفت توليد و مصرف مخدر شيشه در كشور ما در مقايسه با ساير كشورها قابل توجه نيست خاطرنشان كرد: درآمدهاي بادآورده از توليد اين ماده براي فروشندگان و توليدكنندگان شيشه تحريك‌كننده است .

احمدي‌مقدم خاطرنشان كرد: پيچيدگي‌هاي مبارزه با موادمخدر سنتي نسبت به موادمخدر صنعتي و روانگردان محدوديت‌هاي زيادي دارد.

وي با بيان اينكه توليد موادمخدر صنعتي محدود به زمان و مكان خاصي نيست، گفت: اين مواد در كوتاه‌ترين زمان ممكن قابل توليد است.

به گفته احمدي‌مقدم موادمخدر صنعتي بسيار خطرناك‌تر و سنگين‌تر از موادمخدر سنتي در مقايسه با هروئين به مراتب آثار مخرب‌تري دارد.

اعتياد به موادمخدر سنتي از استعمال سيگار شروع مي‌شود

وي با بيان اينكه اعتياد به موادمخدر سنتي از استعمال سيگار شروع مي‌شود و معتاد پله پله تا مراتب بالاتر حركت مي‌كند گفت: اما در مواد مخدر صنعتي اينگونه نيست و گام اول اعتياد با خطرناك‌ترين و سنگين‌ترين راه مواد آغاز مي‌شود.

به گفته وي اعتياد به موادمخدر صنعتي روند روبه‌رشد سريعتري نسبت به نوع سنتي آن دارد.

فرمانده ناجا گفت: اگر مصرف‌كنندگان سنتي موادمخدر افراد مايوس و نااميدي بودند اما مصرف‌كنندگان نوع صنعتي آن افراد برخورداري هستند كه براي تفريح و مصارف ناشي از ناآگاهي از آن استفاده مي‌كنند.

پروتكل‌ درماني مشخصي براي ترك مخدرهاي صنعتي وجود ندارد

به گفته وي پروتكل‌هاي درماني مشخصي براي درمان و ترك موادمخدر صنعتي وجود ندارد و اين در حالي است كه در مورد موادمخدر سنتي راه‌هاي ترك و سم‌زدايي كاملا شناخته شده است.

به گزارش ايسنا، به گفته فرمانده ناجا فقدان قانون باعث شد كه پليس نتواند با اين مواد مقابله جدي كند و از آن آسيب‌هاي جدي را متحمل شود تا سال گذشته كه بر اساس قانون قاچاقچيان موادمخدر به عنوان واردكنندگان داروي غيرمجاز، مجازات‌هاي سبكي مي‌شده‌اند كه خوشبختانه در قانون جديد اين مواد در رديف ديگر موادمخدر سنتي از جمله هروئين طبقه‌بندي شده است.

وي افزود: هم‌اكنون در كشور ما مجازات‌هاي زيادي تا سر حد اعدام براي عاملان اين مواد در نظر گرفته شده است.

به گفته فرمانده ناجا پس از اجراي اين قانون شاهد توقف و به عبارتي سكته در روند توليد اين مواد بوديم.

انتهاي پيام

سه|ا|شنبه|ا|27|ا|دي|ا|1390





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 111]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن